slmm öğle yemeğimi yemiş bulunmaktayım
yarım kase tarhana
1 kepce susuz bezelye yemeği
1 ayran
salata olarak da kaseme maydanoz koydum 1 kasık havuc salatası lımonladım yagladım ..bugun salatamı az yedim sebze yeemği aldığım için .
şimdi de yeşil çayımı içiyorum
merhaba canım bende bugün çok az yedim.
yediklerimi not ediyorumya; sabah+ara öğün+öğle 741 kalori oldu.toplamda bugün 1438 kalori hakkım var.nasıl?
geç kalktım bugün şu an kahvaltı yapıyorum : 2 haşlanmış yumurta
çok güzel canım bu şekilde gidersen inan 70 lere rahatca inersin.
dün akşam yuruyebildin mi
ya bana cok zor geliyor akşam yurumek napsak bugun yurusek mi
ben yarın baya derin temizlik yapmayı planlıyorum duvar falan sılmeyi istiyorum hayatımda hiç silmedim ama evle ugrasmam lazım bir süredir iyi bir temizlik yapamıyorum hafta sonu tembelliğim tutmazsa iyi bir temizlik yapmayı istiyorum.
ben hafta sonları uyanınca yuruyus yapıyorum ama yarın yapmayacagım o yuzden bu aksamyurusem ıyı olacak
Ayy bende bugün sabah kalktığından beri temizlik yapıyorum yeni bitirdim oturdum. Ayy kahvaltı bile yapamadım bir ara çok sunarım 2 bardak kola ictim.akşam yürüyemedim yaaa, diğer topikte takıldım biraz.okudum.
ben 2 gün evdeydim ya temizlik yaptım.çamaşır yıkandı, ütüleride yaptım.
yarın annemler ve akranalarla günümüz var.oraya gitcem.
bu akşam kayınvalidemlere gitcez yaaa.günlerdir bi yere çıkamadık biliyosun.
cnm anlattığın şeylerle sanki kendi yaşadığımı gördüm bnde aynı durumdayım be çaba gösteriyorum vericez ben 75 kiloyum ve kendimi beğenmiyorum bu şekilde bu gün 3 cü gün oldu diyetimin spor yapmaktan bacaklarım et kesiği olmuş ama başarıcam
bu arada benim bi sorunum var kızlar ben ew hanımıyım ve kızımın uyku problemi var sürekli gece uyanıp ağlıyor bu yüzden gece uyuyamıyorum sabah ta haliylle geç kalkıyoruz öğün sayım bu durumda 2 ye düşüyo ne yapıcam akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?