Tatlim ben sabah 300 Bravelle, aksam 300 menopur kullaniyorum... gecen cuma basladim. bu carsamba da ilk kan testi ve ultrasyon olacakmis... bu igne ler bu sefer biraz acitti gibi. gonal-f acitmiyordu... ise yarasinda yeterki acitsin... sanirim pes pese geliyor tedavilerimiz.. hayirlisi olsun bu sefer inancim daha cok gibi.. yeni dr. yeni ilaclar... Insallah bizlerde kavusucagiz minik ellere...
sagol tatlım....ıns hepımızın kı guzel sonuclanır....devın ben sen bıde cıvcıvım var suanda hepımız basladık tedavıye....unutmadım demı kımseyı...benım ılk gunlerdee cok streslıydım ama sımdı relaxsım bılıyorumkı nasıpten otesı yok ve ben ıstedıgım melegım ıcın elımden gelenı yapıyorum...ıns guzel allahım emeklerımızın karsılıgını verır...
devın canım perhız verdı ama gun vermedı daha sanırım hazır olsun dıeeeebilmiyorumkismile bakalım yarın n dıyecek cok merak edıyorum acaba yumurtaları toplayacagı gunu soyler mı...bakalım hangımızın once toplanacak ama senın once olur sen ıgneye daha once basladın....
inşallah canım...acı kimin umrundaki??? yeterki gelsin bebişler...
biz elimizdan geleni yapalım da ...takmamak elde olmuyo aslında ama hiç aklımıza getirmeden sürdürebilsek keşke tedaviyi....
hayırlısıyla olsun da 1 gün önce 3 gün sonra hiçç farketmez canım...sabah git gel bakalım sonra da yaz hemen...dualarım seninle güzelim...
Selam kızlar ben geldim ama iyi haberlerle gelemedim HSG sonucu iki tüpüm de tıkanmış, rahim olması gerekenden küçükmüş tüplerin ağzında tüpleri tıkayan polipler varmış falan filan bir sürü şey işte moralim çok bozuldu..... 1 sene önce tertemizdi 2 tüp de açıktı şimdi herşey alt üst... Ben bu gece yola çıkyorum 2-3 gün görüşemeyiz kendinize iyi bakın salı-çarşamba gelirim sanırım
Kizlar merhabaaaa... ilk Bravelle ignemi vurdum bu sabah. minik tupleri birbirine aktara aktara bir hal oldum :))) gonal-f daha kolaydi...ama gonal-f i hic sefffevmedim zaten :))) bu arada benim icin su kotu.. ben geceye girerken siz sabaha girdiginiz icin sizin sohbetlerinize katilamiyorum(( yani kacirmis oluyorum.. sayfalari okuyuncada. zaten hepiniz misil misil uyuyor oluyorsunuz :))
saglik olsun buna da sukur.. saricivciv tesekkur ederim hayatim... basladik bakalim maratonumuza.. umarim gercekten bu degisen ilaclar ise yarar..
sunuda demeden edemicem.. bu topik cok hareketli ve cok guzel.. sayfalar okadar cabuk ilerliyorki heyecanla okuyorum :) ve hamislerin aramizda bize destek vermesi acayip keyif verici oluyor.. AdaEgecim tesekkur ederim bu sicacik topigi actigin icin..
butun arkadaslarima bebisler gibi misil misil uykular diliyorum... aksama da menopur ignemi vurulacagim bana sans dileyin gelecegin anneleri.... kojjjaman optummm.
Ne kadar güzel anlatmışsın duygularını.Bir solukta okudum ve çok duygulandım.İnşallah herşey bundan sonra çok daha güzel olur...
arkadaslar kafami karistiran bisi var.... bana 24 gun dogum kontrol hapi verdiler.. sonra durdurdular regl olacaksin dediler ultrasyonda 3 yumurta gorduler. ve regl ol yada olma cuma gunu igneler basliyorsun dediler. bizde yinede emin olmak icin dr. yi aradik. evet baslayacaksin dediler.. ama ben regl olmadim demistim. evet baslayacaksin bugun dedi. bende telden sonra basladim. igneye. ama benim istedigim sey suydu esasen. tr. den getirdigim has ari sutu polen bal hayit karisimi vardi. aktarci regl ikinci gunu baslayacaksin demisti. e hani regl olmadan ignelere basladik. simdi ben neyapmaliyim bana yardim edin kafam karisti(((((((((
faydasını bılemem ıyı gelıyorsa neden olmasın kı bende ıncıre verdım kendımı gund 10 15 tane yıyorum
devin79 yazını okuyunca...
