özcancım kuşum hayırlısı olsunnnnnn yarın doktordan sonra bize haber ver tamam mı bu arada çok çok geçmişolsun tatlım dikkat et kendine biran önce düzelmeye çalış yolun uzun daha yapılcak çok iş var toparlan biran önce kocaman öpüyorum seni evde dinlen..
özcann geçmiş olsun...
adacım çok sağol...Allahım kalbindekini yüreğindekini en kısa sürece kucağına versin tatlım..Demekki benim yaşadıklarım aynısını sende yaşadın...Benım hormonlar fazla mesai yapıyor...İnşallah sonu güzel olur...Aminnn
AMİNNN AMİNNN RABBİMMM ŞU MÜBAREK AYIN HÜRMETİNE...
Betyy cim pes etmek yok güzel düşün....Rahim filmi çektirecektin tatlım Allah yardımcın olsun..Bizi haberdar et güzelim...
Suzikom ya görüşemedik yavv sen gece kuşuı olmuşsuun:)))
Devincim nerelerde yavvvvv
Bugüll keyfin yerinde çok sevindim
Yeni tedaviye başlayan Imoje arkadaşımızada hayırlı olsun herşey gönlünce olsun diliyorum...
gecelerin kuşuyum.))karşılaşamıyoruz özledim..
Ayşecim darısı bizlerin başına mutluluk resmine bayıldım..Ne mutlu sana ki eşiNe bu mutlulugu yaşatabildin...Çok istiyorum eşimin gözlerindeki o masum gülümsemeyi görebilkmeyi( Çok tedirgin günelrdir.. of of
özcümmm toparlannn .herşey çook güzel olacak.ufff ya hersey kasıyo benıııı bu ara n kadan guzel nesemı bulmustum bennnn
sagol tatlım yarın buyuk gun uc sılahsorler doktorda benımde 8:30 da bakalım nasılız yumoslarla
veeeee kızlar hepinize ayrı ayrı bişeyler yazmak istedim inanın ama sorun var bugün bi türlü istediğimi yapamıyorum...tüm yol arkadaşlarım içinn allahımdan tek dileğim sağlıkla bizi bebeklerimize kavuştuırması...
Özetçi geldi hanımmm :)) Çok komik yığınla işim var yarın çalışmıyorum p.tesi yumoşlarım toplanabilir işe gelemeyebilirim ama hala burdayım kopamıyorum sizlerden aklım kalıyor ya banane banane hepinize en büyük bedduam mutluluk içinde bogulun emiiiii...
civcivcanım
bizi habersiz bırakma...güzel haberlerle gel inşaşlaahhh..Böyle bedduaya can kurbannn
bedduan kabul olsun inşş.:)
çifter çifter bebişlenelim:))
Piştt adacım ısırmaya bugünlerde iğnelerden morardım zatiii neyseki kociş yanımdada neden oldunu biliyor senın ısırıgı nasıl ispatlarım şu günlerde :))))
özcüm doktorunu arayıp sorsan diyorum yok yere telaş etmeden en kolayı bu....Benim evdeki kağıtlarımda yazıyor grip ve nezle gibi durumlarda bizlere haber veririniz diye..
asucum dediğini yapmayı düşünüyorum bagırmak ne kelime yırtınıcam istanbulda yankılanıcak sesim :))
Ya devincim aynısı bende iş iş iş çokkkk benimde yarın kontrolum var....heyecanda var :)))
canim benim yerim seni.
Rabbim kimsenin evindeki huzuru eksik etmesin canim,isteyen kardeslerimin evlerinin meyvesini versin bu mübarek günde...
