Yetisemiyorum artik!!

Sarjlim yok ama elle tutulan kucuk supurgeleri oluyo ya ondan dusunuyodumda cunku gub icinde cok kirinti dokuluyo. Aynen oyle yapiyom o gelmeden camasirlari sifirliyom bife buyuk isleri yaptiriyom benm tek derdim evin hep daginik olmasi ya o toplanmiyo iste sagolsun kizim baya daginik

Aynen istiyomki hersey 4×4luk olsuk dagilsin tabi ev ama arada herzamn degilki cunku ansizin kapi caliyo yada telefonla geliyorum diyen oluyo evi toplayana kadar canim cikiyo valla milley anlayis gosteriyo ama ben istemiyorum birinin evimi daginik gormesini. Zaten yetisemiyorum derdinden kendimi unuttum asiri bunalimdayimda bakalim.sonumuz hayirli olsun

Aynen olmuyo valla ama yapanlar var ve hayret icindeyim ya ne zamna gitsem ev toplu temiz ve evi 2 katli

Cat kapi gelen adam karsisinda Gorse sasirmasin cocuklu evde Bence siyril bu dusuncelerinden hasta olursun

Bebekten önce herşey mükemmeldi. Ev her zaman temiz yemekler çeşit çeşit. Ama şimdi daha bebeğim 2.5 aylık olmasına rağmen bende yetişemiyorum. Çünkü bebeğe bakmaktan başka şeye vakit kalmıyor.
Plan yapıyorum oğlum uyuyunca şu şu işleri yapıcam diye ama zar zor uyutunca da yorgunluktan bişey yapamıyorum.
Büyüdükçe daha mı iyi olacak yoksa daha mı kötü onu da bilmiyorum.
Saldım artık olduğu kadar diyorum yapacak bişey yok da bazen eşim evde olmazsa aç kalıyorum o kötü oluyor

Yürümeye başlayınca çekmeceler boşalacak, oyuncaklar dağılacak

Yapmiyorum.
Temizlikle hic isim olmaz. Yemek yaptigima şükretsinler canim cikiyor aksama kadar iste. Yemek ve odev ben de . Gerisi esimde. Ister kendi yapar ister her hafta yardimci gelir. Hayatta karismam.

Yürümeye başlayınca çekmeceler boşalacak, oyuncaklar dağılacak
Tabi her yeni anne gibi bende kucağımdan insin de nereyi dağıtırsa dağıtsın diyorum ama sanırım pişman olucam.
Bebek çok zormuş onu anladım. 2 saattir uyutmaya çalışıyorum pestilim çıktı yine ve bakalım kaç saat daha uğraşacağım

Benimki de 3 aylık. Onu farkettiğim için şu anın kıymetini bilmeye çalışıyorum dişler, emekleme, yürüme, ek gıda derken daha zorlu bir süreç bekliyor bizi

Şu an iki gündür iki tane bebeyle cebellesmis ev darman duman çamaşırlar yikanmak uzere obeklenmis mutfağı hic anlatiyim adim aticak yer kalmamış halde oylece uzanmaktayim.Esim cocuklari uyutuyor her seyi bosver bi cay yap icelim hatun deyince attim kendimi koltuga yetismek falanda umrumda degil su an sadece ruh sağlığımi korumaya odaklandim gerisi önemsiz

Ben de yetisemeyenlerdenim. Gelin sarılıp aglasalim hiç de umursamıyorum açıkçası. Yemekten taviz vermem ama yemeğim illa ki olur. İşe git gel koştur bir de pırıl pırıl ev kimse beklemesin üzerim. Eşim de hiç umursamaz. Temizlik yapmak fuzuli iş gibi geliyor bana. Silip özene bezene pakladigim salonu evdeki bücürük hunharca kirletince kırılan hayallerimin sangirtisi Haliç 'ten duyuluyor çünkü. Nasıl olacak bilmiyorum. Yardımcı gelse çare olmayacak bu kesin ama. Büyük temizlikten yarım saat sonra her şey eskiye dönüyor çünkü

Benimki de 3 aylık. Onu farkettiğim için şu anın kıymetini bilmeye çalışıyorum dişler, emekleme, yürüme, ek gıda derken daha zorlu bir süreç bekliyor bizi
Haklsınız ☺ aman olsun sağlıklı olsunlar da klişe bebekli ama gerçekten öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…