Ümitsizlik köyüne gitme; ümitler var. Karanlığa doğru yürüme, güneşler var. Hz .Mevlana nın sözü geldi aklıma...
kızlar neler yapıyorsunuz, giremiyorum çok topikimize, tedaviler nasıl gidiyor...Allahım çabalarınızı boşa çıkarmasın arkadaşlarım, tez zamanda alın o mutlu haberleri inşallah..hayırlısıyla darısı biz bekleyenlerin başına
canim benim ALLAH razi olsun bende sizleri cok seviyorum,ve hergün dualarimdasiniz,Rabbim bu mübarek ayin hatirina versin isteyen herkesin bebegni....
Biz dün bebeklerimizi luna para götürdük teyzeleri ) aslinda ben götürdüm,benim esim camci onun calisdi bi alanda luna park varmis gel biraz gez ve degisik birseyler ye yani seker felan dedi )) bende sekeri duyarda gitmezmiyim...
Aslinda cok güzeldi 2 saate kadar sürekli dinlenerek gezdim orda,o ara esim tabiki calisiyor yazik,sonra ordan ciktik birlikte alis veris magzalarina gitdik aksama kadarda orda gezdik,iftar vakti eve geldik vallahi,kizlar insallah sizde hamile oldunuz zaman sakin sürekli evde oturmayin,gercekten gezmenin cok faydasi var egerki benim esim beni bukadar gezrimeseydi basindan belli ben cok hamlardim haftada 4 defa yüzmeye gitdim dönemler vardi,sorununuz olmadi sürece gercekten tavsiye ediyorum gezin tozun....
kızlar sabah gittim doktora..hafiften baş ağrım vardı..migrenim var benim ve ağrıyı hissettiğimde ilaç içmem gerekiyo ama bu sefer içemedim...kan verdim,ultrasona girdim en büyüğü 9.3 boyunda bana küçük geldiler ama doktor iyi dedi...bilmiyorum artık...salı sabahı randevum var gene...300 gonal f e devam...sonra şiddetli baş ağrısıyla eve döndüm ve saatlerdir yatıyordum...bu migren ne kötü bişey yaaa...civcivim,özlemim siz naptınız doktorda??? asucum iyi gelmiştir bebişlere gezmek...hatta en kolay luna park gezmeni yapmışsındır...doğduktan sonra hangisinin peşinden koşacağını şaşırarak gezeceksin lunaparkta :)))
selammmm kızlar dun dr a gıttım hersey yolunda dedı...sımdılık 5 yumosum olmuz az deyıl mı dedım cok olması onemlı deyıl kalıtesı onemlı dedı....bıde cetrotıde dıye bır ıgne daha verdı onuda her sabah 10 da vurduracakmısım pazartesı sabah 9 da yıne konturolum varmıs yanı bıraz gec gelırım pazartesı 5 gunde 3 konturolum yanı....esıme perhızı dun verdı...alamadıgım kantahlılı sonuclarımıda alacagım yarın kısmetse ha bıde gonal f 200 le devam pazartesı gunu tekrar bakacakmıs doz ayarına....bende son durum bu......
bu arada kızlar ben cicoşu çok merak ettim. ne zaman toplanacak yumurtaları acaba, yazdı da ben mi kaçırdım ki?
Günaydın kızlar burdayım hafta sonu yazamadım kusura bakmayın lütfen(
Doktordan gelince direk kuaföre gittim saçlarımı kestirdim röflemi yaptırıdm moral olsun diye :)))
Evde iş yapmam yasakladın..Hareketlerime dikkat etmem gerekiyormuş riskli durumdaymışım yumoşlarımdan dolayı( Salı sabahı toplanıyor canlarım....Ama operasyonum biraz uzun sürebilirmiş birde opu sonrası karnımda su toplamsı ihtimali bende %100 imiş..Hemen transferim olamayabilirmiş..İşte Dün akşam çatlatma iğnemi oldum :)) Hareketlerime dikkat ediyorum zaten kasıklarımda agrım var..
