Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
tünaydın kızlarrrrr
tünaydın canım hoşgeldinn... dice sen keseyi ve kalp atışını ne zaman duymuştuncanım

Bu gun 11. gun canım.
8 ocakta regl olmam gerekıyo ıste 3 gunum kaldı. Ama benım adetlerım bıraz duzensız oldugu ıcın tam olarakta bısey dıyemıyorum:44:

az kaldı canım sabret inşallah vardır bebişin.. bu arada bi test yapsan çıkar.. ben yumurtladıktan sonra 10. gün test yaptım bembeyazdı çıkmadı... ertesi sabah yani 11. gün öylesne umutsuz bir şekilde yaptım çooook silik çıktı...

Son düzenleme:

İnşallah canım . Yapmıcam test az daha bekleyım surda ne kaldı 3 gun sonra bellı olcak ne oldugu
Evde testte var ama tutucam kendımı yapmıcam

canım ben 5+3 de kesesini görmüştüm 6+6 da da kalp atışını duydum canım
maşallah canımbeni de bir korku kapladı ya kese boşsa kalp atımı yoksa diye sende de olmuş muydu bu... bir de ben hiç kendime dikkat etmedim hamile değilmişim gibi hopladım zıpladım şimdi de kasıklarım ağrıyo

inşallah hamilesindir canım yarın testi tekrarla bence ya da kan ver kesin sonuç alırsın.. hadi hayırlısı

canım benımde bugun yunurtlama gunun bayagdır belımde ve kasıklarımda sancı var ama ben dun ve oncekı gun yapmadım cunku ustuste hergun ılışkıye gırmek sperm sayısını azalttıgından tavsıye edımıyor 2 gunde bır yapmak gerekıyor İNŞALLAHH senınde bebişin gelir

İnşallah bu defa tutunur bebişim annesine Doktorlar hep öyle diyor evet ama tedbiri elden bırakmayalım. Spermlerin ömrü uzun ne de olsa. yumoşları yakalasınlar yeter

burcucum boşver o diyenleri hergün yapın diyen dr larda var sen yap boşverrrrrrrrrrr

burcucum boşver o diyenleri hergün yapın diyen dr larda var sen yap boşverrrrrrrrrrr

canım dıyenler degıl yanı konu komsu vs den değil bilimsel bıyerden okudum ok?
yoksa bende hergun dıye bılıyordsum hergun baslamıstım kı 2 .günden sonra ALLAHtan internette gördüm hemen ara verdim

olmaz mı peracım yaaaa kendi kendimi yedim bitirdim resmen... önce kan tahlili ile öğrenince değerlerde normal artış olduğu için dış gebelik ihtimalini atlattım çok şükür sonra acaba kese boşmu oldu? sonra minicik çikomu gördüm acaba kalbi atıyomu oldu??????? internetin çoook faydası var ama herşeyi bilmek o kadar iyi değil işte benim eve gelen yardımcım diyo ki ( o kadar yaş farkı da yok aslında ) ben idrar tahili ile öğrendim aaaa hamileymişim dedim ve sonrasında hep hamile gibi kabul ettim diyo. bizde yok keseydi pıt pıtıydı derken hem kendimizi hem bebişlerimizi yıpratıyoruz... elimizden gelen şeyler belli iyi beslenicez, yorulmıcaz ve iyi düşünücez .... hepimizinki Allah' a emanet sonuçta. ama tabi kendine dikkat etmelisin ani hareket yok,ağır kaldırma yok.... kasık ağrısıda normal canım sonuçta ufaklıklar içerde çalışma yapıyo benim şimdi kalmadı sayılır arada gelip gidiyo ufak tefek bide soluma yanlışlıkla yatarsam sol kasığım acayip batıyo benim ufaklık "annnneeee ezildim" diyo galiba

Son düzenleme:
canım dıyenler degıl yanı konu komsu vs den değil bilimsel bıyerden okudum ok?
yoksa bende hergun dıye bılıyordsum hergun baslamıstım kı 2 .günden sonra ALLAHtan internette gördüm hemen ara verdim

ben de diyenler derken konu komsuyu değil doktorları kastediyorum canım... bazı doktorlar 2 günde bir yapın diyor bazı doktorlar da her gün yapın diyor ok???:112:

Son düzenleme:
İnşallah bu defa tutunur bebişim annesine Doktorlar hep öyle diyor evet ama tedbiri elden bırakmayalım. Spermlerin ömrü uzun ne de olsa. yumoşları yakalasınlar yeter

canımm İNŞALLAH hepiciğimizin olur.ama işte tedbir diye yaptıgımız sey sansımızı oldurbılir.cunku canlı spermlerı sayıca azaltıyor dolayısıyla bırer gun ara ile yapmak gerekiyor işte bizimki bugunya ayın2ile 6 sı arası en şanslı dönem cunku olusan yumurta bir gun daha içimizde yaşıyor

ben de diyenler derken konu komsuyu değil doktorları kastediyorum canım... bazı doktorlar 2 günde bir yapın diyor bazı doktorlar da her gün yapın diyor ok???:112:

canım bana gayet mantıklı geldi 2 gunde bir cunku kalıtelı ve sayıca canlı sperm olusabılmesı ıcın beklemek gerek hergun boşalma gercekleştıgınde canlı ve sayı olarak azalma goruluyor buda otomatıkman sansı azaltıyor özellikle bebek olsun dıye hergun yapılması özellikle önermiyoruz dıye acıkca belirtilmiş.gecenlerde buraya bu konu hakkında link atmıstım. benı kımse uyarmadı bu konuda bende hergun yapılması gerektıgını sanıyordum çok şükür öğrendim.tabi ALLAH ın izinyle ol dedğinde olacak İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…