• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeter artık ya :(

Lovedreams

Beni hep mutlu hatırlayın olur mu. :(
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
5.053
22.469
268
Hayırlı günler hatunlar bıktım ya vallahi bıktım bana bi yol gösterin ne yapacağımızı şaşırmış durumdayım ya offff off.

Artık ay sonu gelmesin istiyorum sadece şu 4 ayda bozulan şeylere harcadığımız paranın haddi hesabı yok bıkkınlık geldi artık her ay para kalmıyor cebimizde sürekli usta çağırıyoruz hop 500 600 TL kafadan gidiyor bakın misal hiç bir sıkıntısı olmayan arabamız ertesi gün çalışmadı bütün bakımlarını yaptırıyor eşim yakıtı herşeyi var ama para çıkacak ya hiç yoktan bozuluyor onu yaptırdık 300 TL gitti 2 gün sonra digiturk bozuldu sonra 150 ona gitti bu her ay böyle şimdi ay sonu yaklaşıyor klozetin sifonu bozuldu eşime söyleyemiyorum adam haklı sinirleniyor bu duruma ağzımı açacak olsam bana bişey bozuldu demede ne dersen de diyor yani bu durumu birtek biz mi yaşıyoruz eşim maaşını alıyor hoooop hemen ustaya gidiyor para buna bi çözüm verin varsa ya elimizi attığımız şey bozuluyor artık :KK43: :KK43: :KK43:

Hayırlı günler hatunlar bıktım ya vallahi bıktım bana bi yol gösterin ne yapacağımızı şaşırmış durumdayım ya offff off.

Artık ay sonu gelmesin istiyorum sadece şu 4 ayda bozulan şeylere harcadığımız paranın haddi hesabı yok bıkkınlık geldi artık her ay para kalmıyor cebimizde sürekli usta çağırıyoruz hop 500 600 TL kafadan gidiyor bakın misal hiç bir sıkıntısı olmayan arabamız ertesi gün çalışmadı bütün bakımlarını yaptırıyor eşim yakıtı herşeyi var ama para çıkacak ya hiç yoktan bozuluyor onu yaptırdık 300 TL gitti 2 gün sonra digiturk bozuldu sonra 150 ona gitti bu her ay böyle şimdi ay sonu yaklaşıyor klozetin sifonu bozuldu eşime söyleyemiyorum adam haklı sinirleniyor bu duruma ağzımı açacak olsam bana bişey bozuldu demede ne dersen de diyor yani bu durumu birtek biz mi yaşıyoruz eşim maaşını alıyor hoooop hemen ustaya gidiyor para buna bi çözüm verin varsa ya elimizi attığımız şey bozuluyor artık :KK43: :KK43: :KK43:

Bazi evlerde farkli durumlar oluyor sanki olumsuz enerji mi sartlanmisliktanmidir nedir oluyor öyle

Bizde tadilat tamirat yapsak yada yeni bisdy alsak illa bissy oluyo hatta ornek vermdk isterdim ama tanidik cikar diye cekiniyorum :)

Bol bol felak nas okuyun evde onune hecer insallah

Ay aklıma kirada oturduğum bir dönem geldi, evde bir yıla yakın oturdum, tam çıkacağım ay klima bozuldu, banyodaki silikonlar çıktı, mutfak dolabı yerinden oynadı, süpürgeliklerden birkaçı düştü. Zaten taşınıyorum masrafım çok, birden çıktı hepsi.
Oluyor yapacak bir şey yok gibi.

Bazi evlerde farkli durumlar oluyor sanki olumsuz enerji mi sartlanmisliktanmidir nedir oluyor öyle

Bizde tadilat tamirat yapsak yada yeni bisdy alsak illa bissy oluyo hatta ornek vermdk isterdim ama tanidik cikar diye cekiniyorum :)

Bol bol felak nas okuyun evde onune hecer insallah
Canım okuyorum eşim namaz kılıyor mesela o okuyor ama korktuğum için mi nedir artık bozulmayacak şey bozuluyor

