- 1 Haziran 2018
- 5.328
- 16.333
- 248
- Konu Sahibi La vie en Rosee
-
Buna benzer yorum yapacaktim yazilmis zaten bende olsam bende bozulurdum anladigim kadari ilede konu sahibi kayinailesinde kalirken kendi ailesi ilk ziyarete gelmis tekrar kayinailesi ile kendi ailesine gitmis cok durmadan da kalkilmis belki anneniz sizinle zaman gecirmek istiyorduAslında sorun çok bariz. Ama göremiyorsunuz. Aileniz 4 gün bayramın 1 gününü olsa ailecek beraber geçirmek istemiş. Bize gelin kalın dememiş bile babaannenizde birlikte yemek yemek bile onları mutlu edecekmiş. Kv de 4 gün kalip kendi ailen tarafına 45 dk ligina ziyaretlere gitmek onlara kendini değersiz hissettirmis.
Biraz kocam köylü olmuşsunuz evlenince. Kv evinde 4 gün kalıp anne evinden jet hızıyla kalkmak benim ailem olsa daha kötü tepki verirdi
Aslında sorun çok bariz. Ama göremiyorsunuz. Aileniz 4 gün bayramın 1 gününü olsa ailecek beraber geçirmek istemiş. Bize gelin kalın dememiş bile babaannenizde birlikte yemek yemek bile onları mutlu edecekmiş. Kv de 4 gün kalip kendi ailen tarafına 45 dk ligina ziyaretlere gitmek onlara kendini değersiz hissettirmis.
4 gün gece gündüz orda kalmışsınız 2 gün ailenizde 2 gün kv de kalabilirdiniz. Sanırım üslup sıkıntınız yüzünden ailenizle bile aranız açılmış bu kadar agresyona gerek yokbayram tatili 4 günse, ilk gün annemleri ziyarete gittik.
ikinci gün onlar bize geldi,
üçüncü günü ise babaannemlere gittik.
son günü de kv ile tekrar gittik.
konuyu okuyup idrak edecek zamanınız yoksa rica ediyorum yazmasaydınız. kocam köylü anlamı çıkartıcak içerikler yazmadım.
bayram tatili 4 günse, ilk gün annemleri ziyarete gittik.
konuyu okuyup idrak edecek zamanınız yoksa rica ediyorum yazmasaydınız. kocam köylü anlamı çıkartıcak içerikler yazmadım.
Siz kendinizi yanlis ifade etmissiniz. Yazdiklarinizdan dört gün kayinvalidenlerde kaldiginiz ailenin de ziyaret ici oraya geldigi anlasiliyor.bayram tatili 4 günse, ilk gün annemleri ziyarete gittik.
üslup sıkıntısı derken?4 gün gece gündüz orda kalmışsınız 2 gün ailenizde 2 gün kv de kalabilirdiniz. Sanırım üslup sıkıntınız yüzünden ailenizle bile aranız açılmış bu kadar agresyona gerek yok
evet belki istiyor. ve evet BELKİ.Ailenize hak verdim. Iki aileye esit davranmamissiniz. Kendi ailenizi nasil olsa cepte gibi görüp vakit ayirmamis olabilirsiniz. Kayinvalideyle ailenize gelip o kalkalim deyince kalkmakta cabasi olmus. Belki ailen sen ve esinle kayinvaliden olmadan da zaman gecirmek istiyor. Biz senin aileniz kizim demisler, ben anliyorm aileni.
Dogruyu söyleyen dokuz köyden kovuluyormus demek ki. Tamam ailenin sana garezi varmis durduk yere böyle yapmislar. Cok ayip etmisler.kk tayfa yine aynı
anlamadan dinlemeden -fazla subjektif- yapılan bir yoruma, bu yoruma devam niteliğinde balıklama atlanan aynı türevdeki yorumlar.. şaşırtmadı
evet doğru yaşadığım şeyi benden çok daha iyi bileceksiniz..Dogruyu söyleyen dokuz köyden kovuluyormus demek ki. Tamam ailenin sana garezi varmis durduk yere böyle yapmislar. Cok ayip etmisler.
Bunu karsi tarafin söylemesine gerek var mi? Siz bu kadar esinizin ailesiyle vakit gecirirken aileniz de aynisini istemez mi saniyorsunuz? Ayrica annenleri neden kayinvalideyle ziyaret edip, kayinvalideni kendi ailenle niye ziyaret etmiyorsun?evet belki istiyor. ve evet BELKİ.
ama dumanla haberleşme çağında olmadığımız için benim bunu anlamam pek mümkün görünmüyor.
bana bu derdini veya isteğini anlatsaydı, veya yemeğe veya çaya çağırsaydı hiç düşünmeden atlar gelirdim..
durup dururken sebebi bilinmeyen bir trip yemek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?