- Konu Sahibi perakedisi
-
- #1.701
Kızlar onumuzdeki ay hamile olmayı cok istıyorum.
O yuzden suan reglım ve reglım bıtınce baslıcam hemen calısmalara
Şubat ayı inşallah ugurlu gelir.
Eşime hem 14 subat hemde 16 subatta dogum gunu ,ona guzel bır dogum gunu hedıyesı vermek ıstıyorum
Hamile kalan arkadaşlardanda tuyoları bekliyorum
kızlarrr napiosunuzzzz bugun dr. a gittik bizim keratanın kalp atışlarınıı duydukkalp atışlarını videoya çektik eşim arayıp arayıp duruoo aç videoyu dinlet dieee
kızlarrr napiosunuzzzz bugun dr. a gittik bizim keratanın kalp atışlarınıı duydukkalp atışlarını videoya çektik eşim arayıp arayıp duruoo aç videoyu dinlet dieee
Kızlar onumuzdeki ay hamile olmayı cok istıyorum.
Eşime hem 14 subat hemde 16 subatta dogum gunu ,ona guzel bır dogum gunu hedıyesı vermek ıstıyorum
cok sevındım canımmmm bende gun sayıyorum ıste bata 4 gun kaldı umarım adet gelmez beış gelir İNŞALLAH
Nasil guzel bi duygudur,ahhh ahhh... Rabbim sesini duymayi nasip etsin insallah :)
valla canım ilişkiden hemen sonraa ayaklarını havayaa dik 15- 20 dk. sonradaa altına yastık koy sabaha kadar öle yat ben 1 dewfa yaptım hamile kaldım
ben diorumm sana gitt test yappben adetten 1 hafta önce öğrendim biliosun
aminn canım inşallah allah o günleride göstersinnn :)
iyi dıyonda bacım sımdı yapcam negatıf cıkarsa hepten moralım bozulacak beeeeee
nan nası yattın ole ben ben 20 dkka zor durdum hemen bayo ve wc istiyorum ben rahatsız olyom
valla canım napiim mecburii yaptımmayaklarımı diktim havaya baktım ağrımaya başladıı napim napiim döndüm duvaraa ayaklarımı duvara yasladım napiim 15 20 dk sonraa koydum altıma yastığı uyumuşum ölee hatta gece bi kalktım yastık olduğu için altımda göbek kocuman duruyoduu bi baktım uyku sersemii ahanda dedim nasıı cıkcak bu çocukk zaten anladım hamile kaldığımıı ama sen 20 dk dayan ölee git wc yee derimm benn sonada altına yastık koyup yat ama :)
heee 20 dakkkaaa zordum kıs kalktım wc banyo cıgara faslı sonrada yattım ıste
valla bence bi tuvalete git sonra geri dön yat çünkü o sıradada akıoo sigara için flan oturrken bencee hiç içme sabah kalkınca içmesela beni öksürük tutuopdu akıoduu hapşıurıodum akıoduu o yuzden bence heemen yat aşağaa
hehehheheh kıs benım psıkoljık cısım geloyr annemmm uyuyamam tavana mı bakıyım sabah kadennn
ben televizyona bakıodumBide ayaklarım havada giyinmeye çalışıodumzaten o 10 dk.ı alıoo
İnşallah tatlım inşallah Rabbim istediğimiz bebişi verir ve kocişlerimize müthiş haberi veririz :)Kızlar onumuzdeki ay hamile olmayı cok istıyorum.
İnşallah tatlım inşallah Rabbim istediğimiz bebişi verir ve kocişlerimize müthiş haberi veririz :)
bende bu yıl artık hamile kalırım inş. ALLAHın izniyle
İnşallah tüm isteyenler bu ay hamile kalacağız ve Ekim anneleri olacağız :) öyle dua edip bol bol isteyelim biz isteyelim Rabbim verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?