günaydın kızlarrr :)
istanbul kar altında ..
sabah evde 1 yumurta yedim hasladım hemen ısıra ısıra attım agzıma servıse yetıstım tost yapmıstım beyaz peynırlı cavdar ekmekli tostumu da ıse gelınce yedım bu kadar.
sanırım ara ogun yapmam kahvaltım iyiydi acıkmam :)
inş. öğleden sonra kar devame der de erken çıkarız işten ufff ya hiç çalışmak istemiyorum ..
aynen canım ya hiç çalışmak istemiyorum şuan . bi de uykum var ki sorma. kar yağar da tatil olur dedim ama yağmadı.soğuktan kar bile yağamıyor doğru dürüst.
kahvaltı( kızlar ben kahvaltıyı çok erken yapamıyorum)
1 yumurta
çeyrek kase çorba
kızlar ya normalde yumurtanın kalorisini hep 80 olarak biliriz de bu keskinoğlu yumurtaların kalorisi 61 olarak yazıyor. 61 i mi baz alayım 80 ni mi
sabah(07:00)
1 minik kasarli tost (2 dilim tam bugday ekmeginden yaptim)
1 fincan limonlu zencefilli cay (icine 1 tatli kasigi kadar bal koydum)
ögle(12:10)
1 kase kremali mantar corbasi,
4 tane izmir köfte,
100 gr yogurt
aksam(18:45)
yarim tabak etli taze fasulye yemegi,
4 adet ev yapimi cig köfte,
150 gr yogurt.
kizlar günü en fazla 1 elma yiyerek kapatirim ama yemeye de bilirim :) bu arada ne var ne yok hic hal hatir sormuyorum yaa
Kızlar bayadır yazmıyorum fazla kaçırdım bu ara ama yarından itibaren toparlanıp tekrar başlıorum
bu arada 18 aralıkta iş yerimizin yılbaşı yemeği var 1 kilo gitmesi lazım 1 haftam var.
canım merhaba...
hadi bakalım sen bu azimle verirsin valla...
bende uğraşıyorum bakalım yaaa...2 gündür eşim için evdeydim ya çok dikkat edemedim yediklerime.zaten geç kaltık hep saatlerde karıştı.şimdi işteyim.saatlere dikkat ediyorum bakalım.
bak bakalım yediklerime, ne diceksin.
sabah:2 yumurta,2 dilim beyaz peynir,1 dilim kaşar peynir, 4 zeytin.(hiç ekmek yok)
ara öğün: yarım elma, 1 fincan yeşil çay
öğlen yediklerimi yazarım.
haa bu arada kalorisepeti.com diye bi siteye üye oldum.şuanki kilomu hedefimi falan yazdım.günlük almam gereken kalori miktarını verdi.yediklerimi not ediyorum oraya kalorileri hesaplıyor.oraya yazcam diye bişey yemeye çekiniyorum.heheheh
kahvaltın süper zeytinini artırabilirsin bile canım hatta yanına 3-4 yarım ceviz yiyebilirsin ekmek yerine
ben 1 haftadır yesil cayı bıraktım abire su içiyorum iş yerinde ılık su tarcınlı
midem boş olunca yada soyle soleyeyım az yiyince akşam yemek yemeyince su içmek cok guzel oluyor
sanki yaglarımı eritiyor gibi geliyor bana
cok iyi yapmışsın kalorini yazarak hesaplayarak ilerlemek daha faydalı oluyor
benim de telim de bir program var ona yazıyorum
dün akşam davette giyecegım etegimi ve bluzumu cıkardım baya guzel oldu :)
inş 18 aralıkta kabızlık sorunum olmaz da etek sıkmaz..
ahhh ahhh 10 kilom daha olmasaydı eski bir etegim vardı saten onu giyerdim ama neyse buna da şükür bu etek de olmuyordu cunku :)
hadi bakalım süper.insanın olmayan kıyafetlerini giyebilmesi çok güzel oluyor yaaa.bende yaşıcam o duyguyu inşallah.
öğlen; 1 kase kırm.merc.çorbası
çok az patates salatası, marul salatası
ama kibrit kutusu büyüklüğünde yüksekliği daha fazla düşün irmik helvası yedim((
ekmek yok.
hepsini not ettim.akşama 250 kalorim kaldı.çok az yemem lazım.
canım gunluk kalorini kaç olarak hesapladın.
akşamları yememeye çalış ama gunduz hıc ac kalma birşeyler illaki ye atıstır asla tatlı yeme boyle yapınca daha cok zayıflanılıyor.
bugun yemekte profiterol vardı mesela içim gitti ya resmen benim için cıkolatalı olan bir şeyi yememek o kadar zor ki ama vermem lazım 6 ay sonra fit bir şekilde olmam lazım. anlayacagın bırsey canım ısteyınce vıcdan yapıyorum bazen olmaz yememem lazım dıye :) ama tabı kimi zaman tutamıyorum neyse bugun de tatıl olsun dıyorum
bu arada ara ogunde 2 portakal yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?