Yeni yılla kadar 15 kg vericem,varmısınız iddaya

günaydınn kızlar
ben dün akşam çok kotu bişey yaptım eşim pizza alınca dayanamadım bugun de boyle olsun yarın telafi ederim dedim ve akşam akşam pizza yedim
kızın bana kötüleyin çok utanıyorum
naptım ben yaaaaa ama o kadar güzel duruyordu ki güya akşam birşey yemeyecektim uffffff..
ama bugun telafi edeceğim inş. midemi hiç aç bırakmadan çok az kalori alacağım bugun
sabah 2 dilim elma yedim şimdi çay içiyorum
öğleye kadar tarcınlı suya devam inş.
öğlede salata ve ayran planımda var.

bu arada maşallah topikimiz eski canlılığına dönüyor :)

slmm öğle yemeğimi yemiş bulunmaktayım

yarım kase tarhana
1 kepce susuz bezelye yemeği
1 ayran
salata olarak da kaseme maydanoz koydum 1 kasık havuc salatası lımonladım yagladım ..bugun salatamı az yedim sebze yeemği aldığım için .

şimdi de yeşil çayımı içiyorum

merhaba canım bende bugün çok az yedim.
yediklerimi not ediyorumya; sabah+ara öğün+öğle 741 kalori oldu.toplamda bugün 1438 kalori hakkım var.nasıl?

merhaba canım bende bugün çok az yedim.
yediklerimi not ediyorumya; sabah+ara öğün+öğle 741 kalori oldu.toplamda bugün 1438 kalori hakkım var.nasıl?

çok güzel canım bu şekilde gidersen inan 70 lere rahatca inersin.
dün akşam yuruyebildin mi
ya bana cok zor geliyor akşam yurumek napsak bugun yurusek mi
ben yarın baya derin temizlik yapmayı planlıyorum duvar falan sılmeyi istiyorum hayatımda hiç silmedim ama evle ugrasmam lazım bir süredir iyi bir temizlik yapamıyorum hafta sonu tembelliğim tutmazsa iyi bir temizlik yapmayı istiyorum.
ben hafta sonları uyanınca yuruyus yapıyorum ama yarın yapmayacagım o yuzden bu aksamyurusem ıyı olacak

akşam yürüyemedim yaaa, diğer topikte takıldım biraz.okudum.
ben 2 gün evdeydim ya temizlik yaptım.çamaşır yıkandı, ütüleride yaptım.
yarın annemler ve akranalarla günümüz var.oraya gitcem.

bu akşam kayınvalidemlere gitcez yaaa.günlerdir bi yere çıkamadık biliyosun.

Kızlar ya regl dönemimdeyim ve inanılmaz bir iştah var bastırmaya çok çalışıyorum
Sabah: elmadilim patates 1 tabak ve şekersiz çay
Öğle: sandviç ekmeği ve labne peyniri,sade soda,kinden süt dilimi
Akşam: salata, 1porsiyon döner ve Zero
Gece: 1avuç leblebi,1tane lokum ve formçay

dünkü menum, biraz abarttim ama napiyim ya, aslinda bi meyveler fazlaydi aksam yedigim, yemesem olurdu ama canim istedi yedim. bende de yemek yeme degil meyve ve tatli yeme istegi cok fazla oluyor yani yemeksiz yasarim ama meyvesiz aslaaa

kahvalti(06:30)
1 minik kasarli tost (2 dilim tam bugday ekmeginden)
1 bardak ev yapimi tuzsuz ayran

ögle(12:15)
1 kase domates corbasi,
1 adet cordon blue,
1 adet portakal

aksam(17:30)
1 bardak süt,
1 elma,
1 paketin 2/3 ü sade yulafli burcak biskuvi

saat(21:30)
1 portakal,
1 mandalina,
1 elma

Ayy bende bugün sabah kalktığından beri temizlik yapıyorum yeni bitirdim oturdum. Ayy kahvaltı bile yapamadım bir ara çok sunarım 2 bardak kola ictim.
Az önce de çavdar ekmeği ile tavuk sote sandviç küçük kepekli top ekmekle ton balığı yedim acayip acikmisim. .
Senin gün nasıldı ben günleri seviyorum da herkes bebekten bahsediyor gidelim gelmiyor

cnm anlattığın şeylerle sanki kendi yaşadığımı gördüm bnde aynı durumdayım be çaba gösteriyorum vericez ben 75 kiloyum ve kendimi beğenmiyorum bu şekilde bu gün 3 cü gün oldu diyetimin spor yapmaktan bacaklarım et kesiği olmuş ama başarıcam

günaydın kızlarr ..
kilo bildirimi yapıyorum geçen hafta 69.0 dım bu hafta 68.8 i gordum .. cok az ama olsun yıne de yerımde saymamısım 200 gr da olsa vermısım dıye sevınıyorum ama bu hafta 68.0 ı gormeyı cok arzuluyorum :)
dun bir tayt aldım hala ust bacaklarım tombıs tombiş duruyor off bacakları arasında hıc yağ olmayanlar nasıl basarabılıyorlar bunu iç bacak cok kötü birşey cok da zor gecmıyor ılla ki yuruyeceksın o da ıste vaktım olmuyor ama bu aksam yuruyecegım inş. eşim iş için sehir dısına cıktı sabah , aksam 10 gıbı gelecek inş bende o arada yemek hazırla mutfak topla işlerim olmayacagı için :) :) yurumeyi planlıyorum ALLAHIM nolur aksam da bu isteğim olsun ..
ya sabah kahvaltı yapamadıma am bırazdan yulaflı kurabıyemden var yanımda cayla yıyecegım ıns.

canım hoş geldin aramıza :) tamamdır bu hafta 75 kiloyla başlamış oldun bakalım 2 bucuk haftada senden en az 73 e dusmeni bekliyoruz. zaten yılbaşından sonra kızlarla farklı bir topik açıp onda devam etmeyi dusunuyoruz.. yolumuz uzun bu yolda hep beraberiz. yalnız senden ricam burada kımse bırsey yazmasa bile ogunlerini bıze yaz her yediğini sabah ogle aksam belirt bu senin fazla yemene biraz mani olur.

bu arada cnm anlattığın şeylerle sanki kendi yaşadığımı gördüm yazmışsın alıntı yaparak cevaplamadıgın için kime yazdığını anlayamadım benden mi bahsettin yoksa baska arkadasımızdan mı ?

bir de yasın kaç boyun kaç ev hanımı mısın çalışıyor musun .

tşk canım beni de aranıza aldığınıza bn 2 çocuk annesi ev hanımıyım tabikide her öğünümü yazıcam sabah kalktım 5 gr limonlu ılık su içtim yarım saat sonra da 1 dilim kepek ekmeği çok az peynir bi domates bi salatalık yedim bu arada karbonatlı su da içmeye başladım kilo vermede çok etkili oluyo

bu arada benim bi sorunum var kızlar ben ew hanımıyım ve kızımın uyku problemi var sürekli gece uyanıp ağlıyor bu yüzden gece uyuyamıyorum sabah ta haliylle geç kalkıyoruz öğün sayım bu durumda 2 ye düşüyo ne yapıcam akıl verin

hmm tatlım sende uyku saatınden 4 saat once yemeyı kes , rahat bır mıdeyle yataga yat ondan once kacta yersen ye aman yemekten cok kısıp da metabolızmanı dusurme sakın sonrası daha fazla kılo oluyormus .. ben yavas yavas vermeye calısıyorum
tatlı yememeye calısıyorum onun harıcınde her yemekten sevdiğimce yemeye calısıyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…