sıkma canını bukadar
karşındakı anne olunca çokta sert davranamıyor ınsan
aman bırak ne halleri varsa görsünler
bu olay tamamen senın dışında
Aynen, ben sinirlendiğim zaman şiddete karşı eğilim gösteriyorum .
Sevdiklerim dışında birileri için geçerli bu.
O yüzden sinirlendiğimde, aklımda tek canlanan şiddet görüntüleri oluyor.
Neden böyle oluyor bilmiyorum.
Bir ara Ayşe'ye çok kızgındım, bana laf soktuğunda bir anda gözümde onun kafasını alıp duvalara çarptığımı görüyordum.
Bir tek ben mi anlamadım?
Kimin fotosunu beğenmiş, babanın mı? foto da sen de varsan ne var ki beğenmesinde...
Tabiki yaptığı hareketleri doğru bulmadım çıkıpta kimse mantıklıda demez sadece içinde açılan yaraları bilemeyiz belki umursamaz görünüyordur ama içinde fena halde bu konuya takmıştır.Kimseye anlatamadığın birşeyler illaki vardır.Annenin yardım almasını konuşmasını sağlayabilirsin ve daha sakin yaklaşarak bir şekilde halledebilirsin.Seni anlayabiliyorum bir yerden sonra artık insan sakin kalamıyor.İnsanların yaşadığı şeyler yüzüne tabiki içinde yaralar açılmasına izin verme ama annenin içindeki yarayıda beraber kapatmayı denemelisin.Kusura bakma benim gördüğüm düşüncelerim bunlarda.
Kimin fotosunu beğenmiş, babanın mı? foto da sen de varsan ne var ki beğenmesinde...
Cok abartmissin. Simdi kizacak bir annen var , bir gun o da olmayabilir ona gore davran. Boyle bos meseleler yuzunden anneni kirma. Isterse gitsin Ayse'nin butun resimlerini begensin seni ilgilendirmez. Bu kadar sinirlenmene gerek yok.
annenin davranışları doğru değil ama ben gnede aşık olduğunu düşünmüyorum biraz hırs yapmış gibi onları rahatsız etmek istiyor sanki :26:
Ben boş olduğunu düşünmüyorum. Beni ilgilendirmez diye de bir şey yok ayrıca. Aksine babam annemi ilgilendirmiyor artık.
Sinirlenecek bir şey yok, ben maksat yeşillik olsun diye sinirlendim zaten.
yakışmamış bence de annene
kaç yaşındasın? okuyor ya da çalışıyormusun?
bence bir iş bulup ikisinden de kurtul. büyük bir şehirde yaşıyorsan destek versin annenle baban, çık bi eve, kafanı dinle.
ne bu ya
kaç sene sonra ne fotoğrafı ne beğenmesi
konuşmanla da anlamadığına göre, uzaklaşmanın bir yolunu bul
ama kendini toparlamadan evlilik filan düşünme sakın
ÖlümLü dünya, anneni kiracak kadar dolu gormedim bu konuyu. Kac yasinda kadin senden mi izin alacak birsey yaparken. Yanlis oldugunu dusunuyorsan sakin bir zamaninda anlat. Kac kere anlattim deme, yuz kere daha anlat. Bu sekil gidersen hem sen hem o kirilirsin. Karsidan nasil gorundugunu bilmiyorsun. Sana iyi gunler Leon. bu da senin konularinda son yorumumdur.
aslında annene en ıyı cevabı ayşe verecek
en temızı hem artık umutlanmayı bırakır hemde senın tarafından kırılmamış olur sende vicdan ypmazsın kırdım üzdüm diye
Çok daha fazla üzülecek farkında değil. Ben yine eskisi gibi annemle babamın arasında kalmaktan korkuyorum.
ewt kırılıcak ama bazen doğruyu ancak bu şekilde görebılıyoruz
babana hala aşık olabilir mi canım?
Hafta içi babamla, haftasonuda babamla yatıp kalkıyorum.
Sürekli konu, babam ve ayşe. Ayşe den bahsetmekten hoşlanmıyorum.
Tam diyorum anneme geldim, oh haftasonu kurtuldum onlardan.
Haydaaaaa annem onlardan bahsetmeye başlıyor, ama kan beynime sıçrıyor yani.
Ben uzakta olsam, annem beni arar söyler yani hiçbir şey değişmez. Kaçış, kurtuluş yok.
Hayır, kusura bakmıyorum tabiki . Ama yoruldum ben. Ben ne zaman mutlu olmaya kalksam bir gölge oluyor hep ve bunu ya babam ya annem oluşturuyor.
Bundan dolayı yıprandım. Bu dediklerini yapması gereken ben değilim, annem.
Anne olan o .
Kaç kere ağladım , yalvardım. Ölüyorum anne ben içim eriyo diye ağladım. Düzeldi sonra tekrar en başa geri döndük.
Aklıma ilk gelen bu oldu benimde :26:
Canım annen konuyu açtığında güzelce izah etsen anne nefes almak için buraya geliyorum ama daha çok kötüleşiyorum vs desen.
Ben de fazla anlamadım da fotoda baba ve hala var ayşe yok leo da yok galiba bilmem doğru mu anlamışım :44:
Fotoğrafda sadece baba olsa annen beğense bu denli öfkelenmeni anlayacağım da halan da varmış.
Bu kadar doldurma kendini...
İstersen bir süre annene de gitme telefonda görüşün sadece olmaz mı :26:
İlaveten senin bu kadar sinirli olabileceğini hiç tahmin etmezdim leocum :26:
Canım..çok daraltıyorsun bak kendini :26:
Annen bunca yıl neden soğumadı acaba :26:
Dile kolay kaç yıl geçmiş ya...
Hala dönmesini mi bekliyor nedir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?