Yıl sonu gösterisi

littlewaterspirit

Kimbilir , belki de bir gün...
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2018
2.670
4.840
83
Evet bu akşam 4,5 yaşında ki oğlumun çantasından yıl sonu gösterisi davetiyesi çıktı 350_TL şimdi ben oğlumun katılmasını istemediğimi söylersem olurmu kızlar , ne demeliyim okula bana bir akıl verin.

Güncelleme

Evet kızlar okul müdürü ile görüştüm. Gösteriye katılmama gibi bir durumunuz olamaz zira gösterimizin yıldızı sizsiniz ama durumunuzu biliyorum fotoğraf ve kamera çekimi için 1 kişilik kontenjan sağladım , halk dansları ve bale öğretmenleri zaten konuyu biliyorlar , sadece kıyafet ücretleri için terziyle görüşünce sizin ödemeniz gereken minimum tutarı bildireceğim , onu da bir ara halledersiniz sıkmayın canınızı dedi... Bu arada bu yıl Meb 'e bağlanıyoruz dönem başı devlet teşvikinden faydalanmanızı sağlayacağım merak etmeyin , oğlunuz bizim de oğlumuz hepimiz çok seviyoruz onu sonra ki sene ilkokul döneminde de neler yapabileceğimize bakarız dedi.

Hepinize teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Cocyklar yilbasindan beri hazirlim yapiyorlardir ve grup oyunlaridir. Bu saatten sonra uygun olmaz. Hem butun arkadaslari katilacak yavru eksik kalmasin.

Gösteride ne yapılacak? Bizden 400 lira istediler ama özel dikim 4 kıyafet verilecek kızım 4 oyunda arkadaşları ile beraber dans edecek

Gösteride ne yapılacak? Bizden 400 lira istediler ama özel dikim 4 kıyafet verilecek kızım 4 oyunda arkadaşları ile beraber dans edecek
Valla o kadar canım sıkıldı ki bakmadım bile sadece katılmazsan üzülür musun dedim üzülmem annecim dedi. Bir de gösteri için hazırlık yapılan dans derslerine dönem başı katılamayacagimizi söylemiştim ödeme yapmıyorum o dersler için aylık ders farkını bile ödeyemeyecek durumda olduğumu biliyorlar sonuçta...

Danslara katılmayacaksa sıkıntı olmaz o zaman.çocuk da bir eksiklik hissetmez.aslında gidip arkadaşlarını orda dans ederken görmesi daha sıkıntı olur gibi geldi.katılmak istemiyorum dersiniz olur biter

Muhtemelen sene başından beri çalışılan bir programdır. Ve muhtemelen daha önce bununla ilgili bilgi verilmiştir size. Siz onay vermeden bu kadar parayla yapılan birşeye çocuğunuzu baştan katmazlar.

Danslara katılmayacaksa sıkıntı olmaz o zaman.çocuk da bir eksiklik hissetmez.aslında gidip arkadaşlarını orda dans ederken görmesi daha sıkıntı olur gibi geldi.katılmak istemiyorum dersiniz olur biter
Yarın bir Konuşayım bakalım ders ücretini odeyemecegimi soylememe rağmen derslere soktular. Gösteride rolü varsada bunun hesabını yapmışlardır umarım

Muhtemelen sene başından beri çalışılan bir programdır. Ve muhtemelen daha önce bununla ilgili bilgi verilmiştir size. Siz onay vermeden bu kadar parayla yapılan birşeye çocuğunuzu baştan katmazlar.
Ben dönem başı dans derslerinin ücretini odeyemecegimi söyledim.

Çocuğum yok ama konuyu okuyunca sinir oldum. 350 lira az para değil Petersburg balesine mi çıkıyorlar sanki. Niye daha az masraf yapacak gösteriler olamıyor mu. Ayıp ya bir çocuğu ve Velisini sırf parasal şeylerden bu etkinliklerden dışlamak. Konu sahibi katılmayın kendinizi de üzmeyin daha ne etkinlikleri olacak çocuğun

Ben dönem başı dans derslerinin ücretini odeyemecegimi söyledim.

O zaman bir karışıklık olmuş size yanlışlıkla davetiye gönderilmiştir. Öğretmeninizle de yarın arayıp ya da okula gidip konuşun, açıklamanızı yapın. Dert etmeyin çocuk o anda üzülüyor birkaç hafta sonra unutur.

Yazık böyle gösterilere hem bir sürü vakit harcıyorlar hem de maddi olarak velileri zora sokuyorlar. Hem küçüklerin tercihi bile önem arzetmiyor. Zoraki oynatılıyor çoğu. Maddi sıkıntınız da varsa gitmeyin. Bana çok gereksiz geliyor ki. Sırf bu gösteriler için günün çoğunu harcıyorlar da. Sırf veliler mutlu olsun anaokulumuzun nami yürüsün. Onun yerine küçük bir toprak alanda bitkiler ekip hergun onlarla ilgenseler hayatı öğrenirler.

Umarım öyledir öğretmen değişti yarın ben müdürü arayayım.

Ayrıca bu ücrete dahil ne var merak ettim, heralde birkaç gösteri birarada oluyor. Bizim gösteri ücretimiz 150 tl. 3 ay önceden bire bir tüm velilere söylendi taksit imkanı sağlandı. Acaba siz kesin olarak katılmıyoruz demediniz de öğretmen mi yanlış anladı?

Devlet okulu mu bu? Özel bile olsa çok yüksek ve emrivaki. Biz lise mezuniyetinde bile bu parayı isteyemiyoruz. Kişi başı 50 tl olan yemeği pahalı bulup gelmiyorlar Ankara’nın göbeğinde. Kaldı ki benim çocuklarım özelde, bugüne kadar hiçbir gösterileri için bu miktarda para ödemedim.

Gösteri ile ilgili bir bildirim yapılmadı. Dans dersleri bildirildi ben de ders ücretlerini odeyemeyecegimi ve çocuğumu derslere sokmamalarini istedim. Ücret odemiyorum ama derslere soktular durumunuzu biliyoruz idare ederiz diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…