Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .

ateşimi ölçtüm şu an 37.1:44:donuyorum, üşüyorum, titriyorum galiba ben grip olucam ondan çıktı hafif ateşim.sıcak birşeyler içiyorum ama ısınamıyorum

Son düzenleme:
kızlar bende bu yıl bebek düşünüyorum....yalnız gecen yıl bende bır gun kahverengı akıntı olmuştu...adet olacagım sanmıstım ama olmamıstı galıba suan hatırlamıyorum...ama sadece bır kere gelmıstı.bu kiste mı işaret korktum şuan...

hakikaten işe yarıomuşş ateş ölçme yöntemii bende yaptım yaptım inanmadım inanmadım baktım hamileyimm

o zaman doktora gitmedin mi peki bi baktırsaydın keşke

o zaman doktora gitmedin mi peki bi baktırsaydın keşke

yok cnm benim doktor fobim var gitmemiştim..zaten adet düzensizliğim de vardı...yalnız şuan adetleri düzeldi...hep strese bagladım sınava falan hazırlanıyordum....tabi doktora gitmemek için bahaneler:)

valla canım benim normalde tansiyonum 10a 6 falan ama geçen günn doktora gittiğimde ölçtürdüm 11 e 8 çıktıı o kadar çok yüksek değil normal çıktıı

e zağten anormal bir yükseliş olmaz fazlası ne yapar insanı bilirsin benim normalde 8e 5 ken hamile kalınca 10a 7 felan oldu başımın ağrısından duramıyodum kürtaj olunca daha beter oldum sürekli yükseliyo ama ben hastahanede çalıştım biliyorum hamilelerde biraz çıkıyo

Ohhhh kaynatin kaynatin 😍 nasilsiniz diye sormicam herkes pek bi iyi galiba.....masalahhhhh size

canım bulantım yok gibi.. gibi diyorum çünkü bu sabah dişimi fırçalarken diş macununun kokusundan midem kalktı.. iştahım yok, zayıfladım resmen.. sende durum ne cnm?

valla bende iştah full istikamet ne bulantım var ne baş dönmemm olsada kendimi hamile hissetsem diorum hatta sadece sabahları 7:30 dedimi kalkıorumm o zaman uykusuzluktan bulanıoo midem o kadar sonra bi uyuyorum miss hiç bişiyim yok

gel janımm beraber kaynatalımiyiyiz sen nasılsın?
Sagol canım iyiyim bende, bu aralar midem hassaslasti biraz onunla uğraşıyorum ac kalınca mide bulantisina alışmıştım ama mide yanmasına çok alışamadım dayanilmicak gibi değil o yüzden ilaç kullanmıyorum

oh ohhh maşallah inşallah bulantın hiç olmaz:109:benim canım hiç birşey yemek istemiyor.. hamile olduğumdan haberim yokken çikolatalı gofret yiyordum her gün.. en sevdiğim şey.. onu bile yiyemiyorum.. üstüne de turşu yiyodum

Son düzenleme:

canım geçmiş olsun..ben de işe gidince aç kalıyorum.. zayıfladım iyice

Son düzenleme:

huu bana turşuu demee zaten çok seviyorumm bide içim yanıoo sanki sürekli yiyorumm yanındada sölemsi ayıp çiğ köfte doktor dediki çiğ et yasak çiğ köftedeyasak aa dedim çiğ köfte etsizz o serbest olsun ama ben hamile kalmadan önce 2 ay diyetisyene gidiodum 7.5kiloo verdim hamile kaldığımı öğrenince bıraktım onunda etkisi oldu o zmaan canımın çektiklerini şimdi yiyorum allahtan kilo almadaım geriye

Canım benim küçük beslenme kutularım var meşhur bi markanın boy boy olanlarından almıştım ama illa öyle olmasına gerek yok çantana atabileceğin icine ceviz fındık çığ badem istersen kuru kayısı kuru üzüm koyabileceğin kapalı bi kutu ayarla kendine canin istemese bile elinin altında olunca atıştırıyorsun hem bebisede faydaliymis bunlar.bi dene bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…