yeniden birlikte olma dusuncesi mi var sizce ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi nacvws
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Size azıcık değer verse gelip acınıza tuz basar gibi eski sevgilisinden yakınmaz. Kız bir güzel canına okumuş o da acısını çıkarabileceği bir oyuncak arıyor. En uygun aday da sizsiniz heralde ezebileceği. İnşallah uzak durmayı başarabilirsiniz. Yoksa çok acı çekersiniz.

Şu cümleleri duyup şu başlıkla konu açabilmek...pes gerçekten.

Adamlar yükseliş dönemini yaşıyor. Eskiden bunu söylemeyi bırak ima etmekten çekinirlerdi. Bu kız beni yerin dibine sokar en iyisi hiç aramayayım, aynı yerde yanlışlıkla bulunmayayım derlerdi. Şimdi gel beni fiziksel psikolojik düzelt, egomu tamir et bir işe yara sonra da defolup gidersin diyorlar. Kız da buluşmayı iple çekiyor, başkasını seven başkası için acı çeken adam gel dedi diye koşarak gidiyor. Bir mucize olacak ve asıl sevdiğim senmişsin mi diyecek?

Onur : insanın kendine duyduğu saygı, şeref, haysiyettir.

Azcık edinilmesi gerekir. Yeni nesil genç kızlarımız ne yiyip içiyorsa kendilerinde pek gözlemlemediğim bir erdem haline geldi ve kendileri için çok üzücü.

Hani domuz eti yiyince kıskançlık güdüleri körelir insanın diye hurafe varya onun gibi birşey bulmam an meselesi

Siz kendinize bunu nasıl reva görebiliyorsunuz aklım almıyor bazen gerçekten. Daha kendinize değer vermiyorken kim size niye değer versin ? Başkasının stepnesi olmak neden?

Bakınız : = Stepne : Bir aracın lastiklerinden birinin patlaması veya delinmesi sonucunda geçici (!) - (Lastikçiye gidene kadar)-olarak kullanılan yedek bir lastiktir.

egosunu tatmin edicek sozde! erkek kafasi degil mi

Şimdi bu adam sizinle sevişse bir daha da yüzünüze bakmasa haklı mı haklı. Herkes hak ettiği gibi yaşar…

Eskiden kadınların ekonomik gücü yoktu bile. Kadınlar güçlendikçe erkeklerin peşinde koşmaya başladılar çok enteresan.

O kızı unutmak istediği için bence görüşmek istiyor. Bence görüşmeyin. Duygusal boşlukta olduğu için vakit geçirmek istiyor bir şey hissetmediğini de söylemiş zaten.

Kendinize değer verin ve bu kişiyle muhattap dahi olmayın.

Şimdi bunun egosu epey bir darbe aldı ya, sizinle buluşup sönen egosunu şişirme ihtiyacında diye düşünüyorum. Ben olsam gitmezdim.

cevap soruda gizli. Yara bandına, konuşacak insana ihtiyacı var o kadar sizinle ilgili ilişki düşüncesi yok.

Arayıp ağladığı birini mi önemsiz görüyo yani ?
Evet çünkü şöyle düşünün ağladı diyelim pişman size faydası ne bunun başka kız için ağlıyor gene kendine ağlıyor hep böyle ondan diyorum ilahi adaletten çok akıl ipine tutunup bosvermeyi bilmek şart.

Terapiye gitmen daha mantıklı olur ben danışmanlık ücreti almıyorum. de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…