- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
- 113
- Konu Sahibi nursehulya
-
canim ben temmuzdan beri 60 kiloyum ama :/ yani 6 ay oldu ya. yani neyi eksiltecegimi anlamadim. neyi azalticam ki kilo vereyim. bide doktora sey icin gitmek istiyorum vücut analizi falan yapsinlar göreyim bi kas yag oranim falan ne diye. aslinda elimde yillar önce uyguladigim doktorun verdigi bir kac diyet listem var onlara baslayayim diyorum ama onda da ekmek yeniyor ya. ben sevmiyorum ekmek yemegi. eger ayarlayabilirsem kendimi ona basliycam hatta yarin baslasam mi acaba
Böyle bir sıkıntın varsa tabi senin için dr daha iyi olur...Ben pek diyet listesine uyamıyorum diyet bana uysun diyorum hepEkmek sevmiyorsa karatay diyetinide inceleyebilirsin onda ekmek hiç yok...Onun yerine senin yaptığın gibi çerez var...
bende diyet yapamiyorum acikcasi :) bu listem cok serbest de o yüzden aslinda yani sunu yiyceksin bunu yiyceksin yok. saedec belirli ölcüler var o yüzden demistim :) ben herseyi yemegi seviyorum ya hic biseyden mahrum kalmadim ben 18 kilomu da verirken,
KİLO BİLDİRİM CETVELİ
KULLANICI ADI ŞUANDAKİ KİLO HEDEF KİLO VERİLEN KİLO
Nursehulya 64.3 60 1.2
Fatmaipek 66.2 58 4
Bayanbaloncuk 59.5 55 18.5
Moonlin14 63.2 58 0.4
Krizantem 64.9 60 0.1
Hayrisburcu 82 ? ?
Jelibonxxx 68 ? ?
arkadaşlar vordda çok güzel bir cetvel hazırlamıştım ama yapıştırınca aynısı olmadı çok üzgünüm vede eksikler soru işareti olarak gösterildi yazarsanız eklerim...
dr.a gittim kızlar bir haftada 1900 gr. vermişim aferin dedi bana akşam listemede makarna ilave etti yağsız ama soslu yada peynirli olabilirmiş.
not: makarna ve pilav yanında yoğurt yasak haberiniz olsun yaga çeviriyormuş aman dikkat kızlar .
ben akapunktura gidiyorum ve diyetimde var 3 haftada toplam 4700 vermişim.keşke hep böyle gitse ozaman yılbaşına kesin 60 olurum
bende diyet yapamiyorum acikcasi :) bu listem cok serbest de o yüzden aslinda yani sunu yiyceksin bunu yiyceksin yok. saedec belirli ölcüler var o yüzden demistim :) ben herseyi yemegi seviyorum ya hic biseyden mahrum kalmadim ben 18 kilomu da verirken,
Hoşgeldin sefa geldin canım...
kasım 21 de başladı diete hiç kiloma bakmadan ama 70 filandım
cuma günü kaçtı diet toparlıyamıyorum
pztsi dişçektirdim salı bi çıktım tartıya 69u gördüm çok üzldüm yarın
yeniden halbuki iyi gidiyordu
yürüyüşler kaldı yanlızca soğukta çıkamıyorum...
dediğin gibi yapınca olmuyor cnm maalesef.konu senin zaten ilk mesajında yapsana tablo oluşturma bölümünden bazı konularda varya ilk sayfalarda 2014 ocak anneleri gibi daha kolay olurda düzenlemen.
selam kızlar
sabah
1 yumurta
5 zeytin 1 dilim tan buğday ekmeği
1 banım pekmez
2 çatal peynir
yarım poğaça
ara
patates salatası 3 kaşık falandı
öğle
1 kepçe kuru fasulye
5 kaşık pilav
yoğurt
kızlar yorum yapsanız çok mu yemişim bana çok geldi sanki
selam kızlar
sabah
1 yumurta
5 zeytin 1 dilim tan buğday ekmeği
1 banım pekmez
2 çatal peynir
yarım poğaça
ara
patates salatası 3 kaşık falandı
öğle
1 kepçe kuru fasulye
5 kaşık pilav
yoğurt
kızlar yorum yapsanız çok mu yemişim bana çok geldi sanki
selamlar ben bugün tartıldım 81 geldim 1 kg daha gitmiş 2 haftada 5 oldu
bugün okulda suyum kalmamıştı hiç içemedim.eve gelirken bir baktım dudaklarım kurumuş
sabah kahvaltıda yarım kase çorba içtim(okulda o vardı) sonrada 1 fincan yeşil çay
öğlen nesfit bir kase
saat 3 de yeşil çay ve diyet bisküvi
saat 5 de muz
akşam yemeğinde fırında tavuk ve salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?