- Konu Sahibi perakedisi
-
- #1.781
kızlar, kaç gündür konuya giremedim, şimdi okuduklarımla benim de moralim bozuldu. yazık ediyorsunuz kendinize.
bu konuyu umutlu güzel mesajlarla dolduralım. çoğu kişide bir karamsarlık hali var.
bana kızmayın ama düşündüklerimi yazacağım.
siz stres yapınca bebekler gelmez. stresli dönemlerde adet düzensizlikleri bu yüzden olurmuş, vucut benim bebek geliştirecek halim yok, onun yükünü taşıyamam deyip hamileliği önlemeye çalışıyor. bu yüzden doktorlar stresi bırakın diyor öncelikle.
doktora gitmişseniz sorun yok diyorsa stres yapmayın, bebek için çalışmalara devam edin. sorun varsa tedaviler için uğraşın. ben de birsürü şeyle uğraşıyorum. sağlık sorunlarım yaşam sorunlarım. ama stres etkilemesin diye herşeyi boşverdim.
bebek kendiliğinden gelmezse,gelir de düşerse ciddi ameliyatlara gireceğim,zorunlu 1 sene mola vereceğim yine de garantisi yok. ameliyatsız olur mu diye bekliyorum işte. Allahtan ümit kesilmez. benimle aynı durumda olan 10 kişiden 3 ünün çocuğu olmuşsa ben o 3 kişiyi dikkate alıyorum, olmayan 7 kişiyi değil.
düşünce yapınızı biraz değiştirin lütfen, birbirimize destek olalım. bu kasvetli mesajları okuyunca hamile arkadaşların topiğe uğrayası gelmez.
birbirimiz için dua edelim. konumuz bol bebekli olsun.
şu kasvetli havayı değiştirelim bir an önce.
olumsuz değil umutlu mesajlar yazalım.
elbette üzüntülerimi de yazacağız ama olayları biraz büyütüyoruz gibi geldi bana. kendinize eziyet etmeyin.
gunaydın canlarımmm bata 3 gun kaldı yaaa cok mrk edıyorum varmı? yok mu?
dun akşam kotu oldum ben yaaa elim ayagım cekıldı bır kackere bayılacaktım nerdeyse anıden ter bastırdı falan anlamadım nolyoruz:26::26:
Gunaydın kızlaarrr...benım umutlar subata kaldı, haber vereym dediim :) Bu ay cok uygun bı zaman olduguna emın degıldım zaten, var bır hayır demekki..Allah umutla bekleyenlerın umutlarını bosa cıkarmasın insallah..Güzel bir gün diliyorum :)
Kesinlikle psikolojik. Çalışmaya başlamadan önce gidince de olayı bölmüş oluyorsun :)
Ben ilk denediğim aylarda hemen kalkıp yıkadım ama çok yanlışmış. Artık yatıyorum bi süre altıma yastık koyup.
Siz bacaklarınızı uzatıp mı yatıyorsunuz yoksa göğse doğru çekip mi bekliyorsunuz? Ben emin olamıyorum.
Bi de vücut sıcaklığı kaç olmalı minimum hamilelik nasıl anlaşılıyor o şekilde? Benim BAT'a 12 gün var.
canım valla bende heyecanla bekliyorum senin batı çünkü bana sen hamişsin gibi geliyor...
inşallah yanılmıyorumdur...
son son 2 gün ateşinide bir ölç tatlım fikir olsun
inşallah hep yüksek kalırrr
hiç düşmesin ateşin..
gelsin bu ay bebişin sonrada benimki :)))
canım sigara içiyorsanız karı-koca olarak, ikiniz de sigarayı bırakın. çok etkiliyor. sigara içip de hamile kalanlar var evet ama herkesin bünye bir değil işte.
bir de stresi bırak. doktor kontrollerinde tamamsa rahat olup çalışmalara devam edeceksin.
KEVOK 2 ay daha deneyin, dr a gidin. tüpler tıkalı mı anlamak için hsg çekiyorlardı galiba. böyle birtest yaptırdın mı hiç?
canım bile bile üzüyorsun kendini. bu stres neden?
hem adetine daha var. hem de günün ilk idrarında daha iyi belli olur derler. o saatte test yapma.
yani şimdi testi yapman çok gereksiz geldi bana kusura bakma. kendine eziyet etme.
huuuuuuu huuuuuuu kızlar nerdesin ya...
Daha uyanamadınız mı:119::119::119:
Kalkın da bir sabah halayı çekelim şöyle
kızlar, kaç gündür konuya giremedim, şimdi okuduklarımla benim de moralim bozuldu. yazık ediyorsunuz kendinize.
bu konuyu umutlu güzel mesajlarla dolduralım. çoğu kişide bir karamsarlık hali var.
bana kızmayın ama düşündüklerimi yazacağım.
siz stres yapınca bebekler gelmez. stresli dönemlerde adet düzensizlikleri bu yüzden olurmuş, vucut benim bebek geliştirecek halim yok, onun yükünü taşıyamam deyip hamileliği önlemeye çalışıyor. bu yüzden doktorlar stresi bırakın diyor öncelikle.
doktora gitmişseniz sorun yok diyorsa stres yapmayın, bebek için çalışmalara devam edin. sorun varsa tedaviler için uğraşın. ben de birsürü şeyle uğraşıyorum. sağlık sorunlarım yaşam sorunlarım. ama stres etkilemesin diye herşeyi boşverdim.
bebek kendiliğinden gelmezse,gelir de düşerse ciddi ameliyatlara gireceğim,zorunlu 1 sene mola vereceğim yine de garantisi yok. ameliyatsız olur mu diye bekliyorum işte. Allahtan ümit kesilmez. benimle aynı durumda olan 10 kişiden 3 ünün çocuğu olmuşsa ben o 3 kişiyi dikkate alıyorum, olmayan 7 kişiyi değil.
düşünce yapınızı biraz değiştirin lütfen, birbirimize destek olalım. bu kasvetli mesajları okuyunca hamile arkadaşların topiğe uğrayası gelmez.
birbirimiz için dua edelim. konumuz bol bebekli olsun.
şu kasvetli havayı değiştirelim bir an önce.
olumsuz değil umutlu mesajlar yazalım.
elbette üzüntülerimi de yazacağız ama olayları biraz büyütüyoruz gibi geldi bana. kendinize eziyet etmeyin.
canım evde derecem yok olcemedım ama zaten karnımda acayıp adet sancısı var bugun bıle regl olabılır.
ama yasadıklarımın hepsı gercektı hepsı farklıydı ama problem nerde anlayamadım bu ayda yok gıbı
Nirdesin kuşum
offfff zman gecmıyoreeeeeeeeeee
burdayım atlantammmmmmmmmmm
geldimmm..........
ah başıma gelenler.. dur anlatayım.. dün okulda karnıma bir çocuk yanlışlıkla koşarken çarptı.. cumartesi sabahı kalp atışı için randevum vardı.. bugün,dr dan öncesine randevu almak istedim doluymuş.. sonra başka bir hastaneye gittim.. ultrasonla vaginal bakıldı ve herşey normalmiş:)) bu vesileyle kalp atışı olduğunu(duyamasamda) yolk sac oluştuğunu vs.. herşeyin yolunda olduğunu 2 gün erken öğrenmiş oldum..:) 6+4 günlükmüş:) 2 gün sonraki randevumda özel hastanede.. para verip ona da gideyim bari yine:/
sen nasıl oldun durumun ne????
geçer geçer ne demişler
bekleyen derviş beklemekten gebermiş
pardon muradına ermiş dicektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?