- Konu Sahibi perakedisi
-
- #1.761
3.ay dayız
Rabbim isteyen herkese gönlüne göre versin böyle ayları yılları beklemesin inş.
neyse ben bi eczaneye doğru uçayım kapanmadan
neyse ben bi eczaneye doğru uçayım kapanmadan
kızlarrr napiosunuzzzz bugun dr. a gittik bizim keratanın kalp atışlarınıı duydukkalp atışlarını videoya çektik eşim arayıp arayıp duruoo aç videoyu dinlet dieee
İnşallah tüm isteyenler bu ay hamile kalacağız ve Ekim anneleri olacağız :) öyle dua edip bol bol isteyelim biz isteyelim Rabbim verir
tuana202;28324786]test mı alıcaksın cnmm yap ta yaz sonucu buraya
Tek çizgiyi gördük...
üzülmiycem dedim ama yinede üzüldüm(
gerçi günüme daha 5-6 gün var ama
boşu boşuna çekiyoz bu ağrıları((
Cnm uzulme daha 5 6 gunun warmiss idrar testinde gec cikiyor nolrmalde batin gecerse insallah hemen yaparsin insallah cift cizgiyi gorursun bekle sabret bu bir hafta gecsin benim bat imada 6 gun war bekleyip gorucez
canım merhaba hoşgeldin evet haklısın doktorum dediki eskiden kadınların adet zamanı bile yumurtaları çatlardı ve bir ayda en az 10-15 yumurta olurdu. şimdi ise 1 ymurtanın peşine düşüyoruz.. onun için patır patır doğururlarmışya.. gelecekte belki de çocuklarımızda ya da torunlarımızda artık üreme bile olamayabilir dedi şok oldumdaha da sardı korku içimi.. denemediğim yol kalmadı canım napıyım bunu da denicem.. Rabbim birşeyi vesile kılar inşallah..
amin inşallah canım.. Benimde 4.ayım olacak. İlk 2 ayda çok acele ediyordum. Ama şimdi rahatım.. Rabbim ne zaman uygun görürse verir. Olmazsa da canımız sağolsun... O hasretle özlemle kavruluruz ama Rabbim ol demezse olmaz...
Benim annemin 6 yıl olmamış çocuğu tüpleri tıkalıymış. Sonra bi teyze bi ilaç yapmış düzelmiş. Bu durum beni korkutuyor. Irsi olur mu diye...
tuana202;28324786]test mı alıcaksın cnmm yap ta yaz sonucu buraya
Tek çizgiyi gördük...
üzülmiycem dedim ama yinede üzüldüm(
gerçi günüme daha 5-6 gün var ama
boşu boşuna çekiyoz bu ağrıları((
canım sigara içiyorsanız karı-koca olarak, ikiniz de sigarayı bırakın. çok etkiliyor. sigara içip de hamile kalanlar var evet ama herkesin bünye bir değil işte.
bir de stresi bırak. doktor kontrollerinde tamamsa rahat olup çalışmalara devam edeceksin.
KEVOK 2 ay daha deneyin, dr a gidin. tüpler tıkalı mı anlamak için hsg çekiyorlardı galiba. böyle birtest yaptırdın mı hiç?
canım bile bile üzüyorsun kendini. bu stres neden?
hem adetine daha var. hem de günün ilk idrarında daha iyi belli olur derler. o saatte test yapma.
yani şimdi testi yapman çok gereksiz geldi bana kusura bakma. kendine eziyet etme.
boğazlarım şişmişti antibiyotik ve ağrı kesici içmek için yaptım test ama hiç bişey de çıkmadı.
eminde olamadım.ne bileyim ya üzüldüm işte.
ha üzüldümde vazmı geçtim yoookkkk
önümüzdeki ay ateş ölçme yöntemini deneyeceğim :)
ay bi üzüldük dedik mirasu dan tokadı yedik
ne yapsaydım bişey paylaşmasamıydım.ya da iyi oldu mu deseydim.
sadece sonucunu ya yazdım bu kadar
görende hergün böyle kasvetli msjlar atıyorum sanır.
yanlış anlama saygılar
bir sürü yazmıştım, hepsi gitti(
antibiyotik içeceksen idrar testine güven olmaz canım. kan testi yaptırarak doktora yazdır.
canım,sana olan cevabı alıntıyla belirttim. sonraki mesajımı genele yazdım. sen hepsini üstüne alınma.
1 haftanın mesajlarına baktım, başka hüsran dolu mesajlar vardı. o yüzden yazmak istedim.
kimseyi kırmak istemem. sadece kendimi, eşimizi, burada okuyan arkadaşları üzmeyelim bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?