kızlar dün yumurtalarım toplandı 12 tane 9 u döllenmiş çok şükür bakalım ne zaman transfer olucak
Ayyy :)) çookk güzell bii sayıı:)) inşallahhh bebişlerin seni hiççç bırakmaz:)) kaçıncı güne gidilicek blasta gider sanırım çünkü sayın iyipazartesi olur senin transferin:)) hadi hayırlsı benim e2 degeri yüzünden bir gün ertelendi 19 mart oldu:)) okadar sabırsızlanıyorum kii anlatamammmm haber ver transfer gününüü
transferin ne zaman olacağı hakkında bilgi vermediler ya 3. gün mü 5. günmü yrn arıcam bakalım ne dicekler hbr veririm sizede. 5. gün olur inşaAllah. senn ne olacak 19 martta unuttumda:44:
19 martta transferim var canım.. İnşallahh 5. Güne giderler ama büyük ihtimalle gider dualarım seninle canım benm hayırlı haberlerini bekliyorum
allah tamamına erdirsin canım inş.hayırlı olsun.
19 martta transferim var canım.. İnşallahh 5. Güne giderler ama büyük ihtimalle gider dualarım seninle canım benm hayırlı haberlerini bekliyorum
saol canım dediğin gibi oldu çok şükür 5. güne gidiyoruzzzzptesi transferim var Allaha şükürr senden 1 gün öncee senn nie çookk önceden belşi oldu transfer günün:44: yaa bide bnm ağrım var kasıklarımda baya bi iş yapamıyorum hçç dün gittim doktora korkulcak bişi yok dedi...
Ayyyyyy süpperr işte bu haberr:))) benim geçen ay toplandı yumurtalarım 5. Güne gidildi ve donduruldu çünkü doktorum ohss olabileceğimi söyledi bi kere adet gör öyle koyalım dedi ve adet oldum:) salı günü transfer inşallahh canımm:) haberleşelim burdan:) kaçta gidicen pazartesi günü bide nerede yaptırıyosn??
geçmiş olsun cnm nasıl gidiyo tedavin kaçı döllenmiş yumoşlarının 5,günmü olcak transfer bu iyi bişey maşallah :13:pcolumusun sende bnm gibi.. ya bu doktor anlamadı heralde bnmde çok ağrım var bnde mi ohss oldum ne.. kalkamıyorum ya yattığım yerden yazıyorum şuanameliyatlı gibiyim sanki yaa.. bende sevindim valla 5.güne gidilmesine bakalım hakkımızda hayırlısı olsun. yazışırız burdan inşaAllah bn ptesi 10.30 11.00 gibi gidicem işte. ümraniye çakmak erdem hastanesinde yaptırıyorum cnm tedavimi. sen nerde yaptırıyosun. sennde ağrın oldu mu poudan sonra
geçmiş olsun cnm nasıl gidiyo tedavin kaçı döllenmiş yumoşlarının 5,günmü olcak transfer bu iyi bişey maşallah :13:
geçmiş olsun cnm nasıl gidiyo tedavin kaçı döllenmiş yumoşlarının 5,günmü olcak transfer bu iyi bişey maşallah :13:
sıkıntı yapma cnm görünüşte herşey iyi gidiyo gibi inş. sonuda güzel olur hep aklımdasınız duamdasınızsaol cnm 9 tanesi döllenmiş işte 5. güne gidiyoruz ptesi transfer çok heyecanlıyımm:18:
memnunun sanırım gayet iyi güler yüzlüler ama labaratuvar durumlarını bilmiyorum bakalım sonucu alınca belli olurErdem hastanesi nasıl memnunmusun canım bende bugün gidicem kadın doğum dr.na muayne için
sıkıntı yapma cnm görünüşte herşey iyi gidiyo gibi inş. sonuda güzel olur hep aklımdasınız duamdasınız
dondurulmuş embriyoların kalcak sanırım onları mutlaka ihmal etme dondur
Sagol canım benim Allah razı olsun sen ne yaptınn?
memnunun sanırım gayet iyi güler yüzlüler ama labaratuvar durumlarını bilmiyorum bakalım sonucu alınca belli olurtüp bebekle kadın doğum doktorları farklı cnm bn kadın doğumculara hç gtmedm bilmiyorum yani. iyidr ama. sen ne için gidicen
ya bilmiyorumki dondurulmuş olcak mı embriyolar ne alemde.. dondurma işlemi var mı merkezde onuda bilmiyorum bakalım hayırlısı olsun
Canım ben smaer testi için gittim ama ne hastaneyi beğendim nede dr.u kadın hiç birşey anlatmıyor sormuyor smaer sonucumu aldıktan sonra asla gitmeyi düşünmüyorum dediğin gibi ama sen tüp bebek için gidiyorsun bölümler farklı
pcolumusun sende bnm gibi.. ya bu doktor anlamadı heralde bnmde çok ağrım var bnde mi ohss oldum ne.. kalkamıyorum ya yattığım yerden yazıyorum şuanameliyatlı gibiyim sanki yaa.. bende sevindim valla 5.güne gidilmesine bakalım hakkımızda hayırlısı olsun. yazışırız burdan inşaAllah bn ptesi 10.30 11.00 gibi gidicem işte. ümraniye çakmak erdem hastanesinde yaptırıyorum cnm tedavimi. sen nerde yaptırıyosun. sennde ağrın oldu mu poudan sonra
Ben alman hastanesi halit fırat erden deyim canım çookk çoookk memnunum Rabbim naZarlardan saklasın doktorumu:)) çok iyi bir hekim şükürler olsun hep istediğim gibi bi doktor... Ben pco degılım .. Yumurtalarım fazlaydı ama büyümediler ilaç dozunu artırdık ve büyüdülerr sonra çatlatma iğnesini başka bişey vurdurttu .. dozu indiriyorum ohss olabılırsın dedı ve 27 yumurta toplandı(maşallah:)) sonra 5. Güne gidiyoruz ve tansferi bi dahaki aya erteliyorum dedi öyle yani benim hikayem şimdi sabırsızlıkla salıyı bekliyorum ilaçlarımı içiyorum.. Bide dikkat et sakın kabız olma!! Bol bol sulu şeyler ye maydonoz nane nar yasak hurma ceviz ve sebze ye vitaminlerini kullan Allahın izniyle inşallah olucaaakkkkk rabbim yüzümüzü güldürsünn inşallaaahhh
kabızlık var bnde cnm yaa bol su içiyorum kuru kayısı yiyorum ama işe yaramıyo sanırım.sebze yemeğide yiyemiyorum çünkü yapanım yok bnm ağrım çok öle işte Allah kimseye muhtaç etmesin çok zorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?