- Konu Sahibi perakedisi
-
- #1.821
nasılsınız hanımefendiler bir sesiniz çıksın ya hu :)
ben çok yorgunum inş. iş çıkmazsa bi kaç saat sonra vurup kafayı yatcam :))
evet evdeyim ama ben evden çalışıyorum :)ohhhhhhhh ne gusellll evdemısınnnnnnnnnn canım
evet evdeyim ama ben evden çalışıyorum :)
Daha oh diyebilecek bir durum yok ama inş. olur
İNŞALLAHHHH canımm evde ne iş yapıyorsun
Çizim yapıyorum bir programda. evde çalışan projeciyim :)
gusel iş canım yeteneklısın yaneeeeeeeeeee
Kızlar aranıza yeni katıldım aslında ilk hamileliğimi öğrenir öğrenmez üye olmuştum ama 8.haftada melek oldu bebeğim ben de o günden sonra pek takip edemedim şimdi yine denemelere başladık :) Ocak ayında olmadı ama ben ŞUBAT tan çok umutluyum eeeeee umutsuz olmuyor :))) BAT:15 Şubat :) şuan adetimin 3. günü çalışmalara devam edeceğiz gün hesabı yapıyorum her ay eşim de çok destek sağolsun Allah isteyen herkesi bebek sahibi etsin Rabbim aratmasın sağlıkla inşallah :)))
Bol bol pozitif enerjiyle geldin hoş geldin
Rabbim hayırlısını versin..
Kızlar aranıza yeni katıldım aslında ilk hamileliğimi öğrenir öğrenmez üye olmuştum ama 8.haftada melek oldu bebeğim ben de o günden sonra pek takip edemedim şimdi yine denemelere başladık :) Ocak ayında olmadı ama ben ŞUBAT tan çok umutluyum eeeeee umutsuz olmuyor :))) BAT:15 Şubat :) şuan adetimin 3. günü çalışmalara devam edeceğiz gün hesabı yapıyorum her ay eşim de çok destek sağolsun Allah isteyen herkesi bebek sahibi etsin Rabbim aratmasın sağlıkla inşallah :)))
pek güzel iş de deil yorucu ama olsun Rabbime şükür eve destek sağlıyabiliyorum
bende yeni geldim sen de hosgeldinBol bol pozitif enerjiyle geldin hoş geldin
Rabbim hayırlısını versin..
bende yeni geldim sen de hosgeldin
Biz daha baslamadik calismalara ama birdahaki aya dusunuyoruz bende bugun birakicam hapi)
kızlar kusura bakmayın gözden kaçırdım sanırımbat tarihleriniz neydi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?