Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

canlarım yol kankalarımmmmmm...
abilerim ablalarım gibi oldu))
ben geldimm:)
aklım sizde kalıyor .hemen geçmişi okudum şimdi tek tek ..

ufff ya hersey kasıyo benıııı bu ara n kadan guzel nesemı bulmustum bennnn
özcümmm toparlannn .herşey çook güzel olacak.

sagol tatlım yarın buyuk gun uc sılahsorler doktorda benımde 8:30 da bakalım nasılız yumoslarla

hayırlı haberlerle gel inşallah

ayy agzından bal damlıyor...aminnn
birbirimize dua edelim yol kankileriii

canim benim yerim seni.
Rabbim kimsenin evindeki huzuru eksik etmesin canim,isteyen kardeslerimin evlerinin meyvesini versin bu mübarek günde...
Aminnnnnnnnn

kimse yokmu huuuuuuuu suzişkom geçmişimi okuyorsun gel gel ben özetliyim sana :)))))

suzişko, devincan, nanelim haydi çıkın ortaya :)

ahhh canımsın sen biara girdim çıkmak zorunda kaldım...
adacanımm ösledimmm .

bettycan hsg bu rahim filmi degil mi?
yani eskiden sorun yoktu.yani doguştan gelen bir durum degil ilaçlar tedavi edilebilir bir durum sanki...dr unla konuşmadan senaryo yazmamaya çalış .lütfennn
yolunuz açık olsun.kalbimiz dualarımız seninleee

canım benim hayırlı olsun...adet olamdan başlandıysa uzun tedavidegilmi?

canım ben aylardaır arı sütü bal polen kullanıyorum...adetle beraber başla ne olabilirki.zaten dogal ürünler.
3 yumurta güzel arkadaşımm...ilaçlarla da çogalıyormuş zaten..
ayy darısı başımaaa inşallah..3 hiçte fena bir sayı degil.benim normalde 2 folikül gözüküyor.(
[

şuanda tedaviye başlayan 3 tane yıldız avcısı var...
özcannn,civcivcann ve imoje....
Dualarım sizinle kızlar.başaracaksınız inşallah.

Suzişkom hoş geldin... Tedaviye başlayanlar arasında devin79 da var onu unuttun....

ayy bu dr bıran once yapsada beklemeye bıraksa n ıyı olurrrr...acaba bayramdan once ogrenırmıyım kı

suzıcanım gıdıyorum sımdılık sessız sakın bakalım allah sonumuzu hayır etsın ınsss
hoşbuldum bettyjanım
pardonn 4 tane yıldız avcısı var:))
arka arkaya dogurcaksınız inşallah:)

hoşbuldumm özcüümmm...
ne durumdasın???
bak sen bize göre level atladın :)

sagol suzı canım allah razı olsun allah en kısa zamanda sanada tedavıye baslamayı nasıp etsın ınssss
ayy günler nasılda geçiyor bak...yarın 4.iğne bir bakmışsın bekleme sürecindesin...
cnmm herşey çook güzel olacakk..şimdi tüm kalbimiz burdaki 4 tane yol arkadaşı için çarpıyor...

kızlar sıze ıyıgeceler....ben yatıyorum sabah cok erken kalkacagım bakalım n durumdayım...ıns guzel haberlerle donerım yarın bye bye

İyi geceler kızlar,nasılsınız,izmir aşırı sıcak yaaa,yanıyoruz,klimasız bir hayat düşünemiyorum yaaa.....

canımcım hiçbişeye bozma moralini benim de durumum farklı sayılmaz..sağ yumurtalığım hiç yok hidrosalpinksim olduğundan sol kanalım kapatıldı...istemediğin kadar da çikolata kistim var...miyomlarda cabası...ama bir ümitle düştük bu yola ve Allahın izni ile bebişlerimize kavuşacağız...üzülmemek elde değil biliyorum...ama alnımızda ne yazılı ise o olur...sakın moralini bozma ...anne olacağım de ve buna inan...sadece sen ben değil burada sadece bu sayfada kaç kişiyiz bebek hasreti çeken...ümitsizlik en büyük kötülük bizim için...sakın ümidi elden bırakma...

devin79 yazını okuyunca...
Ümitsizlik köyüne gitme; ümitler var. Karanlığa doğru yürüme, güneşler var. Hz .Mevlana nın sözü geldi aklıma...

canım benimmm, üzülme bitanem.şuan seni en iyi ben anlarım ..olumlu düşün, hallolucak şeyler bunlar inşallah,Allahın izniyle..şimdi 2 gün de olsa tatil sana iyi gelicektir, hiç düşünme olumsuz şeyleri..bol bol dinlen, kafa dağıt.. Allah yardımcın olsun, öptüm..

kızlar buyuk dedemızın ayagı kırılmıs ıkı yerınden cokkk uzuldum hıc kıyamam sızden ıyı olmasın cooook ıyıdır..96 yasında gozluksuz kıtap okuyo hala masallah...

geçmiş olsun canım, Allahım şifa versin...

yok canım ben kur falan deyıl aklıma geldıkce yıyorum sımdı taze zamanı bıde bazen kurusunu duydum o kurlerıama hıc uygulamadım....

bol bol yumuş olsunlar inşallah, iğnelerle birlikte...şimdiden fıkırdamaya başlamışlardır :lepi:

kızlar neler yapıyorsunuz, giremiyorum çok topikimize, tedaviler nasıl gidiyor...Allahım çabalarınızı boşa çıkarmasın arkadaşlarım, tez zamanda alın o mutlu haberleri inşallah..hayırlısıyla darısı biz bekleyenlerin başına

suziskocum regl baslamadan tedaviye baslandigi zaman da ayni protokol uygulanacak yani kisa protokol.

bu arada o guzel dikelerin icin tesekkur ederim. insallah hempimizin kucaklari dolar...
vallahi ilacsiz uc yumurta iyimidir bilmiyorum ama. ilacla bakalim benim yumoslar cogalip buyuyecekmi. benimde oyle bir sorunum var zaten bastan gorunuyorlar sonra yok oluyorlar :) bu yuksek dozaj ilaclar umarim hepsini dengeli buyuturde yumoslarim toplanma asamasina gelebilirler..
aa hatta aksam saat 9.18 geciyor ben diger ignemi vurulmaya gidiyorum fistiklar.. e tabiki kojjjaman optum hepinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…