canim ben su icemiyorum ya bidde o pastayi yemek istemiyorum cunku safra kesem agriyacak ama ben bunu insanlara nasil anlaticam onu sormustum aslinda
günaydınlar
bu sabak 2 haşlanmış yumurta yedim ( genelde kahvaltım aynıdır.)
şimdi de yarım nesgafe içecem canım çekti
gülümcüm sen tartılmış mıydın nasıl fark var mı ?
bu arada ben de arada yulaf exmeli kepekli kurabiyemden yedim limonlu cayla.
canım benim tartılamadım güya tartım gelecekti ama gelmedi daha . biraz zayıfladığımı hissediyorum ama yine göbek ve kalçalarım var yaa.dışarı da çıkamıyorum hava çok soğuk eksi dokuz derece var burda.
benim kuzenlerim hafta sonu nasıl farkettiler çok sevindim hemde 68 e dusunce gıyecegım pantolonumu gıymıstım cok mutluydum yani o gun havalardaydım :)
şimdi de korkuyorum aslında yavas yavas versem de ama yemekten de cok kısmamaya calısıyorum vucudum alısırsa az yemeye bu sefer kılo almak kacınılmaz olacak.
akşam ne yapsam da yemesem gunduz baya baya yedım cunku ama akşam kesince sabah karnım dumduz uyanıyorum yedim mi ertesi gun şiş karınla dolasıyorum .
bu arada ben istanbulda çamlıcadayım arada lapa lapa kar yagıyor arada yagmur karısık bır hava var ıstanbulda.
sen hangi şehirdesin ?
ailem erzurumda buz gibi diyorlar telefonda burası , zaten her yer bembeyazmıs.
bende evdeyim ya bugün.saat 11 de kahvaltı yaptım.
valla sen iyi başardın bu işi.benimde acil başarmam lazım.yoksa durum vahim.iş yerinde bi arkadaş spora yazılmış.bizim eve yakın bi yere bende yazılsam diyorum.bu karda kışta çok zor olcak bi yazdan.korkuyorum bide üşütürm diye.astım var bende.kışın zaten çok zorlanıyorum.bide hasta olunca mahvoluyorum ben.nefesim daralıyor artık.
diyetisyenemi gitsem karar veremedim.
bu arada ailen ne kadar uzakmış sana.bizim herkes ankarada.
benim kuzenlerim hafta sonu nasıl farkettiler çok sevindim hemde 68 e dusunce gıyecegım pantolonumu gıymıstım cok mutluydum yani o gun havalardaydım :)
şimdi de korkuyorum aslında yavas yavas versem de ama yemekten de cok kısmamaya calısıyorum vucudum alısırsa az yemeye bu sefer kılo almak kacınılmaz olacak.
akşam ne yapsam da yemesem gunduz baya baya yedım cunku ama akşam kesince sabah karnım dumduz uyanıyorum yedim mi ertesi gun şiş karınla dolasıyorum .
bu arada ben istanbulda çamlıcadayım arada lapa lapa kar yagıyor arada yagmur karısık bır hava var ıstanbulda.
sen hangi şehirdesin ?
ailem erzurumda buz gibi diyorlar telefonda burası , zaten her yer bembeyazmıs.
herkese iyi akşamlar,
ara öğünümü yaptım 1 armut yanında yulaflı kepekli yogurt yedim.
bakalım evde acıkacak mıyım kendimi akşam yememek için ne kadar tutabilecegım.
canım senin boyunkaçtı.1 ayda ne kadar kilo verdin
170 gülümcum benim boyum. Bilmiyorum ki 3 ayda sanırım bu kadar verdim ayda 2 yada 3 kilo veriyorum.cok hızlı vermemeye çalışıyorum sonra almaktan korkuyorum. .
Bende akşam acıktım biraz nesfit yedim içine elma armut doğradim arada beyaz leblebi atistiriyorum. .
sabah(09:00)
1 minik kasarli tost(2 dilim tam bugday ekmeginden)
1 bardak ayran, tuzsuz ve ev yapimi
ögle(13:15)
1 büyük kase tarhana corbasi, tuzsuz
saat(15:45)
1 fincan sütlü kahve , sekersiz
aksam(17:35)
1 kase mercimek corbasi,
yarim porsiyon z.yagli bamya,
yarim porsiyon adini bilmedigim bir sebzeli kebap (disinda hamur gibi bisey vardi)
100 gr yogurt
aksam yemegini avm de yemek zorunda kaldim ve yiyebilecegim en saglikli yemekler onlardiinsallah cok olmamistir ya. günü öyle kapattim daha da bir sey yemedim :) yarim porsiyon dememin sebebi o yemeklerin sadece yarisini yedim :)
oooooooooo senin boyun iyiymiş ya sen zayıf sayılırsın zaten şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?