Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
3.ay dayız
Rabbim isteyen herkese gönlüne göre versin böyle ayları yılları beklemesin inş.

amin inşallah canım.. Benimde 4.ayım olacak. İlk 2 ayda çok acele ediyordum. Ama şimdi rahatım.. Rabbim ne zaman uygun görürse verir. Olmazsa da canımız sağolsun... O hasretle özlemle kavruluruz ama Rabbim ol demezse olmaz...

Benim annemin 6 yıl olmamış çocuğu tüpleri tıkalıymış. Sonra bi teyze bi ilaç yapmış düzelmiş. Bu durum beni korkutuyor. Irsi olur mu diye...

doğru söylüyorsun Her şey Rabbimin elinde ama biz yinede sabırsızız bu konuda.yani benim açımdan öyle :)
doktor kontrolerini yaptırmışsındır tüpler kapalı olsa anlamazmıydı zaten.
herşeyin bi vakti zamanı var demek ki bak annenin 6 yıl sonra olmuş.
demek ki neymiş Rabbimde o zamanı bekliyor bizim için en hayırlısını...
bu beklediğimiz günleri unutucaz inş. Allahın izniyle

sabırsız olmakta cok haklısınızz kızlarr benım 6 gun war bat ıma meraktan olecemmm

kızlarrr napiosunuzzzz bugun dr. a gittik bizim keratanın kalp atışlarınıı duyduk kalp atışlarını videoya çektik eşim arayıp arayıp duruoo aç videoyu dinlet dieee

canım çok sevindim ya... inşallah çok güzel ve kolay bir hamilelik geçirirsin canım sonunda da sağlıkla kucağına alırsın yavrunu...
bizim içinde dualarını esirgeme olurmu...

tuana202;28324786]test mı alıcaksın cnmm yap ta yaz sonucu buraya

Tek çizgiyi gördük...
üzülmiycem dedim ama yinede üzüldüm (
gerçi günüme daha 5-6 gün var ama
boşu boşuna çekiyoz bu ağrıları ((

Cnm uzulme daha 5 6 gunun warmiss idrar testinde gec cikiyor nolrmalde batin gecerse insallah hemen yaparsin insallah cift cizgiyi gorursun bekle sabret bu bir hafta gecsin benim bat imada 6 gun war bekleyip gorucez

Cnm uzulme daha 5 6 gunun warmiss idrar testinde gec cikiyor nolrmalde batin gecerse insallah hemen yaparsin insallah cift cizgiyi gorursun bekle sabret bu bir hafta gecsin benim bat imada 6 gun war bekleyip gorucez

keşke öyle olsa da neyse ben umutlanmıyorum artık bu ay için.
regli olunca dr a gitcem yine.ya da ateş ölçme yöntemini deniycem gelicek ay.
kısmet...
seninde 5-6 günün varmış beklemek zor ama sen inş. güzel haberler verirsin bize canım

canım sigara içiyorsanız karı-koca olarak, ikiniz de sigarayı bırakın. çok etkiliyor. sigara içip de hamile kalanlar var evet ama herkesin bünye bir değil işte.
bir de stresi bırak. doktor kontrollerinde tamamsa rahat olup çalışmalara devam edeceksin.

KEVOK 2 ay daha deneyin, dr a gidin. tüpler tıkalı mı anlamak için hsg çekiyorlardı galiba. böyle birtest yaptırdın mı hiç?

canım bile bile üzüyorsun kendini. bu stres neden?
hem adetine daha var. hem de günün ilk idrarında daha iyi belli olur derler. o saatte test yapma.
yani şimdi testi yapman çok gereksiz geldi bana kusura bakma. kendine eziyet etme.

kızlar, kaç gündür konuya giremedim, şimdi okuduklarımla benim de moralim bozuldu. yazık ediyorsunuz kendinize.

bu konuyu umutlu güzel mesajlarla dolduralım. çoğu kişide bir karamsarlık hali var.
bana kızmayın ama düşündüklerimi yazacağım.

siz stres yapınca bebekler gelmez. stresli dönemlerde adet düzensizlikleri bu yüzden olurmuş, vucut benim bebek geliştirecek halim yok, onun yükünü taşıyamam deyip hamileliği önlemeye çalışıyor. bu yüzden doktorlar stresi bırakın diyor öncelikle.
doktora gitmişseniz sorun yok diyorsa stres yapmayın, bebek için çalışmalara devam edin . sorun varsa tedaviler için uğraşın. ben de birsürü şeyle uğraşıyorum. sağlık sorunlarım yaşam sorunlarım. ama stres etkilemesin diye herşeyi boşverdim.
bebek kendiliğinden gelmezse,gelir de düşerse ciddi ameliyatlara gireceğim,zorunlu 1 sene mola vereceğim yine de garantisi yok. ameliyatsız olur mu diye bekliyorum işte. Allahtan ümit kesilmez. benimle aynı durumda olan 10 kişiden 3 ünün çocuğu olmuşsa ben o 3 kişiyi dikkate alıyorum, olmayan 7 kişiyi değil.

düşünce yapınızı biraz değiştirin lütfen, birbirimize destek olalım. bu kasvetli mesajları okuyunca hamile arkadaşların topiğe uğrayası gelmez.
birbirimiz için dua edelim. konumuz bol bebekli olsun.

şu kasvetli havayı değiştirelim bir an önce.
olumsuz değil umutlu mesajlar yazalım.

elbette üzüntülerimi de yazacağız ama olayları biraz büyütüyoruz gibi geldi bana. kendinize eziyet etmeyin.

boğazlarım şişmişti antibiyotik ve ağrı kesici içmek için yaptım test ama hiç bişey de çıkmadı.
eminde olamadım.ne bileyim ya üzüldüm işte.
ha üzüldümde vazmı geçtim yoookkkk
önümüzdeki ay ateş ölçme yöntemini deneyeceğim :)

ay bi üzüldük dedik mirasu dan tokadı yedik
ne yapsaydım bişey paylaşmasamıydım.ya da iyi oldu mu deseydim.
sadece sonucunu ya yazdım bu kadar

görende hergün böyle kasvetli msjlar atıyorum sanır.
yanlış anlama saygılar

bir sürü yazmıştım, hepsi gitti (

antibiyotik içeceksen idrar testine güven olmaz canım. kan testi yaptırarak doktora yazdır.

canım,sana olan cevabı alıntıyla belirttim. sonraki mesajımı genele yazdım. sen hepsini üstüne alınma.
1 haftanın mesajlarına baktım, başka hüsran dolu mesajlar vardı. o yüzden yazmak istedim.
kimseyi kırmak istemem. sadece kendimi, eşimizi, burada okuyan arkadaşları üzmeyelim bence.

evt bende kan testi yaptırmadan içmiycem canım sadece bir ihtimal baktım
haklısın sonuç olarak burda kendimizi motive etmeye çalışıyoruruz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz.
Rabbim gönlüne göre versin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…