- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.616
- 133
Sarjlim yok ama elle tutulan kucuk supurgeleri oluyo ya ondan dusunuyodumda cunku gub icinde cok kirinti dokuluyo. Aynen oyle yapiyom o gelmeden camasirlari sifirliyom bife buyuk isleri yaptiriyom benm tek derdim evin hep daginik olmasi ya o toplanmiyo iste sagolsun kizim baya daginikTabi canım öyle oluyor, 1 saat gene iyimiş.
Haftada 2 temizlikçi iyi bir düzen aslında.
Bana öyle gelirken çok daha sistematiktik, ev işi daha azdı.
Şimdi bakıcı yardımcı tarzı geliyor 5 gün ve hiç iş bitmiyor.
Siz kadına verdiğiniz işleri iyi planlayın, o gelmeden önceki gece çamaşır yıkayın mesela, gelince hemen ütülesin kalksın ortadan.
Böylece çamaşır gününüz olur, diğer günler uğraşmazsınız.
Şarjlı dik süpürgeniz yoksa hemen edinin, elim ayağım o benim.
Mutfak herhalde günde 8 kere falan süpürülüyor, şarjı bitsin de takayım diye 10 dk da odaları geziyorum hoop evin kabası gidiyor.
Temizlik mendillerinden aldım domolun, gece tuvalete son girdiğimde lavabo ve klozeti siliyorum, bir de çamaşır suyu dökül sifon.
Banyo da temiz oluyor böylece.
Uzmanından cevaponun için çok takmayın
Aynen istiyomki hersey 4×4luk olsuk dagilsin tabi ev ama arada herzamn degilki cunku ansizin kapi caliyo yada telefonla geliyorum diyen oluyo evi toplayana kadar canim cikiyo valla milley anlayis gosteriyo ama ben istemiyorum birinin evimi daginik gormesini. Zaten yetisemiyorum derdinden kendimi unuttum asiri bunalimdayimda bakalim.sonumuz hayirli olsunBence çok fazla düşünmeyin yani sonuçta 2 çocuklusunuz o ev her türlü dağınık olacak gerektiği kadar toplayın kendinizi bu kadar yıpratmayın her işe yetişmenize gerek yok evinizin mükemmel derecede temiz olmasına gerek yok çocuklarınıza itinayla bakın gerisi gelir zaten
Biz evde kardeşim annem yaşıyoruz annem her gün söyleniyor bu evin temizliğine yetişemiyorum diye
bence olay kişi sayısında da değil , anneler gerçekten her şey mükemel olsun istiyor ondan kaynaklı
biraz kendinize nefes aldırın
Aynen olmuyo valla ama yapanlar var ve hayret icindeyim ya ne zamna gitsem ev toplu temiz ve evi 2 katliAmmmannn bacım işin hiç sonu gelmiyor ki...yapıyorsun yapıyorsun bi bakıyorsun aynı...benimkiler şimdi kahvaltı ediyorlar zeytin cekirdekleri tabak dışında her yerde masanın hali harap... Demek istediğim çocuklu evde temizlik duzen beklememek gerek
Bekar anne nasil oluyo kizEğer bekar bir anne değilseniz eşinizden yardım isteyin ,eğer bekar bir anneyseniz kısa süreli de olsa ailenizi yanınıza davet edin onlar çocuklarla ilgilenirken size biraz zaman kalır .
Ilkte zor olmuyoda ikinciyle yas arasi yakinsa cokkk zorBöyle şeyler okudukça çocuk yapamayacağım sanırım diyorum. Ben daha evi işi eşimi zor idare ediyorum ya
Yardipci geliyo ama yaptiktan 1 saat sonra ev gene ayniYardımcı tut tatlım
Cat kapi gelen adam karsisindaAynen istiyomki hersey 4×4luk olsuk dagilsin tabi ev ama arada herzamn degilki cunku ansizin kapi caliyo yada telefonla geliyorum diyen oluyo evi toplayana kadar canim cikiyo valla milley anlayis gosteriyo ama ben istemiyorum birinin evimi daginik gormesini. Zaten yetisemiyorum derdinden kendimi unuttum asiri bunalimdayimda bakalim.sonumuz hayirli olsun
:)) Boşanmış anneler bekar yaBekar anne nasil oluyo kiz
He he var benim çevremde öyle çalışkan ablalarAynen olmuyo valla ama yapanlar var ve hayret icindeyim ya ne zamna gitsem ev toplu temiz ve evi 2 katli
Yürümeye başlayınca çekmeceler boşalacak, oyuncaklar dağılacakBebekten önce herşey mükemmeldi. Ev her zaman temiz yemekler çeşit çeşit. Ama şimdi daha bebeğim 2.5 aylık olmasına rağmen bende yetişemiyorum. Çünkü bebeğe bakmaktan başka şeye vakit kalmıyor.
Plan yapıyorum oğlum uyuyunca şu şu işleri yapıcam diye ama zar zor uyutunca da yorgunluktan bişey yapamıyorum.
Büyüdükçe daha mı iyi olacak yoksa daha mı kötü onu da bilmiyorum.
Saldım artık olduğu kadar diyorum yapacak bişey yok da bazen eşim evde olmazsa aç kalıyorum o kötü oluyor
Yapmiyorum.Ayni anda herseye yetisemiyorum ev yemek temizlik cocuklar es kendime vakit hic biseye yetisemiyorum kizlar. Tum gun yoruluyorum ama soyle bakinca elle gorunur bisey yok. Akisina biraksam dahada kotu oluyo. Kendimi cok tembel ve yetersiz hissediyorum. Suan yorgunum ama evde bi ton is ilgi bekleyen cocuklar off yaa sizler nasil yapiyosunuz.
Tabi her yeni anne gibi bende kucağımdan insin de nereyi dağıtırsa dağıtsın diyorum ama sanırım pişman olucam.Yürümeye başlayınca çekmeceler boşalacak, oyuncaklar dağılacak
Benimki de 3 aylık. Onu farkettiğim için şu anın kıymetini bilmeye çalışıyorumTabi her yeni anne gibi bende kucağımdan insin de nereyi dağıtırsa dağıtsın diyorum ama sanırım pişman olucam.
Bebek çok zormuş onu anladım. 2 saattir uyutmaya çalışıyorum pestilim çıktı yine ve bakalım kaç saat daha uğraşacağım
Haklsınız ☺ aman olsun sağlıklı olsunlar da klişe bebekli ama gerçekten öyleBenimki de 3 aylık. Onu farkettiğim için şu anın kıymetini bilmeye çalışıyorumdişler, emekleme, yürüme, ek gıda derken daha zorlu bir süreç bekliyor bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?