Yeri gelince annesine , annelik yapanlar !!!

Konuyu açanda yorum yapanlarda sakin olsun lütfen...

Canım benim, ben sana kötü bir yorum yapmadım ki ??? Neden objektif yorumlar görmek istemediğimi düşünüyorsun?
Senin, benim konularımdda olmanı ben seviyorum şahsen. Yönlendirebilirsin beni.

Annen yapsaydı aynısını dediğini anlamadım ben ?

Allahıma bin şükür gerçekten tam anlamıyla anlamışsın canım.
Kadının altta yorumları var, görmedim ben onun yorumunu diyor ama annem her şeyi takip ediyor yani bana orda kıvırıyor.
İlk başta önce beğendim ben onu dedi, sonra ben yooo şimdi anasayfada duruyor niye öyle diyorsun? diyince.
Birini önce, birini az önce beğendim dedi.
Kasıtlı yapıyor biliyorum yani ben annemi tanıyorum.
Zaten kızmamdaki sebep bu benim.

Son düzenleme:

eh canim dunya boyle, hergun baska bir erkek icin konu acan sen degilmiydin?
sevgilin dahi olmayan erkekle birlikte uyuyan,sonra eski sevgili hakkinda bir ton konu
eh annenede karisma yani,en azindan kadin (dedigine gore) hala sevdigi eski kocasindan dolayi birseyler yapiyor
her neyse ...

kasitli yapiyor tamam kendince hincini almaya calisiyor ama iste seni dusunmesi lazim dusunemiyorsada
sen sert dille degilde kendini anlatarak yani anne iste boyle boyle yaparsan benim huzurumu etkiliyorsun diye anlatsan
belki anlar simdi sen sert yaklasinca hem kirmis oluyorsun hemde tam seni anlamaz belki o uzuntuyle ve sinirle,
en iyisi mesela annene kalmaya gittiginde anlat seni anliyorum de ama sende beni anla de..

kizin ozel hayatinin bu konuyla ilgisi ne sizi niye ilgilendiriyorda bu konuda gundeme getiriyorsunuz anlamiyorum ?
isteyen istedigi sekilde istedigi kadar konu acar sizi baglayan birsey yok,zaten her konuda boyle yorumlarin var..

Ama mune :) Görüyorsun, kışkırtıyor .
Konudan sinirli olduğum belli, sence bu tavır yardım etmek isteyen bir insanın tavrı mı mune ?
Her gün başka bir erkek ? Bugüne kadar 2 erkeğe duygum oldu. Onlarla ilgili konu açtım.
Resmen namusuma dil uzatıyorsun şuan. Bu çok hoş bir şey değil.
Sevgilim olmayan adamla birlikte de uyurum istersem sevişirim de. Seni hiiiiiiiç alakadar etmez. Sen "başkalarına" karışma.
Eğer azıcık azıcık ya anlayabilseydin, bu konuda anneme laf gelmesini istemediğimi anlardın.

kizin ozel hayatinin bu konuyla ilgisi ne sizi niye ilgilendiriyorda bu konuda gundeme getiriyorsunuz anlamiyorum ?
isteyen istedigi sekilde istedigi kadar konu acar sizi baglayan birsey yok,zaten her konuda boyle yorumlarin var..

isteyen istedigi gibi konu aciyorsa isteyende istedigi gibi yorum yapar tweety cim.
sana birsey demedim ben leonala yazar simdi guzel bir cevap sen bosver:)

Son düzenleme:

Sürekli aynı tavır ama yani. Ayıp ya. Birlikte uyudum naptım sanki. Ayrıca yapsam nolur ya ? Yapsam nolur kime ne ? Allahımla benim aramda işlediğim ve işleyebileceğim günahlarım.

