Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .

ya bide ben sabaha karsı yapmadım hiç hep akşam 9-10 gibi etkiliyor mu saatlerde?yok ilk denemeden olumsuz sonuc cıkarsa ümitlerii tüketmem sizin gibi deneyimliler karşısında ayıp olur bu :)

selam kızlarrrr............ dün beta hcg 151,7 çıktı. yarın tekrar yaptırıcam... yeni yıl bana da bebeğimi verdi sanırım darısı tüm isteyenlere olsun

Son düzenleme:
selam kızlarrrr............ dün beta hcg 151,7 çıktı. yarın tekrar yaptırıcam... yeni yıl bana da bebeğimi verdi sanırım darısı tüm isteyenlere olsun

ayy çok sevindim canım yaa Allah kucağınada almayı nasib etsin.dikkat et kendine

kızlar merhaba
ben bu ay ovü testi kullandım ayın 13 de çift çizgiyi gördüm
ama 2 gündür yine tek çizgi bu normalmi yoksa sadece bir günmü gösterir

şimdiden teşekkürler

Canim lekelenmemde dun bitti sukur.
Yerlesme olamaz cunku yumurtladigim gun oldu kanamam. Ben ovulasyondur diye dusunuyorum artik. Inanki hic doktora gidecek vaktim yok. Bu ay boyle gecsin bakalim gelecek aya giderim yine olursa:44:
Sende durumlar nasil canim? Var mi yeni gelismeler??

Super bebis geliyor gumbur gumburrr
Belirtileri yazarmisin canimcim ?

Allah tüm gebelere sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin benim bu ay olmadı bu sabah cok şiddetli ağrılı regl oldum
herşeyin bir zamanı var

üzülme tatlım inşallah önümüzdeki ay gelir bebeğin sabredicez canım hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz gelen regli ve hayal kırıklığı bende 6 aydır aynı sıkıntıdayım inşallah en yakın zamanda gelir canım meleğin yada meleklerinn:) bellimi olur belki ikiz gelir bebişler :) rabbim gönlüne göre versin canım

Çok sevindim canım. inş sağlıklı olarak kucağına almayıda nasip eder rabbim. Darısı bizim başımıza :)

AMİN CANIM sağ salim kucagına al İNŞALLAHHHH

HAMİŞLER BELİRTİLERİ YAZIN LUTFENNNNNN

ben yazimmi bucumm?

benim ilk belirtim sık wc'ye çıkmaydı ve aşırı duygusallık(ota çöpe ağlama), sonradan gelişenler ise göğüslerimin dolgunlaşması ve uyku hali

ne zaman bat?

ben yazimmi bucumm?

benim ilk belirtim sık wc'ye çıkmaydı ve aşırı duygusallık(ota çöpe ağlama), sonradan gelişenler ise göğüslerimin dolgunlaşması ve uyku hali

ne zaman bat?

yaz tabe bebişim

benım bat 19 da yaaa 4 gun var ben bu ay yımırtlama tarıhınde ve akabınde kasık ve bel agroso cok cektım sonra gectı ama 1 hafta sonra once göğüslerim anıden acımaya başladı ozellıkle sol sonrada kasıklarımda tekrar agrı hısstemeye basladım duygusallık ve ıdrar bendede var bıde agız kuruluğu ama sımcık gelgeleım batım yaklastıkca asabıyet ve bas agrısı basladı bu da benım adet ritüelim oyuzden umutsuzluğa başladım canım

sende de baya belirti var görünüo, kasık ağrısı olan çok okudum ama bende öyle çok olmadı.
du bakalım hemen umutsuzluğa kapılma belli olmaz bu işlerrrr

sende de baya belirti var görünüo, kasık ağrısı olan çok okudum ama bende öyle çok olmadı.
du bakalım hemen umutsuzluğa kapılma belli olmaz bu işlerrrr

HAYIRLISI dıyelım canım İNŞALLAH benım dede saglıklı cocuklarım olur
ama adet belirtilerim baslayınca umutsuzluga dustum ıste bekle bekle gecmıyor zaman senınkı ne kadarlık oldu hamıs takvımı koyda takip edelım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…