- 15 Ocak 2018
- 2.670
- 4.840
- 83
- Konu Sahibi littlewaterspirit
-
Gösteride ne yapılacak? Bizden 400 lira istediler ama özel dikim 4 kıyafet verilecek kızım 4 oyunda arkadaşları ile beraber dans edecekEvet bu akşam 4,5 yaşında ki oğlumun çantasından yıl sonu gösterisi davetiyesi çıktı 350_TL şimdi ben oğlumun katılmasını istemediğimi söylersem olurmu kızlar , ne demeliyim okula bana bir akıl verin.
Ben de istiyorum ama çok daha acil ihtiyaçlarımız varCocyklar yilbasindan beri hazirlim yapiyorlardir ve grup oyunlaridir. Bu saatten sonra uygun olmaz. Hem butun arkadaslari katilacak yavru eksik kalmasin.
Valla o kadar canım sıkıldı ki bakmadım bile sadece katılmazsan üzülür musun dedim üzülmem annecim dedi. Bir de gösteri için hazırlık yapılan dans derslerine dönem başı katılamayacagimizi söylemiştim ödeme yapmıyorum o dersler için aylık ders farkını bile ödeyemeyecek durumda olduğumu biliyorlar sonuçta...Gösteride ne yapılacak? Bizden 400 lira istediler ama özel dikim 4 kıyafet verilecek kızım 4 oyunda arkadaşları ile beraber dans edecek
Danslara katılmayacaksa sıkıntı olmaz o zaman.çocuk da bir eksiklik hissetmez.aslında gidip arkadaşlarını orda dans ederken görmesi daha sıkıntı olur gibi geldi.katılmak istemiyorum dersiniz olur biterValla o kadar canım sıkıldı ki bakmadım bile sadece katılmazsan üzülür musun dedim üzülmem annecim dedi. Bir de gösteri için hazırlık yapılan dans derslerine dönem başı katılamayacagimizi söylemiştim ödeme yapmıyorum o dersler için aylık ders farkını bile ödeyemeyecek durumda olduğumu biliyorlar sonuçta...
Yarın bir Konuşayım bakalım ders ücretini odeyemecegimi soylememe rağmen derslere soktular. Gösteride rolü varsada bunun hesabını yapmışlardır umarımDanslara katılmayacaksa sıkıntı olmaz o zaman.çocuk da bir eksiklik hissetmez.aslında gidip arkadaşlarını orda dans ederken görmesi daha sıkıntı olur gibi geldi.katılmak istemiyorum dersiniz olur biter
Ben dönem başı dans derslerinin ücretini odeyemecegimi söyledim.Muhtemelen sene başından beri çalışılan bir programdır. Ve muhtemelen daha önce bununla ilgili bilgi verilmiştir size. Siz onay vermeden bu kadar parayla yapılan birşeye çocuğunuzu baştan katmazlar.
Ben dönem başı dans derslerinin ücretini odeyemecegimi söyledim.
Umarım öyledir öğretmen değişti yarın ben müdürü arayayım.O zaman bir karışıklık olmuş size yanlışlıkla davetiye gönderilmiştir. Öğretmeninizle de yarın arayıp ya da okula gidip konuşun, açıklamanızı yapın. Dert etmeyin çocuk o anda üzülüyor birkaç hafta sonra unutur.
Umarım öyledir öğretmen değişti yarın ben müdürü arayayım.
Gösteri ile ilgili bir bildirim yapılmadı. Dans dersleri bildirildi ben de ders ücretlerini odeyemeyecegimi ve çocuğumu derslere sokmamalarini istedim. Ücret odemiyorum ama derslere soktular durumunuzu biliyoruz idare ederiz diye..Ayrıca bu ücrete dahil ne var merak ettim, heralde birkaç gösteri birarada oluyor. Bizim gösteri ücretimiz 150 tl. 3 ay önceden bire bir tüm velilere söylendi taksit imkanı sağlandı. Acaba siz kesin olarak katılmıyoruz demediniz de öğretmen mi yanlış anladı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?