Yeter! Artık dayanamıyorum!

tabiki oyle.cokk acik beli yani...sen nekadar olgun davranirsan o kosacak pesinden..

iste benimkide senin gibi olsa keske..kinci baksana ne aradddiii ne sordu

Ayy, canım inşallah öyledir yaa, dediğin gibidir, inan, o kadar çok istiyorum ki öyle olmasını. Koşsun, sürüm sürüm sürünsün inşallah, yalvarsın, yakarsın. Ama bugün ne aradı, nede mesaj attı, hiç sesi çıkmadı, merak ettim açıkçası. İçimden ona mesaj atmak geliyor ama, tutuyorum kendimi.

Canım yazdıklarını baştan sona okudum ve hiç yorumalra bile göz atmadan şöyle düşünüyorum;
Bence bu sevgilime msj atıcaktım sana attım yanlışlıkla lafı oldukça saçma.bence bu seni üzmek için yapmış.ayrıldıysanız ve hayatında yeni birileri varsa ne diye numaranı saklıyo halaa silsinn bu ne saçmalıkkk bakk sinirlendimmm nefret ediyorum zaten bu erkek milletinden.üzme sen tatlı canını ileriye bakk bende birini çok sevdim zamanında olmazz dedimm onsuz yapamam dedim ama emin olkii zamann varyaa herşeyin ilacı gün geçtikçe acısı azalıyor.

Amaann oksijenden daha mı değerli sanki de onsuz nefes alamayacaksın yasayamayacaksın canım :)

Insan anne babasının ölümüne dahi alısıyor, rutin hayatına geri dönüyor.. Onun yokluguna mı alısamayacaksınn.. unutacaksın demıyorum, cunku bu , bu konu hakkında soylenebılecek en buyuk yalanlardan bırı olur.. UNutmayacaksın, cunku bıseyler paylastın, sevdin.

Ama inan bana eskisi gibi olmayacak.. Şimdi günde 10 kere aklına geliyorsa, bı sure sonra 1 kere aklına ya gelecek ya gelmeyecek.. Sımdı hersey sana onu hatırlatıyor, bılırım. Bır muzık, bır yemek, bır cıcek ne bıleyım belkı bır araba markası, belki bir resim.. Ama zaman gectıkce onu sana hatırlatan seylerı gordugunde gülüp gececeksın..

Eskisi kadar canın acımayacak, eskısı kadar uzulmeyeceksınn..

" Nereye baksam, kıme baksam onu goruyorum" derler ya hani, bu aslında özlemin, hasretin ve sevgının ıfadesı degıl, Onun artık " herkesleştiginin" ifadesidir bana göre..

Ve şu da var ; unutma ki her katil cinayet mahaline birgün geri döner.. O da gelecek, pişman olacak, degerını bılecek özürler dileyecek.. Kendıne gore haklı gordugu mazeretlerı sıralayacak..ıkıncı bır sans verıp vermemek sana kalmıs.. Ben olsam , ki bende hemen hemen aynı seylerı yasamıstım, affetmezdım. Cocukca hareketler yok sana degıl sevgılıme atmıstım demeler, once sevıp sonra kuzenının anlattıgı gıbı araya baska seylerın gırmesı ve senden soguması.. BIrakacaksınız bu işleri.. İlişkiniz ciddiye gidiyorduysa muhtemelen bundan korktu, ilişkinin getırdıgı sorumlulukları kaldıramadı, senden sıkıldı baska hatunlara yoneldı. baska hatunlar olmasa bıle senden uzaklasarak nefes almak ıstedı. sonra baktı kı kımse sen degıl, kımse senın gıbı sevemez , höt deyınce susamaz, senden ıy bı sevgılı belkı bır eş belkı bır anne bulamayacak bunları anladı geri vites yapmaya kalkıyor sımdı..

