yeniden birlikte olma dusuncesi mi var sizce ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi nacvws
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nacvws

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2024
180
-85
16
25
Çok uzun süredir ayrıldık. Ben bu surede hep aradım hep barışmak istedim ama o istemedi hatta sevgili bile yaptım 4 ay bi kızla görüştü. Geçen gün ağlayarak beni aradı eski sevgilim. Beni affet dedi hakkını helal et dedi sana yaşattıklarımi yaşıyorum dedi. Kiz bunu umursamamiş hatta çocuk barışmak ixin 3 defa adım atmış gel buluşalım demiş kız tamam demiş ama kandırmış 3 defa ekmis bunu gelmemiş. Geçen gün yine aradı beni eğer sende istersen 1 ay sonra iznim var oturalım konuşalım eski günlerden falan dedi. Ama sana karşı içimde bi şey yok bunu bilerek gel dedi. Hala o diğer kız icin aci çektiğini galiba özlüyorum galiba seviyorum diyo soyluyo. Beni çağırması hangi psikolojiykedir sizce ? Tabu eğer sende istersen oturalım eskilerden konuşalım falan dedi normal de asla istemiyordu.

O kızı unutmak için sizin gibi bekleyen biti ideal egosu yaralı ve o kıza aşık siz onu iyi edeceksiniz sonrada gidecek artık o kıza gidemezse o kız belki prensipleri olan biridir tükürdğünü yalamiyordur.Ona dönemez ise başkasına gidecek

Ama sana karşı içimde bi şey yok bunu bilerek gel dedi. Hala o diğer kız icin aci çektiğini galiba özlüyorum galiba seviyorum diyo soyluyo.
Konunun içinde cevap var aslında. Kimsenin yara bandı olmayın. Görüşmeseniz daha iyi olur sizin için. Buraya konu açtığınıza göre sizin hâlâ beklentiniz var ona dair.

Gitmeyin, ne duygularınızı ne de bedeninizi kimseye kullandırtmayın. Adamı da size ulaşabileceği tüm kanallardan engelleyin.

Valla daha açık yazamadım umarım kırmadım olay bu ama .zaten söylemiş sana hissim yok diye hani o kız yazarsa dönerse buna sizin için arkadaştık bana aşık peşimden kostu minare kılıf olayı işte.Siz bu denklemde yerinde sayan durak oluyorsunuz erkek olan otobüs diğer kızda esas kız .En nihayetinde gene o durakta bir başınıza kalacağınizi unutmayın.Bu çocuğa yapılması gereken ağlayıp aradığında sen kimsin çıkaramadım demekti o zirlarken bir afedersiniz canın cehenneme güzel olurdu.

Üstünde ki kara laneti kaldırmaya çalışıyo cmncj

Görüşmeyin tabiki bile bile kendinizi neden üzesiniz

Adam barışalım demiyor yara bandı ol,egomu okşa.Asıl sevdiğim değer verdiğim o,bir çağırsa hiç ümitlenme seni ortada bırakır giderim diyor.Gururun yoksa iletişim kurmaya devam et.....

Tövbe. Siz aşk acısı çekenlere ilkyardım servisi mi açtınız? Gönderin gitsin. Hıyara bak, hem sana karşı içimde his yok, tekmeyi yediği kızı sevdiğini söylüyor hem de dertleşmeye çağırıyor. Cevap bile vermeyin. Allahın sığırı.

Eski sevgilinizin kapısında yalvar yakar durursanız tabi size böyle davranır. İnsanların bize nasıl davranabileceklerini biz belirleriz. Siz zaten ne olursan ol gel kabulüm yeter ki başkasını sev gene gel, benim duygularım önemli değil ki demişsiniz. Gene azıcık vicdan varmış ki size; sana karşı duygum yok demiş.
Önce kendinizi sevin. Siz kendinizi sevip her hareketi sineye çekerseniz kimse sizi sevmez. Önce kendinizi sevin, kendinize saygı duyun ki kimse size değersiz hissettiremesin.

Ama sana karşı içimde bi şey yok bunu bilerek gel dedi. Hala o diğer kız icin aci çektiğini galiba özlüyorum galiba seviyorum diyo soyluyo.

Eski sevgilin seni o kadar önemsiz görüyor ki açık açık bunları söyeyebiliyor. Sende gelmiş ne demek istiyor diyorsun.
Sevgilim beni terk etti Yeni birini bulmak için seni kullanmak istiyorum, ama sakın beklentiyede girme diyor fakat sizin kafanız yada duygularıniz nasıl çalışıyorsa artık anlamakta yada beni unutmadıya getirmek istiyorsunuz. Pes gerçekten.

Arayıp ağladığı birini mi önemsiz görüyo yani ?

Avut beni peşimde kos egom çok sarsıldı egomu oksa diyor s. G diyemediniz mi

Arayıp ağladığı birini mi önemsiz görüyo yani ?

Evet hem de çok önemsiz görüyor.
Ayrıca siz sandığımdan daha safsınız.
Ağlıyor çünkü yalanı ve manipülasyona kanacak kadar saf olduğunu biliyor. Her ne kadar size beklentiye girme desede bir yandanda kullanmak istiyor ve bunu için çalışıyor. Sana zırlaması acı çekmesinden değil ağlarsa seni parmağında oynayacağını bilmesinden. Yani oyun oynuyor seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…