Yeni yılla kadar 15 kg vericem,varmısınız iddaya

Tarcınlı suyu nasıl hazırlıyosun noni

Bu hafta beni mazur görün bildirim konusunda almış olabilecegim için tartılasım yok maalesrf haftaya pazartesiye bildirim yapcam kısmetse

kızlar artık fazla yazamıyorum işler yoğunlaştıı isteyen olursa lısteyı üstlensın kımse üstlenmezsede sadece kılo bıldırımı yaparız

yılbaşına 3 hafta var , 3 haftada 3 kilo verebiliriz hadi herkes toparlayın kendinizi kızlar birbirimize destek olalım.
yıl başında 1 beden daha kucuk bir kıyafet giyip eşimizi şaşırtabiliriz hadi arkadaşlar :)
bu arada öğle yeemğim
brokoli corbası
marul havuc salatası
ayran
2 mercimek kofte, 1 kaşık fasulye piyaz

Başarılar dilerim umarım en kısa sürede istediğin kiloya kavuşur yeni yıla mutlu olarak girersin :))

sabah(07:35)
1 minik kasarli tost ( 2 dilim tam bugday ekmeginden yaptim)
1 bardaktan biraz az ve tuzsuz ayran

ögle(12:15)
1 kase ezogelin corbasi,
3 yk türlü

saat(14:30) 2 mandalina

aksam(17:15)
1 kase tarhana corbasi tuzsuz,

saat 18:30 gibi balik yiyicem firinda barbun baligi 15 tane falan yerim heralde, azicik da salata yerim, cok aciktigim icin corba ictim az önce.

bugünü böyle kapatirim umarim. bu hafta kahvaltim hep ayni olacak bi liste uyguluyorum ona göre bakalim degistiricem her hafta. kizlar yarin yakin bi arkadasimin dogum günü var ve aksam biseyler yapicaz yaa pasta yemek istemiyorum ama dokunacak cunkü biliyorum gec saatte yedigim icin ne yapmaliyim?

Son düzenleme:

evet kızlar hadi.ya da istikrarlı olanlar yeni bi topik açalım

sabah: 2 haşlanmış yumurta
öğle: 1 tabak nohut yemeği 1 dilim ekmek ve 2 yudum komposto
ara: nesgafe

bir yerde okumuştum , bir gün çok mu fazla kaçırdınız yemeği tamam dünya sonu değil diyet sonu da değil o yüzden şöyle yapıyoruz ertesi gün 3 litre su içmeye çalışıyoruz ve karbonhidratı azaltıyoruz. sana tavsıyem arkadaşım ertesi gün suyu artır.

evet kızlar hadi.ya da istikrarlı olanlar yeni bi topik açalım

sabah: 2 haşlanmış yumurta
öğle: 1 tabak nohut yemeği 1 dilim ekmek ve 2 yudum komposto
ara: nesgafe

bence yılbasına kadar bu topiği götürelim ne farkedecek ki önemli olana bizim bırakmamamız , yılbaşına kadar bu topikte kilo vermeye devame delim sonra yeni bir topik ile yeni yıla girelim ..
ara ogunde elma yedim
5 gıbı de yogurtla kepek ekmeği yedim kızlar
akşam da evde belki brokoli corbası içerim brokoli corba cok hafif ama yag bıle yok cok guzel yaptım gecen gun hala bıtmedi
sogan havuc patates brokoli hepsini hasladım blenderdan gecırıp sut kattım karabıber katıp karıstırdım ve bu kadar ..
ben eskıden soganı hep yagda kavururdum gerek yokmus vallahi attım hepsını suya hasladım ohh yumusadılar blenderdan da gecırınca mis gibi hafif corba oldu.
akşam utu yapmam lazım belki yuruyus yaparım bandda.

canim ben su icemiyorum ya bidde o pastayi yemek istemiyorum cunku safra kesem agriyacak ama ben bunu insanlara nasil anlaticam onu sormustum aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…