Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .

geçmiş olsun cancağzımm ve gözünn aydınn bende merak ediodumm nolduu duydunmuu dieee :) kocamann olmuşş bakk bakk seninn bebişdee

canım çok sevindim ya... inşallah çok güzel ve kolay bir hamilelik geçirirsin canım sonunda da sağlıkla kucağına alırsın yavrunu...
bizim içinde dualarını esirgeme olurmu...

inşallah canımm ahh bidee şuu uyku isteğimm olmasaa ne güzell olurr bide iştahım açıkken bu aralarr yemektenn tiksindimm aklımaa geldikçee çıkarcakk gibii oluıorumm

OYYY gcemış olsun peracım lısteye eklenmek ısteyen arkadaslar vardı
sağol kuzucummm kimlermiş canım ekleyeyim forumu takip edemez oldum son zamanlarda.. bana özel mesajla bildirirlerse eklerim hemen:) sen nasıl oldum burcummmmmm büyük güne az kaldı

geçmiş olsun cancağzımm ve gözünn aydınn bende merak ediodumm nolduu duydunmuu dieee :) kocamann olmuşş bakk bakk seninn bebişdee
canım çok teşekkür ederim... duymadım kalp atışını dinletmedi soğuk nevale bir kadındı ultrason odasındaki kadın.. monitorü bile göremedim.. ama varmış kalp atışı en azından gidişatı anlattı rapor yazdı raporda hepsi de ayrıntılı yazıyo:))) büyüyo teyzesi

Son düzenleme:

canım benimmm. dikkat et kendinee..
karnına bi koruma kalkanı mı koysak napsak tatlım. yaramaz çocuklara karşı bebişi korumak amaçlıı
hadi gözün aydın canım ne güzel herşey normal gelmiş. ilk 9 haftayı atlatırsan daha da bişeycikler olmaz inşallah.
bende iyiyim canım. yeni bir ay, yeni bir umut..
beklemedeyim bakalımm
lekelenmem 2 gün sürdü ve bitti.
bu arada sende kasık ağrısı ne zaman başlamıştı canım? yani erken bi belirti yaşadın mı??

canım benimde bu yıl 7. ayım oldu ama tabi önceki yıldan da 1 yıllık bir bekleyişim olmuştu. toplam 2 yıla yaklaşıyor aslında.
belli bir süreden sonra da duyarsızlık başlıyor. artık akışına bırakıyorsun.. kimseyle bu konuda konuşmak istemiyorsun bile. halbuki ilk aylarda herkesle bu konuda konuşmak isterdimm..
Allah'ım bizi çok bekletme Ya Rabbim. hayırlısıyla bebeklerimize kavuştur. Amin.
en güzeli stres yapmadan bu süreci geçirmek ama bunu herkes başaramıyor. bir çoğumuz stres yapıyoruz ister istemez.. ben önceki yıl stresten yaklaşık 4 ay yumurtlayamadım bile..

kızlar herkese mrbbende hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiimAllah ım inş bu sefer tutunur bebeğiim..Listede zaten vardım peracım hamile olarak değiştirirsin artık cnm..Burdan birbirimize deneyimlerimizi yazar hamilelik süreçlerindeki zorlukları beraberce hafifletiriz inş kızlar...Hepinizi öpüyorum görüşürüzz

Gerci daha birakmadim dogum kontrol hapini ama bu son pakette bitsin diyorum yada bitmeden biraksam mi ne dersiniz???

Maşallah diyelim. Rabbim sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağına almayı nasip etsin.
Hayırlı olsun

Gerci daha birakmadim dogum kontrol hapini ama bu son pakette bitsin diyorum yada bitmeden biraksam mi ne dersiniz???
Doğum kontrol hapı bittikten sonra Hemen bebek çalışmalarına başlamak gerekiyormuş.öyle bebek olma olasılığı daha yüksek oluyormuş.dr. öyle söylemişti.

yani ben bu kutunun yarısındayım yarıda bıraksam sıkıntı olur mu yoksa kutuyu amamen bitirmekte fayda var mıdır acaba??bırakırsam hemen 2,3 güne adet olur muyum ki???

yani ben bu kutunun yarısındayım yarıda bıraksam sıkıntı olur mu yoksa kutuyu amamen bitirmekte fayda var mıdır acaba??bırakırsam hemen 2,3 güne adet olur muyum ki???

evet canım bıraktıktan bir iki gün sonra
adet oluyosun sonra takip etmeye başla
ben karar verdim ve yarısında bıraktım hapı her ay kendimce
düzenli çalıştım ama bak 5 ay oldu tık yok inşallah bebişin seni
bekletmez bir an önce gelir

Tebrikler canım... Allahım bebeğini kucagına almayı nasip etsin...

hmm anladım tatlım şimdi bırakim o zaman ben almayı hapı bıraktığım içinde bikaçgüne adet olurum ondan sonra da denemelere başlarız yani bakalım hayırlısı umarım sorun çıkmaz tşk ederim bu arada cevap yazan arkadaşlarıma=)))

amin canım, hepimize gönlündekini versin inşallah.

canım ben uzun süre zorunlu korunmuştum. ilk hamilelikte 1. ayda hamile kaldım. ama riskleri söyleyince doktor sevinemedik bir türlü. sonra düşük oldu.

geçen ay ben yine hamile kalırım sandım, yumurtlamışsın demişti doktor çünkü. değerlendirdik. regl belirtilerinin hiçbiri olmamıştı bu ay. ama bebek gelmedi. bu ay inşallah. olmazsa sonraki ay, sonraki sonraki diye gidecek umudum. ben hamile kalamamaktan korkmuyorum o kadar. hamile kalıp ortalarda veya son aylarda kaybetmekten çok daha fazla korkuyorum. riskim fazla. yaşla beraber hastalıklar da artıyor. sağlıklı bir bebeğim olsun hele,sonrasında daha rahat edeceğim.

Canım ben kullanmıyorum ne alkol ne sigara.. eşim az içiyor alkol yok onda da.. ama o kadar etkilemiyor o ya... olacak olanın oluyor..

canım ikisi de yumurta ve spermin kalitesini çok etkiliyor ondan yazdım. çok sigara içen ve bebek isteyenler arkadaşlarımız da var diye.

Allah bağışlasın canım. dün akşam farkettim senin nickini yanlış yazmışım hep, parakedisi yazıyordum. kusura bakma canım.

benim düşük olan bebeğimin de kalbini dinletmiyordu doktor. ben de o sesi merak ediyorum. bebeği rahatsız etmemek için mi zaman kaybetmemek için mi dinletmedi bilmem. görmüştüm ama, şişip inen balon gibiydi.
ayrıntılı ultrasonda hamileliğin ortalarında dinletiyormuş.

sevvo yumurtlamanı etkileyebilir. bence aile hekimine falan sor ya da eczacıya. ben hapı bıraktığımda sonraki ayda reglim gecikmişti. normalmiş bu. başına gelir belki,şaşırma. hapı bırakınca birkaç ayda hormonların etkisi geçiyor. düzenli kullanmamışsan veya kısa süre kullanmışsan daha çabuk etkisi geçer.

beni de bu listeye yazın bnde yeniyılda bebek düşünüyorum. batım şubat 5. yaşım 24 istanbul:)

canım benim inşallah hepimizin bebişleri olur da hepimiz şu cuma günü hürmetine bu sevinci yaşarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…