Aa kadınlar hamile mi kalırmış hiç ben de inanmadım bak şimdikonu face hic inandirici gelmedi
Fikir almak icin yaziyorsunuz da kimse sizin acinizdan bakamaz ki bu konuya.Yasamayan bilemez,sorumluluk sizin.Ayrica burada cocuk sahibi olamayan bircok insan var ve tabi ki dogurun diyecekler duygusal yaklasiyorlar dogal olarak.Sadece fikrinizi belirtmenizi istemiştim. buraya insanlar gelip dertlerini yazınca siz ne derseniz onu mu yapıyorlar yani?
Hiçbir konuda kimse kimsenin psikolojisini bilemez ki ama. Sadece ne yapacağımı bilemiyordum burada paylaşmak istedim o kadarFikir almak icin yaziyorsunuz da kimse sizin acinizdan bakamaz ki bu konuya.Yasamayan bilemez,sorumluluk sizin.Ayrica burada cocuk sahibi olamayan bircok insan var ve tabi ki dogurun diyecekler duygusal yaklasiyorlar dogal olarak.
Çok doğruu ben gbi çocu olamayan bin tane hanm var o meleyin günahı yok ki aldrrsanz ben senin insanlığından şüphe ederim benim gbi gece gündz dua eden ağlayan insan çok yani bi bebeyi olsun isteyen ama sende o vijdanı mesajlarnı okuyunca birrr gram göremedim burayada yazma bida burası vijdanlı insanlarn icin nihat hatipoğlunu dinle biraz ayy sabr yaFikir almak icin yaziyorsunuz da kimse sizin acinizdan bakamaz ki bu konuya.Yasamayan bilemez,sorumluluk sizin.Ayrica burada cocuk sahibi olamayan bircok insan var ve tabi ki dogurun diyecekler duygusal yaklasiyorlar dogal olarak.
Ne diyorsunuz siz ya? sanki benim yüzümden çocuğunuz olmuyor. vicdansız demeniz hiç hoş değil. 3 tane melek gibi çocuk büyütüyorum ben.Çok doğruu ben gbi çocu olamayan bin tane hanm var o meleyin günahı yok ki aldrrsanz ben senin insanlığından şüphe ederim benim gbi gece gündz dua eden ağlayan insan çok yani bi bebeyi olsun isteyen ama sende o vijdanı mesajlarnı okuyunca birrr gram göremedim burayada yazma bida burası vijdanlı insanlarn icin nihat hatipoğlunu dinle biraz ayy sabr ya
Canim sanırım 1 yıldır olmuyor.lütfen psikolojini bozma. Şans bu kiminin hemen olur kiminin 1 yılda. Lütfen bu kadar kafana takma canım inan ki kafamdan cikardigin an hamile kalicaksin. Beyin öyle bir organ ki herseyden etkileniyor ve kendini kitliyor. Afedersin kocanla ilişki yaşadığın zaman sakin çocuk getirme aklına rahat ol. İnan ki çoğu sebep psikolojik oluyor. Mesajını okuyunca cevap atmadan gecemedim. Sürcu lisan ettiysem affola.Çok doğruu ben gbi çocu olamayan bin tane hanm var o meleyin günahı yok ki aldrrsanz ben senin insanlığından şüphe ederim benim gbi gece gündz dua eden ağlayan insan çok yani bi bebeyi olsun isteyen ama sende o vijdanı mesajlarnı okuyunca birrr gram göremedim burayada yazma bida burası vijdanlı insanlarn icin nihat hatipoğlunu dinle biraz ayy sabr ya
daha soylemedim haftaya donuyoruz o zamani bekliyorum direkt tepkisini gorebilmek icin. aldirirsam pisman olacagimi biliyorum ama o sorumlulugu alabilecek gucu goremiyorum kendimde. esimin destegi bana guc verir diye umuyorum acikcasi
kesinlikle doğururum hele de maddi olarak da sıkıntınız yoksa canım bir şekilde büyürler ne tatlı olur ya ben evlat hasreti çeken bir kadın olarak 2.5 senedir bebeğimi bekleyen biri olarak sizi kıskandımHerkese iyi akşamlar. Başıma bir bela açtım ki hem de ne bela. Tatlı bela mı değil mi bilemiyorum gerçekten. 4 yaşında ikiz oğullarım ve 9 aylık minik bir kızım var. Korunmamıza ve o kadar dikkatli olmamıza rağmen geçen hafta öğrendim ki yeniden hamileymişim. Asıl şokuysa bugün doktora gittiğimde yaşadım ki o da ikiz olacaklarını öğrenmem oldu.
Şu an eşimden uzaktayım, daha bunu ona söyleyemedim ve nasıl söyleyeceğim, tepkisi ne olur gerçekten bilmiyorum ve çok korkuyorum. Maddi durumumuz çok şükür iyi, korkum bu açıdan değil. 5 çocuğu psikolojik olarak kaldırabilir miyim bilmiyorum. Ailelerimiz uzak ama evde yardımcım var, arada kızı da geliyor yardım ediyor bize sağolsun.
Benim yerimde olsanız ne yaparsınız? Her şeyi göze alıp doğurur musunuz? Ben ne yapacağım? Lütfen samimi cevaplarınızı esirgemeyin
Siz de bir gün bebeğinizi kucağınıza alacaksınız eminimkesinlikle doğururum hele de maddi olarak da sıkıntınız yoksa canım bir şekilde büyürler ne tatlı olur ya ben evlat hasreti çeken bir kadın olarak 2.5 senedir bebeğimi bekleyen biri olarak sizi kıskandım
dua edin hayırlısıyla yarın kan vereceğim salı günü sonuç çıkar rüyamda dün gece yine evladımı emdirdim sütüm geldi kucağımdaki yeni doğmuş bebek bana annem dedi ismiyle yine seslendim 2 ayrı rüyada evladımın olmayan evladımın ismi verildi İbrahim Emre diye dün akşam yine çocuğuma İbrahim diye seslendimSiz de bir gün bebeğinizi kucağınıza alacaksınız eminimzamanı gelince olacağına inanıyorum, kendinizi üzmeyin yeter ki
Prezervatif kullaninca korunmuyor mu oluyormusuz yani? Bunu mu iddia ediyorsunuz?Yasal süreç içerisindeki kürtaja karşı değilim. Geçerli sebebiniz varsa aldırmak için, ki herkesin sebebi kendine geçerli tabii, ben saygı duyarım. Çocuğu olmayan kadınlar içerikli duygu sömürüsü ve baskıya gerek yok . Ama lütfen korunma yöntemlerinizi gözden geçirin. Emzirirken hamile kalmak düşük ihtimaldi demişsiniz, öyle bir şey yok. Süt KORUMUYOR. Doğru dügün korunma yöntemlerinde de sandığınız kadar çok istisnai gebelik yok. Bu forum inanın sizin gibi korunduğunu sanan ama korunmayan, ama korunduğu halde hamile kaldığını iddia eden kadınlarla dolu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?