ıns guzel guzel haberlerle donersın canım
günaydın bugücüm, inşallah güzel haberler alırsın yarın emre beyden :)
özcancım kuşum hayırlısı olsunnnnnn yarın doktordan sonra bize haber ver tamam mı bu arada çok çok geçmişolsun tatlım dikkat et kendine biran önce düzelmeye çalış yolun uzun daha yapılcak çok iş var toparlan biran önce kocaman öpüyorum seni evde dinlen..
asucum yüreğine saglık tatlım dua edinki bana eski enerjik halime dönebileyim yoksa yandınız benden çekeceğinzi var salya sümük hiç çekilmem he he bebişleirnde çok mutlu ol emiii
adacım çok sağol...Allahım kalbindekini yüreğindekini en kısa sürece kucağına versin tatlım..Demekki benim yaşadıklarım aynısını sende yaşadın...Benım hormonlar fazla mesai yapıyor...İnşallah sonu güzel olur...Aminnn
Betyy cim pes etmek yok güzel düşün....Rahim filmi çektirecektin tatlım Allah yardımcın olsun..Bizi haberdar et güzelim...
Suzikom ya görüşemedik yavv sen gece kuşuı olmuşsuun:)))
Devincim nerelerde yavvvvv
Bugüll keyfin yerinde çok sevindim
Yeni tedaviye başlayan Imoje arkadaşımızada hayırlı olsun herşey gönlünce olsun diliyorum...
Ayşecim darısı bizlerin başına mutluluk resmine bayıldım..Ne mutlu sana ki eşiNe bu mutlulugu yaşatabildin...Çok istiyorum eşimin gözlerindeki o masum gülümsemeyi görebilkmeyi( Çok tedirgin günelrdir.. of of
özcancım kuşum hayırlısı olsunnnnnn yarın doktordan sonra bize haber ver tamam mı bu arada çok çok geçmişolsun tatlım dikkat et kendine biran önce düzelmeye çalış yolun uzun daha yapılcak çok iş var toparlan biran önce kocaman öpüyorum seni evde dinlen..
asucum yüreğine saglık tatlım dua edinki bana eski enerjik halime dönebileyim yoksa yandınız benden çekeceğinzi var salya sümük hiç çekilmem he he bebişleirnde çok mutlu ol emiii
adacım çok sağol...Allahım kalbindekini yüreğindekini en kısa sürece kucağına versin tatlım..Demekki benim yaşadıklarım aynısını sende yaşadın...Benım hormonlar fazla mesai yapıyor...İnşallah sonu güzel olur...Aminnn
Betyy cim pes etmek yok güzel düşün....Rahim filmi çektirecektin tatlım Allah yardımcın olsun..Bizi haberdar et güzelim...
Suzikom ya görüşemedik yavv sen gece kuşuı olmuşsuun:)))
Devincim nerelerde yavvvvv
Bugüll keyfin yerinde çok sevindim
Yeni tedaviye başlayan Imoje arkadaşımızada hayırlı olsun herşey gönlünce olsun diliyorum...
Ayşecim darısı bizlerin başına mutluluk resmine bayıldım..Ne mutlu sana ki eşiNe bu mutlulugu yaşatabildin...Çok istiyorum eşimin gözlerindeki o masum gülümsemeyi görebilkmeyi( Çok tedirgin günelrdir.. of of
canim yok o zaten normal bi ates degeri,39 gectikten sonra doktora gitmen gerekir ama seninki iyi merak etme
CİVCİCVİM BURADAYIM AMA BİR PROBLEM VARDI SİTEYE GİREMEDİM BİR TÜRLÜ...İŞLER YOĞUN BU SIRA ÇOK VAKTİM OLMUYOR..BUGÜN 4.GONAL F İ VURULACAĞIM.YARIN SABAH 8 DE RANDEVUM VAR...BENİM DE HORMONLAR çöktü sanırım dokunsalar ağlayacak gibi hissediyorum kendimi senağlama
anam noldu sıze kızlar yaaa yelkenler fora:2: olmazkı boyleee hanı bana moral verırıdınız sızzzzz....bende bugun 3 gonal f vuracagım yanlız sımdıden karnım bı dunya oldu...pantolonu zor kapadım sabah
CİVCİCVİM BURADAYIM AMA BİR PROBLEM VARDI SİTEYE GİREMEDİM BİR TÜRLÜ...İŞLER YOĞUN BU SIRA ÇOK VAKTİM OLMUYOR..BUGÜN 4.GONAL F İ VURULACAĞIM.YARIN SABAH 8 DE RANDEVUM VAR...BENİM DE HORMONLAR çöktü sanırım dokunsalar ağlayacak gibi hissediyorum kendimi senağlama
veeeee kızlar hepinize ayrı ayrı bişeyler yazmak istedim inanın ama sorun var bugün bi türlü istediğimi yapamıyorum...tüm yol arkadaşlarım içinn allahımdan tek dileğim sağlıkla bizi bebeklerimize kavuştuırması...
kızlar ben kacıyorum optum sızı kocaman hoscakalın bye bye
Özetçi geldi hanımmm :)) Çok komik yığınla işim var yarın çalışmıyorum p.tesi yumoşlarım toplanabilir işe gelemeyebilirim ama hala burdayım kopamıyorum sizlerden aklım kalıyor ya banane banane hepinize en büyük bedduam mutluluk içinde bogulun emiiiii...
Piştt adacım ısırmaya bugünlerde iğnelerden morardım zatiii neyseki kociş yanımdada neden oldunu biliyor senın ısırıgı nasıl ispatlarım şu günlerde :))))
özcüm doktorunu arayıp sorsan diyorum yok yere telaş etmeden en kolayı bu....Benim evdeki kağıtlarımda yazıyor grip ve nezle gibi durumlarda bizlere haber veririniz diye..
asucum dediğini yapmayı düşünüyorum bagırmak ne kelime yırtınıcam istanbulda yankılanıcak sesim :))
Ya devincim aynısı bende iş iş iş çokkkk benimde yarın kontrolum var....heyecanda var :)))
işte buuu özlemm...sanırım bundan da kötüyüm kıyafetlerim olmuyo ..davul gibi karnım...kendimi çok çirkin hissediyorummafoldumben
şekerler meraba
hayırlı cumalar
hoşgeldin nanecim, sana da hayırlı cumalar, bugün nasılsın :)
biraz yorgunluk, biraz baş ağrım var ama yinede kendimi bırakmıyorum. zor günler geçiriyoruz eşime destek olmaya çalışıyorum
kayınpederim rahatsızlanmış hastaneye yatırmışlar. kalp yetmezliği var demiş doktorlar
eşime destek olmaya çalışıyorum mafoldumben
sen nasılsın canım
adacim biz bugün esimle bebekleri luna parka götürcez teyzesi simdiden tanisinlar öyle yerleri diye düsündük esimle:)
ay canım ya, iki aynı durumu yaşıyoruz desene. birincisi benim de çok başağrım var. boyun fıtığı kaynaklı sık sık oluyor ben de.. bir de benim de kayınpeder oldukça ciddi hasta, karaciğer ile ilgil bir rahatsızlık ve yakın zamanda ameliyat olacak inşallah ikimizin de kayınpederlerine şifalar versin Rabbim.
ayyy süpersiniz süpeeer bayılıyorum size karı koca ve dilan derman ailesine. Rabbim sizi hiç ayırmasın birbirinizden :)
adacim biz bugün esimle bebekleri luna parka götürcez teyzesi simdiden tanisinlar öyle yerleri diye düsündük esimle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?