Ay aklıma kirada oturduğum bir dönem geldi, evde bir yıla yakın oturdum, tam çıkacağım ay klima bozuldu, banyodaki silikonlar çıktı, mutfak dolabı yerinden oynadı, süpürgeliklerden birkaçı düştü. Zaten taşınıyorum masrafım çok, birden çıktı hepsi.
Oluyor yapacak bir şey yok gibi.
Sizin durum baya kötü olmuş alında eve kaporta verdiyseniz o parayı geri almayip ev şahine söyleyebilirsiniz ben çıktığım zaman öyle olursa ev sahibimiz demisti

Sizin durum baya kötü olmuş alında eve kaporta verdiyseniz o parayı geri almayip ev şahine söyleyebilirsiniz ben çıktığım zaman öyle olursa ev sahibimiz demisti

Yok baya eskiden oldu bu zaten, ben depozitoyu alırım diye plan yaparken son ay bunlar çıkınca bayasını bıraktım mecburen.

Sadaka verebilirsiniz bir öğrenci ya da ihtiyaç sahibi varsa yaknlarınızda erzak da olabilir.Ne demişler az sadaka çok belayı defedermiş. Binanız eski bir binaysa taşınmayı da düşünebilirsinz.
7 yıllık bina aslında eski değil ama dediğimiz gibi bu musibetleri def etmek için ihtiyaç sahiplerine ulaşmamız lazim

Tesir eder mi canım hemen aldıracagim esime
Negatif enerji ye iyi geldiğini duymuştum. Askında insan kendisine neden korkarsa başına gelir. Bence artık hep olumlu düşünün. Neşeli olun. İnan'ın kendi enerjiniz değişince olaylarda olumlu olucaktır

Negatif enerji ye iyi geldiğini duymuştum. Askında insan kendisine neden korkarsa başına gelir. Bence artık hep olumlu düşünün. Neşeli olun. İnan'ın kendi enerjiniz değişince olaylarda olumlu olucaktır
Anladım canım normalde hep şu başıma geliyor mesela içine doğar ya insanın elimde bir saklama kabi diyorum düşmese iyidir ama kapağı sıkı kapalı eminim o an kapaktan kurtuldu yere düştü paramparça oldu şok oldum ya

ustunuzde nazar olabılır gercekten bu tarz seyler yasayan ınsanlar cok oyuzden ınanıyorum böyle seylere.

Sadaka verinnn....

Bir insan hakları hocamız vardı prof hep şunu söylerdi ne zamanki evde lavabolarınız tıkanırsa bilin ki hayatınızda da birşeyler tıkanmıştır. Bu sembolik mesajların farkında olun derdi. Ben de inanıyorum bu sembolik mesajlara doğrusu, hepsinin bir anlamı var. Evde direkt ayak ucunuza bakan aynalar varsa kaldırmanızı öneririm, adaçayı yakın evde, para algınızda bir sorun olabilir. Vee tabiki topraklanın bol bol, ayağınız toprağa bassın yani.

Evde eski yeni farketmiyor,işçilik kötüyse en iyi malzeme bile olsa sorun çıkıyor. Ev işi şans işi.. arabada yaş önemli,belli biyerden sonra sat beni artık diyor :)
Düşündükçe çekersiniz kötüyü,sağlık olsun boşverin..

bazen de şükretmek lazım işte. ya hastanelere, doktorlara gitseydi o paralar... bunlar süreç geçer merak etme

sifonu siz tamir edin ki cok kolaydır tamiri.. digiturk nasıl bozuldu ? anlamadım ama şimşekli gunlerde o tur aletleri fişten cıkartsanız iyi olur. içlerinde bir sigorta vardır onlar onlar yanar. ve tamiri de aslında cok ucuzdur.

sifonu siz tamir edin ki cok kolaydır tamiri.. digiturk nasıl bozuldu ? anlamadım ama şimşekli gunlerde o tur aletleri fişten cıkartsanız iyi olur. içlerinde bir sigorta vardır onlar onlar yanar. ve tamiri de aslında cok ucuzdur.
Sifonu iç mekanizması ve taharet musluğu bozuldu canım mecbur usta çağıracağız
Digiturk bir anda yayın kesildi teknik servis çağırdık ona sadece 35 TL verdik anteninde bir sıkıntı varmış adamda diyor normalde bu tur arızayla çok karsilasmayiz demişti yani olmucak şeyler oluyor biranda ona da 120 TL verdik

Back
X