- 15 Ocak 2018
- 2.670
- 4.840
- 83
- Konu Sahibi littlewaterspirit
-
26 mayıstaYeni öğretmenin haberi olmayabilir. Bu arada gösteri ne zaman? Okulun kapanmasına çok az kaldı. Son dakika toplanmaz o para. Çalıştıran dans öğretmenlerine de aylık ödeme yapılıyor çünkü
Valla geçen sene bizim de 150 TL idi yine o kadar olsa belki bir şekilde ayarlardimÜniversite mezuniyet balom 135 tl.
135 tl!
350 tl nedir el kadar çocuğun yıl sonu gösterisi için?!?!
Özel bu sene çok yüksek rakam anlamadım ben de ...Devlet okulu mu bu? Özel bile olsa çok yüksek ve emrivaki. Biz lise mezuniyetinde bile bu parayı isteyemiyoruz. Kişi başı 50 tl olan yemeği pahalı bulup gelmiyorlar Ankara’nın göbeğinde. Kaldı ki benim çocuklarım özelde, bugüne kadar hiçbir gösterileri için bu miktarda para ödemedim.
Özel kreş...Özel okul mu bu?
Yuh artık ya her şey maddiyat olmuş
350 tl ye ne gösterisi
İlkokulda her sene gösterimiz olurdu
Evden kıyafet giyerdik ya da herkesin bulup alabileceği beyaz tshirt gibi kıyafetler belirlenirdi ücret falan ödemezdik
Şimdilerde öyle. İnsanlar bir de okullar arası yarışa girmiş gibi sanki. Kep atma töreni bile yapılıyor el kadar çocuklara.Üniversite mezuniyet balom 135 tl.
135 tl!
350 tl nedir el kadar çocuğun yıl sonu gösterisi için?!?!
Özel kreş...
Valla içinde sınırsız alkol var bu 135 tl'nin. İnsanlar delirmiş demek ki kep atma törenine gittiyse...Şimdilerde öyle. İnsanlar bir de okullar arası yarışa girmiş gibi sanki. Kep atma töreni bile yapılıyor el kadar çocuklara.
Devlette bu kadar uzun saat bakmiyorlar zira verdiğimde ki şartlarim farklıydı...Özel okula verince aidatla bitmiyor iş tabi. İdare edicez demişler siz yine okul idaresiyle görüşün vakit kaybetmeden. Daha gösteriye de vakit varmış, eğer ücreyi illaki isteyeceklerse bundan sonraki çalışmalara çocuğu katmasınlar bari.
Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi yanlışlıkla göndermiş olabilirler. Öğretmen değişti yeni öğretmen bilmiyordur belkiCocuk kiyafetlerinin dikimi buyuklerden daha pahali oluyor arkadaslar.. ben de gecen sene bu fiyata yakin bir sey odedim, bir de bende iki minnak dusununbuyudukce masraf daha azaliyor ama sene sonu gosterilerinde.. bu senekine katilmayacagimizi bastan soyledik, o yuzden davetiye gelmedi..
Ama derslere dahil etmişler siz istemediğiniz halde. Muhtemelen davetiye bilinçli gönderilmiştir, durumunuzu önceden biliyorlar sonuçta konuşursanız çocuk katılsın deyip ücreti de göz ardı edebilirler. Kıyafet ücretidir tahminimce o da .Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi yanlışlıkla göndermiş olabilirler. Öğretmen değişti yeni öğretmen bilmiyordur belki
Okullardaki bu gösterileri fazla lüks ve gereksiz bulan bi benmiyim?
Cocugum yok diye galiba
Arkadas olalim mibende luks buluyorum ve cocugum var:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?