Yeri gelince annesine , annelik yapanlar !!!

Sorcha

Bir arkadaşa bakıp çıkıcam.
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
8.682
3.212
448
Şuan öyle sinirli ve doluyum ki ...
Zaten depresyonda geziyorum. Her şey üstüme geliyor gibi.
Anneme deli gibi sinirleniyorum !!! O kadar çok ve o kadar çok ki yemin ederim o an nefret ediyorum ondan.
Çocuk gibi ya ! Çocuk! Çocuk !
Babam onu aldattı ,terketti ben 5 yaşındayken. Neler yaşandı aralarında , neler oldu !
Şimdi babamın hayatında biri var, İsmine Ayşe diyoruz her seferinde, yine ayşe olsun !
Ayşe'yi sevdiğimi söyleyemem. İyi anlaşmaya çalışıyorum. O kadar.
Bizle yaşıyor. Bilenler bilir.
Malum site facebookta, halam annemde ekli.
Halam ,babamla fotoğraflarını koymuş.2 tane koymuştu. Annem birini beğenmiş gördüm 2-3 gün önce..
Diğerini beğenmemiş. Ama diğerine Ayşe yorum yapmış, "hani benim fotoğraflarım nerde masanda ?" diye.
Annem de gitmiş , az önce beğenmiş o fotoğrafı dda !
Aradı , tam görmemin üstüne. Sordum ben de. "Nİye böyle yapıyorsun ?" diye.
"Seni niye beni yargılıyorsun sürekli? İşte o halanın profili. Orda beğendim. Benim hayatım bu. Beğenirim, ben kötü bişey yapmadım" diyor bana.
Ben de dedim ki "ucu bana dokunuyorsa o senin hayatın olmuyor. Bu kadın gelip bana sövse, nolcak o zaman ben sinir krizi geçiricem. Eski eşsin sen ya, yerini bil"
Diyor ki annem bana, "ona neymiş yaaa? sana gelip öyle söylerse, halamın profili o dersin"
Dedim " Valla kusura bakma da, sen eski eşsin, ne demek ona ne? O , onun sevgilisi ne olursa olsun. Ama gelip bana bişeyler söylerse, hiçte öyle demicem karışmıyorum ben anneme söyle dicem"

Öyle diyeceğim ama gerçekten !! Banane ya. Hatta öyle sinirliyim ki Ayşe'nin tarafını bile tutabilirim.
Ne olursa olsun, birini sevmem ve ya sevmemem. Haklı ,haksız durumlarında kayıracağım ve ya yereceğim anlamına gelmiyor.
Annem haksız sonuçta ! Dayanamıyorum ya gelemiyorum ben böyle şeylere.
Benim annem böyle olmamalı yani, dışarıdan yapışmış eski eş gibi görünüyor. 18 yıl oldu 19 a girdik ya boşanmanın üstüne.
Annem hep aynı düşüncesiz bencillikte !
Hayır, düşünüyorum. Şimdi benim sevgilimin eski eşi böyle yapsa, ne kadar üzücü ve rezil bir durum yani !
Çok düşürücü .
Yıllardır, annemin yaptığı bazı şeylerin ucunun bana dokunduğunu görememesi beni ona karşı agresifleştiren .
Ona bağırmadan duramıyorum. Öyle sinir krizlerim geliyor ki, bazen gerçekten saç baş giresim geliyor. Çok üzülüyorum bunları söylediğim için ama gerçekten o gözüm dönüyor. Sürekli sövüyorum.
Annem, benim her istediğimi yapan bir kadın. Ama bu çocukça halleri... Rahat halleri... Ben gelemiyorum bunlara.

annen bu yaştan sonra değişmez sende bılıyorsun

aynen düşündüğünü uygula annemle konuş bu konu benı ılgılendırmıyor de

belki zamanında kendısı aldatıldıgı ıcın sımdı de o babana ve sevgılısıne rahatsızlık vermek ıstıyodur. annen haklı olmayabılır ama bıde olaylara onun cercevesınden bakmak lazım bazı seylerı hala kendıne yedırememıs ve galıba hala babana karsı boş olmayabılır
(mı ?) bıde annenın kendıne farklı ıugraslar bulması gerek galıba ? belkı onun hayatında da bırı olsa onlarla ugrasmaktan vazgcblır (bu duruma sen ne dersın bılmıyorum ama yazdım kızdıysan k.bakma)

Okuduklarıma gerçekten inanamadım gerçek mi diye profiline girip bakma gereği duydum yenimi açılmış diye.Gerçekten annen hakkında bu şekilde düşündüğünü aklım almadı ne olursa olsun o senin annen.Kötüde olsa iyide olsa asla bu şekilde davranılmayı haketmiyor.Eski konularını falan bilmiyorum nasıl ayrılmış olurlarsa olsun annenin üzerinde belli bir etki yaratmıştır şuan yalnızsa ve sen annene çok sert davranıyorsan o dahada kendini sindirmiş şekilde anlam veremediğin hareketler yapabilir.Annenin içinde ne yaşadığını bilemezsin.

Ama canım benim 19 yıl ya . Vermesin rahatsızlık filan. Herkes huzur içinde olmaya çalışıyor bu saatten sonra. Yok kızmadım.
Annem yoğun çalışan, iyi bir işi olan bir kadın. Hayatında biri yok, belki bu yüzden olabilir.

