Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
Canimm lutfen dikkat et evet gebe olabilirsin. Eger gebeysen hemen progestan kullanmaya basla. Ve hcg baktirirken doktorundan progesteron da bakmasini rica et.
Gunaydin kizlarr

Dun bizim tatilimizdi gezmekteydik giremedim... Dun atesimide olcememistim... Bu sabah olctum ve 36.4 bi daha olctum bidaha olcum degismedi 5 saat sonra kanamam basladi
Bende bebis yok

Hayirlisi olsun tatlimm
Ben fertil focus ovulasyon mikroskopu kullaniyorum. Sinirsiz kullanim suresi var. ilk baslarda testi degerlendirmek zor oluyor ama sonra alisiyorsun. GG da var 80 tl civari fiyati.

kevok arkadaşım dün tahlil vermiştin sonuç nedir? inşaallah hayırlı bir haber almışsındır...

Canım seninle aynı marka ovulasyon testi kullanıyoruz sanırım ben laboquıck marka kullanıyorum.
Sen ıkı cızgıyı de aynı koyulukta gorunce mı calısma yaptın yoksa 2. cızgı sılıkmesmeye baslayınca mı yardımcı olursan sevınırım

canım benim ovu testimde iki çizgi de çok koyuyken çalışma yaptım... hatta 10. gün ikinci çizgi daha koyuydu o zaman çalışma oldu başka da olmadı bu ay çok umutlu değildim aslında ve 11. gün yumurtladım.. yani 10 unu 11 e bağlayan gece oldu... 11 inde de yumurtlayınca hazır bulundular orda sanırım

bende reglımın 20. ve 21. gunu en koyu cızgılerı gordum ve ıkı gun ust uste calısma yaptık ondan sonrada bı daha olmadı calısma esım hastalandı.
İnşallah bende senın gıbı umutlu olmadıgım bu ay alırım guzel haberleri

canım durumumuz benzerlik gösteriyor aslında.. 7. 8. ve 10. günler çalışma oldu sonra benim de eşim hastalandığı için kestik.. ben de tuttuysa da kısmet artık dedim boşverdim ama eminim son çalışmada tuttu... inşallah sen de güzel haber alır ve bizimle paylaşırsın cnm

Evet benzer seyler olmus canım.
İnşallah ama benım pek umudum yok bu aydan

Canim cok tesekkkur ederim az once esim geldi vermis oldugunuz markalari yazdim insallah burdan bulabiliriz... Ilgin icin cok tesekkur ederim.

Peracim mesajin icin tesekkur ederim... Yeni oldugum icin ben ozel mesaj gonderemiyormusum... Ilgin icin cok tesekkur ederim vermis oldugun marka ismini az once esime verdim atlanta da sagolsun kullandigi markayi yazmis onunla birlikte arastircaz insallah burda bulabiliriz...
Iyiki varsiniz iyiki sizi tanimisim sizi seviyorumm...

rica ederim canım.. hangi şehirdesin bilmiyorum ama netten sipariş verebilirsin o linkten cnm 1 günde elimdeydi benim

canım 21. gün yumurtlamışsın bence.. çalışmalar da iyi gitmiş.. çalışmadan sonra yatsaydın canım bir de.. bugün o 21. günden sonra kaç gün geçti

Bu gun 11. gun canım.
8 ocakta regl olmam gerekıyo ıste 3 gunum kaldı. Ama benım adetlerım bıraz duzensız oldugu ıcın tam olarakta bısey dıyemıyorum:44:

kızlar mrh.ben bugün sabah biraz mıyde bulantısıyla uyanınca dayanamayıp test yaptım aşılamam 26aralıkta oldu ve bugün 10.günüm.birinci çizgi net çıktı diğeri ise biraz bekledıkten sonra silik çıktı,sizce ne yapmalıyım.bazı arkadaşlar çatlatma iğnesinin etkisinden iki çizgi çıkabilir dıye yazmışlar,benimçatlatma iğnem 24 aralıkta vuruldu.hala etkısı devam edıyormudur sizce.inşşş hamileyimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…