- Konu Sahibi littlewaterspirit
-
Bizim kres bizlere bastan soyledi cok bi sey beklemeyin cocuklari sıkmadan ogretecegiz yaptiklari kadar artik dedi...benim icin onemli olan o toplulugun karşısina cikabilsin biseyler yapabilsin... dans hareketlerini dogru yapmis yanlis yapmis cok onemli degil...Yazık böyle gösterilere hem bir sürü vakit harcıyorlar hem de maddi olarak velileri zora sokuyorlar. Hem küçüklerin tercihi bile önem arzetmiyor. Zoraki oynatılıyor çoğu. Maddi sıkıntınız da varsa gitmeyin. Bana çok gereksiz geliyor ki. Sırf bu gösteriler için günün çoğunu harcıyorlar da. Sırf veliler mutlu olsun anaokulumuzun nami yürüsün. Onun yerine küçük bir toprak alanda bitkiler ekip hergun onlarla ilgenseler hayatı öğrenirler.
Fazla vakit harcanmamissa birşey diyemem. Ama her çocuğun karakteri bir değil. Bazı çocuklarda o kalabalık önüne çıkmak fobi bile olabilir ilerde. O ışıklar, sesler, birçok aynı anda bakış. Anne babanın çocuğunu iyi gözlemlemesi ve buna göre davranması lazim.Bizim kres bizlere bastan soyledi cok bi sey beklemeyin cocuklari sıkmadan ogretecegiz yaptiklari kadar artik dedi...benim icin onemli olan o toplulugun karşısina cikabilsin biseyler yapabilsin... dans hareketlerini dogru yapmis yanlis yapmis cok onemli degil...
Ama cook usteleyen sıkan kresler varmis duydum haklısınız kresin nami yurusun diye düşünüyorlar....
Biz 450 tl odedik ama biliyorum simdiden super bi organizasyon olmayacak maksat o topluluga çıksın.....
Öğretmene durumunuz olmadığını söylerseniz yardimci olur bir sekildeBen de istiyorum ama çok daha acil ihtiyaçlarımız var
Benimde çocuğum var ve bence de çok gereksiz 350 l nedir ya.4.5 yaşındaki çocuklar zoraki sahne de iki hareket yapacak 350 l gitti.resmen soygunculuk.bence gitmeyin.yazık paranıza valla.bende luks buluyorum ve cocugum var:))
Ücretler biraz fahiş değil mi? Yani özel kıyafet bile olsa ne kadar bir maliyet olacak ki, sanki kreşler biraz fırsatçılık yapıyorlar gibiGösteride ne yapılacak? Bizden 400 lira istediler ama özel dikim 4 kıyafet verilecek kızım 4 oyunda arkadaşları ile beraber dans edecek
En basit bir elsa kıyafeti almak istiyorsun en az 60-70 lira.öyle düşününce fiyat normal geliyor çünkü kıyafetler gerçekten hazırdan güzel.kızın ölçülerini alıp dikiliyor.ama birçok insanın ödeyemeyeceği rakamlar ona katılıyorum.biz öğretmenden memnun olduğumuz için bu kreşi seçtik.öyle olunca kızım da gösteriden mahrum kalamazdı.Ücretler biraz fahiş değil mi? Yani özel kıyafet bile olsa ne kadar bir maliyet olacak ki, sanki kreşler biraz fırsatçılık yapıyorlar gibi
Kızım 6 yaşına girecek. Hep özel okula gitti ama 350 lira ödemedim hiçbir gösterisi için.
Geçen yıl 170 lira idi sanırım. Otelde yapıldı,kostüm kiralandı,dans ettiler ama öğretmenleri hazırladı gösteriye,onun icin ekstra ödeme yapılmadı. Kostümler de kiralanmıştı ve bu fiyata dahildi.
350 lira uçuk geldi bana,ayrıca dans için ödeme yapılması da tabi.
Ne varmış içeriğinde merak ettim acıkçası.
Yani tabiki fazla.dans dersi için ödeme bana da çok tuhaf geldi.
iki çocuğum iki ayrı kreşe gitti böyle birşey duymadım.
mesela bu sene okuma bayramı gösterisi için 150 ödedik 3 ayrı kostüm kiralama bedeli.
350 çok abartı bir fiyat.
Saçma değil,öz güven gelişimi,yeteneklerinin oluşması ve karakterinin oturması için çok önemliTabi ki katilmayabilirsiniz, bu tür şeyler zorunlu olamaz.
" Biz katılmayacağız" bu kadar.
Bence 4,5 yaş için zaten çok saçma bu tarz gösteriler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?