- Konu Sahibi biricixgxim
-
.......olmamı....doğum günumdü esımle yanı ozamanlar sevgılıydık...gözünu kaşıdı kipriklerı içe döndü çok komık değildi asabıyet bozukluğundannkrıze gırmiştım...
en olmayacak zamanlarda en olmayacak şeyler gelmiştir başımıza...sizinde varmı böyleutancımızdan kıpkırmızı olduğumuz ya da gülme krizine girdiğimiz yer yarılsada içine girsem dediğini zamanlar oldumu?:uhm:
kuzenimin yazlığında yemeğe oturuyoruz. sandalyeye bir oturdum. popomda bir acı. meğer arının üzerine oturmuşum. bir kalktım arı orada. bizimkiler gülmekten yerlerdeler. ben bir yandan gülüyorum bir yandanda canım acıyor.
birde şişti. bir kaç gün oturamadım .off
ay ondan çok geziyon sen :roflol:sırnaşık şey:roflol: ayy çok iyi yaaaaakaydirigubbakcemile3
kuzenimin yazlığında yemeğe oturuyoruz. sandalyeye bir oturdum. popomda bir acı. meğer arının üzerine oturmuşum. bir kalktım arı orada. bizimkiler gülmekten yerlerdeler. ben bir yandan gülüyorum bir yandanda canım acıyor.
çok geçmiş olsun ...canının ne kadar acıdığını tahmin edebiliyorum benim de bu yaz bir düğünde bacak aramı sokmuştu arı kalabalığın için de ne yapacağımı şaşrmıştım bende...kaydirigubbakcemile5
teşekkür ederim. bayağı acımıştı.zonkluyordu birde. sana da geçmiş olsun. bundan sonra oturduğum yere ,dikkat ediyorum. bakmadan oturmuyorum artık.
arının durumu daha bi vahim geldi bana:roflol:yazık hiç onun yerinde olmak istemezdim kendini korumayada çalışmış:çok üzgünüm:
:roflol:benim de dilimi sokmuştu arı öğrenciyken piknikte dilim boğazım şişti peltek peltek konuşuyorum suratımın yarısı da balon gibi şişmişti rezil oldum tüm arkadaşlarıma
hadi benim bir derecede.
senin dilini nasıl buldu,from...:roflol:
ay birde gülüyorum. ne sadisttim..
:roflol:
Eşimin arkadaşı Tunuslu bir bayanla evlendi geçtiğimiz aylarda,yemeğe davet ettik tanıştık,sonrasinda onlar çağırdı,Tunus usulu akşam yemeğine gittik..
Ortam gayet ciddi,janti,asilşakkıdı
Çorbalarımızı içtik,ana yemeğe geliyordu sıra,Tunusian Lady,Tunuslu bayan arkadaşımız servisini yaptı,sandalyesini çekti,kızımızı istedi kucağına,biz de verdik oynuyorladı kakara kkikiri çocuk şarkılarına başlamışlarken ÇatıRttttttttttt ve GüüÜüÜüM:1shok:
Sandalyenin oturulan yeri kırılmaz mı,iskele duruyor minderi ortada yok ikiye ayrıldı,kızcağız katlandı kağıt gibi ayakları ile başı aynıı hizaya geldi şok olduk hepimiz hemen aldık kızımızı kucağından sonra baya bir uğraştık içinden çıkarmak için KeltoUm u,
Üstüne üstlük o gece dekolte giymiş yaka dekoltesi vardı,fena oldu yani:bbo:
Sonrasında sinirden gülme krizine girdi hatun biz de patladık cümleten napalım-tatlicadiarzu-
Ama yerin dibine geçti utancından halbuki insanlık hali ama ..
o günden beri çekiniyor bizden sanırım hiç unutamadı..
Bizim minik jumbomuzun Keltoum arkadaşın düşmesine neden olduğunu düşünüyor ve vicdan azabı çekiyorum zaman zaman
gamyoncuiremsu
canım piknikte mangal yapıyorduk malum arılar da ete üşüşürler arasıra elimle kovmaya çalışırken başarılı olduğumu sanıyordum eti ağzıma atar atmaz dayanılmaz bir acıyla sarsıldım anında dilim şişti arkadaşlara da rezil oldum:))
hadi benim bir derecede.
senin dilini nasıl buldu,from...:roflol:
ay birde gülüyorum. ne sadisttim..
çok iyi ya:roflol::roflol::roflol:ay bi arı anısıda benden ; anlatmassam çatlarımm
9-10 yaşlarında dudağımı arı sokmuştu aynı böle arap bacılar gibi :uhm:arap bacı olmadıı ..aynı anjelina jolie gibi alt dudak böleeee sallanıyoo ananemde
bizde dedi soğuk bıçak bastıralım iyi gelir bende anlamadım napıcaklarını dudağımı kescekler sandım ben önde onlar arkada dudağmı kescekleeeeeeeeeerrr die bağıra çağıra koşuşmuştuk napıcaklarını anlayınca epey bi utandıydım salaklığımaa:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?