Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

inşallah canım...acı kimin umrundaki??? yeterki gelsin bebişler...

biz elimizdan geleni yapalım da ...takmamak elde olmuyo aslında ama hiç aklımıza getirmeden sürdürebilsek keşke tedaviyi....

hayırlısıyla olsun da 1 gün önce 3 gün sonra hiçç farketmez canım...sabah git gel bakalım sonra da yaz hemen...dualarım seninle güzelim...

sagol kader arkadasım benım benım dualarımda hep sızınle....dr sabah 9 gıdecegım tahlıl sonuclarımı ogleden sonra alacagım ıns guzel haberlerle donerım...opuyorumnanaktan

günaydın güzellerim, yıldız avcılarım, yol kankilerim. hepimize güzel haberlerle dolu bir hafta diliyorum.

ne çok kaynatmışsınız haftasonu maşallah ya :)

ahh be betişim, sen zaten hissediyordun... üzüldüm ama bak artık herşeyin bir çaresi var, zaten normal yolla olmuyor bizlerin, tüp bebekte de tüpleri tıkayan poliplerin bir önemi olacağını sanmıyorum canım. sen moralini yüksek tutmaya çalış, inşallah bu denemende olacak canım arkadaşım benim :)

imocan, hayırlı ve uğurlu olsun tekrar :) asıl ben sizlere teşekkür ederim beni yalnız bırakmadığınız, yol kankim olduğunuz için :)))))

Ne kadar güzel anlatmışsın duygularını.Bir solukta okudum ve çok duygulandım.İnşallah herşey bundan sonra çok daha güzel olur...

tiancu teşekkür ederim canım, güzel dualarına amin diyorum, inşallah Rabbim isteyen herkesi evlatlarına kavuştursun, bizleri de içlerinden ayırmasın...

imocan bence günü fark etmez. arı sütü bal polen yumurtaların büyümesine katkıda bulunuyor diye biliyorum ama hayıt ne işe yarıyor onu bilemedim canım. doktoruna danıştın mı?

faydasını bılemem ıyı gelıyorsa neden olmasın kı bende ıncıre verdım kendımı gund 10 15 tane yıyorum

kısss sen naaptın 10-15 taneyle şekerini çıkarmayasın :)))))

devin79 yazını okuyunca...
Ümitsizlik köyüne gitme; ümitler var. Karanlığa doğru yürüme, güneşler var. Hz .Mevlana nın sözü geldi aklıma...

suzişkom ya yine döktürmüşsün. sen artık dönsene yaaa :)

feslişcim özlettin kendini :)

canim benim ALLAH razi olsun bende sizleri cok seviyorum,ve hergün dualarimdasiniz,Rabbim bu mübarek ayin hatirina versin isteyen herkesin bebegni....

ayy canım benim Allah razı olsun senden amiiiiin :)

senin hamileliğini kendime örnek alıcam asucum. ne güzel ne bilinçli hareket etmişsin. valla eşini de seni de çok takdir ediyorum maşallah :)

canım bence 5. iğne için boyutları gayet güzel yumoşların. aah o baş ağrısı Allah düşmanıma vermesin. ilaçların yan etkilerinde yazıyordu ödüm kopuyordu benimkini azdıracak diye ama çok şükür bana olmamıştı. bu arada dün ender saraç tv deydi. oruçluyken baş ağrırsa ilaç kullanılamayacağı için yapılacak birşeyi söyledi. nane yağı alınıp tam başparmak ve işaret parmak arasındaki perde dokunun üzerine bir damla damlatılıp bastırılacakmış iki el için de aynı şey yapılacakmış. baya hafifletirmiş. bir denesen canım?

maşallah tatlım baya yol aldınız :) dr un dediği doğru önemli olan kalite kesinlikle. hem geriden gelen yumoşlar olur 5 dediği rahat rahat 8 e çıkar bence :)

bu arada kızlar ben cicoşu çok merak ettim. ne zaman toplanacak yumurtaları acaba, yazdı da ben mi kaçırdım ki?

bu arada kızlar ben cicoşu çok merak ettim. ne zaman toplanacak yumurtaları acaba, yazdı da ben mi kaçırdım ki?

GÜNAYDINNNNN...Adacım cicoştan ses yok cumartesiden beri bekliyorum ama hala bişey yazmadı...cumartesi iğnesini vurulduysa bugün toplanması lazım bakalım yazar olanları nasıl olsa.. baş ağrısı için nane yağını ben de kullanıyorum gerçekten çok iyi geliyor ama migren atağı başladığında ne içsen faydasız maalesef mafoldumben hep hamile kalırsam ve başım ağrırsa naparım diye düşünüyorum...çok kötü çokkk...

tabi canım migren ağrıları çok kötüdür haklısın. benim de boyun fıtığı kaynaklı başağrılarım olur ve çok fenadır, aynı migren tarzında başlayınca geçmeyen, ağrıdan gerildikçe daha da fazlalaşan bir ağrı. Rabbim verir bir kolaylığını diyorum artık ne diyim :)

evet devincim ya kimsecikler yok, hatta sen de çıkmışsın pazartesi olması nedeniyle herkes yoğun herhalde. ben cicoşu çok merak ediyorum gelse de haber verse :)

Günaydın kızlar burdayım hafta sonu yazamadım kusura bakmayın lütfen (
Doktordan gelince direk kuaföre gittim saçlarımı kestirdim röflemi yaptırıdm moral olsun diye :)))
Evde iş yapmam yasakladın..Hareketlerime dikkat etmem gerekiyormuş riskli durumdaymışım yumoşlarımdan dolayı ( Salı sabahı toplanıyor canlarım....Ama operasyonum biraz uzun sürebilirmiş birde opu sonrası karnımda su toplamsı ihtimali bende %100 imiş..Hemen transferim olamayabilirmiş..İşte Dün akşam çatlatma iğnemi oldum :)) Hareketlerime dikkat ediyorum zaten kasıklarımda agrım var..

