Yeniden hamileymişim...

Sizinki ceket hesabı
Evet kimi kadınlar çok kolay hamile kalabiliyor.Teyzemde öyle , düşükleri olmasaydı 7 çocuğu olurdu şimdiye
Hakkınızda hayırlısı

Biz altı kardeşiz sizin durumunuz gibi aramızda fazla yaş farkları yok
Hepimiz çok memnunuz bu durumdan
Maddi manevi bir eksiklikte hissetmedim büyürken
Sizinde durumunuz iyiymiş bence aldırmayı düşünmeyin
Hem bir süre sonra hiyerarşi oluşuyor herkez bi küçüğüyle ilgileniyor
Birbirlerine ödev yaptırıp yemek yediriyorlar biz böyleydik annem hiç zorlanmadım der hep

ben dogurmazdım sanırım ama bu kisiden kisiye gore degisiyor benim kafam sadece tek bir cocugu kaldırabilir anca yeterim ona oyuzden aman digerleride olsun bakılır dusuncesi bana cok mantıksız geliyor iyice dusunun geri donulemez bir karar neticede aldırdıktan sonra pismanlık yasamamak icin

Rızık mantığı oldukça ilginç doğrusu. Sizin her şeyi garantiye alma gücünüz mü var..Sinirleri kaldıramaz diye eşit ilgi gösteremez diye çocuk aldırmak mı doğru olan..?

(Yine) Hatırlayın; Musa kavmi için su aramıştı, o zaman Biz ona: "Asanı taşa vur" demiştik de ondan on iki pınar fışkırmıştı, böylece herkes içeceği yeri bilmişti. Allah'ın verdiği rızıktan yiyin, için ve yeryüzünde bozgunculuk (fesad) yaparak karışıklık çıkarmayın. (Bakara Suresi, 60)

Nasi
Nasıl bu kadar ikiz dogurabiliyorsun :) ben de hep ikizlerim olsun isterim de.bir de normalde nasıl oluyor bilmiyorum ama kuzenim tüp bebek yapmışlardj. başta ücüz deyip sonra ikiz derken en son tek doğurdu . yani senin de ilki ikiz olduysa belki tekrar ikiz olmayabilir gerçi doktor söylemiş.onun dışında bilmiyorum gerçekten zor .Allah yardimcn olsun.

Şu anda o haberi ben almak için dünyaları verirdim.. bilmiyorum o yüzen yanlı bir yorum olacak sanırım onu baştan söyleyeyim de :) bence çok sanslisiniz..durumunuz yardimciniz da var çok zor belki ama olsun yaà evin içi cıvıl cıvıl.. bir şekilde Allah yardım eder sakin kiymayın onlara bu arada yaşınız kaçtı masallahiniz var :)

Herkes gibi o da fikrini belirtmiş. Fikri sizin görüşünüze uymuyor diye neden hemen insanları eleştiriyosunuz ki? Hemde din ve ayet üzerinden? Ayet vs. paylaşmak kurallara aykırıydı da sanırım.

dogururdum donra da rahmimi aldirirdim iste bizim yerimize doguracak kurban seni secmis matematik. aslinda senin kadar biz de sucluyuz tek cocukta israr ettik. bence rahat allah yardim edecektir

maşallah ya, çok güzel bir şey, ben de çok isterdim kalabalık aile olmayı, hayırlı olsun

Canım vallah seve seve dogururdum kı bende hamileydım ve mol gebelıkten dolayı duşuk oldu ve 1 sene korunma verdı doktor benım 7 ayım olacak ve sabırsızlanıyorum zaman gecsın çoçuk kadar masum guzel şey var mı ? Bence kaldırırsın allah dağına göre kar verırmiş nasıp der seve seve dogururdum.

Bizde de hiç yoktur ama eşimin ailesinden sanırım. kvnin ikizi var, eşimin de varmış ama küçükken kaybetmişler ne yazık ki. şans işi sanırım biraz da

Tabiiki doğur. Çok zor olur ama nasibinizde varmış, hayrı da vardır. .

Sonra da tüpleri bağlattır, korunmaya devam et ve Allahtan hayırlısı ile bir daha evlat vermemesini dile :)

Neguzel bi haber maddi durumum iyi olsa bnde cok isterim.kalabalik guzel bi aile olacaksnz

Kendiliğinden ikizlere hamile kalmanın tekrar gebeliklerde çoğul gebelik şansı çok yükselmiş.bsns öyle demişlerdi.benimde 2 buçuk yaşında bi oğlum bide 2 aylık tek yumurta ikiz kızlarım var.güzelliği anlatılamaz Rabbim isteyenlere nasip etsin ama zorluğu çok ama çok zor.huniyi takmamada az kaldı.su an en çok korktuğum şey tekrar hamile kalmak.ben tek çocuk da kalmaktı planım ama nasip 3 oldu.tekrar hamile kalsam aldıramam ama inşallah kalmam.

Allahin gonderdigi hediyeyi gerimi gondercem yapacak bisey yok onlara kiyamazdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…