Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
İNŞALLAH canımm kısmet dıyorum sonrasında uzulmemek ıcın vucudumu pek dınlememye calısyorum cunku adet beşirtileri ile hamşlik cok benzıyor:26:

çok haklısın tatlımm ama insan ister istemez dinliyor ben durduramıyorum yav kendimi :) ama yapmamak lazım çok haklısın... iyi düşünelim iyi olsun canım inşallah bebiş belirtileridir...

ateşimi ölçtüm şu an 37.1:44:donuyorum, üşüyorum, titriyorum galiba ben grip olucam ondan çıktı hafif ateşim.sıcak birşeyler içiyorum ama ısınamıyorum

canım ateşin çok iyi ama sabahları yataktan kalmadan önce ölçmen en sağlıklısı birde hep aynı saatte ölçülmesi gerek istersen son 5 günü bir dene sana yol gösterir ama gerçekten çok iyi ateşin inşallah düşmez canım... grip olma bebişin gelsin allahın izniyle

hakikaten işe yarıomuşş ateş ölçme yöntemii bende yaptım yaptım inanmadım inanmadım baktım hamileyimm

evet canım ya valla süper bişey resmen vücudumuz haber veriyo çok enterasan ve çok güzel ben bu ay adetimin ilk gününden başladım bi garip benim ateş 5 gün oldu işte 36.4 başladım bugün 36.6 da baya dengesiz gidiyor nedendir bilmiyorum acaba yumurtlamıcammı o kadarda clomid içiyorum ya

kizlar gecen gun doktora gittim sistit oldum yine ayrica hamilelikle ilgilide bana bakacak adetimden 10 gun sonra gitcem insallah birsey cikmaz cok korkuyorum... testlerde yaptim hamile filan da degilim benim icin dua edin lutfen bacilarim....

ayyyy ya ben de yemek istiyorum ama zararlı diye yiyemiyorum.. turşu malum asitli çiğ köfte de acı yanar manar bebişin bide

cnm tupper falan mı? olabilir aslında ama benim derdim tost falan yemek istememem.. evden de koyamıyorum..

Son düzenleme:

calla canımm benimde bilioosun 36.6 36.7 hep öle takılıodu sen genede hazırlıka devamm etcen

ayyyy ya ben de yemek istiyorum ama zararlı diye yiyemiyorum.. turşu malum asitli çiğ köfte de acı yanar manar bebişin bide

kız allah korusunn zaten aklım çıkıoo kalp atışlarını duyamazsak diee sürekli aklımda o var hatta duyamazsak diee ağladığım bile oluoo

cnm tupper falan mı? olabilir aslında ama benim dersim tost falan yemek istememem.. evden de koyamıyorum..
Evet o canım ben bazen unutuyorum bi hafta gecmis oluyo ona koyali ama actigimda hiç bayatlama falan olmuyo o yüzden iyi...hiç bisey yapamiyosanda üzülme zaten su zamanlarda bebisler mutlaka besleniyor ... Sana gelince de çalışan bi hamile olarak kendine enerji olacak bişeyler azda olsa yemeye çalış coook kolay gelsin

ay şaka yaaa hiç olur mu öyle şey.. yediklerin direkt olarak bebeğe gitmiyo zaten.. ye ama sürekli de yeme tatlım olmaz inşallah bişeycik.. duyacağız inşallah o minik pıt pıtları.. (laf aramızda ben de çok korkuyorum)

off çok zormuşş bi duysam valla doğurmuş gibi rahatlıcam

kizlar gecen gun doktora gittim sistit oldum yine ayrica hamilelikle ilgilide bana bakacak adetimden 10 gun sonra gitcem insallah birsey cikmaz cok korkuyorum... testlerde yaptim hamile filan da degilim benim icin dua edin lutfen bacilarim....

cnm inşallah temiz çıkar tahlillerin.. bebişin gelicek hem de çok yakında.. pozitif düşün:103:

kızlar allah korusun, düşünmeyin kötü şeyler... hayırlısıla sağlıkla alcaksınız inşallah bebişlerinizi kucağınıza rabbim nasip etti ve şuan göbişlerinizde birer melek var :) iyi düşünün canım herşey çok güzel olsun...

hiiç üzülmee bende bu ay sistit oldumüşüttüm hemde öle böle değil bide baktımm hamile kaldım

kızlar merhaba bat 12 ocaktı ama ben dün regl oldum ilk defa erken oluyorum.bu ay bi sürü talihsizlik yaşadım smear sonucum iyi çıkmadı rahim ağzında hücresel değişiklikler varmış onunla uğraştık. bağışıklığımı kuvvetlendirmem lazım ona yoğunlaştık bebek biraz bekleyecek.hamile arkadaşları tebrik ediyorum allah sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin...

canım çok geçmiş olsun.. geçecek inşallah öyle düşün.. tedavini ol öncelikle bebişin tabii ki gelecektir.. kaç yaşındasın peki tedavi süreci uzunmuymuş?

canım çok geçmiş olsun.. geçecek inşallah öyle düşün.. tedavini ol öncelikle bebişin tabii ki gelecektir.. kaç yaşındasın peki tedavi süreci uzunmuymuş?

sağol canım.26 yaşındayım gittiğim doktor ameliyat dedi hücresel değişikliklerin olduğu yeri alacaktı ama ben araştırdım %60 oranında bağışıklık güçlenince iyileşiyormuş.ben de 3 ayda bir takip yaptırmayı düşünüyorum.hamileliğe bi engeli yok ama hamilelik bağışıklığımı düşürür diye düşündüm

canım kendi kendine karar verme lütfen.. başka bir dr a da git ikinci bir göz de baksın değerlendirsin.. en büyük şifa senin iyileşeceğine inanman olacak elbette..

Kızlar ablam hamileleğinde gördüğüm en özenli kişiydi. Sürekli çantasında ceviz kuru üzüm kayısı hurma ve meyve taşırdı. Ara öğün olarak yerdi. Haftada 2 kez balık 1 kez tavuk 1 kez et ve diğer günlerde sebze ağırlıklı yerdi. Ertesi gün farklı bir yere gidiyorsa akşamdan pişirir koyardı çantasına dışarda yapılanları yemesin diye. Her öğünde taze salata yerdi.. Ve buna benzer şeyler... Ve şuanda 1. sınıfa giden yeğenim var maşallah zekası süper.. Zekası çok dikkat çekiyor korkuyoruz nazar değecek diye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…