canım gününde yeme dıyemıyorum en azından hepsinden çeyrek yada yarım yemeye çalış,inş9-10 çeşit yapmıyorsunuzdurHerkeze slm bugun pek fazla giremedim zaten bigun ipin ucunu baya kacirdim yarinda gunum napicam bilmiyom(
bakalim varmisin iddaya:))) insallah canim ya yetisirsin tabi bu azminle devam et merve bebis icin canim allah gonlune gore versin. cuma gunleri bi genelleme gibi geliyo tartiya ama yinede sen bilirsin topik sahibi sensin tatlim
en çok kaçamak yaptığımız dönem ne zaman haftasonu tartı pazartesi olursa az mı kaçamak yaparız gibi düşündüm evet topik senin sen karar ver bence bizde uyarız
boy kilo aburcubur cikolata hepsi tutuyo:))) beni tarif etmissn canim dogumdan sonra 78 de kaldm hep. ama simdi 70 72 gidip geliyorum sezeryan gobegim kaldi ama sikilasiyorum esim inanmiyordu ama gidisat super diyo bakalim 2014 e kac kiloyla giricez hadi destek olma vakti.........
bugün tartıda güzel sonuç gördümm çok sevindim buda irademi kuvetlendirdi.(tartı sonucunu şimdilik sizlerle paylaşmıyorum) pazartesiyi beklicem.ama sanırım şu son tedavıde aldığım5-6 kg çabuk verıcem.
şimdi benımle bırlıkte kılo takıbı yapılacak arkadaşlar :
dumannnn
hulya32
istanbula
bana yazan arkadaşlar var ama bılemedım bazı arkadaşlarımızın kendı günlükleri var,katılacak varsa bana yazsın liste yapalım.
ve herkez pazartesıden ıtıbaren kılosunu ve hedef kılosunuda yazsınnnn
sizle aynı kıloya gelmem için benım daha çok azmetmem lazımbence ben size yetişirim gıbı gelıyorrrrr
canım beni de yaz ne kadar çok olursak o kadar motivemiz olur :)
inşallah canım hepimiz hedeflerimize ulaşırız allah'ın izniyle :)
pazartesini iple çekiyoruz, her hafta 1kilo vermek normal , hadi bakalım 1 er kilomuz kesin gitmeli her hafta :)
benide aranıza alın hamileyken aldığım kiloların 12 kilosu bendede duruyo.yemeye çok meraklı olduğum için 9 ayda 22 kilo almıştım.10 kilosu bebekle suyla falan gitti ama kalan kilolar 1.5 yıldır benimle.bende artık 46-48 bedenden kurtulmak istiyorumben pazqartesi 87 kiloyla başladım diyete.haftaya pazartesi burayada yazarım.herkese kolay gelsinnn
tamamdır iddia başlasın o zaman süperrrr
bendeki de doğum kilosu olsa seve seve veririm canım :) doğumdan sonra bu kiloda olmak bile nimet , ben bu kilomda hamile kalsam heralde 100 lere vururum.
gunaydin kizlar bende sabah tartildim ve gidisat guzel pazartesi tartida supriz olsun:))
sabah kahvaltm
*kepekli ekmekle tost
*yarim domates ve biber
*cay sekersiz
* 3 zeytin
sabah kalkar kalkmaz ilik su ve 5li cay ictim biraz sonrada yesil cay ve bir elma
pazartesi kilon kaçtı şekerimmm
pazartesi 71.900 dum canim boyum 1.69 yas 28 adimda gamze:)). tanismis olalim nasilsa hep beraberiz artik:)bana pazartesi ki kılonu yazarmısın canım
ayrıca kahvaltın cok cok güzellll devamını diliyorum
canım 81 kilo idim pazartesi maleseffff
pazartesi 71.900 dum canim boyum 1.69 yas 28 adimda gamze:)). Tanismis olalim nasilsa hep beraberiz artik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?