Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

nanelim semacım K.pederine acil şifalar versin Rabbim...Sabret bitanem herşey yoluna girecek..

adacım seninde K.pederine aciler versin Rabbim....

insallah canim ya ellimizden geleni yapmaya calisiyoruz,ben nereye kadar daynirim bilmyiorum cok agirlasiyorum gibi geldi bana...

dayanırsın dayanırsın sen süper annesin kaydirigubbakcemile2
canım 2 can artı 1 kendi canın hoopp 3 can taşıyorsun...kolaymı azcık agırdan alıcaksın kendını dikkat edeceksin....Moralini bozman için bir sebep yok şükür ortada...O zaman eşine sırtını daya bırak gerisini koyver gitsin:lepi:

kizlar yeni okudum ALLAH acil sifalar versin ikinizin kayinpederlerinede,ALLAh yardimcilari olsun..

adacım yazarım hemencik yazarım sizlere son durumumu :))
Belki doktordan dogru kuaföre gidebilirim ...
Saçlarım uzum kısa kestirmeyi düşüyorum çok bunaldım bu sıcaklarda helede enseme yapışıyorlar çileden çıkıyorum..sabah uyanıyorum dipleri sırılsıklam.....saçlar yapışacagına bana spermler yapışsın yaaaaaaaaaohaoldumsmile

hahah bu güzeldi,ya buraya kadar geldik demmi artik gerisinide getiririz diye düsünüyorum,gecen aksam esimede dedim hic olmad yatir beni hastaneye diyorum,yazik oda yok ben baka bildim kadar bakarim diyip moralimi toparliyor... Şeniz yerim onu ben(pardon burasi namuslu yerdi)demmi )))

ALLAH seni ne yapmaya :))) ayy cok güldüm rabbimde seni güldürsün..... zemuszemus

Demi haksızmıyım sen çabalayıp buraya kadar getirmişsin daha ne yapacaksın azıcık dur garii baba olmak o kadar kolaymı he he he namuslu topic burası başka yere gidin lütfen kaydirigubbakcemile3 ayıp kadın ayıp karnın burnunda töbe töbe

ALLAH seni ne yapmaya :))) ayy cok güldüm rabbimde seni güldürsün..... zemuszemus

amin canım amin hepimiz gülelim beraber mutluluktannnnnn:hooray:bütün zaferler bebişler bizlerin olsun....Bol bol çocuk yapalım bak sen çiftle adımı attım ne dersin arkandan çift dikişl eben gelirmiyim yusyuvarlak top olurum süper ya tuttum ben bunu eşimide ezerim yazıkkkksositososito

canim benim yerim seni.
Rabbim kimsenin evindeki huzuru eksik etmesin canim,isteyen kardeslerimin evlerinin meyvesini versin bu mübarek günde...
Aminnnnnnnnn

Amiiiin güzel yürekli arkadaşım benim, Allah bizler için istediklerinin kat kat fazlasını sana versin inşallah canım benim. amin.

nanelim semacım K.pederine acil şifalar versin Rabbim...Sabret bitanem herşey yoluna girecek..

kizlar yeni okudum ALLAH acil sifalar versin ikinizin kayinpederlerinede,ALLAh yardimcilari olsun..

cicoşum, asucum sağolun şekerler. Rabbim nerede hasta, muhtaç varsa şifalarını versin inşallah...

:roflol: delüüüüüüüüü :)

maşallah canım buraya kadar geldiniz bundan sonrası da su gibi gelecek inşallah. biraz daha sıkın dişinizi Rabbim kolaylığını versin inşallah. bu arada namıslı mı dedin aklinialirimsmile

hahahahah kiz bazen varya esime sariliyorum yada bi öpeyim diyorum adam diyorki git yanimdan bebekler görcek diyor,dedim dellimisin ne yazik zaten yumurta toplamindan buyana tik yok :)))

amin adacım amin..Rabbim seninde dilediklerini kat kat sana versin...gerçekten pozitifsin....Seninde kucagın boş kalmayacak bak gör....Kurban bayramı öncesi seninde güzel haberini alıcaz..Neden olmasınki aynı hastane aynı doktor aynı emr.catdoggda oldu sendede olucakk..Hadi babaklım 1-2-3 hopp spermler ada annenize tutunun gariiiiiii

aboo cok güldüm ama simid cikmak zorundayim ikinizide kocaman öpyüorum kendinize cici bakin yaramazlik yapmayin bunalim yok civcivcim...
Öpüyorum sizi...

hahahahah kiz bazen varya esime sariliyorum yada bi öpeyim diyorum adam diyorki git yanimdan bebekler görcek diyor,dedim dellimisin ne yazik zaten yumurta toplamindan buyana tik yok :)))

aa bu arada asucum iyi bir yere barmak bastın ; yumurta toplama sonrası tarnsfer sonrası ilişki yasak diye duymuştum....Hep uyarılarda aldım..Şuanda benım aşamamda olanlar ne yapsın..Doktora sormayı unuttum eşime dedim hatırlatsaydın diye diyorki töbe töbe oruçluyum hanım aklıma omu geldi :))) sapıgım ben sanırım :dance:

aboo cok güldüm ama simid cikmak zorundayim ikinizide kocaman öpyüorum kendinize cici bakin yaramazlik yapmayin bunalim yok civcivcim...
Öpüyorum sizi...

tamamdır..Anlaşıldı merkez...Bu arada asucum ben senin son halini merak ediyorum..lunaparkta bizim için göbüşünle resim çekil tamam mı..öpüyorum kendine iyi bak Allaha emanet ol...ben p.tesiye kadar yazamam sanırım..

ahaha sizinki iyiymiş yine bizde ilaçlara başladığımız andan itibaren tık yoktu :) sonra kimyasal falan derken, anca bu ay accık vukuat oldu o da yumurtlama günlerimde değildi zaten ve korunduk çünkü ben çok stresliydim bu olaylardan sonra acaba mı demek istemedim doğrusu.. ayrıca geçen ay 9 unda regl oldum şu an bişi yok hala olmadım, gerçi benim normalde de düzenli değildir ama gecikme olacağını tahmin etmiştim zaten. bir an önce olsam da rahatlasam :)

canım benim güzel yürekli cicoşum, amin inşallah. ben de inanıyorum, ben de anne olacağım. bu defa daha da olumlu olacağım ve Allah benim yavrularımın bana gelmesine emre amcalarını 2. denememizde vesile edecek inşallaaaah :) bu arada çoğul konuştuğumu şimdi fark ettim, vardır bunda da bir hayır diyorum :))

Öpüyorum sizi...

asucum giderayak diyeceğim ki seninle tanıştığımıza o kadar mutluyum ki, topicimizin neşe ve moral kaynağı oldunuz sen ve minişlerin. iyi ki varsınız. güzelce eğlenin ama dikkat et çok yorma kendini asucuuuuum :)

amiiinnn canım, inşaallah iyileşir :Saruboceq:
severim kayınpederimi, çok şeker insan ya üzüldüm duyunca inşaallah iyileşir eşime de destek olmaya çalışıyorum mafoldumben

:roflol: :roflol: :roflol:

nanelim inşallah düzelir canım...Eşine destek ol..Kolay değil babası.....

bol bol bebişli anne olcaksın adacım....Vardır bir hayır vardır..Asucumun bu topice adım atmasından belli çifter çifter yapıcaz hepimiz...Senin bu yıldızların çok uğurlu gelecek....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…