- 15 Ekim 2016
- 22.711
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.026
- 598
Sizinki ceket hesabıHaklısınız. eşimle uzun seneler birlikte yaşadık. ne zaman çocuk yapmaya karar verdik hem evlenelim hem de annesinin yakınına taşınalım çocuklar daha iyi bir çevrede büyür dedik. zaten korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. kv'nin yakınında olunca bizim hormonlar coştu herhalde
Mantıkla yaklaştım fark ettiyseniz. Rızkını verir mantığı bana göre değil, her şeyin mantıklı ve garanti olması gerekiyor özellikle çocuklar söz konusu olduğunda. Günahsa ona günah, eşit ilgi gösterememek, okutamamak, eşit davranmamak, 5 çocuğu büyütürken sinirleri kaldırmadığında bağırıp çağırma ihtimali de günah ona bakarsanız. Neyse. Benim düşüncem bu.
Nasıl bu kadar ikiz dogurabiliyorsun :) ben de hep ikizlerim olsun isterim de.bir de normalde nasıl oluyor bilmiyorum ama kuzenim tüp bebek yapmışlardj. başta ücüz deyip sonra ikiz derken en son tek doğurdu . yani senin de ilki ikiz olduysa belki tekrar ikiz olmayabilir gerçi doktor söylemiş.onun dışında bilmiyorum gerçekten zor .Allah yardimcn olsun.Herkese iyi akşamlar. Başıma bir bela açtım ki hem de ne bela. Tatlı bela mı değil mi bilemiyorum gerçekten. 4 yaşında ikiz oğullarım ve 9 aylık minik bir kızım var. Korunmamıza ve o kadar dikkatli olmamıza rağmen geçen hafta öğrendim ki yeniden hamileymişim. Asıl şokuysa bugün doktora gittiğimde yaşadım ki o da ikiz olacaklarını öğrenmem oldu.
Şu an eşimden uzaktayım, daha bunu ona söyleyemedim ve nasıl söyleyeceğim, tepkisi ne olur gerçekten bilmiyorum ve çok korkuyorum. Maddi durumumuz çok şükür iyi, korkum bu açıdan değil. 5 çocuğu psikolojik olarak kaldırabilir miyim bilmiyorum. Ailelerimiz uzak ama evde yardımcım var, arada kızı da geliyor yardım ediyor bize sağolsun.
Benim yerimde olsanız ne yaparsınız? Her şeyi göze alıp doğurur musunuz? Ben ne yapacağım? Lütfen samimi cevaplarınızı esirgemeyin
Rızık mantığı oldukça ilginç doğrusu. Sizin her şeyi garantiye alma gücünüz mü var..Sinirleri kaldıramaz diye eşit ilgi gösteremez diye çocuk aldırmak mı doğru olan..?
(Yine) Hatırlayın; Musa kavmi için su aramıştı, o zaman Biz ona: "Asanı taşa vur" demiştik de ondan on iki pınar fışkırmıştı, böylece herkes içeceği yeri bilmişti. Allah'ın verdiği rızıktan yiyin, için ve yeryüzünde bozgunculuk (fesad) yaparak karışıklık çıkarmayın. (Bakara Suresi, 60)
Bizde de hiç yoktur ama eşimin ailesinden sanırım. kvnin ikizi var, eşimin de varmış ama küçükken kaybetmişler ne yazık ki. şans işi sanırım biraz daNasi
Nasıl bu kadar ikiz dogurabiliyorsun :) ben de hep ikizlerim olsun isterim de.bir de normalde nasıl oluyor bilmiyorum ama kuzenim tüp bebek yapmışlardj. başta ücüz deyip sonra ikiz derken en son tek doğurdu . yani senin de ilki ikiz olduysa belki tekrar ikiz olmayabilir gerçi doktor söylemiş.onun dışında bilmiyorum gerçekten zor .Allah yardimcn olsun.
Eşin nerde ki söyleyemedin bence
+
Tarzı bi emoji ile mesaj at..
Bizde de hiç yoktur ama eşimin ailesinden sanırım. kvnin ikizi var, eşimin de varmış ama küçükken kaybetmişler ne yazık ki. şans işi sanırım biraz da
Neguzel bi haber maddi durumum iyi olsa bnde cok isterim.kalabalik guzel bi aile olacaksnzHerkese iyi akşamlar. Başıma bir bela açtım ki hem de ne bela. Tatlı bela mı değil mi bilemiyorum gerçekten. 4 yaşında ikiz oğullarım ve 9 aylık minik bir kızım var. Korunmamıza ve o kadar dikkatli olmamıza rağmen geçen hafta öğrendim ki yeniden hamileymişim. Asıl şokuysa bugün doktora gittiğimde yaşadım ki o da ikiz olacaklarını öğrenmem oldu.
Şu an eşimden uzaktayım, daha bunu ona söyleyemedim ve nasıl söyleyeceğim, tepkisi ne olur gerçekten bilmiyorum ve çok korkuyorum. Maddi durumumuz çok şükür iyi, korkum bu açıdan değil. 5 çocuğu psikolojik olarak kaldırabilir miyim bilmiyorum. Ailelerimiz uzak ama evde yardımcım var, arada kızı da geliyor yardım ediyor bize sağolsun.
Benim yerimde olsanız ne yaparsınız? Her şeyi göze alıp doğurur musunuz? Ben ne yapacağım? Lütfen samimi cevaplarınızı esirgemeyin
Herkese iyi akşamlar. Başıma bir bela açtım ki hem de ne bela. Tatlı bela mı değil mi bilemiyorum gerçekten. 4 yaşında ikiz oğullarım ve 9 aylık minik bir kızım var. Korunmamıza ve o kadar dikkatli olmamıza rağmen geçen hafta öğrendim ki yeniden hamileymişim. Asıl şokuysa bugün doktora gittiğimde yaşadım ki o da ikiz olacaklarını öğrenmem oldu.
Allahin gonderdigi hediyeyi gerimi gondercem yapacak bisey yok onlara kiyamazdim..Herkese iyi akşamlar. Başıma bir bela açtım ki hem de ne bela. Tatlı bela mı değil mi bilemiyorum gerçekten. 4 yaşında ikiz oğullarım ve 9 aylık minik bir kızım var. Korunmamıza ve o kadar dikkatli olmamıza rağmen geçen hafta öğrendim ki yeniden hamileymişim. Asıl şokuysa bugün doktora gittiğimde yaşadım ki o da ikiz olacaklarını öğrenmem oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?