- 26 Temmuz 2012
- 512
- 0
- 116
- Konu Sahibi perakedisi
-
- #1.461
canım inşallah gelmiştir... ateş ölçmeyi deniyormusun çok yardımcı oluyor... bende çok umutluydum geçtiğimiz ay dedim kesin herhalde 10 gün önceden başlamıştı kasık garıları mide yanmaları belkide psiklojikti ama ateş haber veriyor canım ya mesala benim son 4 gün 37 dereceydi son 2 gün kala 36.7 düştü 1 gün kala ölçemedim adet olacağım gün sabahı olçtüm ve 36.4 ve bir kaç saat sonra geldi... yani 2 gün önceden haber verdi canım. inşallahh sende vardır ve ateşin hiç düşmez ve bebişin gelir canım...
canım inşallah gelmiştir... ateş ölçmeyi deniyormusun çok yardımcı oluyor... bende çok umutluydum geçtiğimiz ay dedim kesin herhalde 10 gün önceden başlamıştı kasık garıları mide yanmaları belkide psiklojikti ama ateş haber veriyor canım ya mesala benim son 4 gün 37 dereceydi son 2 gün kala 36.7 düştü 1 gün kala ölçemedim adet olacağım gün sabahı olçtüm ve 36.4 ve bir kaç saat sonra geldi... yani 2 gün önceden haber verdi canım. inşallahh sende vardır ve ateşin hiç düşmez ve bebişin gelir canım...
hakikaten işe yarıomuşş ateş ölçme yöntemii bende yaptım yaptım inanmadım inanmadım baktım hamileyimm
kızlar bende bu yıl bebek düşünüyorum....yalnız gecen yıl bende bır gun kahverengı akıntı olmuştu...adet olacagım sanmıstım ama olmamıstı galıba suan hatırlamıyorum...ama sadece bır kere gelmıstı.bu kiste mı işaret korktum şuan...
o zaman doktora gitmedin mi peki bi baktırsaydın keşke
hamişlerin tansiyonuda acık yüksek oluyor :)
valla canım benim normalde tansiyonum 10a 6 falan ama geçen günn doktora gittiğimde ölçtürdüm 11 e 8 çıktıı o kadar çok yüksek değil normal çıktıı
yok cnm benim doktor fobim var gitmemiştim..zaten adet düzensizliğim de vardı...yalnız şuan adetleri düzeldi...hep strese bagladım sınava falan hazırlanıyordum....tabi doktora gitmemek için bahaneler:)
ama cornellacım karından usg yapar sana görünüyo yine de
canım bulantım yok gibi.. gibi diyorum çünkü bu sabah dişimi fırçalarken diş macununun kokusundan midem kalktı.. iştahım yok, zayıfladım resmen.. sende durum ne cnm?cancağzımm senin hamileliğin nasıı gidioıoo bulantın falan varmıı bebikk napioo??
Ohhhh kaynatin kaynatin  nasilsiniz diye sormicam herkes pek bi iyi galiba.....masalahhhhh size
canım bulantım yok gibi.. gibi diyorum çünkü bu sabah dişimi fırçalarken diş macununun kokusundan midem kalktı.. iştahım yok, zayıfladım resmen.. sende durum ne cnm?
Sagol canım iyiyim bende, bu aralar midem hassaslasti biraz onunla uğraşıyorum ac kalınca mide bulantisina alışmıştım ama mide yanmasına çok alışamadımgel janımm beraber kaynatalımiyiyiz sen nasılsın?
valla bende iştah full istikametne bulantım var ne baş dönmemm olsada kendimi hamile hissetsem diorum hatta sadece sabahları 7:30 dedimi kalkıorumm o zaman uykusuzluktan bulanıoo midem o kadar sonra bi uyuyorum miss hiç bişiyim yok
Sagol canım iyiyim bende, bu aralar midem hassaslasti biraz onunla uğraşıyorum ac kalınca mide bulantisina alışmıştım ama mide yanmasına çok alışamadımdayanilmicak gibi değil o yüzden ilaç kullanmıyorum
oh ohhh maşallah inşallah bulantın hiç olmaz:109:benim canım hiç birşey yemek istemiyor.. hamile olduğumdan hebrim yokken çikolatalı gofret yiyordum her gün.. en sevdiğim şey.. onu bile yiyemiyorum.. üstüne de turşu yiyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?