Nacızane tavsıyem olacak dıkkate alır mısın bılmem.. Eger kafanda bıtırmıssen bu işi, hattını kapattır, sana msnden telden faceden hangı yolla ulasma ımkanı varsa o yolları bır guzel kapat. Yoluna bak.. Sen ızın verdıgın kadar üzerler ınsanlar senı. Senın musade ettıgın kadar mutsuz ederler.. kımse senden onemlı degıl degerlı degıl.. Allah rızasını gozeten Allahtan korkan senı Allahın emanetı olarak gorup sevıp sayacak deger verecek bır ınsan muhakkak cıkacaktır karsına. Allah hakkında hayırlısını versın ınsallah kardesım..

canım su an okudğmda cok uzuldm durumuna daha doğrusu kendm bndan 3 yıl önce aynı durumdaydm sennle ondan seni cok iyi anlaybiliorum uyanıyodum sabah direk ağlamaya baslıodum gece uykular yarım yamalak,odamı yktım heryeri dağttım psikoljm cok cozuldu bnde tum hayllerimi onun üzerne kurmştm , o hala 3 yıldır benden sonra çıkmya basladığı kızla birlkte bizde 4 yıl cıkmştık ama geçio işte yani zaman herseyn ilacı öfken sinirn nefretn geçio unutuosun hele haytına biri girerse doğru ilşkiyi bulursan eğer.ben ondan sonra cok yanlş 2 ilşki yaşadım hepsini onunla karşlştrdım kısa sürdü birlktelklerim koymdm onn yerne arada kendimi kandrdm bu ondann daha iyi diee ama değilmiş yeni bir ilşki sana eskiyi unuttrbilr die düşnüorm ama önce acını yaşa üzül bnm yaptğm gibi 2 3 ay sonra birile ilşkiye baslama yanlş olur doğru gtmz yaşadım biliorm..şimdi 1 buçuk yıldr mukemml giden bir ilşkm war onu hatrlamıorm bileee emn ol sende unutcksn sana üzülme ağlama diyemem üzül ağla yaşaa acını ama unutma o sadece elin oğlu senden değerli değil ,bundan sonrada temknli ol hayllerini basksnn üzerne kurma hayaller ne kadar kçk olrsa hayal kırıklıkları okadr az olur daha iyi şeyler yaşarsanda eğer senn için mukmmel suprz olur ve cok mutlu olrsn ..umarm yazdklrmdan kendine bir pay çıkarabilrisn öpüorm cok mutlu ol hep

Biliyorum, canım zaten beni üzmek için yaptığını, sırf beni kahretmek için yaptığını çok iyi biliyorum. Silemezmiş numaramı, arkadaşmışmışız, ondan dolayı silemezmiş, silmek istemiyormuş, öyle dedi. O zaman bi türlü gelmek bilmiyor zaten.

Çok güzel yazmışsın canım, eline sağlık. Bilemiyorum, artık ben onun ne yapmaya çalıştığını, anlayamadım bi türlü, amacı ne, ne istiyor, ne yapmak istiyor, niye böyle davranıyor, inan ki yoruldum artık bütün bunları düşünmekten. Seviyorum, onu hala, aşığım, bitiremedim.

Canım, çok sevindim senin adına, inşallah bi gün bende unuturum, o mutluluğu yaşarım.

bence bu halinede şükret..dieceksinki acı çekiorum bunun neresine şükredeyim..emin olki sen şuan bile şanslısın..
ben nişanlyım hatta nikahım bile var ve çıkmazlardayım acım katmer katmer artıo ve gelinlik giyeceğim bile belli diil ama bak nefes alıp yinede allaha şükredip durabiliorum..
canımcım inan sevgiliyken bunları çekiosun acın içinde dağ olmuş ama çok şükürki sen benim durumumda dahada çaresiz değilsin,,
allahın izniyle bu acından kurtulucan demekki zamana ihtiyacın var ..
o insanıda alma hayatına bırak üzmesin seni.belki pişman olmasını istiosun ama eminimki pişman olucaktır..
izin verme seni üzmesine olurmu sakın izin verme ..

Canım, üzüldüm sana da, inşallah düzelir herşey, hakkında hayırlısı olsun. Yaa, herkes böyle diyor, zamana ihtiyacın var, geçicek diyorlar, ama o zaman bi türlü gelmiyor, gelmek bilmiyor, geçmiyor. Evet, istiyorum hemde çok istiyorum pişman olmasını, inşallah olur.

