- 7 Ocak 2013
- 426
- 91
- 48
- Konu Sahibi perakedisi
-
- #1.721
inşş. hayırlı evlatlar nasip etsin RABBİM sen ne zamandır istiyosun
Biz daha çok yeniniz batımdan 1 hafta önce başladık şu an reglim inşallah bu ay ilk yani
inş.en kısa zamanda hamile kalırsın hayırlısıyla
İnşallah sende tatlım sizin ne kadar oldu
ben 11 yıllık evliyim ama 9 yıldır istiyoruz kısmet olmadı daha
Kızlar ben ay adet bitince yakı yakcam annem ve kayınvalidem o ay hamile kalmışlar içeriyi kızdırıyor spermi içerde tutuyor ve güçlendiriyor yakı çok tesirli dedi kayınvalide.. ne zaman çocuk istesem yakıdan sonra hamile kalırdım dedi ben de bu ay eczaneden alıcam canlarım.. annem de 2 kardeşime öyle kalmış bikaç tane alıcam çok tesirliymiş.. bakalım tutcak mı? gelecek aya görcez canlarım
Yaki ne kiii ?? :26: :26: :26:
inş. cnmmmHAYIRLISI dıyelım canım İNŞALLAH benım dede saglıklı cocuklarım olur
ama adet belirtilerim baslayınca umutsuzluga dustum ıste bekle bekle gecmıyor zaman senınkı ne kadarlık oldu hamıs takvımı koyda takip edelım
kızlarrr napiosunuzzzz bugun dr. a gittik bizim keratanın kalp atışlarınıı duydukkalp atışlarını videoya çektik eşim arayıp arayıp duruoo aç videoyu dinlet dieee
Hayırlı olsun canım benim.
ayy çok sevindim canım yaa Allah kucağınada almayı nasib etsin.dikkat et kendine
poppp
çok sevindim cnmmmmm
Super bebis geliyor gumbur gumburrr
Belirtileri yazarmisin canimcim ?
tebriklerrr ederim canım :) hayırlısı olsun...
darısı başımıza :)
Çok sevindim canım. inş sağlıklı olarak kucağına almayıda nasip eder rabbim. Darısı bizim başımıza :)
Tebrikler..........
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorumAMİN CANIM sağ salim kucagına al İNŞALLAHHHH
HAMİŞLER BELİRTİLERİ YAZIN LUTFENNNNNN
merhaba kızlar, yoğunluktan topiğe uğrayamadım ne zamandır.
iyi haberlerin artmıştır inşallah.
elifnil, canım eskilerle kıyaslama bence. yeni nesil eskisi kadar doğurgan değil. sigara, katkılı-hormonlu gıdalar artıyor sürekli. belki annenler yakı yapmasa bile hamile kalacaktı. eğer uğraşıp olmamışlarsa,yakıdan sonra hamile kalmışlarsa denersin bir umut ama riskli de olabilir.
yine de sen bilirsin tabii.. ben ilk kez duydum.
hoş geld,n canım
günaydınlar.
bilemedim ne oluyor sana ama inş. güzel şeyler oluyordur :) bak 3 günün kalmış inş. hayırlı haberler :)
benim daha 6-7 gün var pufff
Bu arada ben daha lısteye eklenmemısıımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?