Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

:))))))) valla canikom ben hiç cesaret edememiştim bir de zaten canım istememişti sanırım hormonlardan ya da heyecandan. eşim de sağolsun hiç imada bile bulunmamıştı :)

inşallah canım benim inşallah amiiin. evet ilk uğurumuz asu olduğuna göre çifter çifter yaparız bebişlerimizi kısmetse :)

ben geldim kızlar....öğle arasında arkadaşlarım beni alışverişe götürdüler..ciciler aldım kendime..daha iyiyim şimdi..sigarasızlık çok gerdi beni..1 tanede sigara içtim rahatladım nihayet...artık pozitifimmm...

kayınpederlerinize geçmiş olsun kızlar..tez zamanda şifalarına kavuşurlar inşallah...

bu arada cicoşum doktor yasaklanma zamanını söyleyecek merak etme..yani benimki sizi uyarana kadar cinsel hayatınıza devam edebilirsiniz dedi :)) sperm vermeden önce erkeğin 3-4 gün cinsel perhizli olması gerek bildiğim de o ...

bende gidiyorum kızlar kimse yok bas bas

aaaaa beni adamdan saymadın yani ööle mi cicoş

evet evet biz ona göre ayarlayıp bir defa bu iş için birlikte olmuştuk görev misali komik di mi :) çatlatma iğnesinden sonra kesinlikle yasak. çatlatma iğnesinden 2 gün önce birliktelik en mantıklısı. ona göre ayarlarsınız şekerim.

bu arada devincan cicilerin hayırlı olsun tatlım. ben sigarayı tedaviden aylar önce bıraktığım için onun stresini yaşamadım ama bırakmanın getirdiği kilolar kaldı üzerimde onları veremeden bu işe giriştik ama hayırlısı inşallah

ahh adacım içtiysen bırakmanın güçlüğünü biliyosundur...ben birden tedavinin içinde bulunca kendimi çok kötü oldu...içmeyince o kadar gergin ve sinirli oluyorum ki..şimdi davidof un 1 ml lik slim sigarasından alıyorum zorda kalmadıkça içmiyorum ama yemekten sonra içmeden olmuyor...eski doktorum hamile kalınca da 3-4 tane içebilirsin demişti.çünkü içmemenin vermiş olduğu stres içmenin verdiği zehirden daha çok etkiliyomuş bebeği ...içmemem gerektiğinin bilincindeyim ama hele eşimin kendisi sigara içerken bana içme dediğinde daha çok içesim geliyor...

evet canım bıraktığımda barut gibiydim, herşeye de ağlıyordum. belki senin şu sulugözlülük ilaçlardan çok sigarasızlıktan ileri geliyordur. sakın sakın doktoruna inanma. benim kuzenim çocuk doktoru ve sigara içerdi. hamileyken de günde 2-3 tane yarım yarım içti. ilk 3 ayında falan. bebeği doğdu, herşey yolunda, hatta ileri zekalı bir çocuk maşallahı var ama alerjik astım ve bunu sigaraya bağlıyorlar kuzenim de kahroluyor. sakın bunu kendine ve bebeğine yapma olur mu canım. şu an içmen bile çok iyi değil ama en azından transferden sonra tamamen bitir bu işi devincan.

biliyorum canım yaa..ama o kadar ani oldu ki herşey hazırlayamadım kendimi ..transferden sonra evde olacağım için büyük ihtimalle içmem.

biliyorum canım yaa..ama o kadar ani oldu ki herşey hazırlayamadım kendimi ..transferden sonra evde olacağım için büyük ihtimalle içmem.

biliyor musun bırakılınca ancak pat diye bırakılıyor. azaltılarak falan değil. ben bir gece öncesinde arkadaşlarla dışardaydım ve çok içmiştim sabah ağzımda o iğrenç tatla uyanınca tamam dedim bırakıyorum. o gün bıraktım, Rabbim bir daha içme ihtiyacı hissettirmesin diyorum şimdi.

nanelim hoşgeldin. bugün haftanın son günü olunca herkesin işler yoğun herhalde, kimsenin pek sesi çıkmıyor.

devincan bitrieceğinden eminim şekerim, sana güvenim tam :)

nanelim hoşgeldin. bugün haftanın son günü olunca herkesin işler yoğun herhalde, kimsenin pek sesi çıkmıyor.

devincan bitrieceğinden eminim şekerim, sana güvenim tam :)

canım ya bizim işyerinde bilgisayar biraz yavaş olduğundan sayfalar geç açılıyor, iş zaten yoğun. çok yoruldum ya, yarın dinleneceğim diyerek teselli ediyorum kendimi
çok susadım ama çok sıcak bilmiyorumkismile

canlarr... ben çıkıyorum...sabaha randevumuz var...civcivim ve özlemcim allah hepimizin yardımcısı olsun yarın...hepinize iyi akşamlar ve iyi haftasonları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…