Yaa, çıldırıyorum şu anda, yemin ederim kafayı yedim. Facesine girdim, baktım aptal gibi, bi pozlar bi pozlar sevgilisiyle beraber, çok kötüyüm şu anda, yerimde duramıyorum, onu arayıp bi ton küfür etmek, içimdeki öfkemi, nefretimi kusmak istiyorum.

az önce arkadaşın profilinde okudum çok hoşuma gitti sana yazmak istedim

Allah der ki;
Kimi benden çok seversen onu senden alırım...
Ve ekler : "Onsuz yaşayamam" deme, seni onsuz da yaşatırım.
Ve Mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur, aklın şaşar.
Dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya.
Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur... "Düşmem" dersin düşersin, "Şaşmam" dersin şaşarsın. En garibi de budur ya, "Öldüm" der durur, yine de yaşarsın..

umarım en kısa zamanda hakkında hayırlısı ne ise o olsun...

ya canıım sen akıllanmazsın k.bakmada vallahi facesine nie giriyosun ne die bakıyosun ya aslında o kadar kolayki yeterki beyninde bitir kalp elbet unutur eğer kafana takarsan kusura bakma ama senin ssalklığın olur onun şeyinde bile olmaz olsaydı umursardı sen böyle yapınca o seni salağıın teki olarak görüyo tam hatırlamıyrum ama bana bundan alsana falnmı demişti benim bi liseden bir arkadaşımı bi kız seviyodu mesela tek bişeyine şahit oldum kız aradı bunu konuşuyolar resmen dalga geçiyo kızla neyse senle çıkarım ama bana işte şu marka pantalonu işte gömleği parfümü al die sayıyodu kızda zengindi alıyodu buna inan kendine yapıyosun belki ağır konuşuyorum ama kendine gelmen lazım zamanını boşa harcama

Amin, canım sağol. Çok güzelmiş, eline sağlık yazdığın için, her gün dua ediyorum. Allah'ım, hakkımda onunla ilgili hayırlısı neyse o olsun diye.

Bitiremiyorum işte, gelemiyorum kendime, yapamıyorum.

Bitiremiyorum işte, gelemiyorum kendime, yapamıyorum.

aahh aahh neler bitiyo neler geçiyo geçemiyorum die bişey yook yaaa az akıllı ol az kendine değer ver biraz kibirli ol gururlu ol bu dediklerim normal hayatta kötü gibi ama yeri gelince yüz üstüne çıkmalı bunlar

Çok istiyorum, bütün bunları yapmak, bu acının geçip gitmesini, bitmesini çok istiyorum.

Çok istiyorum, bütün bunları yapmak, bu acının geçip gitmesini, bitmesini çok istiyorum.

bunun için ne yapıyosun sanki facesine girip fotolarınamı bakıyosuuun sen istemiyosunki en başta istiyorum demekle istemek aynı değil bence..............................

Kendime eziyet çektiriyorum, biliyorum.

canim kafana cok takma biliyorum insan takiyor ama..senin durumunda ben olsam takmazdim..sadece gözümden düserdi..inanki kacan kovalaniyor. bak benimki kaciyo ben kovaliyorm :=) kahretsin.. o yapti pisligi hala ben pesindeyim..hislerimle pesindeyim..bilmiyorum buda bi rol oynuyormu dersiniz? hani cekim gücü falan filan..kendime kötü seylerimi cekiyorum acaba..

belki hic takmasak..aklimiza gelince baska bisey düsünsek unutucaz tmamen ve tam unuttugun anda o gelicek belkide....

Kendime eziyet çektiriyorum, biliyorum.

bu kendine eziyet değil canım çok farklı bişey sen kendine bu denli değer vermezsen karşındaki gerizekalıının değer vermesini beklersin önce insanın kendini değerli görmesi gerekiyo sadece sevgili durumunda değil her durumda klağına küpe olsun ve şimdi şapkanı önüne al düşün ağlamayı sızlanmayı kes napıcam diyip durma sanki hayatta bi o var yeni hayller kurarsın ama önce kendi üzerine hayaller kur..... amaç edin kendine s.ktr et yaaa.............. neyse dediklerimi düşün kendini gaza getir ve herşeyi bir çırpıda at keskin kararlar al ben çıkıyorum şimdi yarın bakıcam sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…