**Kızlar işim epeyce var geçmişi okuyamıycam affedin...

Yanlızca bettyim geçmiş olsun bitanem...Herşey Allahtan Sen bunuda aşarsın....

hadi bakalım civcivim süpersinn...yorma kendini hiç..şımar bu sıra opuyorumnanaktan

ay canım benim seni çok merak ettim hoşgeldin. saçlarını güle güle kullan eminim çok yakışmıştır.

demek büyük gün salı canım Allah yardımcın olsun canım. kaç yumurtan oluşmuş cicoşum genelde pko hastalarında çok yumurta üretenlerde bu su toplama olayı (ohss) oluyor.. doktorun %100 olacak demesine biraz şaşırdım canım. dozların da çok yüksek değildi, neden böyle oldu iyice sordun mu? yumurta çatlayınca karın içine bir miktar sıvı yayılıyor her ay regl öncesi karnımızı şiş hissetmemiz falan bu yüzden işte. düşün o bir yumurtayla olan sıvı tutma, 15-20 yumurtayla nasıl oluyor.. bence kendi doktorunu da arayıp bir sorabilirsin. kesinlikle endişelendirmek için yazmıyorum ama hoş bir durum değil. bugül yaşamıştı sanırım aynı olayı, ondan bilgi alabilirsin cicoşum.

hadi bakalım civcivim süpersinn...yorma kendini hiç..şımar bu sıra opuyorumnanaktan

Devincim çok teşekkür ederim.Allah razı olsun bitanem..Hoplamak Zıplamak,Koşmak,Ayakta kalmak yasak tuz yasakalndı bana....Dua edin lütfen benden beklenip korkulan şey başıma gelmesin lütfen dualarınıza ihtiyacım var..:Saruboceq:

Allah razı olsun meleğim...Evet hep aklımdaydınız ama ortamını bulamadım (
Canım bende pko hastasıydım...Benim beklenenden çok fazla yumoşum oluşmuş...Ben farkındaydım zaten oturup kalmakta zorlandım ben cuma gunu....Ben korkmuyorum olmayacak öyle birşey..Onlar beni uyardılar he rtürlü duruma karşı evet riskliymişim ama benim başıma gelmeyecek adacım...Bütün ilaçları benden c.tesi günü kestiler ((

canım yol kankim, yıldız avcım benim evet inşallah senin başına gelmeyecek ama her duruma hazırlıklı ol ne olur. en ufak bir belirtisini hissettiğin anda da (inşallah hiçbişicik olmıcak ama) hemen hastaneye git tamam mı. inşallah herşey çok güzel olacak cicoşum :)

canımmm dua etmez olur muyum hiç??? Allah yardımcın olsun ve bebişinle yola devam etmeyi nasip etsin inşallah...kaç gün gonal f kullanmış oldun ve kaçıncı günde toplanıyo canım benim yarın kontrolüm var bugün 7.iğneyi olcam ne zaman toplanır acaba??? doktor ilk gittiğimde tahminen 21 inde toplanır demişti..

Alalh razı olsun bitanem...Benim iğne kullanımım 8 gün sürdü tatlım..Ama ben eskiden pko hastasıydım...Bu sebeple beklenenden daha fazla yumoş çıkmış..Bütün ilaçlarımı kestik..Beni dogal olarak yumoşlarım zorluyor...Bende su toplama ihtimali varmış hertürlü duruma karşı uyardılar....Tuzu direk kestiler...Risklisin dediler..Ben bunları düşünmek istemiyorum..Benım operasyon biraz uzun sürebilirmiş....Genel anestezi yapılacak bana..

-tatlicadiarzu-çok heyecanlıyım...Korkuda var..Sonuç güzel olucak inşallah....

genel anesteziden sakın korkma canım. benim doktorum herkese genel anestezi yapıyor bana lokal mi genel mi istersiniz diye sormadı bile :) zaten uyutma ve uyandırma narkozu denen bir narkoz veriyorlar öyle ameliyat narkozu değil yani. solunumunu makinalar falan değil sen yapıyorsun yine hiç telaşlanma bence en iyisi :)

Devincim kusura bakam tatlım eksik yazmışım...Bir hoşumda bugün beni anlayın artıkın...
8 gün iğne kullandım 11.gün yomuş toplanıcak..

günaydin kizlar nasilsiniz???
Saricivciv canim benim yarin senin günün demmeki ,canim insallah hic bi aksilik cikmadan gececek hersey,sen rahat ol yeterki,bak moralinde yerinde saclar kesilmis bakimlar yapilmis ohhh misss ler gibi gelsin bebisimiz artik demmi????
Kizlar bizde bugün yani birazdan dogum yacam hastaneye gitcez ordaki doktorlarla görüsmemiz var bakalim ne diycekler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…