Aminnnnnnnnn
kimse yokmu huuuuuuuu suzişkom geçmişimi okuyorsun gel gel ben özetliyim sana :)))))
suzişko, devincan, nanelim haydi çıkın ortaya :)
Selam kızlar ben geldim ama iyi haberlerle gelemedim HSG sonucu iki tüpüm de tıkanmış, rahim olması gerekenden küçükmüş tüplerin ağzında tüpleri tıkayan polipler varmış falan filan bir sürü şey işte moralim çok bozuldu..... 1 sene önce tertemizdi 2 tüp de açıktı şimdi herşey alt üst... Ben bu gece yola çıkyorum 2-3 gün görüşemeyiz kendinize iyi bakın salı-çarşamba gelirim sanırım
Kizlar merhabaaaa... ilk Bravelle ignemi vurdum bu sabah. minik tupleri birbirine aktara aktara bir hal oldum :))) gonal-f daha kolaydi...ama gonal-f i hic sefffevmedim zaten :))) bu arada benim icin su kotu.. ben geceye girerken siz sabaha girdiginiz icin sizin sohbetlerinize katilamiyorum(( yani kacirmis oluyorum.. sayfalari okuyuncada. zaten hepiniz misil misil uyuyor oluyorsunuz :))
saglik olsun buna da sukur.. saricivciv tesekkur ederim hayatim... basladik bakalim maratonumuza.. umarim gercekten bu degisen ilaclar ise yarar..
sunuda demeden edemicem.. bu topik cok hareketli ve cok guzel.. sayfalar okadar cabuk ilerliyorki heyecanla okuyorum :) ve hamislerin aramizda bize destek vermesi acayip keyif verici oluyor.. AdaEgecim tesekkur ederim bu sicacik topigi actigin icin..
butun arkadaslarima bebisler gibi misil misil uykular diliyorum... aksama da menopur ignemi vurulacagim bana sans dileyin gelecegin anneleri.... kojjjaman optummm.
arkadaslar kafami karistiran bisi var.... bana 24 gun dogum kontrol hapi verdiler.. sonra durdurdular regl olacaksin dediler ultrasyonda 3 yumurta gorduler. ve regl ol yada olma cuma gunu igneler basliyorsun dediler. bizde yinede emin olmak icin dr. yi aradik. evet baslayacaksin dediler.. ama ben regl olmadim demistim. evet baslayacaksin bugun dedi. bende telden sonra basladim. igneye. ama benim istedigim sey suydu esasen. tr. den getirdigim has ari sutu polen bal hayit karisimi vardi. aktarci regl ikinci gunu baslayacaksin demisti. e hani regl olmadan ignelere basladik. simdi ben neyapmaliyim bana yardim edin kafam karisti(((((((((
hoşbuldum bettyjanımSuzişkom hoş geldin... Tedaviye başlayanlar arasında devin79 da var onu unuttun....
suzıııım hosgeldınnnn
hoşbuldum bettyjanım
pardonn 4 tane yıldız avcısı var:))
arka arkaya dogurcaksınız inşallah:)
hoşbuldumm özcüümmm...
ne durumdasın???
bak sen bize göre level atladın :)
bugun 3 ıgnemı oldum...yarın 4 olacak kısmetse...sabah konturolum varrr
ayy günler nasılda geçiyor bak...yarın 4.iğne bir bakmışsın bekleme sürecindesin...
cnmm herşey çook güzel olacakk..şimdi tüm kalbimiz burdaki 4 tane yol arkadaşı için çarpıyor...
bugun 3 ıgnemı oldum...yarın 4 olacak kısmetse...sabah konturolum varrr
kızlar sıze ıyıgeceler....ben yatıyorum sabah cok erken kalkacagım bakalım n durumdayım...ıns guzel haberlerle donerım yarın bye bye
Selam kızlar ben geldim ama iyi haberlerle gelemedim HSG sonucu iki tüpüm de tıkanmış, rahim olması gerekenden küçükmüş tüplerin ağzında tüpleri tıkayan polipler varmış falan filan bir sürü şey işte moralim çok bozuldu..... 1 sene önce tertemizdi 2 tüp de açıktı şimdi herşey alt üst... Ben bu gece yola çıkyorum 2-3 gün görüşemeyiz kendinize iyi bakın salı-çarşamba gelirim sanırım
kızlar buyuk dedemızın ayagı kırılmıs ıkı yerınden cokkk uzuldum hıc kıyamam sızden ıyı olmasın cooook ıyıdır..96 yasında gozluksuz kıtap okuyo hala masallah...
yok canım ben kur falan deyıl aklıma geldıkce yıyorum sımdı taze zamanı bıde bazen kurusunu duydum o kurlerıama hıc uygulamadım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?