Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

günaydin kizlar,ya dünden buyana neler olmusda haberimiz yok...
Saricivciv orda resim cekinmedim canim ama bi kac gün önce cekinmisdim özelden msn göndereyim ordan bakarsin okmi canim,vallagi cok cikti karnim tek bi hamile kadanin dogum anini düsünün benimkide okada oldu iste diye bilirim....

canim benim ALLAH razi olsun bende sizleri cok seviyorum,ve hergün dualarimdasiniz,Rabbim bu mübarek ayin hatirina versin isteyen herkesin bebegni....

bettycim cok gecmis olsun canim ya moralini bozma bi git bakalim ankaraya belki ordaki hocalar farkli sey der...

Özlemcim sanada büyük gecmis olsun dede icin cok üzüldüm ALLAH acil sifalar versin....

Biz dün bebeklerimizi luna para götürdük teyzeleri ) aslinda ben götürdüm,benim esim camci onun calisdi bi alanda luna park varmis gel biraz gez ve degisik birseyler ye yani seker felan dedi )) bende sekeri duyarda gitmezmiyim...
Aslinda cok güzeldi 2 saate kadar sürekli dinlenerek gezdim orda,o ara esim tabiki calisiyor yazik,sonra ordan ciktik birlikte alis veris magzalarina gitdik aksama kadarda orda gezdik,iftar vakti eve geldik vallahi,kizlar insallah sizde hamile oldunuz zaman sakin sürekli evde oturmayin,gercekten gezmenin cok faydasi var egerki benim esim beni bukadar gezrimeseydi basindan belli ben cok hamlardim haftada 4 defa yüzmeye gitdim dönemler vardi,sorununuz olmadi sürece gercekten tavsiye ediyorum gezin tozun....

oy cnm maaşallah ilaçsız 3 yumurta bence süpermiş zemuszemus inşallah rahatça büyür ve çatlarlar, sonrada bebişini oluştururlar..hadi hayırlısı..

ay negüzel asucum, maaşallah..eşinin desteği ne iyi olmuş..bu nedenle sağlıklı bi hamilelik geçiriyosun.. Allah izin verirse bende hamiş olursam tam gaz spora devam edicem, plates, yüzme, inşallah...senide tebrik ediyorum kendine ayırdığın vakit için a.s.

Gercekten cok rhat bi gebelik geciriyom ama son 3,5 aydi böyle ondan önce 1,5aya yakin hic kalkmadan yatdim kanamam olmusdu ve sürekli cikarioyrdum ama simdi cok iyim canim...
ercekten beimde tavsiyem kendini yormadin sürece yapa bildin herseyi yap,biz bi dönem eve temizlikci tutalim dedik sonra ben va gectm ya niyeki ben yapa bildim yere kadar yaparim diye bak nerdeyse 7 aylik olcam ALLAHA binlerce sükür....

kızlar sabah gittim doktora..hafiften baş ağrım vardı..migrenim var benim ve ağrıyı hissettiğimde ilaç içmem gerekiyo ama bu sefer içemedim...kan verdim,ultrasona girdim en büyüğü 9.3 boyunda bana küçük geldiler ama doktor iyi dedi...bilmiyorum artık...salı sabahı randevum var gene...300 gonal f e devam...sonra şiddetli baş ağrısıyla eve döndüm ve saatlerdir yatıyordum...bu migren ne kötü bişey yaaa...civcivim,özlemim siz naptınız doktorda??? asucum iyi gelmiştir bebişlere gezmek...hatta en kolay luna park gezmeni yapmışsındır...doğduktan sonra hangisinin peşinden koşacağını şaşırarak gezeceksin lunaparkta :)))

devincim senin kacinci ignen oldu ? nekadar araliklarla ultrasyona aliyorlar? ben cuma basladim haftaya carsamba alacaklar ilk ultrasyona..

devincim senin kacinci ignen oldu ? nekadar araliklarla ultrasyona aliyorlar? ben cuma basladim haftaya carsamba alacaklar ilk ultrasyona..

