Yıl sonu gösterisi

Bizden de 350 istediler. Bütün öğrencilerle çalışma yapıldı ama sadece gösteri için değil ayrıca para da vermedik. Gösteri içinde kıyafet, fotoğraf, yer kirası gibi giderlerin de olduğu soylendi

Bizde 450 tl odedik haftaya cuma yapilacak gosteri...3 kıyafet ve yer parasiymis...
Size bastan sormalilardi simdi esli oyunlar oluyor ... gitmezse oyun bozulur

Bizim kres bizlere bastan soyledi cok bi sey beklemeyin cocuklari sıkmadan ogretecegiz yaptiklari kadar artik dedi...benim icin onemli olan o toplulugun karşısina cikabilsin biseyler yapabilsin... dans hareketlerini dogru yapmis yanlis yapmis cok onemli degil...
Ama cook usteleyen sıkan kresler varmis duydum haklısınız kresin nami yurusun diye düşünüyorlar....
Biz 450 tl odedik ama biliyorum simdiden super bi organizasyon olmayacak maksat o topluluga çıksın.....

Fazla vakit harcanmamissa birşey diyemem. Ama her çocuğun karakteri bir değil. Bazı çocuklarda o kalabalık önüne çıkmak fobi bile olabilir ilerde. O ışıklar, sesler, birçok aynı anda bakış. Anne babanın çocuğunu iyi gözlemlemesi ve buna göre davranması lazim.
Sınıf içinde arkadaşlarına yaptığı mini tiyatro, drama, kukla gösterisi gibi faaliyetler çocuklara kalabalık önünde birşeyler yapabilme yetisini kazandırır zaten diye düşünüyorum. Tabi bu benim kendi düşüncem. Ben öyle gözlemledim.

Vay arkadaş sanki Mustafa Erdoğan Anadolu Ateşi'ne çıkaracak çocukları.
Henüz 4.5 yaşında, daha çok gösterisi olacak. Şu an sizin kadar önemsemiyor emin olun. Ben yerinizde olsam o gün ailece piknik/ oyun parkı/ sinema gibi gün boyu eğleneceği ve ailesiyle çok güzel zaman geçireceği etkinlikler planlarım.
Sıkmayın canınızı. Çocukları kullanarak açıkça sömürüyorlar insanları.

Bencede çok
Küçücük çocukların böyle şatafatlı gösterilere alıştırılmasını da hiç doğru bulmuyorum
Kıyafet parası içindedir ve zaten dikilmiştir o kıyafet
Durumunuzun olmadığını söylerseniz yardımcı olacaklardır diye düşünüyorum

350 tl nedir ya kucucuk cocuk icin.yorumlari okudum universite mezuniyeti bile o kadar etmiyo denmis.cok merak ettim gercekten ne yapacaklar bu parayla.

Herkese teşekkür ederim. Bu 3.yilimiz kreste gösteri olacağını biliyordum ve gösteri için dans derslerine katılmayacağımizi en başından bildirdim. Aylık 50 TL ekstra ders parası verecek durumum yok diyen insanın yıl sonu gösterisine katılmayacağını hesap etmişlerdir umarım. Her şekilde bu parayı veremem yarın Konuşayım erkenden neden bize davetiye gelmiş.

Ücretler biraz fahiş değil mi? Yani özel kıyafet bile olsa ne kadar bir maliyet olacak ki, sanki kreşler biraz fırsatçılık yapıyorlar gibi
En basit bir elsa kıyafeti almak istiyorsun en az 60-70 lira.öyle düşününce fiyat normal geliyor çünkü kıyafetler gerçekten hazırdan güzel.kızın ölçülerini alıp dikiliyor.ama birçok insanın ödeyemeyeceği rakamlar ona katılıyorum.biz öğretmenden memnun olduğumuz için bu kreşi seçtik.öyle olunca kızım da gösteriden mahrum kalamazdı.

Evet kızlar okul müdürü ile görüştüm. Gösteriye katılmama gibi bir durumunuz olamaz zira gösterimizin yıldızı sizsiniz ama durumunuzu biliyorum fotoğraf ve kamera çekimi için 1 kişilik kontenjan sağladım , halk dansları ve bale öğretmenleri zaten konuyu biliyorlar , sadece kıyafet ücretleri için terziyle görüşünce sizin ödemeniz gereken minimum tutarı bildireceğim , onu da bir ara halledersiniz sıkmayın canınızı dedi... Bu arada bu yıl Meb 'e bağlanıyoruz dönem başı devlet teşvikinden faydalanmanızı sağlayacağım merak etmeyin , oğlunuz bizim de oğlumuz hepimiz çok seviyoruz onu sonra ki sene ilkokul döneminde de neler yapabileceğimize bakarız dedi.

Kızım 6 yaşına girecek. Hep özel okula gitti ama 350 lira ödemedim hiçbir gösterisi için.
Geçen yıl 170 lira idi sanırım. Otelde yapıldı,kostüm kiralandı,dans ettiler ama öğretmenleri hazırladı gösteriye,onun icin ekstra ödeme yapılmadı. Kostümler de kiralanmıştı ve bu fiyata dahildi.
350 lira uçuk geldi bana,ayrıca dans için ödeme yapılması da tabi.
Ne varmış içeriğinde merak ettim acıkçası.
Ha birde 3 farklı dansları vardı hepsine ayrı kostüm kiralanmıştı bunu da belirtmeden geçemeyeceğim.
Kostüm alıyorlarsa saçma yani,bir daha nerede giyecek,kiralanabilir gayet

dans dersi için ödeme bana da çok tuhaf geldi.
iki çocuğum iki ayrı kreşe gitti böyle birşey duymadım.
mesela bu sene okuma bayramı gösterisi için 150 ödedik 3 ayrı kostüm kiralama bedeli.
350 çok abartı bir fiyat.

Yani tabiki fazla.
Bizimde otelde yapılmasına rağmen ,3 gayet güzel kostüm kiralanmasına rağmen rakam buydu.
Birde 4 yaş mezun bile olmuyor,seneye de devam edecek. Hadi ilkokula başlamadan önceki sene olsa amenna diyeceğim ama yine de abartı olmuş.

350 lirayı dandik ve bir daha doğru düzgün giyemeyeceği 1-2 kıyafete verip, 4 yaşındaki çocuğumu spot ışıkları altında milletin eğlencesine katacağıma, aynı 350 lirayla kuzen çocuklarını toplar evimde Disneyland gibi çocuk partisi veririm daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…