Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .

canımm benimm bugüünn 6. hafta bitti ben 5 hafta 6 günlükken gördüm

cnm hayırlı olsunnn rabbbım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın kasık agrısı ben 1 hAFTA ONCE vardı ama su an sadece 15 gundur o kadar kalın gıyınmeme ramen cook usuyorummm ayagımdan patıklerı hıc cıkarmıyorum ama hala cok usuyorumm umarım bende hamıleyımdır bat a 6 gun war daha

Gerçekten ortalık baya sessiz:) off bende çok yorgunum ya karne işleriyle uğraşıyorum. ne yemek yapcam diye düşünüyorum.. aklımdan bebişi çıkarmaya çalışıyorum yani:)

hep böyle sessiz miydi burası yoksa benim şansım mı
öğretmen misin sen. :)
Evet anasınıfı öğretmeniyim. Sabahçıyım birde çok erken kalkıyorum.. Ama işimi çok seviyorum:)

ben cıkaramıyorum mağlesef aklımdan bat yaklaştı cunku :26::26:

evet aklımızdan çıkarmak zor hele bat yaklaşınca.. Kendimce taktikler deniyorum. Kimisi unutturuyor... Ama sonra gene aklımda:)

napalım idare etcez artık :)
bişiy sorcam ben regl olmak için ilaç kullanıyorum ilaca göre 21-22 ocak gibi olucam ama belim filan çok ağrıyo yarın kan testi yapsam çıkarmı bişe varsa :S
ateşimde çıkıyo galiba boğazlarım şişmiş birşey yoksa boşu boşuna katlanmıyım bu ağrılara antibiyotik ,ağrı ksici filan içmek için. :)

Benim fikrimce adetini bekle.Ama idrar testi yap istersen evde kimisinde silikte olsa çıkıyor..

ne güzel ya öğretmen mişsin zaten işini sevmesen o kadar küçük çocukla uğraşmak çok zor :) Allah kolaylık versin

ilaç kullanırken ve 6-7 gün önceden çıkarmı die düşünüyorum
bide negatif çıkarsa tam hasta olurum ben
hay allah ölüyom ya ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…