Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
Kızlar ben ay adet bitince yakı yakcam annem ve kayınvalidem o ay hamile kalmışlar içeriyi kızdırıyor spermi içerde tutuyor ve güçlendiriyor yakı çok tesirli dedi kayınvalide.. ne zaman çocuk istesem yakıdan sonra hamile kalırdım dedi ben de bu ay eczaneden alıcam canlarım.. annem de 2 kardeşime öyle kalmış bikaç tane alıcam çok tesirliymiş.. bakalım tutcak mı? gelecek aya görcez canlarım

Yaki ne kiii ?? :26: :26: :26:

Yaki ne kiii ?? :26: :26: :26:

cnm eskiden bardak çekerlermiş ya bele.. bu da öyle bişi.eczaneden alıyosun ve beline yapıştırıyorsun kızdırıyor orayı iyice. eskiden üşütenler filan hep yakı çekermiş iyileşirlermiş. annemle kayınvalidem de böyle kalmış hamile..

inş. cnmmm

altta ticker var ya şimdilik onunla idare ediom

3.aydan sonra koycam yaa takvim
kızlarrr napiosunuzzzz bugun dr. a gittik bizim keratanın kalp atışlarınıı duyduk kalp atışlarını videoya çektik eşim arayıp arayıp duruoo aç videoyu dinlet dieee

maşallah videoya çekmek de ii fikirmiş haaa
6.haftanın içinde görünüosun ama tam olarak kaç haftalıksın acaba:26:

ben de salı gidicem tekrar kalp atışları için, ama içim hiç rahat diil bugün nedense, allahım inş. kötü bi şey yoktur

merhaba kızlar, yoğunluktan topiğe uğrayamadım ne zamandır.
iyi haberlerin artmıştır inşallah.

elifnil, canım eskilerle kıyaslama bence. yeni nesil eskisi kadar doğurgan değil. sigara, katkılı-hormonlu gıdalar artıyor sürekli. belki annenler yakı yapmasa bile hamile kalacaktı. eğer uğraşıp olmamışlarsa,yakıdan sonra hamile kalmışlarsa denersin bir umut ama riskli de olabilir.

yine de sen bilirsin tabii.. ben ilk kez duydum.

ay bu bel ağrısı beni öldürücekk ((
22 sine çok var daha dayanamayıp ağrı kesici içicek durumdayım neredeyse.
her halde bu ay ümidimi kesmemi söylüyo bu ağrı banaaaa

Hayırlı olsun canım benim.

ayy çok sevindim canım yaa Allah kucağınada almayı nasib etsin.dikkat et kendine

poppp

çok sevindim cnmmmmm

Super bebis geliyor gumbur gumburrr
Belirtileri yazarmisin canimcim ?

tebriklerrr ederim canım :) hayırlısı olsun...
darısı başımıza :)

Çok sevindim canım. inş sağlıklı olarak kucağına almayıda nasip eder rabbim. Darısı bizim başımıza :)

Tebrikler..........

AMİN CANIM sağ salim kucagına al İNŞALLAHHHH

HAMİŞLER BELİRTİLERİ YAZIN LUTFENNNNNN
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum
Rabbim tez zamanda hepinize nasip etsin inşallah
belirtilerime gelince sık idrar göğüs hasasiyeti ve kasık ağrısı vardı.şu an hala devam ediyor.. bir de üşüyorum çok fazla. başka da çok belirgin bir belirtim yok.

canım merhaba hoşgeldin evet haklısın doktorum dediki eskiden kadınların adet zamanı bile yumurtaları çatlardı ve bir ayda en az 10-15 yumurta olurdu. şimdi ise 1 ymurtanın peşine düşüyoruz.. onun için patır patır doğururlarmışya.. gelecekte belki de çocuklarımızda ya da torunlarımızda artık üreme bile olamayabilir dedi şok oldum daha da sardı korku içimi.. denemediğim yol kalmadı canım napıyım bunu da denicem.. Rabbim birşeyi vesile kılar inşallah..

gunaydın canlarımmm bata 3 gun kaldı yaaa cok mrk edıyorum varmı? yok mu?

dun akşam kotu oldum ben yaaa elim ayagım cekıldı bır kackere bayılacaktım nerdeyse anıden ter bastırdı falan anlamadım nolyoruz:26::26:

günaydınlar.
bilemedim ne oluyor sana ama inş. güzel şeyler oluyordur :) bak 3 günün kalmış inş. hayırlı haberler :)
benim daha 6-7 gün var pufff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…