Yeri gelince annesine , annelik yapanlar !!!

Herşeye rağmen içine sinmez anlıyorum.
Annen takıntı yapmış canım babanı iyice.Psikiyatr a felan gitti mi annen hiç?

Herşeye rağmen içine sinmez anlıyorum.
Annen takıntı yapmış canım babanı iyice.Psikiyatr a felan gitti mi annen hiç?

Yok hiç gitmedi. Falcılara gitti o
Zaten falcıların klasik taktiği "dönecek dönecek, ayaklarına kapanacak. Bak göreceksin sana geri döncek eski kocan" dır.
Annemin de bilinçaltına bu işledi bence.

Yok hiç gitmedi. Falcılara gitti o
Zaten falcıların klasik taktiği "dönecek dönecek, ayaklarına kapanacak. Bak göreceksin sana geri döncek eski kocan" dır.
Annemin de bilinçaltına bu işledi bence.

Zaten onlar var mı yok mu
İnsanın beynini yıkıyorlar olmayanlarla dolduruyorlar.

Lütfen alınma ama ben konuda seni haklı görmedim.

Sonuçta o senin annen yani kalkıp da kocaman kadına sen niye facede onu beğendin, şunu ettin vs.

Bunlar bana garip geldi gerçekten.

Sen nasıl kendi hayatının sorgulanmasını istemiyorsan o da istememiştir.

İhanet kolay atlatılacak bir olay değil, belki annen de hala bu acıyı taşıyordur.

Kendin söylemişsin depresyon eşiğinde olduğunu sanırım bu yüzden bu kadar alıngan ve öfkelisin.

Tatlım merhaba...
Sıkma bu kadar canını...
Anne-baba ayrılınca olan çocuklara oluyor derlerdi de inanmazdım, inanmak istemezdim...
Ama görüyorum ki, olan sana olmuş be leocum...

Annendir, yine de saygıyı elden bırakma..
Sinirlenmemeye, öfkene hakim olmaya çalış.
Eminim ki, senin gibi ılımlı, uzlaşımcı bir insan bu kadarını yapabilir...

Ne yaparsa yapsın. Aldırmamaya çalış.
Seni dünyaya getiren insan o en nihayetinde..
Bunları hakketmiyor bence.
Diliyorum ki, sakin kafayla düşününce ne demek istediğimizi anlayacaksın...
Güzelliklerle kal arkadaşım...

Son düzenleyen: Moderatör:

Yok alınmadım. Kocaman kadının, benim huzurumu düşünmesi gerekir. Babamın hayatındaki kişi öyle böyle biri değil.
Onu benim başıma musallat edecek, düşünmüyor.
Bu bence çok üzücü.
O kocaman dediğin kadın, benim annem ama. Ve yaptığı şey benim hayatımı etkiliyor.
Bu yüzden müdahale edebilirim.
Kalkıp başka konularda niye beğendin demiyorum.
Önemli bir konuda soruyorum.
Pupiq ,Öyle bir söylemişsin kii sanki sürekli onu kısıtlıyorum.
Dışarı çıkma şunla görüşme, aaa face te bu adamın fotosunu beğenmişsin neden filan.:)

Son düzenleme:

Zaten anneme kalkıp şiddet uygulayacak değilim. Ama kafamda dönen siniri anlatmaya çalışıyorum canım.
Haklısın bilinç anne-baba da olan çocuğa olur. Hepsi için geçerli değil.
Zaten yıllardır annemin bu bilinçsizliği canımı sıktı ve de babamın bilinçsizliği.

Sadece, işte yok çok boş bir konu. Filan derse insanlar ben orda kırılırım.
E iyi ben salağım o zaman, boş bir konu benim canımı bu kadar sıktı.
Hakarettir direk yani.
Pupiq de hak vermediğini söylemiş ama kızmadım ve kırılmadım.
Kelimeleri güzel seçmek önemli, kimse kimseye hak vermek zorunda değil tabiki :)

Bu kadar olay annen eski gorumcesinin eski esiyle olan fotografini begendi diye mi oldu yani?
Basligi gorunce birsey var sandim. Seni haksiz buldum acikcasi. Bence de kocaman kadin kimseye soracak degil boyle bir seyde. Kaldi ki ben yaptigi birseyde yanlis birsey goremiyorum sahsen. Verdigi cevaplar da gayet mantikli. Sanki babani arayip taciz ediyormus tepkisi vermissin. Ucu sana nasil dokunuyor anlamadim, cevrenizde vay annen bunu begenmis bilmemne gibi laf sokacak kadar sig bir insan mi var? varsa da annenin dedigini uygularsin. Velhasil, ben bu durumda sorun goremedim.

Daha sonraki yorumlardan senin de pimi cekilmis bomba gibi sinirle etrafta gezdigini dusundum. Terapiye ihtiyaci olan sensin gibi geldi bana, ofke kontrolu icin.

Bu ne sert cümleler ? Daha sonraki yorumları da okuduysan, konunun özünün sadece bu olmadığını bence anlamalıydın.

