Yeri gelince annesine , annelik yapanlar !!!

sıkma canını bukadar

karşındakı anne olunca çokta sert davranamıyor ınsan

aman bırak ne halleri varsa görsünler

bu olay tamamen senın dışında

Aynen, ben sinirlendiğim zaman şiddete karşı eğilim gösteriyorum .
Sevdiklerim dışında birileri için geçerli bu.
O yüzden sinirlendiğimde, aklımda tek canlanan şiddet görüntüleri oluyor.
Neden böyle oluyor bilmiyorum.
Bir ara Ayşe'ye çok kızgındım, bana laf soktuğunda bir anda gözümde onun kafasını alıp duvalara çarptığımı görüyordum.

hepsinden uzaklaşma fırsatın olsa keşke

Bir tek ben mi anlamadım?

Kimin fotosunu beğenmiş, babanın mı? foto da sen de varsan ne var ki beğenmesinde...

fotoda halası ve babası varmış ama aysenınde fotnun altında yormu oldgunu gorunce annesı o ftoyu begenmış.ve konu sadce ftoyu bgnmesı deıl sureklı onlar hakkında konusması takıp etmesı takıntı halıne gtrmesı

Hayır, kusura bakmıyorum tabiki . Ama yoruldum ben. Ben ne zaman mutlu olmaya kalksam bir gölge oluyor hep ve bunu ya babam ya annem oluşturuyor.
Bundan dolayı yıprandım. Bu dediklerini yapması gereken ben değilim, annem.
Anne olan o .
Kaç kere ağladım , yalvardım. Ölüyorum anne ben içim eriyo diye ağladım. Düzeldi sonra tekrar en başa geri döndük.

annenin davranışları doğru değil ama ben gnede aşık olduğunu düşünmüyorum biraz hırs yapmış gibi onları rahatsız etmek istiyor sanki :26:

Cok abartmissin. Simdi kizacak bir annen var , bir gun o da olmayabilir ona gore davran. Boyle bos meseleler yuzunden anneni kirma. Isterse gitsin Ayse'nin butun resimlerini begensin seni ilgilendirmez. Bu kadar sinirlenmene gerek yok.

Ben boş olduğunu düşünmüyorum. Beni ilgilendirmez diye de bir şey yok ayrıca. Aksine babam annemi ilgilendirmiyor artık.
Sinirlenecek bir şey yok, ben maksat yeşillik olsun diye sinirlendim zaten.

annenin davranışları doğru değil ama ben gnede aşık olduğunu düşünmüyorum biraz hırs yapmış gibi onları rahatsız etmek istiyor sanki :26:

Evet rahatsız etmek istiyor. Ama 20li yaşlardaki kız değil yani. Olgun davranması gerekiyor.

Ben boş olduğunu düşünmüyorum. Beni ilgilendirmez diye de bir şey yok ayrıca. Aksine babam annemi ilgilendirmiyor artık.
Sinirlenecek bir şey yok, ben maksat yeşillik olsun diye sinirlendim zaten.

ÖlümLü dünya, anneni kiracak kadar dolu gormedim bu konuyu. Kac yasinda kadin senden mi izin alacak birsey yaparken. Yanlis oldugunu dusunuyorsan sakin bir zamaninda anlat. Kac kere anlattim deme, yuz kere daha anlat. Bu sekil gidersen hem sen hem o kirilirsin. Karsidan nasil gorundugunu bilmiyorsun. Sana iyi gunler Leon. bu da senin konularinda son yorumumdur.

aslında annene en ıyı cevabı ayşe verecek
en temızı hem artık umutlanmayı bırakır hemde senın tarafından kırılmamış olur sende vicdan ypmazsın kırdım üzdüm diye

yakışmamış bence de annene

kaç yaşındasın? okuyor ya da çalışıyormusun?

bence bir iş bulup ikisinden de kurtul. büyük bir şehirde yaşıyorsan destek versin annenle baban, çık bi eve, kafanı dinle.
ne bu ya
kaç sene sonra ne fotoğrafı ne beğenmesi
konuşmanla da anlamadığına göre, uzaklaşmanın bir yolunu bul
ama kendini toparlamadan evlilik filan düşünme sakın

Yok canım merak etme, kaçı yolunu evlilikte arayanlardan değilim. Aksine evlilik bence kaçış yolu olamaz yani .

İşte diyorum ya, farklı şehire bile gitsem, annem arar konu açar.

22 yaşındayım mezun oldum işte, kpssye hazırlanıyorum. Bakalım, umarım atanırım .

İlk yorumundaki gibi, havadan , net ve çok emin kelimelerle küçümser gibi yorum yapacaksan, evet bence de bu son yorumun olmalı zaten London. Çünkü yorumun bir dosttan çok, bir yabancının yorumu gibiydi. Senin yorumunu okuyunca hissettiğim şeyi, hissettirmişim demekki ki, sitem ediyorsun. Dolu görmen için 19 yıl değil 119 yıl bu şekilde yaşamalıydım sanırım.

aslında annene en ıyı cevabı ayşe verecek
en temızı hem artık umutlanmayı bırakır hemde senın tarafından kırılmamış olur sende vicdan ypmazsın kırdım üzdüm diye

Çok daha fazla üzülecek farkında değil. Ben yine eskisi gibi annemle babamın arasında kalmaktan korkuyorum.

babana hala aşık olabilir mi canım?

Aklıma ilk gelen bu oldu benimde :26:

Canım annen konuyu açtığında güzelce izah etsen anne nefes almak için buraya geliyorum ama daha çok kötüleşiyorum vs desen.

Bir tek ben mi anlamadım?

Kimin fotosunu beğenmiş, babanın mı? foto da sen de varsan ne var ki beğenmesinde...

Ben de fazla anlamadım da fotoda baba ve hala var ayşe yok leo da yok galiba bilmem doğru mu anlamışım :44:
Fotoğrafda sadece baba olsa annen beğense bu denli öfkelenmeni anlayacağım da halan da varmış.
Bu kadar doldurma kendini...
İstersen bir süre annene de gitme telefonda görüşün sadece olmaz mı :26:
İlaveten senin bu kadar sinirli olabileceğini hiç tahmin etmezdim leocum :26:

Canım..çok daraltıyorsun bak kendini :26:
Annen bunca yıl neden soğumadı acaba :26:
Dile kolay kaç yıl geçmiş ya...
Hala dönmesini mi bekliyor nedir .

Yok canım, ben anneme gitmezsem benim için burda daha kötü sürekli. Bir de bir ben varım yani.
Yapamam öyle bir şeyi içim el vermez.
Fotoğrafta halam ve babam var.
Olsun babamın olduğu hiçbir fotoğrafı beğenmesin.
3 kuruşluk insanların ağzına sakız olmasını istemiyorum onun.

Ben çok sinirliyim ya, ama normal hayatımda da dışarıdaki insanlar anlamıyor. Çok sakin görünüşlüyüm. İçten içe kendime zararım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…