• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YETERRRRRRR YETERRRR (ALLAH İÇİN OKUYUN)

Paris2121

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2015
628
213
103
30
ALLAH rızası için diyorum okuyun Kızlar iyi akşamlar artık kafayı yemek üzereyim ya nişanlıyım bilen bilir nişanlımı askerde anlımın akıyla bekliyorum hiç bir sorun yok dışarıda çıkan biri değilim yemin ederim artık bunaldım Bugün başıma gelenleri sizinle paylaşmak istiyorum birşeyler söyleyin ne yapimmm dün arkadaşlarla anlaştık ablamlarda toplanıcaz dedik 1 aydan fazladır belkide dışarı yüzü görmüyorum ! neyse sabah oldu giyindim tam çıkıcam bizimkilerden para istedim elime 1o lira verdiler ben tabi sinirlendim çünkü herzaman yaptıkları sey zaten dışarı çıkan biri değilim bari ayda 1 çıkıyorsam adam akıllı birşey verin dedim neyse eve girdim çantamı yere fırlattım sinir krizleri geçirdim hayat yok bana dedim gitmiyorum bi yere dedim bizimkilerde bahçede oturmuslar neyse ablamı aradım gelmiyorum dedim sinir krizleri ağlamaklı bir şekilde o da bana hak verdi aradı babamı neyse 2o lira ile çıktım dışarıya !neyse velhasıl ablamın ısrarıyla gittim onlara akşam olmadan ablam ben arkadaşım bizim eve geldik elektrik yoktu bizimde oturdgumuz yer lojman oldugu için arkadaşla biraz gezmek istedik lojmanımızın içinde neyse .elektrik olmayıncada evde wifi ile bağlandıgım için watsapptn netimde olmuyo nişanlım aradı ne yapyosun dedi bende elektrik yok bizde geziyoruz arkadaşla dedim senin ses niye böyle geliyor dedim belim çok kötü dedi bende eve geçtim elektrik gelmişti msj attım nasıl oldun diye.iyiyim dedi arkadaşımla youtubede bi kaç video izliyorduk o sırada tak şantenimiz attı elektirik gitti.bende msjlasıyorum nişanlımla onuda ihmal etmiyorum tabi neyse demezmi belim ağrıyo sen videolarla uğrasıyorsun diye bende şanten attı dedim belin ağrıyorsada seni soruyorum dedim bu konu baya bi uzadı.trip attı resmen uykum var seninle konusmak için uyumuyorum senin yaptığına bak felan uzatıda uzattı yeter dedim uyu.kavga için yer arıyorsun dedim iyi geceler dedi uyudu.Neyse o uyurken bende facede bunun bi kuzeni var eski çıktıgı yani bu kızı benim kaynana istiyordu kayın babada istiyordu neyse kızın profiline bi baktım bi arkadaşı var ayşe diye onu etiketlemiş anteplerde gezmelerde felan kendi kendime bu ayşe ismi yabancı gelmiyor dedim bi instgramıma baktımki bu ayse denilen kız beni ınstegramda takip ediyor yani nişanlımın eski sevgilisinin arkadaşı beni takip ediyor.instegramda konuşma aynen şöyle Ben-Sen kimsin ?
Ayşe-ayşegül neden ne olduki ?
Ben-ayşegül kim ?
Ayşegül-gezinirken atım rahatsız oldunsa takipten çıkarayım
BEN-bende gezinirken ismini gördüm ama resmin yok o yüzden sordum
AYŞEGÜL-aslında tanımıyoruz sıkıntı olduysa çıkarayım
BEN-Yok neden rahatsız olayım ki ? düşmanım mısın ? yada beni sevmiyenlerin çekemiyenlerindostumusun hangisi :) ? bakın bakın sorun yok hiç rahatsız değilim ben
AYŞEGÜL:Ne düşmanım nede seni çekemeyen dostun niye iğneliyici konusuyorsun?
Ben:neden tedirginleştin ? bukadar tedirgin olma şimdi birşey var zannedecemm :)
AYŞEGÜL :Ne tedirgin olucam be
BEN:Git gide daha fazla batıyorsun haberin olsun valla bak böyle devam edersen şimdi muhatabım görürüm seni mazallah araştırırım felan sonra bu dediklerinle kalırsın sakin ol şampiyon :) bikaç soru benimkisi ahirette değilsin ....VE NİŞANLIMIN ESKİ SEVGİLİSİNİN (KUZENİ OLUYOR KENDİSİ)facesini dondurdu kızda beni (ayşegül)instegramdan engelledi :
BEN:Bune hız facelerde donmuş ama 3 kuruşluk akılla 5 kuruşluk iş yapmakistemeye aptallık diyoruz oscarlık performansı ama sizde ayrı bi hadsizlik var ayağınızı denk alın bence gayet anladınız sende bi başkası için başını yakma emin ol beni tanımıyorsunuz dedim..Ve engelendim tabi onun kuzenide facesini dondurdu allahtan resimlerini çekmiştim bu ikisinin arkadaş olduğuna dair şimdi kızlar benim bu günüm berbar geçti böyle geçti nişanlıma bu durumu nasıl ifade edeyim bu kızın aşkına saygı duydum hatta nişanlımada söyledim ama bizden uzak dedim ..nişanlım zaten birşey hissetmiyordu onada zamanında olan oldu bitti ama bu kız onu unutamıyor onada saygı duydum ama haddini fazlasıyla aştı !! bu yaptığıyla kalkıp instegramdan benim profile bakmak için arkadaşını takip ettiriyor ve kendiside o arkadaşınıda ben görmim diye takiptede değiller ikisi bir oldular..onu geçtim bide facedede ben ve nişanlımıda engelemişti sırf bu kız ile arkadaş olduğu gözükmesin diye ama allah işte ..önüme çıkardı sizce nişanlıma bu durumu söylemelimiyim ? söylesem bile nasıl bir dil ile izzah edim ? ben gerçekten çok sinirlendimm okuduğunuz için çok teşekkür edeirm cidden artık bıktımmmmmmmmmmmmm

