Yeter! Artık dayanamıyorum!

Rosemaryy

He loves me.
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2011
1.744
7
106
İzmir
Kızlar, bugün beni aradı. Konuştuk baya bi. Öyle şeyler söyledi ki, beynimden vurulmuşa döndüm. Birden durdum öylece. Yeter, bıktım artık dayanamıyorum. Ne yapıcağımı bilmiyorum. Daha ne yapayım, ne söyleyeyim onu geri getirmek için ? Onsuz hayat yok. Zaman durdu sanki. Kalbim atmak istemiyor artık. Herşey bitti. Hevesim, hayallerim bitti, kayboldu. Herşeyimi onun üzerine kurdum ben, herşeyi onunla hayal ettim, yapmak istedim. Son sözleri hala kulaklarımda. Kalbim çok yoruldu. Artık inanın dayanamıyorum. İntihar etmeyi bile düşündüm. Az önce de mesaj attı, ''meleğim unutur muyum ben seni hiç'' diye bi mesaj yazmış. Sonra hemen arkasından ''pardon sevgilime atıcaktım mesajı, yanlışlıkla sana atmışım'' diye mesaj yazmış. Allah'tan reva mı şimdi bu bana ? Ağlıyorum sürekli. Ama faydası yok, biliyorum. İçimden yeter diye bağırmak geliyor. Keşke diyorum şimdi hep, keşke hiç tanışmasaydık, hiç hayatıma girmeseydi. Hayatım keşkelerle dolu şimdi. Ne olur bana yardım edin, yardımcı olun kızlar. Bi akıl verin. Bişeyler söyleyin. Kafayı yicem yoksa sürekli düşünmekten. Sen onunla mı doğdun, onsuz da yapabilirsin, yaşayabilirsin o kim oluyor demeyin. Bunları çok iyi biliyorum, ama olmuyor işte onsuz olmuyor.

Son düzenleme:

(( Hep söylerim kendime çevreme... Hayallerinizi asla bir başkasının üzerine kurmayın... Yaşam bunu öğretti bana annenle babanla hayal kurarsın ölür sevdiğini hayat kurmayı planladığın insanı hayalinde istersin terkeder seni... Ben artık hayatımın merkezine kendimi koyuyorum acın çok taze anlıyorum seni ama hayata devam etmen lazım. O mesaj olayı da yanlışlıkla falan değil artık ondan umudunu kes diye yollamıştır. Bırak şunu ya sen değil o kaybetti seni sevenleri düşün aileni düşün seni hayatında isteyen insanları düşün ve şükret Allah anne baba kardeş acısı yaşatmasın bizi onlardan ayırmasın devamı mühim değil...

çok doğru...

baskasına endeksli bir hayat yasamamayı bana da ögretti hayat malesef...

buyutme

sen de ogreniyorsun suan işte... gün geliyor bitiyor hepsi, edindigin tecrübeler yanına kar kalıyor

Dun aramadi mesaj atmadi demistin,
Mesaj attinmi sonradan? Arayinca neler soyledi sana,
Hayatinda biri oldugu icinmi yargiladi seni? ki buna hakki bile yok.
Ayrica sevgilime degilde yanlislikla sana mesaj attim demeside inan bana yalan,
bilerek canini acitmak icin atti, odun!
Herneyse sen once kendini topla.
Bence en mantiklisi numarani felan degistir.
Irtibatini tamamen kesmende fayda var.

Amin canım amin. Haklısın, ama olmuyor işte. Allah kahretsin olmuyor. Edemiyorum işte, benim için hayat devam etmiyor onsuz. Zaman durdu sanki. Dünya durdu. Mesaj olayının yanlışlıkla olmadığını bende çok iyi biliyorum canım. Sırf beni daha da çok yaralamak, incitmek için attı o mesajı. Allah belasını versin. Değmezmiş. Satıp da gitti beni. Arkasını döndü, defolup gitti. Beni hiç düşündü mü ? Deli gibi sevdim onu, çok sevdim. Bedenim yaşamıyor sanki. Kalbimden onu atamadım, atamıyorum.

Evet canım dün hiç aramadı, mesaj atmadı. Bugün aradı işte. Neymiş hastaymış, ondan dolayı arayamamış falan filan. Biliyorum canım, bilmez miyim, bilerek beni üzmek için attı o mesajı. Toparlayamıyorum, yapamıyorum. 1 yıldır yok, hiç bişey yok. Yaşıyorum ama nasıl yaşıyorum, bilmiyorum.

