Yeni yılla kadar 15 kg vericem,varmısınız iddaya

aynen canım ya hiç çalışmak istemiyorum şuan . bi de uykum var ki sorma. kar yağar da tatil olur dedim ama yağmadı.soğuktan kar bile yağamıyor doğru dürüst.
kahvaltı( kızlar ben kahvaltıyı çok erken yapamıyorum)

1 yumurta
çeyrek kase çorba

kızlar ya normalde yumurtanın kalorisini hep 80 olarak biliriz de bu keskinoğlu yumurtaların kalorisi 61 olarak yazıyor. 61 i mi baz alayım 80 ni mi

büyüklüğü ile orantılı olabilir bilemeyeceğim ama yumurta proteini en sağlıklı protein gunde 2 tane bile rahat yiyebilirisin canım 80 olarak bile hesaplasan yıne de iyi.

öğle yemeğimi yemiş bulunmaktayım
yarım kase domatesli şehriye corbası
1 kase marul kırmızı lahana salatası nar eksılı lımonlu zeytın yaglı
2 kadın budu kofte
1 kasık zeytın yaglı pırasa

sabah(07:00)
1 minik kasarli tost (2 dilim tam bugday ekmeginden yaptim)
1 fincan limonlu zencefilli cay (icine 1 tatli kasigi kadar bal koydum)

ögle(12:10)
1 kase kremali mantar corbasi,
4 tane izmir köfte,
100 gr yogurt

aksam(18:45)
1 tabak etli taze fasulye yemegi,
150 gr yogurt.

kizlar günü en fazla 1 elma yiyerek kapatirim ama yemeye de bilirim :) bu arada ne var ne yok hic hal hatir sormuyorum yaa

aksam yemeginde degisiklik yaptim da :) düzenleyemedim ondan alintilayarak düzellttim

Kızlar bayadır yazmıyorum fazla kaçırdım bu ara ama yarından itibaren toparlanıp tekrar başlıorum

sabırsızlıkla aramızda yer almanı bekliyoruz canım :) yılmak yok nerede kaldıysan devam ediyorsun , biz hergün birşeyler yazmaya çalışıyoruz topikimizi yılbaşına kadar yaşatmak için hadi 1-2 kilo bile versek kardır.

günaydınnnn kızlar ,

dün akşam yemek yeemdim ama biraz fındıkla beyaz leblebi atıstırım
yatmadan mekik cektim
mide bosken mekik cekmek çok guzel oluyor
sabah da servise gecikirim diye kostur kostur cıktım kahvaltı yapamadım
iş yerinde 1 simit cay ile yaptım kahvaltımı

bu arada 18 aralıkta iş yerimizin yılbaşı yemeği var 1 kilo gitmesi lazım 1 haftam var.

canım merhaba...
hadi bakalım sen bu azimle verirsin valla...

bende uğraşıyorum bakalım yaaa...2 gündür eşim için evdeydim ya çok dikkat edemedim yediklerime.zaten geç kaltık hep saatlerde karıştı.şimdi işteyim.saatlere dikkat ediyorum bakalım.

bak bakalım yediklerime, ne diceksin.
sabah:2 yumurta,2 dilim beyaz peynir,1 dilim kaşar peynir, 4 zeytin.(hiç ekmek yok)

ara öğün: yarım elma, 1 fincan yeşil çay

öğlen yediklerimi yazarım.
haa bu arada kalorisepeti.com diye bi siteye üye oldum.şuanki kilomu hedefimi falan yazdım.günlük almam gereken kalori miktarını verdi.yediklerimi not ediyorum oraya kalorileri hesaplıyor.oraya yazcam diye bişey yemeye çekiniyorum.heheheh