canım salı başladım bugün 5.iğnemi kullandım.salı yine gidicem yani 8.günde..300 dozla başladım hala 300 kullanıyorum sen ne kadar kullanıyosun??

selammmm kızlar dun dr a gıttım hersey yolunda dedı...sımdılık 5 yumosum olmuz az deyıl mı dedım cok olması onemlı deyıl kalıtesı onemlı dedı....bıde cetrotıde dıye bır ıgne daha verdı onuda her sabah 10 da vurduracakmısım pazartesı sabah 9 da yıne konturolum varmıs yanı bıraz gec gelırım pazartesı 5 gunde 3 konturolum yanı....esıme perhızı dun verdı...alamadıgım kantahlılı sonuclarımıda alacagım yarın kısmetse ha bıde gonal f 200 le devam pazartesı gunu tekrar bakacakmıs doz ayarına....bende son durum bu......

devın canım sevındım hersey yolunda n guzellll bır gun arayla arkandayım canım allahım guzelll haberler vermeyı nasıp etsın hepppp...mıgren ıcın cok gecmıs olsun o benım esımdede var nasıl zor cok ıyı bılıyorum dıkkat et kendıne...opuyorumnanaktan

sagol asucanım amalıyat ettıler o yasında ama sımdı ıyı sukur....ama drlar ıyı olması cok zor dıyolar zaten 80 yasında erık agacından dusmus o ayagı senelerdır ıyı olmamıstı sımdı yıne aynı ayagı kırılmıs ufff allahım cok uzuluyorum kac yasında n kadar zor gelıyo yatakdan kalkamamak ona allahım acıl sıfa versın ıns....
Özlemcim sanada büyük gecmis olsun dede icin cok üzüldüm ALLAH acil sifalar versin....

teşekkür ederim özlemcim..sende de herşeyin yolunda olmasına çok sevindim..ama sen benden bir adım öne geçiyosun kontrolüm salı günü ve daha perhiz verilmedi biz civciv naptı acaba?? ben de öptüm çokopuyorumnanaktan

devın canım perhız verdı ama gun vermedı daha sanırım hazır olsun dıeeeebilmiyorumkismile bakalım yarın n dıyecek cok merak edıyorum acaba yumurtaları toplayacagı gunu soyler mı...bakalım hangımızın once toplanacak ama senın once olur sen ıgneye daha once basladın....

canım salı başladım bugün 5.iğnemi kullandım.salı yine gidicem yani 8.günde..300 dozla başladım hala 300 kullanıyorum sen ne kadar kullanıyosun??

Tatlim ben sabah 300 Bravelle, aksam 300 menopur kullaniyorum... gecen cuma basladim. bu carsamba da ilk kan testi ve ultrasyon olacakmis... bu igne ler bu sefer biraz acitti gibi. gonal-f acitmiyordu... ise yarasinda yeterki acitsin... sanirim pes pese geliyor tedavilerimiz.. hayirlisi olsun bu sefer inancim daha cok gibi.. yeni dr. yeni ilaclar... Insallah bizlerde kavusucagiz minik ellere...

Ozlemcim hayirli olsun tedavin.. devin sen ben baska kimler var tedavide acaba simdi..
birde yumoslarin kaliteli olmasi daha onemli 5 olmasina takilma tatlim. ayrica 5 tane toplanma asamasina gelmeside iyi...bence hersey guzel olacak... biraz evvel annemle konustum.. moralini yuksek tut, pozitif dusun dedi..baya bi konustuk.. gercekten moralim yerine geldi. Ne mutlu bize boyle birbirni cok iyi anlayan insanlarla karsilastik..
kislarr kendinize iyi bakin... Bebekler gibi misil misil bir uyku cekin..kojjjamannn optum

sagol tatlım....ıns hepımızın kı guzel sonuclanır....devın ben sen bıde cıvcıvım var suanda hepımız basladık tedavıye....unutmadım demı kımseyı...benım ılk gunlerdee cok streslıydım ama sımdı relaxsım bılıyorumkı nasıpten otesı yok ve ben ıstedıgım melegım ıcın elımden gelenı yapıyorum...ıns guzel allahım emeklerımızın karsılıgını verır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…