Ucunun bana nasıl dokunduğunu anlamayacak ne var ? Babamın hayatındaki kadın, cahil bir kadın.. Her türlü pervasız kelimeyi söyleyebilir. Ve ben sinirlenip kadına atladığımda ALLAH korusun , kadın her türlü çemberden geçmiş bir kadın. Ben 22 yaşındaki kız öyle bir kadına kafa tutabilir miyim ? Kadını üstüme sıçratacak.
Öfkemi iyi kontrol ediyorum, yorumlarda okuduysan gerçekten eğer,-ki ben acaba başka yorumları mı okudun filan diye düşünüyorum- dışarıdan çok sakin görünüşlü biriyim kimse sinirli biri olduğumu anlamaz demiştim.
Benim bir terapiye ihtiyacım var evet, ama öfkelenmemek için.

LONDON, konuna bir daha yorum yapmayacağım dedin. Ama bana yapılan sert yorumu beğenmen hoş olmuyor. Ha bu arada söyleyim, sevde ile tek bir muhabbetim olmamıştır beni tanımayan birinin nedenini anlayamadığım sert cümleleridir. Ama senin ile o kadar sohbetimizden sonra onun kadar sert yorumda bulundun. Bunu da belirtmek istedim.
Lütfen, konuna son yorumum diye benimle artık ilgilenmeyeceğini belirtiyorsan, bu şekilde kırmaya çalışma.

Cumlelerim hic de sert degil, gayet makul. O sizin nasil okudugunuzla ilgili. Size saldiriyormusuz sanarak okuyup karsi atak gibi cevap veriyorsunuz. Sinirleriniz epey yipranmis sanirim. Yorumlarinizi okuduktan sonra yorum yaptim zaten, normal degil tepkileriniz bence.
Neyse, terapiye ihtiyaciniz oldugunu anlamaniz guzel.
Iyi gunler.

Son düzenleme:
Cumlelerim hic de sert degil, gayet makul. Yorumlarinizi okuduktan sonra yorum yaptim zaten, normal degil tepkileriniz bence.
Terapiye ihtiyaciniz oldugunu anlamaniz guzel.
Iyi gunler.

Anlamak değil, bilmek. Uzun zamandır farkında olduğum bir şey.

Seni onemsemeseydim o yorumu yapmazdim. Seni kirmaya da calismiyorum, beni o kadar taniyorsun ya da taniyor musun? . Seninle ozelden konusalim ama yarin simdi cikmam lazim. Iyi geceler.

Seni onemsemeseydim o yorumu yapmazdim. Seni kirmaya da calismiyorum, beni o kadar taniyorsun ya da taniyor musun? . Seninle ozelden konusalim ama yarin simdi cikmam lazim. Iyi geceler.

Peki anlaştık. İyi geceler.

Sevde, Öyle cümleler kurmuşsun ki sonunda ünlemleri eksik.

Kasıtlı değildir belki de dediğin gibi, cümlelerinde küçümseme var gibi geldi.

Son düzenleme:
Annenizin hayatindan sizene?Onu yapmis bunu yapmis,size hesapmi verecek yani her yaptigini.
Siz once kendi ozel hayatinizi duzene sokun,ondan sonra karisin baskalarina.Anneniz dahi olsa hakkiniz yok herseye burnunuzu sokmaya.Allah allah...

Annenizin hayatindan sizene?Onu yapmis bunu yapmis,size hesapmi verecek yani her yaptigini.
Siz once kendi ozel hayatinizi duzene sokun,ondan sonra karisin baskalarina.Anneniz dahi olsa hakkiniz yok herseye burnunuzu sokmaya.Allah allah...

Ya siz sürekli benim konularımda böyle gelişigüzel cümleler kurmak zorunda mısınız ?

Siz , anneniniz hayatı ile ilgilenmiyorsanız ilgilenmeyin. Ne demek "annenin hayatından sanane?" böyle bir mantık var mı ya ?
Önce kendi hayatını düzene sok filan. Beni mi takip ediyorsunuz ?
Ondan sonra başkalarına karışın dediğiniz cümlede başkaları şeklinde bahsettiğiniz benim annem.

"her şeye" burnumu sokmuyorum. Onu nereden çıkardınız? Element uydurmayın.

Bu ne basit bir uslup ? Her konumda aynı tavır.

Valla canım kusura bakma da hayatta herkes senin gibi düşünmek, senin gibi hissetmek zorunda değil.

Herkesin kendine göre doğruları var.

Peki aynı şeyi sana annen yapsa tepkin aynı mı olurdu dürüstçe cevapla.

Sonuçta senin mantığınla hareket edersek sen de onun kızı olduğuna göre ve senin yaşantın onu etkilediğine göre onun da sana bu tarz laflar etmesi gerek öyle değil mi..

Ben senin aile yaşantını bilemem konuda bahsettiğin olayı yorumladım sadece.

Neyse anladım ki sen objektif yorum değil, kendi fikrini savunan insanları konunda görmek istiyorsun.

Ee ben de zıt düşünceye sahip olduğuma göre en makulu burada bulunmamak :)

Umarım en kısa zamanda çözülür bu ailevi sorunların sen de üzerindeki psikolojik bunalımdan kurtulursun.

Kolay gelsin..

bazi arkadaslar anlamamislar heralde,
sorun annesinin halasinin resmini begenip begenmemesi degil,
bu begeni yuzunden aysenin gelip leonellaya satasmasi,
sonucta bir arada kaliyorlar kalmak zorundalar,
annesininde kizinin huzuru icin bunlara dikkat etmesi gerekir,
ilk basta begenmemis annesi yorumdan sonra begenmis,
yani kendini gostermis bi nevi..

ben seni anladim canim huzurunun bozulmasini istemiyorsun zaten zor hayatin iyice zorlastiriliyor anlasilan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…