günaydın kızlarrr,
amaç istediğimiz kiloya düşmeden bu topikten ayrılmamak olsun lütfen. herkes elinden geldiğince birşeyler yazsın çünkü bu bizim kendimizle savaşımız :)
ALLAHIN izni ile vereceğiz kiloları ben kararlıyım hele ki hafta sonu kuzenlerim gördü beni aaa sen ne kadar cok kilo vermişsin diye hayret ettikten sonra bırakır mıyım hiçç aman aman zaten hep nazar değiyor hep boyle diyorum diyeti salıyorum o hafta
bu hafta ben 700 gram verdim
69.7 idim 69.0'ı gordum tartıda.
onumuzdeki hafta da 68'leri görmek hedefim inş vereceğiz :)
siz nasılsınız..
dün misafirlikte oldugum için abarttım ama bu sabah 2 yulaflı kurabiye ile onu toparlamaya calıstım bakaım tarcınlı suyumu da doldurdum ogleye kadar devam ..su , yeşilçay..
evetttt gecen hafta 79.4 dum vee bu hafta 78.4 ciktim. giden 1 kg
Tarcınlı suyu nasıl hazırlıyosun noni
evetttt gecen hafta 79.4 dum vee bu hafta 78.4 ciktim. giden 1 kg
1 surahıye ılık yada sıcak su koyup içine cubuk tarcın atıyorum sonra bardak bardak doldurup içiyorum canım ..
1 tane atıyorum bazen yarım atıyorum kafama gore takılıyorum :)Bende alayım yarın cubuk tarçın bari ksç tane atıyosun bi sürahiye
yılbaşına 3 hafta var , 3 haftada 3 kilo verebiliriz hadi herkes toparlayın kendinizi kızlar birbirimize destek olalım.
yıl başında 1 beden daha kucuk bir kıyafet giyip eşimizi şaşırtabiliriz hadi arkadaşlar :)
bu arada öğle yeemğim
brokoli corbası
marul havuc salatası
ayran
2 mercimek kofte, 1 kaşık fasulye piyaz
bir yerde okumuştum , bir gün çok mu fazla kaçırdınız yemeği tamam dünya sonu değil diyet sonu da değil o yüzden şöyle yapıyoruz ertesi gün 3 litre su içmeye çalışıyoruz ve karbonhidratı azaltıyoruz. sana tavsıyem arkadaşım ertesi gün suyu artır.sabah(07:35)
1 minik kasarli tost ( 2 dilim tam bugday ekmeginden yaptim)
1 bardaktan biraz az ve tuzsuz ayran
ögle(12:15)
1 kase ezogelin corbasi,
3 yk türlü
saat(14:30) 2 mandalina
aksam(17:15)
1 kase tarhana corbasi tuzsuz,
saat 18:30 gibi balik yiyicem firinda barbun baligi 15 tane falan yerim heralde, azicik da salata yerim, cok aciktigim icin corba ictim az önce.
bugünü böyle kapatirim umarim. bu hafta kahvaltim hep ayni olacak bi liste uyguluyorum ona göre bakalim degistiricem her hafta. kizlar yarin yakin bi arkadasimin dogum günü var ve aksam biseyler yapicaz yaa pasta yemek istemiyorum amadokunacak cunkü biliyorum gec saatte yedigim icin ne yapmaliyim?
evet kızlar hadi.ya da istikrarlı olanlar yeni bi topik açalım
sabah: 2 haşlanmış yumurta
öğle: 1 tabak nohut yemeği 1 dilim ekmek ve 2 yudum komposto
ara: nesgafe
bir yerde okumuştum , bir gün çok mu fazla kaçırdınız yemeği tamam dünya sonu değil diyet sonu da değil o yüzden şöyle yapıyoruz ertesi gün 3 litre su içmeye çalışıyoruz ve karbonhidratı azaltıyoruz. sana tavsıyem arkadaşım ertesi gün suyu artır.
kızlar isvec dıyetıyle 3 gunde 2.5 verdm normal mı:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?