Yeri gelince annesine , annelik yapanlar !!!

leonela simdi sen gecen gun bir konu acmistin degilmi eski sevgilinin yeni kiz arkadasina mesaj atmistin.Sen niye bunu yaptin o zaman ?
Annen le aranizdaki fark ne yani
ona kiziyorsun ya.Bi otur dusun tamam?...

Benim çocuğum yok Aylin. Aradaki fark bu .Benim yaptığımda arada kalan bir çocuğum olmayacak.
Ve ben , benimle birlikteyken idare ettiği kıza mesaj attım. Onu da kurtarıp uyandırmak istedim.
Annemin yaptığı gereksiz.
Babam , o kadınla aldatmadı annemi.
Bunlar aynı şey değil.
Ben annemin babama hala aşık olmasına ve ya sevmesini anlamıyor değilim.
Gerginliğe gerek yok. O fitili ateşleyecek şeyler yapmaya gerek yok.

Bana böyle yaz iştee aklına yatmıyorsa Hayır niye takıksın anlamadım, şahsına dair tek bir kötü bir şey yapmadım.
 
Son düzenleme:
'' Benim hayatımı yargılamadan önce,benim ayakkabılarımı giy ve benim geçtiğim yollardan, sokaklardan,dağ ve ovalardan geç.Hüznü, acıyı ve neşeyi tat.Benim geçtiğim senelerden geç,benim takıldığım taşlara takıl.

Yeniden ayağa kalk ve aynı yolu tekrar git, benim gittiğim gibi.

Ancak ondan sonra, beni yargılayabilirsin…

Geçer dediklerimi geçirdim,biter dediklerimi bitirdim.Nefret ettiklerimi sildim, silkindim yeter dedim.Geride bıraktıklarım hesap sormaya kalkmasın o yüzden bana.

Farkında olduğum için varoldunuz, vazgeçtiğim için bugün yoksunuz. ''

Leonela içinde bulunduğun duruma sadece ışık tutsun diye çok anlamlı bulduğum bu sözleri paylaştım...anneciğinin de, senin de yaradan yardımcınız olsun...Ne Onun yaşadıkları, ne de Senin yaşadıkların ve yaşıyor oldukların kolay şeyler değil ama ne yaparsın ki, İmtihanlardayız...İsyan etmeyip sabredebilirsen ne mutlu Sana...
 
Son düzenleme:
hayir ben kesinlikle sana takik degilim
sadece annene uzuldum.
Hangimiz yapmadik ki annenin yaptigini soylermisin.
Her kadinin icinde vardir bu huy.
sende biliyorsun.Onun icin uzme anneni.
Ayseyide takma ne dusunuyorsa,yapiyorsa yapsin.
Hatta savun anneni, annem istedigini yapar de.Anneni birakipta aysenin yaninda olma yani.
o cumlene kizdim cok.
 

Seviyorum bu yazıyı. Hepimiz imtihandayız doğru . ALLAHa şükürler olsun büyük acılar ile sınanmıyoruz. Onlar eminim çok daha kötüdür. Düşünemiyorum bile. ALLAH herkesin sınandığı imtihan için dayanma gücü versin. Sağolasın canım. ALLAh a emanet ol.
 
Son düzenleme:

Takık derken, gıcıksın bana.
Ben aslında en çok onun için üzülüyorum. Yeter bence artık beklediği.
Ayşenin yanında tabiki olmam . Onu sinirle düşündüm.
Onun yanında olcağıma , Mustafa Topaloğlu ile tatile giderim.
 
ayy neden gicik olayim
sacmalama..Sen giciksin asil bana')
neyse ben ozur dilerim senden
sert konustum tamam kabul ediyorum.
sonra daha guzel tanisiriz insAllah.
 
ayy neden gicik olayim
sacmalama..Sen giciksin asil bana')
neyse ben ozur dilerim senden
sert konustum tamam kabul ediyorum.
sonra daha guzel tanisiriz insAllah.

