- Konu Sahibi perakedisi
-
- #1.801
burdayım atlantammmmmmmmmmm
geldimmm..........
ah başıma gelenler.. dur anlatayım.. dün okulda karnıma bir çocuk yanlışlıkla koşarken çarptı.. cumartesi sabahı kalp atışı için randevum vardı.. bugün,dr dan öncesine randevu almak istedim doluymuş.. sonra başka bir hastaneye gittim.. ultrasonla vaginal bakıldı ve herşey normalmiş:)) bu vesileyle kalp atışı olduğunu(duyamasamda) yolk sac oluştuğunu vs.. herşeyin yolunda olduğunu 2 gün erken öğrenmiş oldum..:) 6+4 günlükmüş:) 2 gün sonraki randevumda özel hastanede.. para verip ona da gideyim bari yine:/
sen nasıl oldun durumun ne????
canım çok sevindim ya... inşallah çok güzel ve kolay bir hamilelik geçirirsin canım sonunda da sağlıkla kucağına alırsın yavrunu...
bizim içinde dualarını esirgeme olurmu...
sağol kuzucummmOYYY gcemış olsun peracım lısteye eklenmek ısteyen arkadaslar vardı
canım çok teşekkür ederim...geçmiş olsun cancağzımm ve gözünn aydınn bende merak ediodumm nolduu duydunmuu dieee :) kocamann olmuşş bakk bakk seninn bebişdee
Bu arada ben daha lısteye eklenmemısıımm
ben de eklenmemişim
geldimmm..........
ah başıma gelenler.. dur anlatayım.. dün okulda karnıma bir çocuk yanlışlıkla koşarken çarptı.. cumartesi sabahı kalp atışı için randevum vardı.. bugün,dr dan öncesine randevu almak istedim doluymuş.. sonra başka bir hastaneye gittim.. ultrasonla vaginal bakıldı ve herşey normalmiş:)) bu vesileyle kalp atışı olduğunu(duyamasamda) yolk sac oluştuğunu vs.. herşeyin yolunda olduğunu 2 gün erken öğrenmiş oldum..:) 6+4 günlükmüş:) 2 gün sonraki randevumda özel hastanede.. para verip ona da gideyim bari yine:/
günaydın
canım aslında çok haklısın ama bu öyle birşey ki aylar sanki yıl oluyor... sanıyorum sen daha çok başındasın benim gibi 7 ay beklemezsin inşallah...
aylar geçtikçe ve bebek gelmeyince o sters her geçen gün katlanıyor umut tabii hiç bitmiyor ama her ay sonu yaşanan hayal kırıklığı yüzünden umutsuzlukta peşinsıra geliyor istemesek de tamam bu ay oldu diyoruz belirtiler oluyor hevesleniyoruz hele en başlarda daha çok yeniyiz sıkmayalalım canımızı önümüzdeki ay olur sonraki ay olur derken bir bakmışssın 1 yıla yaklaşmıssın ama hala bebek yoktabii üzülünce gelecek yada düzelecek birşey değil bir zamanı var vakti var rabbim ne zaman derse o zaman bunu hepimiz biliyoruz ama biz kullar maalesef çok sabırsısız hemen olsun istiyoruz... aslına olmuyorsa şuan muhakkak bir sebebi var hemde hayırlı bir sebebi ama buna rağmen üzülmemek ve karamsarlığa düşmemek elde değil...
inşallah canım sende beni yanlış anlamazsın...
rabbim herkesin gönlüne göre versinnn
bol umutlu bol sevgi dolu günlerr....
Gerci daha birakmadim dogum kontrol hapini ama bu son pakette bitsin diyorum yada bitmeden biraksam mi ne dersiniz???
kızlar herkese mrbbende hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiim Allah ım inş bu sefer tutunur bebeğiim..Listede zaten vardım peracım hamile olarak değiştirirsin artık cnm..Burdan birbirimize deneyimlerimizi yazar hamilelik süreçlerindeki zorlukları beraberce hafifletiriz inş kızlar...Hepinizi öpüyorum görüşürüzz
Doğum kontrol hapı bittikten sonra Hemen bebek çalışmalarına başlamak gerekiyormuş.öyle bebek olma olasılığı daha yüksek oluyormuş.dr. öyle söylemişti.Gerci daha birakmadim dogum kontrol hapini ama bu son pakette bitsin diyorum yada bitmeden biraksam mi ne dersiniz???
yani ben bu kutunun yarısındayım yarıda bıraksam sıkıntı olur mu yoksa kutuyu amamen bitirmekte fayda var mıdır acaba??bırakırsam hemen 2,3 güne adet olur muyum ki???
kızlar herkese mrbbende hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiim Allah ım inş bu sefer tutunur bebeğiim..Listede zaten vardım peracım hamile olarak değiştirirsin artık cnm..Burdan birbirimize deneyimlerimizi yazar hamilelik süreçlerindeki zorlukları beraberce hafifletiriz inş kızlar...Hepinizi öpüyorum görüşürüzz
evt bende kan testi yaptırmadan içmiycem canım sadece bir ihtimal baktım
haklısın sonuç olarak burda kendimizi motive etmeye çalışıyoruruz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz.
