- 11 Temmuz 2011
- 369
- 31
- 98
- Konu Sahibi perakedisi
-
- #1.681
Hoşgeldin yawrucuuum anlaşılan sen bu yolda daha yenisin ben kaşarlaştım desem yeridir... neyse,, canım misyoner pozisyon derler bilirmisin? onu dene ve ilişkiden sonra ayaklarını dik yukarı, öyle kal 1 saat açıkçası ben sabah namazına kadar yatıyordum kalkıp abdest alıp sabah namazı vaktinde namaz kılıyordum.. bu ay denedim ama ilk denemelerde olmayabilir.. sen de hayal kırıklığına uğrama diye diyorum
canım tahmını yumurtlama tarıhın adetınden 14 gun once ye denk gelıyor ilişki bittiktekten bazıları ayaklarını dık der bazılrı sırt ustu en 15 -20 dkk hareketsız uzan derr
selam kızlarrrr............ dün beta hcg 151,7 çıktı. yarın tekrar yaptırıcam... yeni yıl bana da bebeğimi verdi sanırımdarısı tüm isteyenlere olsun
işte herkes bir şey dediği için kafam karıştı :)
selam kızlarrrr............ dün beta hcg 151,7 çıktı. yarın tekrar yaptırıcam... yeni yıl bana da bebeğimi verdi sanırımdarısı tüm isteyenlere olsun
canım beni uykudan uyandıracak kadar olmuyo ama yine de tarif ettiğin gibi oluyo aynen.. ahh bu bebişler daha başımıza daha çok işler açacaklar inşallah
canım ne demek tabii ki her zamangözün aydın canım demek ki her şey yolunda.. ben de merak ediyorum pıt pıtları duyabilecek miyim acaba sağlıklı mı diye:18: inşallah duyarız yakın zamanda.. ben de eylül topiğine arasıra bakıyorum ve gerginlik had safhada ve kavgayı da okudum canım çok da kalabalık.. o yüzden biz burda birbirimize destek oluruz sen merak etme.. yine çözemediğimiz sorunlarda da oraya da yazar destek isteriz.. bak ben varım, bbeessttee var vs... yeni gelecek hamişlerimiz de var inşallah...
canım dışarı çıkacak kadarsa eğer ciddi bir kanama geliyor aklıma adet mi oldun diye düşündüm ama devam etmedi sonrasında sanırım... kahverengi lekelenme oluyor dediğine göre yerleşme kanaması olabilir mi acaba:44: ama kıpkırmızı kan neden geldi o halde... benim yazın olan kanamamda da öyle olmuştu.. ilişkiden birkaç saat sonra çamaşırımda kıpkırmızı birkaç damla kan vardı.. ama dışarı çıkacak kadar falan değildi.. kuzucum üzülme canını da sıkma.. olmazsa bugün de bekle ama bugünden randevu al,yarın da geçmezse doktora git.. bir baksın bakalım için de rahatlar.. inşallah önemli bir şey yoktur.. beni de merakta bırakma
Super bebis geliyor gumbur gumburrrselam kızlarrrr............ dün beta hcg 151,7 çıktı. yarın tekrar yaptırıcam... yeni yıl bana da bebeğimi verdi sanırımdarısı tüm isteyenlere olsun
Allah tüm gebelere sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin benim bu ay olmadı bu sabah cok şiddetli ağrılı regl oldum
herşeyin bir zamanı var
AMİN CANIM sağ salim kucagına al İNŞALLAHHHHselam kızlarrrr............ dün beta hcg 151,7 çıktı. yarın tekrar yaptırıcam... yeni yıl bana da bebeğimi verdi sanırımdarısı tüm isteyenlere olsun
AMİN CANIM sağ salim kucagına al İNŞALLAHHHH
HAMİŞLER BELİRTİLERİ YAZIN LUTFENNNNNN
ben yazimmi bucumm?
benim ilk belirtim sık wc'ye çıkmaydı ve aşırı duygusallık(ota çöpe ağlama), sonradan gelişenler ise göğüslerimin dolgunlaşması ve uyku hali
ne zaman bat?
yaz tabe bebişim
benım bat 19 da yaaa 4 gun var ben bu ay yımırtlama tarıhınde ve akabınde kasık ve bel agroso cok cektım sonra gectı ama 1 hafta sonra once göğüslerim anıden acımaya başladı ozellıkle sol sonrada kasıklarımda tekrar agrı hısstemeye basladım duygusallık ve ıdrar bendede var bıde agız kuruluğu ama sımcık gelgeleım batım yaklastıkca asabıyet ve bas agrısı basladı bu da benım adet ritüelim oyuzden umutsuzluğa başladım canım
sende de baya belirti var görünüo, kasık ağrısı olan çok okudum ama bende öyle çok olmadı.
du bakalım hemen umutsuzluğa kapılma belli olmaz bu işlerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?