:) Tabi canım. Ben gıcığım sana, o konumdaki yorumunda ismini gördüm, denk geldiğimde hatırlıyordum yani seni.
İnşallah bir gün daha güzel tanışırız
İyi geceler ...

not: gıcıklığımı bu konuda bırakıyorum Bir dahaki konumda gıcık olmamak dileğiyle :)
 
Son düzenleme:
leonela seni anlıyorum ben...sen O anne, ben çocuğuyum diyor ve anneler aklı başında olmak zorunda hissediyorsun ama işte hayatın acımasızlığı anneleri de vuruyor. bir de şu var ki, insan en çok sevdiğine, en nazı geçtiğine sığınıp ondan medet umuyor, bu sırada da çocuklar Senin deyiminle '' yeri geliyor Annesine Annelik '' yapıyor.
yaşın küçük olsa da, sınavın büyük, olsun bunlarda geçer, anneciğine iyi davran, onu anlamaya çalış en önemlisi de sabret mükafatını görürsün..
 
Son düzenleme:
Insan anne olunca allah tarafindan annelik haricinde butun duygulari alinmiyor malesef.

Annenizin bir fotografi begenmekle yaptigi cocukca olabilir ama bunun gelip sizin basinizda patlayacak olmasi da bir o kadar anlamsiz.

Neden bunun hayatinizi mahvetmesine izin vefiyorsunuz ki.birakin ayse ve anneniz aralarinda halletsinler sorunlarini. Burda sizin basiniza patlayacak bir kabak yok. Halanizin basina patlayabilir belki o da rahatsiz olacaksa babanizla ilgili birsey paylastiginda kolaylikla annenizden gizleyebilir.

Annenize annelik yapmaya kalkmayin bemce. Onu oldugu gibi sevin ve yaninda olun. Yarin birgun elin aysesinden size hayir gelmez.
 

Ah be leonela, bazen böyledir hayat, seni doğuranı yönlendirirsin cocuk gibi. Yapacakları seylerin sonunu görmezler, ne de olsa onların büyüttüğü/doğurduğu cocuk her olumsuzluğun altından kalkabilir.
 
ben sizi anlıyorum. benim annemde olsa ayrılmış hemde aldatarak ayrılmış babamın resimlerini beğenmesini istemem. birde orada ayşe bunu görürken.
annemin gururlu olmasını,beni istemeyeni bende istemem diye düşünmesini, dalga konusu durumuna düşüp ,kendini küçültmesini istemem. ona gelecek bu sözleri duyduğumda bende onu savunacağım doğal olarak.. ve bu sözleri edenlerle ki,ayşede olacaktır bu, tartışıp,başımın ağrıyacağını da az çok tahmin ederim. .
annemin birde bu kişiler tarafından küçük düşürülmesi benide yaralayacaktır..
yani ucu bana dokunacaktır.
kısacası tepkinizde haklısınız
 
Son düzenleme:

Teşekkürler yorumunuz için. Öyle yapıcam zaten, arada kalmayacağım halletsinler bir şey olursa kendileri.
 

Cansın. Çok teşekkür ederim. Sağol canım abuela'm. İyilik meleği gibisin. :)
 

Aynen Okypete . Çok doğru anlamışsın beni. Ne olursa olsun ucu bana dokunan bir şey bu. Yaptığın şey empati ve bana hak vermişsin. Teşekkür ederim :))
 
Ah be leonela, bazen böyledir hayat, seni doğuranı yönlendirirsin cocuk gibi. Yapacakları seylerin sonunu görmezler, ne de olsa onların büyüttüğü/doğurduğu cocuk her olumsuzluğun altından kalkabilir.

Dediğin doğru, "benim yetiştirdiğim çocuk" hesabı .Annem, beğenmesini geri çekmiş. Beğenmekten vazgeç yapmış yani :)
Bence iyi de olmuş . Şimdi de başka bir konu var gündemde. İki gün ard arda konu açmış olucam ama . Napalım önemli bir konu gerçekten :) Konumu kapatabilir misin Fıstık Elmayram :)
 

Kapatırım tabi.
 
Konu sahibinin isteği üzerine yorumlara kapatılmıştır.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…