Yeni yılla kadar 15 kg vericem,varmısınız iddaya

günaydın kızlar,
dün akşam 15 tane zeytin yemişimdir bir de domates ezmesi yedim cavdar ekmeği yedim ..
brokoli çorbası içecektim içine kara biberi basmışım ayy acılığından yiyemedim midem agırdı , bıraktım
yatmadan da yesil cay ,nar tarcın çayı içtim.
gelelim bu sabaha nesfit yedim şimdi limonlu kupa çay içiyorum.

günaydınlar
bu sabak 2 haşlanmış yumurta yedim ( genelde kahvaltım aynıdır.)

şimdi de yarım nesgafe içecem canım çekti

günaydınlar
bu sabak 2 haşlanmış yumurta yedim ( genelde kahvaltım aynıdır.)

şimdi de yarım nesgafe içecem canım çekti

gülümcüm sen tartılmış mıydın nasıl fark var mı ?
bu arada ben de arada yulaf exmeli kepekli kurabiyemden yedim limonlu cayla.

öğle yemeğimi yemiş bulunmaktayım
sanırım biraz kaçırdım ama akşam evde yemeyi düşünmüyorum
mercimek corbası içtim
1 tabak turlu yemeği vardı yesil fasulyeli
1 kase marul saltası 1 kasık kısır aldım yanına
1-2 top haslanmış karnabahar aldım salatamın yanına
şimdi de turk kahvemi içiyorum :)

gülümcüm sen tartılmış mıydın nasıl fark var mı ?
bu arada ben de arada yulaf exmeli kepekli kurabiyemden yedim limonlu cayla.

canım benim tartılamadım güya tartım gelecekti ama gelmedi daha . biraz zayıfladığımı hissediyorum ama yine göbek ve kalçalarım var yaa.dışarı da çıkamıyorum hava çok soğuk eksi dokuz derece var burda.

öğle yemeğim: 1 tabak ama çok dolu değildi fırında patates yemeği köfteli ve bir dilim ekmek.yarım saat sonra da yarım nesgafe içerim

benim kuzenlerim hafta sonu nasıl farkettiler çok sevindim hemde 68 e dusunce gıyecegım pantolonumu gıymıstım cok mutluydum yani o gun havalardaydım :)
şimdi de korkuyorum aslında yavas yavas versem de ama yemekten de cok kısmamaya calısıyorum vucudum alısırsa az yemeye bu sefer kılo almak kacınılmaz olacak.
akşam ne yapsam da yemesem gunduz baya baya yedım cunku ama akşam kesince sabah karnım dumduz uyanıyorum yedim mi ertesi gun şiş karınla dolasıyorum .
bu arada ben istanbulda çamlıcadayım arada lapa lapa kar yagıyor arada yagmur karısık bır hava var ıstanbulda.
sen hangi şehirdesin ?
ailem erzurumda buz gibi diyorlar telefonda burası , zaten her yer bembeyazmıs.

bende evdeyim ya bugün.saat 11 de kahvaltı yaptım.
valla sen iyi başardın bu işi.benimde acil başarmam lazım.yoksa durum vahim.iş yerinde bi arkadaş spora yazılmış.bizim eve yakın bi yere bende yazılsam diyorum.bu karda kışta çok zor olcak bi yazdan.korkuyorum bide üşütürm diye.astım var bende.kışın zaten çok zorlanıyorum.bide hasta olunca mahvoluyorum ben.nefesim daralıyor artık.
diyetisyenemi gitsem karar veremedim.

bu arada ailen ne kadar uzakmış sana.bizim herkes ankarada.

canım ben gecen seneler spora gıttım hıc bır ıse yaramadı , bu işi kafamda halletmem lazım dedim bu sene gıtmeyecegım bir şekilde kendım vercegım dedım bu kadar verdım ama verdıgım kadar daha vermem lazım kilo..
aman kış gunu hasta etme kendini ankara da baya soguk karlı.
ailem uzak evet bazen cok zor oluyorkendimi çok yalnız hıssedıyorum ama sagolsun kayınvaldeme falan gıdıyoruz eşimin akrabaları benımde teyzem halam yanı anlayacagın tum akrabalarım burda onlarla gorusuyorum.

herkese iyi akşamlar,
ara öğünümü yaptım 1 armut yanında yulaflı kepekli yogurt yedim.
bakalım evde acıkacak mıyım kendimi akşam yememek için ne kadar tutabilecegım.

ben bayburttayım canım ama bayburtlu değilim.çok soğuk bura ev bile ısınmıyor yani.dışarsı heryer buz oldu yollar cam gibi.çok kar yok ama erimıyordakolay kolay ve çok soğuk.
bende aılemden ayrıyım kendimi çok yalnız hissediyorum ve başka bi sorunum daha var onla uğraşıyorum hatta kendimle uğraşıyorum diyebilirim

akşam yemeğimi yazayım

2 kase çorba (hazır çorba içiyorum ben kalorileri düşük olanlardan )

100 gr kadar yoğurt
az önce bi elma

moralim pek iyi değil aç değilim sanki ama birşeyler yemek istiyorum .yerim yine ya çorba içerim ya da yumurta haşlarım

canım senin boyunkaçtı.1 ayda ne kadar kilo verdin

170 gülümcum benim boyum. Bilmiyorum ki 3 ayda sanırım bu kadar verdim ayda 2 yada 3 kilo veriyorum.cok hızlı vermemeye çalışıyorum sonra almaktan korkuyorum. .
Bende akşam acıktım biraz nesfit yedim içine elma armut doğradim arada beyaz leblebi atistiriyorum. .

oooooooooo senin boyun iyiymiş ya sen zayıf sayılırsın zaten şimdiden

sabah(09:00)
1 minik kasarli tost(2 dilim tam bugday ekmeginden)
1 bardak ayran, tuzsuz ve ev yapimi

ögle(13:15)
1 büyük kase tarhana corbasi, tuzsuz

saat(15:45)
1 fincan sütlü kahve , sekersiz

aksam(17:35)
1 kase mercimek corbasi,
yarim porsiyon z.yagli bamya,
yarim porsiyon adini bilmedigim bir sebzeli kebap (disinda hamur gibi bisey vardi)
100 gr yogurt

aksam yemegini avm de yemek zorunda kaldim ve yiyebilecegim en saglikli yemekler onlardi insallah cok olmamistir ya. günü öyle kapattim daha da bir sey yemedim :) yarim porsiyon dememin sebebi o yemeklerin sadece yarisini yedim :)

hayır canım fazla olmamış ideal olmuş bence

oooooooooo senin boyun iyiymiş ya sen zayıf sayılırsın zaten şimdiden

evet canım verdiğim 9 kilodan sonra çok kilolu durmuyorum ama vermem gereken 9-10 kilo daha var .. eşimle bebek için tedavi görüyoruz tüp bebek olduğu zmaan kilolarımdan dolayı bir sorun çıkarsa diye korkuyorum o yüzden 6 ay içinde kilolarımı verip korumam lazım ..

günaydın kızlarrr :)
istanbul kar altında ..
sabah evde 1 yumurta yedim hasladım hemen ısıra ısıra attım agzıma servıse yetıstım tost yapmıstım beyaz peynırlı cavdar ekmekli tostumu da ıse gelınce yedım bu kadar.
sanırım ara ogun yapmam kahvaltım iyiydi acıkmam :)
inş. öğleden sonra kar devame der de erken çıkarız işten ufff ya hiç çalışmak istemiyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…