zorla okudum yazini.

seni neden bu kadar ilgilendiriyor ki aysegulmus kuzenmis, yerinde olsam kafama bile takmam, bir de laf dalaşı yapmissin gereksiz.

kac yasindasin?
Beni neden ilgilendiriyor ne demek ? nişanlımın eski sevgilisi yani kuzeni Beni instegrmda gizlice takip ettiriyor başkalarına!! bunu görüp susayım mıı ?

Ailenden para almak yerine neden kendin calismiyorsun ? Nisanlimi anlimin akıyla bekliyorum ne demek ? Bir erkeğe bunca kıymet verme. O kızla da konusmana takılma. Sen evleneceksin belki anne olacaksın. Anne olacak birinin takacağı şeylere takılmak diğerlerini göz ardı etmek daha iyi

n'olur kızmayın ama ayşegül'le konuşurken inanılmaz ergence davdanmışsınız ben utandım adınıza biraz o yazışmaları okurken.
çocuklaşmak değil ağzının payını verdim ..iyide yaptım noktalama virgülleme yapmadım o yüzden gözünüze yazı farklı gelebilir

Anlayan biri özetlesin ben sadece babanızın az para verme kısmında haksız olduğunu gördüm.
Ben haftada 2-3 kez gezen biriyim evden çıkarım şimdi askerde sevdiğim olsa alnımın akı olmuyor mu yani?
Gezmeyip para almamaya alıştırmışsınız ailenizi şimdi ufak meblayı uygun görmüşler.
Daha fazla gezin. Evde oturmak gururlanılacak bir şey değil.

