- Konu Sahibi perakedisi
-
- #1.081
tünaydın canım hoşgeldinn... dice sen keseyi ve kalp atışını ne zaman duymuştuncanımtünaydın kızlarrrrr
Bu gun 11. gun canım.
8 ocakta regl olmam gerekıyo ıste 3 gunum kaldı. Ama benım adetlerım bıraz duzensız oldugu ıcın tam olarakta bısey dıyemıyorum:44:
tünaydın canım hoşgeldinn... dice sen keseyi ve kalp atışını ne zaman duymuştuncanım
az kaldı canım sabret inşallah vardır bebişin.. bu arada bi test yapsan çıkar.. ben yumurtladıktan sonra 10. gün test yaptım bembeyazdı çıkmadı... ertesi sabah yani 11. gün öylesne umutsuz bir şekilde yaptım çooook silik çıktı...
canım ben 5+3 de kesesini görmüştüm 6+6 da da kalp atışını duydum canımtünaydın canım hoşgeldinn... dice sen keseyi ve kalp atışını ne zaman duymuştuncanım
maşallah canımcanım ben 5+3 de kesesini görmüştüm 6+6 da da kalp atışını duydum canım
Perakedisi canım benim testlerede bir bakar mısın ?
14.gün yani bugün, Çalışmayı akşam yapıcaz. kasıklarım çok agırıyor. hemde çok.
Eki Görüntüle 596068
buda dün. Çalışmamızı yaptık .13. gün.
Eki Görüntüle 596069
inşallah hamilesindir canım yarın testi tekrarla bence ya da kan ver kesin sonuç alırsın.. hadi hayırlısıkızlar mrh.ben bugün sabah biraz mıyde bulantısıyla uyanınca dayanamayıp test yaptım aşılamam 26aralıkta oldu ve bugün 10.günüm.birinci çizgi net çıktı diğeri ise biraz bekledıkten sonra silik çıktı,sizce ne yapmalıyım.bazı arkadaşlar çatlatma iğnesinin etkisinden iki çizgi çıkabilir dıye yazmışlar,benimçatlatma iğnem 24 aralıkta vuruldu.hala etkısı devam edıyormudur sizce.inşşş hamileyimdir
Perakedisi canım benim testlerede bir bakar mısın ?
14.gün yani bugün, Çalışmayı akşam yapıcaz. kasıklarım çok agırıyor. hemde çok.
Eki Görüntüle 596068
buda dün. Çalışmamızı yaptık .13. gün.
Eki Görüntüle 596069
canım dünü kaçırmadığın iyi olmuş ve bu akşam kesin çalış yumurtlamak üzeresinnnnnnn benceeeeeee bir de hemen kalkma
canım benımde bugun yunurtlama gunun bayagdır belımde ve kasıklarımda sancı var ama ben dun ve oncekı gun yapmadım cunku ustuste hergun ılışkıye gırmek sperm sayısını azalttıgından tavsıye edımıyor 2 gunde bır yapmak gerekıyor İNŞALLAHH senınde bebişin gelir
canım benımde bugun yunurtlama gunun bayagdır belımde ve kasıklarımda sancı var ama ben dun ve oncekı gun yapmadım cunku ustuste hergun ılışkıye gırmek sperm sayısını azalttıgından tavsıye edımıyor 2 gunde bır yapmak gerekıyor İNŞALLAHH senınde bebişin gelir
burcucum boşver o diyenleri hergün yapın diyen dr larda var sen yap boşverrrrrrrrrrr
maşallah canımbeni de bir korku kapladı ya kese boşsa kalp atımı yoksa diye sende de olmuş muydu bu... bir de ben hiç kendime dikkat etmedim hamile değilmişim gibi hopladım zıpladım şimdi de kasıklarım ağrıyo
canım dıyenler degıl yanı konu komsu vs den değil bilimsel bıyerden okudum ok?
yoksa bende hergun dıye bılıyordsum hergun baslamıstım kı 2 .günden sonra ALLAHtan internette gördüm hemen ara verdim
İnşallah bu defa tutunur bebişim annesineDoktorlar hep öyle diyor evet ama tedbiri elden bırakmayalım. Spermlerin ömrü uzun ne de olsa. yumoşları yakalasınlar yeter
ben de diyenler derken konu komsuyu değil doktorları kastediyorum canım... bazı doktorlar 2 günde bir yapın diyor bazı doktorlar da her gün yapın diyor ok???:112:
3566 ve HAMILEYIMMM..
rica ederim canım..hangi şehirdesin bilmiyorum ama netten sipariş verebilirsin o linkten cnm 1 günde elimdeydi benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?