Selam kızlar ben geldim ama iyi haberlerle gelemedim HSG sonucu iki tüpüm de tıkanmış, rahim olması gerekenden küçükmüş tüplerin ağzında tüpleri tıkayan polipler varmış falan filan bir sürü şey işte moralim çok bozuldu..... 1 sene önce tertemizdi 2 tüp de açıktı şimdi herşey alt üst... Ben bu gece yola çıkyorum 2-3 gün görüşemeyiz kendinize iyi bakın salı-çarşamba gelirim sanırım
Kizlar merhabaaaa... ilk Bravelle ignemi vurdum bu sabah. minik tupleri birbirine aktara aktara bir hal oldum :))) gonal-f daha kolaydi...ama gonal-f i hic sefffevmedim zaten :))) bu arada benim icin su kotu.. ben geceye girerken siz sabaha girdiginiz icin sizin sohbetlerinize katilamiyorum(( yani kacirmis oluyorum.. sayfalari okuyuncada. zaten hepiniz misil misil uyuyor oluyorsunuz :))
saglik olsun buna da sukur.. saricivciv tesekkur ederim hayatim... basladik bakalim maratonumuza.. umarim gercekten bu degisen ilaclar ise yarar..
sunuda demeden edemicem.. bu topik cok hareketli ve cok guzel.. sayfalar okadar cabuk ilerliyorki heyecanla okuyorum :) ve hamislerin aramizda bize destek vermesi acayip keyif verici oluyor.. AdaEgecim tesekkur ederim bu sicacik topigi actigin icin..
butun arkadaslarima bebisler gibi misil misil uykular diliyorum... aksama da menopur ignemi vurulacagim bana sans dileyin gelecegin anneleri.... kojjjaman optummm.
canım hayırlısı olsun ıns bak ıgnelerde basladın....n kadar guzellll...sonuda guzel olsun ıns
betusum canım arkadasım hıc moralını bozma lutfen....ben sana hıc kıyamam...bılıyorum senın kocaman bır kalbın var ve rabbım herseyı o guzel gonlune gore verecek...drunla bı konusun bakalım ıns guzel haberlerle doneceksın...boyle aksılıkler cok can sıkıyo ama buda bızım kaderımız nasılsa drun yanına gıdıyosun o sana ıyı seyler soyler ıns bunları erken ogrenmende guzel yolunuzu cızersınız dr unla en azından senı cok sevıyorum...hersey coook guzel olacak tamam mıopuyorumnanaktan
arkadaslar kafami karistiran bisi var.... bana 24 gun dogum kontrol hapi verdiler.. sonra durdurdular regl olacaksin dediler ultrasyonda 3 yumurta gorduler. ve regl ol yada olma cuma gunu igneler basliyorsun dediler. bizde yinede emin olmak icin dr. yi aradik. evet baslayacaksin dediler.. ama ben regl olmadim demistim. evet baslayacaksin bugun dedi. bende telden sonra basladim. igneye. ama benim istedigim sey suydu esasen. tr. den getirdigim has ari sutu polen bal hayit karisimi vardi. aktarci regl ikinci gunu baslayacaksin demisti. e hani regl olmadan ignelere basladik. simdi ben neyapmaliyim bana yardim edin kafam karisti(((((((((
tesekkur ederim tatlimda.. ben simdi ari sutu karisimina baslasam kotu mu olur acaba..?
Ben biliyordum zaten kötü birşey çıkacağını.. Dünden beri içim çok huzursuzdu ..."Apdala malum olur" derler bana da malum oldu işte.... Ben nasıl başa çıkacağım bu kadar sorunla.... Doktorum da bu 1 hafta yokmuş onunla da görüşemeyeceğim...
1 saat sonra Akçaya gidiyoruz 2 günlüğüne de olsa tatil yapacağız umarım bu tatil iyi gelir bana.....
Canım eğer adetin 2. günü başla dedilerse mutlaka bir sebebi vardır bence regl olmayı bekle zaten çok geçmeden regl olursun....
hepsıde duzelecek canım nıe bu kadar karamsar oluyosun...sen gıdınce n olacak sımdı ankaraya...kımınle goruseceksın kı
tatıle gelınce cok ıyı olmus canım doya doya dınlen kafan bosalır bırazzzz ayrıca hepsıde gececek...sen cok guclu bır kadınsın bılıyorum....
evet aktarci yanlis kullanmayin sakin dedi ve buzdolabinda bekletiyorum o karisimi. ama ignelere regl olmadan baslatmalarida ilginc geldi bana :) vardir bir bildikleri :))
kızlar buyuk dedemızın ayagı kırılmıs ıkı yerınden cokkk uzuldum hıc kıyamam sızden ıyı olmasın cooook ıyıdır..96 yasında gozluksuz kıtap okuyo hala masallah...
Biz Ankaraya rapor çıkartmak için gidiyoruz raporu da üniversite hastanesinden alacağız.... merkezde diğer doktor varmış o da tek kaldığı için çok yoğunmuş ama fırsat bulabilirsek onunla görüşürüz....
Umarım dediğin gibi olur canım... Zaten kıyıdaydım bunu da öğrenince yere çakıldım işte...
faydasını bılemem ıyı gelıyorsa neden olmasın kı bende ıncıre verdım kendımı gund 10 15 tane yıyorum
Aaa canım çok üzüldüm ya geçmiş olsun... Kusura bakma kendi derdimden seni soramadım sen nasılsın nasıl gidiyor iğneler?
vallahi bende bir ay once incir kurumu tamamladim 21 + 21.. ben de inaniyorum incir in faydalarina.. son bir haftadirda yemeye basladim.. Allah yardimcimiz olsun...
benim gibi ignelere baslayan kac kisiyiz bu topikte bilen var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?