Son düzenleme:

Çok diyorum ama işte bulucaz bir çözüm , bir daha yapmaz sanırım. Gidince konuşucam zaten.

isteyen istedigi gibi konu aciyorsa isteyende istedigi gibi yorum yapar tweety cim.
sana birsey demedim ben simdi leonala yazar simdi guzel bir cevap sen bosver:)

bana birsey demedin biliyorum ama
bosveremem cunku haksizlik yapiyorsun..
konu onun erkek arkadaslari yada actigi konular degil,
annesiyle bir sorunu var ve yazmis danismis vs,
ama sen gelmissin direk satasan yorumlar yapiyorsun,
haksiz yere karsidakini kirmaya kotu gostermeye ne gerek var,
istedigin gibi yorum yaparsin tabi ona bisey demedim ama
konu hakkinda yorum yaparsin yani gelip satasici mesajlar yazmassin..

sana birsey demedim ben leonala yazar simdi guzel bir cevap sen bosver:)

Konu açanın derdi, derdine çare bulmak rahatlatılmaktır. Senin yorumun germek ise, üzgünüm site kuralları gereği rencide edemezsin.

Canım, estağfurullah sana salak demeye çalışmadım, yanlış anladın beni
Öyle bir şeyi ima etmem, edemem...
Çünkü neler yaşadığını bilmiyorum ki...
Elbet, sen de kendine göre haklısın, içinde bulunduğun durum canını sıkmış...

Kelimelerimi daima düzgün kullanmaya çalışırım forumda esasen :)
Tabii senin görüşün yine de saygı duyuyorum... :)
Umuyorum ki beni anlıyorsundur, kırmak istemem kimseyi...

Hayır bir de hergün başka erkekler dediği 2 kişidir :) 3 olsun hadi.
O da ben buraya 2009dan beri üyeyim.

2 yıl biriyle çıktım sevdim, aşık oldum. O dur.
Ondan sonra, biri vardır mezuniyette tanıştım, niyetinin kötü olduğunu anlayınca eli elime değmemiş, çıkmadığım bir kişidir.
3.sü de, 2 yıllık çıktığıma çok benzettiğim ve kalbimi o kdr zamandan sonra çarptıran ilk insandır.
Bu arada ikinci ile üçüncü arasında 8 ay var.
Hani her gün dediği ? Bize 8 ay gelen ona 1 gün geliyor anlaşılan.

Görende yanlış anlayacak :)

Son düzenleme:

Ay yok canım benim ben sana demedim ki onu :/

Bana salak dediğini filan demedim. Önceki yorumlardaki düşüncemi de belirttim.
Yoksa senin cümlelerin gayet güzeldi.
Hatta cümleleri güzel kullanmak derken senin için de söylemiştim onu, pupiq içinde.
Cümleleri güzel , kırmadan kullanarak karşıt fikirde olduğunuzu paylaşmışsınız, onu belirtmek istedim ama yeterli olamadım sanırım...

bosver canim ya sen kendini biliyorsun,
hayatta senin hayatin...
aciklama yapmana bile gerek yok..
gunahinda senin sevabinda senin...

bosver canim ya sen kendini biliyorsun,
hayatta senin hayatin...
aciklama yapmana bile gerek yok..
gunahinda senin sevabinda senin...

Aynen öyle. Karşımda olsa bu cümleyi söyleyemez kimse. Namussuz demektir bu. Oraya çıkar öyle yansıtmaya çalışmış.
Ama Dediğin gibi beni bilenler biliyor zaten :) kendimi de biliyorum , oh mis

leonela simdi sen gecen gun bir konu acmistin degilmi eski sevgilinin yeni kiz arkadasina mesaj atmistin.Sen niye bunu yaptin o zaman ?
Annen le aranizdaki fark ne yani
ona kiziyorsun ya.Bi otur dusun tamam?...

Gecenin rehavetiyle ben de yanlış olabilirim canım :)
Ama anlaştığımıza göre problem yok sanıyorum ki :)
İyi geceler diliyorum sana, dilerim ki annenle aranızdaki sorunları çözersin...
Allah'a emanet ol... :)

İyi geceler güneşim. Sen de ALLAHA emanet ol. iyi gecelerrr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…