kahvaltın süper zeytinini artırabilirsin bile canım hatta yanına 3-4 yarım ceviz yiyebilirsin ekmek yerine
ben 1 haftadır yesil cayı bıraktım abire su içiyorum iş yerinde ılık su tarcınlı
midem boş olunca yada soyle soleyeyım az yiyince akşam yemek yemeyince su içmek cok guzel oluyor
sanki yaglarımı eritiyor gibi geliyor bana
cok iyi yapmışsın kalorini yazarak hesaplayarak ilerlemek daha faydalı oluyor
benim de telim de bir program var ona yazıyorum
dün akşam davette giyecegım etegimi ve bluzumu cıkardım baya guzel oldu :)
inş 18 aralıkta kabızlık sorunum olmaz da etek sıkmaz..
ahhh ahhh 10 kilom daha olmasaydı eski bir etegim vardı saten onu giyerdim ama neyse buna da şükür bu etek de olmuyordu cunku :)

hadi bakalım süper.insanın olmayan kıyafetlerini giyebilmesi çok güzel oluyor yaaa.bende yaşıcam o duyguyu inşallah.
öğlen; 1 kase kırm.merc.çorbası
çok az patates salatası, marul salatası
ama kibrit kutusu büyüklüğünde yüksekliği daha fazla düşün irmik helvası yedim ((
ekmek yok.
hepsini not ettim.akşama 250 kalorim kaldı.çok az yemem lazım.

öğle yemeğimde ;
fırında kagıtta turlu yedim
2 top brokoli 2 kasık ıspanak (bunlar haslanmıs zeytın yaglı)
1 kase marul salatası yedim
1 ayran

canım gunluk kalorini kaç olarak hesapladın.
akşamları yememeye çalış ama gunduz hıc ac kalma birşeyler illaki ye atıstır asla tatlı yeme boyle yapınca daha cok zayıflanılıyor.
bugun yemekte profiterol vardı mesela içim gitti ya resmen benim için cıkolatalı olan bir şeyi yememek o kadar zor ki ama vermem lazım 6 ay sonra fit bir şekilde olmam lazım. anlayacagın bırsey canım ısteyınce vıcdan yapıyorum bazen olmaz yememem lazım dıye :) ama tabı kimi zaman tutamıyorum neyse bugun de tatıl olsun dıyorum

bu arada ara ogunde 2 portakal yedim.

canım 1 marta kadar 12 kg vercem.buna göre günlük almam gereken kalori 1438 çıktı.şuana kadar 1217 kalori oldu.221 kalori kaldı akşama.1/2 kase çorba,yarım tabak patlıcam yemeği yicem akşam.anca o kadar yapıyor.artık ara öğün olarak 21.30 gibi bi mandalina yada portakal yerim.bugünlük 1 meyve fazla olsun.ama koşu bandında 20 dk yürürsem süper olcak ama bakalım.

canlar dün çok fazla yedim o yüzden yazamadım ama sabah hiç çok yemiş gibi kalkmadım yani karnım şişmiş falan değildi.
bugün geç kalktım dışarı falan çıktım o yüzden saatli yemedim . şimdiye kadar yediklerim

menemen 1 tabak
1 dilim ekmek
1 elma
yarım nesgafe
ve 149 kalorilik gofret yedim toplam 503 kalori aldım.

bundan sonra sıcak çikolara içerim 1 ayva yerim . başka birşey yersem yazarım .elma da yiyebilirim.

bugün yazın giydiğim bi pantolonumu giydim ve daha bol olduğunu bana gördüm

Kızlar ben geldimmmm bu ara çok yedim ya bugün tekrar başladım hemen bugünkü menümü yaziim:
Sabah:
1dilim uno Light denge
Yağsız yeşillik salata
1 dilim Light peynir1 tatlı kaşığı bal cacık da kaymak

Öğle: sade soda

Akşam:
Kıymalı karnıbahar yemeği
2-3 kaşık kısır
1 kakolu kurabiye
Zero

sabah(09:15)
1 minik kasarli tost(2 dilim tam bugday ekmeginden)
1 bardak ev yapimi tuzsuz ayran

ögle(12:45)
1 kase sehriye corbasi,
2 yk ankara tava,
3 yk z.yagli kereviz

aksam(17:55)
1 bardak soguk süt(icine biraz tarcin koydum)
1 elma

saat(20:15)
1 adet portakal

günü böyle kapattim kizlar :)

Bana e mail bildirimi gelmiyor ya ooo neler yazılmış neler.umutsuz vakka oldum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…