Rabbim gönlüne göre versin ...
günaydın
canım aslında çok haklısın ama bu öyle birşey ki aylar sanki yıl oluyor... sanıyorum sen daha çok başındasın benim gibi 7 ay beklemezsin inşallah...
aylar geçtikçe ve bebek gelmeyince o sters her geçen gün katlanıyor umut tabii hiç bitmiyor ama her ay sonu yaşanan hayal kırıklığı yüzünden umutsuzlukta peşinsıra geliyor istemesek de tamam bu ay oldu diyoruz belirtiler oluyor hevesleniyoruz hele en başlarda daha çok yeniyiz sıkmayalalım canımızı önümüzdeki ay olur sonraki ay olur derken bir bakmışssın 1 yıla yaklaşmıssın ama hala bebek yoktabii üzülünce gelecek yada düzelecek birşey değil bir zamanı var vakti var rabbim ne zaman derse o zaman bunu hepimiz biliyoruz ama biz kullar maalesef çok sabırsısız hemen olsun istiyoruz... aslına olmuyorsa şuan muhakkak bir sebebi var hemde hayırlı bir sebebi ama buna rağmen üzülmemek ve karamsarlığa düşmemek elde değil...
inşallah canım sende beni yanlış anlamazsın...
rabbim herkesin gönlüne göre versinnn
bol umutlu bol sevgi dolu günlerr....
Canım ben kullanmıyorum ne alkol ne sigara.. eşim az içiyor alkol yok onda da.. ama o kadar etkilemiyor o ya... olacak olanın oluyor..
geldimmm..........
sağol kuzucummmkimlermiş canım ekleyeyim forumu takip edemez oldum son zamanlarda.. bana özel mesajla bildirirlerse eklerim hemen:) sen nasıl oldum burcummmmmm büyük güne az kaldı
canım çok teşekkür ederim...duymadım kalp atışını dinletmedi soğuk nevale bir kadındı ultrason odasındaki kadın.. monitorü bile göremedim.. ama varmış kalp atışı en azından gidişatı anlattı rapor yazdı raporda hepsi de ayrıntılı yazıyo:))) büyüyo teyzesi
Gerci daha birakmadim dogum kontrol hapini ama bu son pakette bitsin diyorum yada bitmeden biraksam mi ne dersiniz???
amin canım, hepimize gönlündekini versin inşallah.
canım ben uzun süre zorunlu korunmuştum. ilk hamilelikte 1. ayda hamile kaldım. ama riskleri söyleyince doktor sevinemedik bir türlü. sonra düşük oldu.
geçen ay ben yine hamile kalırım sandım, yumurtlamışsın demişti doktor çünkü. değerlendirdik. regl belirtilerinin hiçbiri olmamıştı bu ay. ama bebek gelmedi. bu ay inşallah. olmazsa sonraki ay, sonraki sonraki diye gidecek umudum. ben hamile kalamamaktan korkmuyorum o kadar. hamile kalıp ortalarda veya son aylarda kaybetmekten çok daha fazla korkuyorum. riskim fazla. yaşla beraber hastalıklar da artıyor. sağlıklı bir bebeğim olsun hele,sonrasında daha rahat edeceğim.
canım ikisi de yumurta ve spermin kalitesini çok etkiliyor ondan yazdım. çok sigara içen ve bebek isteyenler arkadaşlarımız da var diye.
Allah bağışlasın canım. dün akşam farkettim senin nickini yanlış yazmışım hep, parakedisi yazıyordum. kusura bakma canım.
benim düşük olan bebeğimin de kalbini dinletmiyordu doktor. ben de o sesi merak ediyorum. bebeği rahatsız etmemek için mi zaman kaybetmemek için mi dinletmedi bilmem. görmüştüm ama, şişip inen balon gibiydi.
ayrıntılı ultrasonda hamileliğin ortalarında dinletiyormuş.
sevvo yumurtlamanı etkileyebilir. bence aile hekimine falan sor ya da eczacıya. ben hapı bıraktığımda sonraki ayda reglim gecikmişti. normalmiş bu. başına gelir belki,şaşırma. hapı bırakınca birkaç ayda hormonların etkisi geçiyor. düzenli kullanmamışsan veya kısa süre kullanmışsan daha çabuk etkisi geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?