Evet maalesef öyle . Ama insan bir saatten sonra, özellikle bu kadar yıldan sonra kalbine gömmeyi bilmeli .

ewt en azından senın huzurun için anladığım kadarıyla babanla bırlıkte yaşıyorsun

ayrıca bukadar yıl sonra ne bekliyorki intıkam içinde geç yenıden kazanmak içinde

bencede kesınlıkle fazla rahat davranıyor

ama sen yınede suyuna gıt nede olsa annedır umudu varsa güzellikle anlat hayal kurmasın

Gerçek. Tabi ki saç baş dalacak değilim, ama o an düşüncelerime engel olamayacak kadar sinirleniyorum.
Yaptıkları normal mi ALLAH aşkına, anne gibi bir hareket mi bu yaptığı yani ?
Bana da yazık günah ben 19 yıldır huzur arıyorum.
Sürekli diken üstünde olmak nasıl içten çürütüyor beni, kim görüyor !
Bunlar gören birinin yapabileceği bir şey mi ?
İçinde ne yaşadığını bilmiyorum ama insanların içinde yaşadığı şeyler yüzünden, içime açılan yaralardan yoruldum .

Son düzenleme:

bence artık kesınlıkle hayatında bırı olmalı. 19 sene dıle kolay gercekten ama dmek kı aldatılmanın yuvasının dagılmasının acısını unatamıyor.ve gozunun ıonunde oldukcada ugrasıyr ve emınım kı ugrasmaya devam edıcektır.

Tek istediğim şey huzur. Tek istediğim. Kim ne dedi, ne diyecek, yine hangi dangalak canımı sıkacak diye düşünmekten beynim karıncalanıyor.

Umudunu bitirmeye çalışıyorum her seferinde anlamıyor. Onun umudunu bitirecek kaç yüz tane olay oldu bugüne kadar, bitmedi bir türlü.

Ben biticem en sonunda.

Evet maalesef öyle . Ama insan bir saatten sonra, özellikle bu kadar yıldan sonra kalbine gömmeyi bilmeli .

herkes gömemeyebilir leocum, bu kadar yıl dahi olsa ortada sen varsın
bu sana baktığı her an babanı anımsama ihtimalinin yüksek olduğu anlamına gelir
aşk insana her türlü hatayı, asla yapmam dediği şeyleri yaptırabiliyor
sen kızı olarak annenin ne seni ne de kendini rencide edecek davranışlarda hamlelerde bulunmamasını istiyorsun anlıyorum
ama ona kızmak sinirlenmek yerine, biraz olsun onu anlamayı, onunla daha net ve yumuşak şekilde konuşmayı tercih etmelisin
keşke tüm aşklar ilgiler sevgiler karşılıklı olsa da bunlar yaşanmasa

sıkma canını bukadar

karşındakı anne olunca çokta sert davranamıyor ınsan

aman bırak ne halleri varsa görsünler

bu olay tamamen senın dışında

Hafta içi babamla, haftasonuda babamla yatıp kalkıyorum.
Sürekli konu, babam ve ayşe. Ayşe den bahsetmekten hoşlanmıyorum.
Tam diyorum anneme geldim, oh haftasonu kurtuldum onlardan.
Haydaaaaa annem onlardan bahsetmeye başlıyor, ama kan beynime sıçrıyor yani.
Ben uzakta olsam, annem beni arar söyler yani hiçbir şey değişmez. Kaçış, kurtuluş yok.

Tabiki yaptığı hareketleri doğru bulmadım çıkıpta kimse mantıklıda demez sadece içinde açılan yaraları bilemeyiz belki umursamaz görünüyordur ama içinde fena halde bu konuya takmıştır.Kimseye anlatamadığın birşeyler illaki vardır.Annenin yardım almasını konuşmasını sağlayabilirsin ve daha sakin yaklaşarak bir şekilde halledebilirsin.Seni anlayabiliyorum bir yerden sonra artık insan sakin kalamıyor.İnsanların yaşadığı şeyler yüzüne tabiki içinde yaralar açılmasına izin verme ama annenin içindeki yarayıda beraber kapatmayı denemelisin.Kusura bakma benim gördüğüm düşüncelerim bunlarda.

Aynen öyle, gurursuz hareketleri yakıştıramıyorum, o benim annem yani.
İşte ben yumuşak davranamıyorum. Gayet yumuşak sordum ilk, "benim hayatım" demeye başlayınca , dişlerimi sıkmaya başladım.
Keşke öyle olsa ama bi de keşke insanlar asla bencil olmasa !

Bir tek ben mi anlamadım?

Kimin fotosunu beğenmiş, babanın mı? foto da sen de varsan ne var ki beğenmesinde...

Cok abartmissin. Simdi kizacak bir annen var , bir gun o da olmayabilir ona gore davran. Boyle bos meseleler yuzunden anneni kirma. Isterse gitsin Ayse'nin butun resimlerini begensin seni ilgilendirmez. Bu kadar sinirlenmene gerek yok.

ya kendını alıstırıcaksın canım yada annenı bı psklga fln gtrceksın artık yada hytna bırı gırmesı ıcın elınden gelenı yapıcaksın yoksa sana kurtulus yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…