Yeniden hamileymişim...

Sadece fikrinizi belirtmenizi istemiştim. buraya insanlar gelip dertlerini yazınca siz ne derseniz onu mu yapıyorlar yani?
Fikir almak icin yaziyorsunuz da kimse sizin acinizdan bakamaz ki bu konuya.Yasamayan bilemez,sorumluluk sizin.Ayrica burada cocuk sahibi olamayan bircok insan var ve tabi ki dogurun diyecekler duygusal yaklasiyorlar dogal olarak.

Fikir almak icin yaziyorsunuz da kimse sizin acinizdan bakamaz ki bu konuya.Yasamayan bilemez,sorumluluk sizin.Ayrica burada cocuk sahibi olamayan bircok insan var ve tabi ki dogurun diyecekler duygusal yaklasiyorlar dogal olarak.
Hiçbir konuda kimse kimsenin psikolojisini bilemez ki ama. Sadece ne yapacağımı bilemiyordum burada paylaşmak istedim o kadar

Çok güzel benim bir yıldr olmuyo insallah allah banada verir durumunuz iyi sakın aldrmayn o yavrunun günahı ne o günah seni bulur ablacm sakn hayatnn hatasni yaparsn bak insanlar istiyoda olmuyo yani mesela benim yani sakn yapma bole bi hata ki üstelik yardmcn bile var madem ole adam gibi doğru duzgün korunsaydn bunu o meleye yapmaya hakkn yokk........

Çok doğruu ben gbi çocu olamayan bin tane hanm var o meleyin günahı yok ki aldrrsanz ben senin insanlığından şüphe ederim benim gbi gece gündz dua eden ağlayan insan çok yani bi bebeyi olsun isteyen ama sende o vijdanı mesajlarnı okuyunca birrr gram göremedim burayada yazma bida burası vijdanlı insanlarn icin nihat hatipoğlunu dinle biraz ayy sabr ya

Ne diyorsunuz siz ya? sanki benim yüzümden çocuğunuz olmuyor. vicdansız demeniz hiç hoş değil. 3 tane melek gibi çocuk büyütüyorum ben.

Canim sanırım 1 yıldır olmuyor.lütfen psikolojini bozma. Şans bu kiminin hemen olur kiminin 1 yılda. Lütfen bu kadar kafana takma canım inan ki kafamdan cikardigin an hamile kalicaksin. Beyin öyle bir organ ki herseyden etkileniyor ve kendini kitliyor. Afedersin kocanla ilişki yaşadığın zaman sakin çocuk getirme aklına rahat ol. İnan ki çoğu sebep psikolojik oluyor. Mesajını okuyunca cevap atmadan gecemedim. Sürcu lisan ettiysem affola.

Oh maşaallah çifter çifter.Çok çocuk güzel birşey.Madem maddiyatın iyi yardımcın var.Doğur Allahın izniyle büyür onlar.

Hayirli olsun arkadasim, aldirirsan bir omur pismanlik duyacaksin bunun farkindasin.esin eminim ki dogur diyecektir yardimcin da varmis yipratici bi surec buyuyene kadar ama sonrasi geniş,güzel bir aile :) senin yerine koydugumda da kendimi ewet cok uzulurum ama kiyamam bebeklerime ,Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin...

çocuğu olmayanlar da konu sahibinin üstünden sinir çıkarmaya gelmişler herhalde. 5 tane çocuk yapmakla ne alakası var sizin durumunuzun anlam veremiyorum. Kim olsa korkar bu işin maddiyatı şaka değil hepsi ayrı ayrı üniversiye gidecek, evlenecekler bunları da düşünmek lazım.

Aaayyy mükemmel yaaaa bende çok istiyorum en son yedinci haftada gittim dr. Keşke bu sefer gittiğimde ikiz dese dünyalar benim olur. Kızım 2 yaşında birde ikiz gelse oh mis

Ev kreş gibi ama hep neşeli olacak bence maddi manevi yeterim diyorsan hazır yardımcın da varken doğurmaya bak

Bu kadar iyi maddi durumun yanında gelsin ikizler, yat kalk şükret, ilerde tadından yenmez. Ne kadar cok çocuk o kadar kendi kendilerine buyur giderler. Be şanslısın bir degil iki ikiz. Hep hayalim.

kesinlikle doğururum hele de maddi olarak da sıkıntınız yoksa canım bir şekilde büyürler ne tatlı olur ya ben evlat hasreti çeken bir kadın olarak 2.5 senedir bebeğimi bekleyen biri olarak sizi kıskandım

kesinlikle doğururum hele de maddi olarak da sıkıntınız yoksa canım bir şekilde büyürler ne tatlı olur ya ben evlat hasreti çeken bir kadın olarak 2.5 senedir bebeğimi bekleyen biri olarak sizi kıskandım
Siz de bir gün bebeğinizi kucağınıza alacaksınız eminim zamanı gelince olacağına inanıyorum, kendinizi üzmeyin yeter ki

Siz de bir gün bebeğinizi kucağınıza alacaksınız eminim zamanı gelince olacağına inanıyorum, kendinizi üzmeyin yeter ki
dua edin hayırlısıyla yarın kan vereceğim salı günü sonuç çıkar rüyamda dün gece yine evladımı emdirdim sütüm geldi kucağımdaki yeni doğmuş bebek bana annem dedi ismiyle yine seslendim 2 ayrı rüyada evladımın olmayan evladımın ismi verildi İbrahim Emre diye dün akşam yine çocuğuma İbrahim diye seslendim

Yasal süreç içerisindeki kürtaja karşı değilim. Geçerli sebebiniz varsa aldırmak için, ki herkesin sebebi kendine geçerli tabii, ben saygı duyarım. Çocuğu olmayan kadınlar içerikli duygu sömürüsü ve baskıya gerek yok . Ama lütfen korunma yöntemlerinizi gözden geçirin. Emzirirken hamile kalmak düşük ihtimaldi demişsiniz, öyle bir şey yok. Süt KORUMUYOR. Doğru dügün korunma yöntemlerinde de sandığınız kadar çok istisnai gebelik yok. Bu forum inanın sizin gibi korunduğunu sanan ama korunmayan, ama korunduğu halde hamile kaldığını iddia eden kadınlarla dolu.

Prezervatif kullaninca korunmuyor mu oluyormusuz yani? Bunu mu iddia ediyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…