Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

ıns guzel guzel haberlerle donersın canım

günaydın bugücüm, inşallah güzel haberler alırsın yarın emre beyden :)

iyi dilekleriniz için çok sagolun kızlar

CİVCİCVİM BURADAYIM AMA BİR PROBLEM VARDI SİTEYE GİREMEDİM BİR TÜRLÜ...İŞLER YOĞUN BU SIRA ÇOK VAKTİM OLMUYOR..BUGÜN 4.GONAL F İ VURULACAĞIM.YARIN SABAH 8 DE RANDEVUM VAR...BENİM DE HORMONLAR çöktü sanırım dokunsalar ağlayacak gibi hissediyorum kendimi senağlama

veeeee kızlar hepinize ayrı ayrı bişeyler yazmak istedim inanın ama sorun var bugün bi türlü istediğimi yapamıyorum...tüm yol arkadaşlarım içinn allahımdan tek dileğim sağlıkla bizi bebeklerimize kavuştuırması...

canım cicoşum benim, böyle özet geçiyorsun ya seni tutup ısırasım geliyor sevgiden :)))))) çok şekersin, güzel dualarına mubarek cuma saatinde amin diyorum canım. inşallah senin zamanın gelmiştir de yakalayıverirsin yıldızını :)

canim yok o zaten normal bi ates degeri,39 gectikten sonra doktora gitmen gerekir ama seninki iyi merak etme

doğru canım çok yüksek bir değer değil özün ateşi ama biraz yatıp dinlenmeyi gerektirecek kadar yüksek. 38 üstü orta ateş diye adlandırılıyor ve istirahati gerektiriyor di mi asucum?

Aşılmayacak sorunlar değil aslında yaşadıklarımız benmi abartıyroum ilaçlarmı bilemem ama çevreme yansıtmamak için çaba sarfediyorum..Ben inanıyorum ben anne olucam..Ama bu tedavidemi sonrasındamı bilemiyorum...Allahım bilir..Kucagım boş kalmayacak bunun içinde elimden geleni yapacağım....Tedavimiz bu mübarek aya denk geldiyse vardır bundada bir hayır....

anam noldu sıze kızlar yaaa yelkenler fora:2: olmazkı boyleee hanı bana moral verırıdınız sızzzzz....bende bugun 3 gonal f vuracagım yanlız sımdıden karnım bı dunya oldu...pantolonu zor kapadım sabah

Özetçi geldi hanımmm :)) Çok komik yığınla işim var yarın çalışmıyorum p.tesi yumoşlarım toplanabilir işe gelemeyebilirim ama hala burdayım kopamıyorum sizlerden aklım kalıyor ya banane banane hepinize en büyük bedduam mutluluk içinde bogulun emiiiii...

Piştt adacım ısırmaya bugünlerde iğnelerden morardım zatiii neyseki kociş yanımdada neden oldunu biliyor senın ısırıgı nasıl ispatlarım şu günlerde :))))

özcüm doktorunu arayıp sorsan diyorum yok yere telaş etmeden en kolayı bu....Benim evdeki kağıtlarımda yazıyor grip ve nezle gibi durumlarda bizlere haber veririniz diye..

asucum
dediğini yapmayı düşünüyorum bagırmak ne kelime yırtınıcam istanbulda yankılanıcak sesim :))

Ya devincim aynısı bende iş iş iş çokkkk benimde yarın kontrolum var....heyecanda var :)))

anam noldu sıze kızlar yaaa yelkenler fora:2: olmazkı boyleee hanı bana moral verırıdınız sızzzzz....bende bugun 3 gonal f vuracagım yanlız sımdıden karnım bı dunya oldu...pantolonu zor kapadım sabah

işte buuu özlemm...sanırım bundan da kötüyüm kıyafetlerim olmuyo ..davul gibi karnım...kendimi çok çirkin hissediyorummafoldumben

aaaaa bu kadar çabuk kaptırmayın kendinizi böyle duygusallıklar son 2 bilemedin 3 iğnede başlasın kuzular. bence biraz şartlandırmayla ilgili. hani hormon alıyoruz diye duygusal olacağız diye düşünüyoruz o da etkiliyor. bomba gibisiniz hepiniz duygusal çöküş falan yooook, enerji var mutluluk var, hayata pozitif bakmak vaaar :)

amiiiiiin devincim amiiiin inşallah :)

ayy hadi bakalım, yarın cicoş, devincan ve özcüm olarak kontrolünüz var, çok şahane. en öndeki isim bugül, sonra sensin cicoş :)))))
işte buuu özlemm...sanırım bundan da kötüyüm kıyafetlerim olmuyo ..davul gibi karnım...kendimi çok çirkin hissediyorummafoldumben

aaaaa böyle bunalım bunalım konuşmalar kesin olarak yasak devincan, felsefemizi hatırla "pozitif düşün testte pozitifi gör"

hoşgeldin nanecim, sana da hayırlı cumalar, bugün nasılsın :)

biraz yorgunluk, biraz baş ağrım var ama yinede kendimi bırakmıyorum. zor günler geçiriyoruz eşime destek olmaya çalışıyorum
kayınpederim rahatsızlanmış hastaneye yatırmışlar. kalp yetmezliği var demiş doktorlar
eşime destek olmaya çalışıyorum mafoldumben
sen nasılsın canım

saricim yap tabiki gercekten iyi geliyor bak ondan sonra yeni dogmus gibi hisedeceksin kendini,istanbul bi ses duysun:))

adacim biz bugün esimle bebekleri luna parka götürcez teyzesi simdiden tanisinlar öyle yerleri diye düsündük esimle:)

ay canım ya, iki aynı durumu yaşıyoruz desene. birincisi benim de çok başağrım var. boyun fıtığı kaynaklı sık sık oluyor ben de.. bir de benim de kayınpeder oldukça ciddi hasta, karaciğer ile ilgil bir rahatsızlık ve yakın zamanda ameliyat olacak inşallah ikimizin de kayınpederlerine şifalar versin Rabbim.

adacim biz bugün esimle bebekleri luna parka götürcez teyzesi simdiden tanisinlar öyle yerleri diye düsündük esimle:)

ayyy süpersiniz süpeeer bayılıyorum size karı koca ve dilan derman ailesine. Rabbim sizi hiç ayırmasın birbirinizden :)

canim benim yerim seni.
Rabbim kimsenin evindeki huzuru eksik etmesin canim,isteyen kardeslerimin evlerinin meyvesini versin bu mübarek günde...
Aminnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…