**Kızlar işim epeyce var geçmişi okuyamıycam affedin...
Yanlızca bettyim geçmiş olsun bitanem...Herşey Allahtan Sen bunuda aşarsın....
Günaydın kızlar burdayım hafta sonu yazamadım kusura bakmayın lütfen(
Doktordan gelince direk kuaföre gittim saçlarımı kestirdim röflemi yaptırıdm moral olsun diye :)))
Evde iş yapmam yasakladın..Hareketlerime dikkat etmem gerekiyormuş riskli durumdaymışım yumoşlarımdan dolayı( Salı sabahı toplanıyor canlarım....Ama operasyonum biraz uzun sürebilirmiş birde opu sonrası karnımda su toplamsı ihtimali bende %100 imiş..Hemen transferim olamayabilirmiş..İşte Dün akşam çatlatma iğnemi oldum :)) Hareketlerime dikkat ediyorum zaten kasıklarımda agrım var..
**Kızlar işim epeyce var geçmişi okuyamıycam affedin...
Yanlızca bettyim geçmiş olsun bitanem...Herşey Allahtan Sen bunuda aşarsın....
hadi bakalım civcivim süpersinn...yorma kendini hiç..şımar bu sıra opuyorumnanaktan
ay canım benim seni çok merak ettim hoşgeldin. saçlarını güle güle kullan eminim çok yakışmıştır.
demek büyük gün salı canım Allah yardımcın olsun canım. kaç yumurtan oluşmuş cicoşum genelde pko hastalarında çok yumurta üretenlerde bu su toplama olayı (ohss) oluyor.. doktorun %100 olacak demesine biraz şaşırdım canım. dozların da çok yüksek değildi, neden böyle oldu iyice sordun mu? yumurta çatlayınca karın içine bir miktar sıvı yayılıyor her ay regl öncesi karnımızı şiş hissetmemiz falan bu yüzden işte. düşün o bir yumurtayla olan sıvı tutma, 15-20 yumurtayla nasıl oluyor.. bence kendi doktorunu da arayıp bir sorabilirsin. kesinlikle endişelendirmek için yazmıyorum ama hoş bir durum değil. bugül yaşamıştı sanırım aynı olayı, ondan bilgi alabilirsin cicoşum.
Allah razı olsun meleğim...Evet hep aklımdaydınız ama ortamını bulamadım(
Canım bende pko hastasıydım...Benim beklenenden çok fazla yumoşum oluşmuş...Ben farkındaydım zaten oturup kalmakta zorlandım ben cuma gunu....Ben korkmuyorum olmayacak öyle birşey..Onlar beni uyardılar he rtürlü duruma karşı evet riskliymişim ama benim başıma gelmeyecek adacım...Bütün ilaçları benden c.tesi günü kestiler((
Devincim çok teşekkür ederim.Allah razı olsun bitanem..Hoplamak Zıplamak,Koşmak,Ayakta kalmak yasak tuz yasakalndı bana....Dua edin lütfen benden beklenip korkulan şey başıma gelmesin lütfen dualarınıza ihtiyacım var..:Saruboceq:
canımmm dua etmez olur muyum hiç??? Allah yardımcın olsun ve bebişinle yola devam etmeyi nasip etsin inşallah...kaç gün gonal f kullanmış oldun ve kaçıncı günde toplanıyo canım benim yarın kontrolüm var bugün 7.iğneyi olcam ne zaman toplanır acaba??? doktor ilk gittiğimde tahminen 21 inde toplanır demişti..
canım yol kankim, yıldız avcım benim evet inşallah senin başına gelmeyecek ama her duruma hazırlıklı ol ne olur. en ufak bir belirtisini hissettiğin anda da (inşallah hiçbişicik olmıcak ama) hemen hastaneye git tamam mı. inşallah herşey çok güzel olacak cicoşum :)
Alalh razı olsun bitanem...Benim iğne kullanımım 8 gün sürdü tatlım..Ama ben eskiden pko hastasıydım...Bu sebeple beklenenden daha fazla yumoş çıkmış..Bütün ilaçlarımı kestik..Beni dogal olarak yumoşlarım zorluyor...Bende su toplama ihtimali varmış hertürlü duruma karşı uyardılar....Tuzu direk kestiler...Risklisin dediler..Ben bunları düşünmek istemiyorum..Benım operasyon biraz uzun sürebilirmiş....Genel anestezi yapılacak bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?