Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .

günaydın
canım aslında çok haklısın ama bu öyle birşey ki aylar sanki yıl oluyor... sanıyorum sen daha çok başındasın benim gibi 7 ay beklemezsin inşallah...
aylar geçtikçe ve bebek gelmeyince o sters her geçen gün katlanıyor umut tabii hiç bitmiyor ama her ay sonu yaşanan hayal kırıklığı yüzünden umutsuzlukta peşinsıra geliyor istemesek de tamam bu ay oldu diyoruz belirtiler oluyor hevesleniyoruz hele en başlarda daha çok yeniyiz sıkmayalalım canımızı önümüzdeki ay olur sonraki ay olur derken bir bakmışssın 1 yıla yaklaşmıssın ama hala bebek yok tabii üzülünce gelecek yada düzelecek birşey değil bir zamanı var vakti var rabbim ne zaman derse o zaman bunu hepimiz biliyoruz ama biz kullar maalesef çok sabırsısız hemen olsun istiyoruz... aslına olmuyorsa şuan muhakkak bir sebebi var hemde hayırlı bir sebebi ama buna rağmen üzülmemek ve karamsarlığa düşmemek elde değil...
inşallah canım sende beni yanlış anlamazsın...
rabbim herkesin gönlüne göre versinnn
bol umutlu bol sevgi dolu günlerr....

huuuuuuu huuuuuuu kızlar nerdesin ya...
Daha uyanamadınız mı:119::119::119:
Kalkın da bir sabah halayı çekelim şöyle

canım valla bende heyecanla bekliyorum senin batı çünkü bana sen hamişsin gibi geliyor...
inşallah yanılmıyorumdur...
son son 2 gün ateşinide bir ölç tatlım fikir olsun
inşallah hep yüksek kalırrr
hiç düşmesin ateşin..
gelsin bu ay bebişin sonrada benimki :)))

Gunaydın kızlaarrr...benım umutlar subata kaldı, haber vereym dediim :) Bu ay cok uygun bı zaman olduguna emın degıldım zaten, var bır hayır demekki..Allah umutla bekleyenlerın umutlarını bosa cıkarmasın insallah..Güzel bir gün diliyorum :)

Mia4 ben de ilk ay senle aynı hatayı yaptım hemen temizlik derdine düşüyordum şimdi bacaklarımı uzatıp yatıyorum bazen de yastık koyuyorum.Bu ay ben vücut sıcaklığımı ölçerek ovülasyon günümü bulmaya çalıştım.Ama vücut sıcaklığı kişiden kişiye değişiyor sanırım benim hep 35,7 falandı ovulasyona yakın 1 derece kadar arttı 36,5 oldu.şimdilerde de 36,3-4 gibi gidiyor.Bi yerde okumuştum yumurtlamadan sonra regle kadar bu şekilde devam eder diye...o yüzden hamilelik konusunda emin değilim.

canım evde derecem yok olcemedım ama zaten karnımda acayıp adet sancısı var bugun bıle regl olabılır.
ama yasadıklarımın hepsı gercektı hepsı farklıydı ama problem nerde anlayamadım bu ayda yok gıbı

Canım ben kullanmıyorum ne alkol ne sigara.. eşim az içiyor alkol yok onda da.. ama o kadar etkilemiyor o ya... olacak olanın oluyor..

evet canım çok haklısın katılıyorum sana ama bazen de işte ara ara hayal kırıklığı olabiliyor.. en iyisi stresi en aza indirmek diyelim..

canım hayırlısı ya
ama iyi düşün ayaklarını sıcak tut
allahın izniyle gelecek tatlım bu ay olur inşallah
olmadı
önümüzdeki ay olur canım
sonuçta her ay bize birer tecrübe kazandırıyo
ben heray yeni şeyler deniyorum kendimide tanımaya başladım
ateşle
ovu testiyle
rüyaları bile yorumlar oldum artık :))))

2012 de kırmızılar ve negatif gebelik testleri ile yıkılan umutlarımızın yerini dilerim 2013 de en kısa sürede bebek müjdeli haberler alır kızlarrr :)
Ben de 3 senelik evliyim.19 ekim 2012 de 8 haftalıkken düşük yaptım trioidlerim az çalıştığı için olduğunu söyledi doktorum 2 ay korunduk ocak ayından ümitliydim ama kırmızılar geldi yine ama asla ümidimi kaybetmiyorum siz de kaybetmeyin kızlar meleklerimizi kucağımıza alacağızzzzz :)

burdayım atlantammmmmmmmmmm
geldimmm..........
ah başıma gelenler.. dur anlatayım.. dün okulda karnıma bir çocuk yanlışlıkla koşarken çarptı.. cumartesi sabahı kalp atışı için randevum vardı.. bugün,dr dan öncesine randevu almak istedim doluymuş.. sonra başka bir hastaneye gittim.. ultrasonla vaginal bakıldı ve herşey normalmiş:)) bu vesileyle kalp atışı olduğunu(duyamasamda) yolk sac oluştuğunu vs.. herşeyin yolunda olduğunu 2 gün erken öğrenmiş oldum..:) 6+4 günlükmüş:) 2 gün sonraki randevumda özel hastanede.. para verip ona da gideyim bari yine:/
sen nasıl oldun durumun ne????

Son düzenleme:

OYYY gcemış olsun peracım lısteye eklenmek ısteyen arkadaslar vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…