süpersiniz......iyi düşünmüşsünüz canım..sizin pozitifliğiniz bebişlerinizede yansıyacak eminim...gamyoncuiremsu
insallah canim ya ellimizden geleni yapmaya calisiyoruz,ben nereye kadar daynirim bilmyiorum cok agirlasiyorum gibi geldi bana...
dayanırsın dayanırsın sen süper annesin kaydirigubbakcemile2
canım 2 can artı 1 kendi canın hoopp 3 can taşıyorsun...kolaymı azcık agırdan alıcaksın kendını dikkat edeceksin....Moralini bozman için bir sebep yok şükür ortada...O zaman eşine sırtını daya bırak gerisini koyver gitsin:lepi:
adacım yazarım hemencik yazarım sizlere son durumumu :))
Belki doktordan dogru kuaföre gidebilirim ...
Saçlarım uzum kısa kestirmeyi düşüyorum çok bunaldım bu sıcaklarda helede enseme yapışıyorlar çileden çıkıyorum..sabah uyanıyorum dipleri sırılsıklam.....saçlar yapışacagına bana spermler yapışsın yaaaaaaaaaohaoldumsmile
hahah bu güzeldi,ya buraya kadar geldik demmi artik gerisinide getiririz diye düsünüyorum,gecen aksam esimede dedim hic olmad yatir beni hastaneye diyorum,yazik oda yok ben baka bildim kadar bakarim diyip moralimi toparliyor... Şeniz yerim onu ben(pardon burasi namuslu yerdi)demmi )))
ALLAH seni ne yapmaya :))) ayy cok güldüm rabbimde seni güldürsün..... zemuszemus
canim benim yerim seni.
Rabbim kimsenin evindeki huzuru eksik etmesin canim,isteyen kardeslerimin evlerinin meyvesini versin bu mübarek günde...
Aminnnnnnnnn
nanelim semacım K.pederine acil şifalar versin Rabbim...Sabret bitanem herşey yoluna girecek..
adacım seninde K.pederine aciler versin Rabbim....
kizlar yeni okudum ALLAH acil sifalar versin ikinizin kayinpederlerinede,ALLAh yardimcilari olsun..
adacım yazarım hemencik yazarım sizlere son durumumu :))
Belki doktordan dogru kuaföre gidebilirim ...
Saçlarım uzum kısa kestirmeyi düşüyorum çok bunaldım bu sıcaklarda helede enseme yapışıyorlar çileden çıkıyorum..sabah uyanıyorum dipleri sırılsıklam.....saçlar yapışacagına bana spermler yapışsın yaaaaaaaaaohaoldumsmile
hahah bu güzeldi,ya buraya kadar geldik demmi artik gerisinide getiririz diye düsünüyorum,gecen aksam esimede dedim hic olmad yatir beni hastaneye diyorum,yazik oda yok ben baka bildim kadar bakarim diyip moralimi toparliyor... Şeniz yerim onu ben(pardon burasi namuslu yerdi)demmi )))
Demi haksızmıyım sen çabalayıp buraya kadar getirmişsin daha ne yapacaksın azıcık dur garii baba olmak o kadar kolaymı he he he namuslu topic burası başka yere gidin lütfen kaydirigubbakcemile3 ayıp kadın ayıp karnın burnunda töbe töbe
hahahahah kiz bazen varya esime sariliyorum yada bi öpeyim diyorum adam diyorki git yanimdan bebekler görcek diyor,dedim dellimisin ne yazik zaten yumurta toplamindan buyana tik yok :)))
aboo cok güldüm ama simid cikmak zorundayim ikinizide kocaman öpyüorum kendinize cici bakin yaramazlik yapmayin bunalim yok civcivcim...
Öpüyorum sizi...
hahahahah kiz bazen varya esime sariliyorum yada bi öpeyim diyorum adam diyorki git yanimdan bebekler görcek diyor,dedim dellimisin ne yazik zaten yumurta toplamindan buyana tik yok :)))
amin adacım amin..Rabbim seninde dilediklerini kat kat sana versin...gerçekten pozitifsin....Seninde kucagın boş kalmayacak bak gör....Kurban bayramı öncesi seninde güzel haberini alıcaz..Neden olmasınki aynı hastane aynı doktor aynı emr.catdoggda oldu sendede olucakk..Hadi babaklım 1-2-3 hopp spermler ada annenize tutunun gariiiiiii
aboo cok güldüm ama simid cikmak zorundayim ikinizide kocaman öpyüorum kendinize cici bakin yaramazlik yapmayin bunalim yok civcivcim...
Öpüyorum sizi...
nanelim semacım K.pederine acil şifalar versin Rabbim...Sabret bitanem herşey yoluna girecek..
adacım seninde K.pederine aciler versin Rabbim....
aa bu arada asucum iyi bir yere barmak bastın ; yumurta toplama sonrası tarnsfer sonrası ilişki yasak diye duymuştum....Hep uyarılarda aldım..Şuanda benım aşamamda olanlar ne yapsın..Doktora sormayı unuttum eşime dedim hatırlatsaydın diye diyorki töbe töbe oruçluyum hanım aklıma omu geldi :))) sapıgım ben sanırım :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?