ıntıhar etmeyı dusundun??
yasın kac senın??
cana kıymak okadar kolaymı bee.. gerıde bıraktıgın anne baba kardes sevdıklerınn... hemde kım ıcın sacma sapan karakterı olan bı erkek ıcın.. senı unuturmuyum melegım ardından sevgılıme atacaktım ıo olemııı... ve sen bu bebe yi seviosun hatta onun ıcın oleceksınn..
facebook umun sıfresını kırmıslar ayy ıntıhar etcemm...
bugun canım okula gıtmek ıstemıyor ayy ıntıhar etcemm...
annemle tartıstım ayy ıntıhar etcemmm...
babamla anlasamıorum ayy ıntıhar etcemm... kendıne gell vee onune bakk o bebeen sana hayır gelmez zatennn

Olmuyor diye bi şey yok. Oluyor.
Biraz kendine zaman tanıyıp kendini geri çeksen göreceksin nasıl onsuz yaşayabildiğini.
Bence üstüne gidip de kendini daha fazla aciz kılma onun gözünde.
Seni takmayan, duygularını kaale almayan ve her şeyden önce seni sevmeyen bir erkek var ortada.
Sana zerre değer vermeyen biri için "daha ne yapabilirim onu geri getirmek için" gibi bi cümleyi nasıl kurabildiğine ilerde kendin de inanamayacaksın ve ben ne aptalmışım diyeceksin.
Biraz sakin olman lazım. Seni istemeyen biri için kendi hayatından vazgeçmeyi düşünme sakın.

Çok zor zamanlar bunlar biliyorum, ben de yaşadım.
Boşa konuşmuyorum yani.
Ama geçiyor, geçecek. Az daha sabır.
Düşüncelerini başka şeylere kanalize etmeyi dene.

Üstüne gitmiyorum zaten artık. Kendisi aradı bugün. Konuşmak istedim, sesini duymak istedim dedi. Yapıyorum yapıyorum olmuyor. Geçsin bi an önce istiyorum. Ondan tamamen kurtulmak istiyorum. Onunla ilgili hiç bişeyi hatırlamak istemiyorum artık. Hayatımı daha fazla mahvetmesini istemiyorum. Çok çabuk geçsin, bitsin.

Yaa, utanmadan mesaj atmış şimdi. 2 ay sonra ocakta doğum günüm var, bi hediye alırsın artık diye. Bu nasıl bi zihniyet yaa ?

Yaa, utanmadan mesaj atmış şimdi. 2 ay sonra ocakta doğum günüm var, bi hediye alırsın artık diye. Bu nasıl bi zihniyet yaa ?

Canım aranızda neler geçti tam olarak özel olmazsa sorabilir miyim? Yani bu cesareti nerden buluyor da sana bu şekilde mesaj atabiliyor.Galiba seninle dalga geçiyo ama tam olarak anlayamadım yanlış da yorumlamış olabilirim sen onu kızdıracak bişey mi yaptın ki senin canını acıtmaya çalışıyor ? :44:

Canım özelden mesaj atıyorum şimdi sana.

rosemary ozelden banada mesaj atip olayi anlatirmisin..bende daha yeni bi ayrilik yasadim bende hayal kirikligina ugradim ama guclu duruyorum sana bu konuda elimden geldigince yardimci olabilirim cunku hissettklerni malesef cok iyi anliyorum..

rosemary ozelden banada mesaj atip olayi anlatirmisin..bende daha yeni bi ayrilik yasadim bende hayal kirikligina ugradim ama guclu duruyorum sana bu konuda elimden geldigince yardimci olabilirim cunku hissettklerni malesef cok iyi anliyorum..

Tabii ki anlatırım canım. Atıyorum hemen şimdi. Çok önemli sizin düşünceleriniz benim için. Yardımlarınız da öyle.

Kafayı sıyırıcam şimdi, yemin ederim. Kızlar, ben bunu gebertirim yaa harbi öldürürüm ben bu çocuğu. Mesaj atmış şimdi. ''Aşkım, yapma ama böyle, seni ne kadar çok sevdiğimi biliyorsun'' diye bi mesaj. Ve hemen ardından ''yaa, kusura bakma yine yanlışlıkla oldu, sana değil merveye atıcaktım mesajı'' diye bi mesaj atmış. Bilerek yapıyor yaa, sırf benim canımı daha da çok acıtmak için. Bu nasıl bi vurdum duymazlık ? Çok sinirliyim şu anda. Sakinleşemiyorum bi türlü.

Son düzenleme:

Diyeceksin ki "Sevgilinle aranızdaki yazışmalar beni ilgilendirmiyor..Ortada bir kusur var evet! Mesela neden hala benim no kayıtlı sende,silmeyi denesene ..Böylece daha fazla saçmalamamış olursun"
Güçlü olmazsan daha çok ezmeye kalkar o odun!
Sinirlendim yine!!!

Eğer kazanmak istiyorsan önce kaybetmeyi deneyeceksin!!

Son düzenleme:

Canım dün yazmıştım bu dediklerini aynen yolladım mesajı, dünde buna benzer bi mesaj attı çünkü. Sil benim numaramı dedim. Silmem dedi. Niye dedim. Arkadaşımsın, silmem işte dedi. Hiç bişeyin değilim, olmak da istemiyorum dedim. Aynı şeyi söyledi. Neymiş, arkadaşıymışım silemezmiş numaramı saygısızlık olurmuş silerse. Güçlü olmaya çalışıyorum canım, ayakta durmaya çalışıyorum, onu kalbimden, aklımdan atmaya çalışıyorum vede başarıcam, başarmak istiyorum artık.

O zaman ne yazarsa yazsın oralı olup tek cevap bile verme Seni yokladığını bu yüzden bu yollara başvurduğunu düşün ve tadıını çıkar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…