canımcım bız sana en bastan berı soyluyoruz bosver kendı halıne bırak dıye bı ara ne guzel gelıyordu pesınden ne olduda yıne eskı durumlara dondunuz ?
ınsan hep bı umut dıyor dımı belkı bu sefer olur dıyor ınan bu gunlerınde gececek canın sıkma
bence o senden intikam aliyor..senin yaptigin taktikleri anladi bence.birde sen onun dediklerine karsin aglayinca tam oldu...artik emin senin onu sevdiginden..o taktikleri uzun sure uygulicaktin aslinda..ve seni elde etsede soguk olucaktin seni heran kaybedebilirmis gibi..
Canim ya,
Okudum olanlari cok uzuldum.
Sen sabirli ol, ve oyle bir hayat yasaki seni biraktigina pisman olsun, serefi eksik essek.
Gecicek bu gunler bitanem, insallah en yakin zamanda gecicek,
Allah onun pismanliginida sana gosterir insallah..
Dolayli yollardan akraba olmanin avantajlarinida sonuna kadar kullan,
yaptigin her sey onun kulagina er yada gec gidicek,
ve onun pismanligi bu sebepten dolayi ilerde daha buyuk olabilir,
senden kacisi yok, ismini hep duyacak insallah..
Kızlar, bugün beni aradı. Konuştuk baya bi. Öyle şeyler söyledi ki, beynimden vurulmuşa döndüm. Birden durdum öylece. Yeter, bıktım artık dayanamıyorum. Ne yapıcağımı bilmiyorum. Daha ne yapayım, ne söyleyeyim onu geri getirmek için ? Onsuz hayat yok. Zaman durdu sanki. Kalbim atmak istemiyor artık. Herşey bitti. Hevesim, hayallerim bitti, kayboldu. Herşeyimi onun üzerine kurdum ben, herşeyi onunla hayal ettim, yapmak istedim. Son sözleri hala kulaklarımda. Kalbim çok yoruldu. Artık inanın dayanamıyorum. İntihar etmeyi bile düşündüm.Az önce de mesaj attı, ''meleğim unutur muyum ben seni hiç'' diye bi mesaj yazmış. Sonra hemen arkasından ''pardon sevgilime atıcaktım mesajı, yanlışlıkla sana atmışım'' diye mesaj yazmış. Allah'tan reva mı şimdi bu bana ? Ağlıyorum sürekli. Ama faydası yok, biliyorum. İçimden yeter diye bağırmak geliyor. Keşke diyorum şimdi hep, keşke hiç tanışmasaydık, hiç hayatıma girmeseydi. Hayatım keşkelerle dolu şimdi. Ne olur bana yardım edin, yardımcı olun kızlar. Bi akıl verin. Bişeyler söyleyin. Kafayı yicem yoksa sürekli düşünmekten. Sen onunla mı doğdun, onsuz da yapabilirsin, yaşayabilirsin o kim oluyor demeyin. Bunları çok iyi biliyorum, ama olmuyor işte onsuz olmuyor.
az önce arkadaşın profilinde okudum çok hoşuma gitti sana yazmak istedim
Allah der ki;
Kimi benden çok seversen onu senden alırım...
Ve ekler : "Onsuz yaşayamam" deme, seni onsuz da yaşatırım.
Ve Mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur, aklın şaşar.
Dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya.
Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur... "Düşmem" dersin düşersin, "Şaşmam" dersin şaşarsın. En garibi de budur ya, "Öldüm" der durur, yine de yaşarsın..
umarım en kısa zamanda hakkında hayırlısı ne ise o olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?