Beni neden ilgilendiriyor ne demek ? nişanlımın eski sevgilisi yani kuzeni Beni instegrmda gizlice takip ettiriyor başkalarına!! bunu görüp susayım mıı ?
ben bunda takilacak birsey goremedim. madem bu kadar rahatsiz oluyorsun tanimadklarinin takip isteklerini kabul etme.

tanimiyosam mesaj bile atma geregi duymam direk reddederim istekleri. ha booyle bi durumla karsilassam da guler gecerim. sense aldatilmissin gibi tepki veriyosun

ben bunda takilacak birsey goremedim. madem bu kadar rahatsiz oluyorsun tanimadklarinin takip isteklerini kabul etme.

tanimiyosam mesaj bile atma geregi duymam direk reddederim istekleri. ha booyle bi durumla karsilassam da guler gecerim. sense aldatilmissin gibi tepki veriyosun
aldatılmış değil anlamadın beni.. Benim niyetim bu kıza çok farklıydı umursamadım hatta ilk başlarda nişanlıma bu kız seni seviyor Tamam saygım var dedim ama bize zaararı olmasın dedim ..gördüğün gibi kız 1o takla atıp 1o oyun oynuyor susayım mı ?

Kusura bakma ama kuzeninin arkadaşla konuşurken biraz çocukça cevaplar vermişsin. Ayrıca az para verdikleri için sinir krizi geçirmeni doğru bulmadım. Tabi ki sen bir genç kızsın hem de az dışarı çıkıyormuşsun. Biraz daha fazla para verebilirdi baban, ama böyle çıkışman hata.. Baban da bu sefer koca kızsın git çalış der daha çok kalbin kırılır. Güzel güzel konuşabilirdin. Askerdeki sevgiline gelince askerde ilgi beklemeleri çok normal. Neredeyse çoğu böyle oluyor askerdeyken.. Kendini ezdirmeden biraz alttan al derim. Gerçi ortada pek sorun da yok sen biraz abartmışsın sanki..

Kusura bakma ama kuzeninin arkadaşla konuşurken biraz çocukça cevaplar vermişsin. Ayrıca az para verdikleri için sinir krizi geçirmeni doğru bulmadım. Tabi ki sen bir genç kızsın hem de az dışarı çıkıyormuşsun. Biraz daha fazla para verebilirdi baban, ama böyle çıkışman hata.. Baban da bu sefer koca kızsın git çalış der daha çok kalbin kırılır. Güzel güzel konuşabilirdin. Askerdeki sevgiline gelince askerde ilgi beklemeleri çok normal. Neredeyse çoğu böyle oluyor askerdeyken.. Kendini ezdirmeden biraz alttan al derim. Gerçi ortada pek sorun da yok sen biraz abartmışsın sanki..
Nişanlımın Eski sevgilisi onun kuzeni olur Ve bu kuzeni kalkıp arkadaşını araya sokarak beni takip ettirdi ve ben bu kızın aşkına saygı duydum sesimi çıkarmadım ama bize zarar vermemek şartıyla böyle yaparak susmamı beklemesin haddini çok aştı bırakmıyor yakamızı

Yani daha kibar konuşabilirdin bence. Biraz çocuksu konuşmuşsun, saldırgan bir tavır içine girmişsin. Yoksa dediğim gibi bence sen haklısın sadece konuşma tarzını yanlış buldum.
orda yazılanlar eksik.. Kısa kestim bide ifadelerde kullanmıştım belki okuyuş tarzı size öyle gelmiş olabilir görüşünüze saygım varda bu kız haddini çok aştı kibar konusmam olmazdı

çocuklaşmak değil ağzının payını verdim ..iyide yaptım noktalama virgülleme yapmadım o yüzden gözünüze yazı farklı gelebilir
hayır, benim takıldığım noktalama işaretleri değil ki siz gereksiz yere ayar vermeye çalışmışsınız, kızın dediklerini farklı yönlere çekmişsiniz. şöyle örnekleyeyim, atıyorum mesela birisi bana "bugün hava nasıl?" diye soruyor ben de cevaben "yarın pijama partisi yapacağız kızlarla" diyorum bu kadar alakasız yani. o ne demiş, bu ne yapmış, takılmayın bunlara.

Back
X