Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

hoşgeldin asucum günaydın :)

ay ne kadar güzel ve heyecanlı canım ya :) inşallah herşey çok olumlu geçer için huzurla dolar :)

asucum çok güzel iyi yapıyorsunuz önceden araştırmak görmek bilmek lazım..ee kolay değil 2 tane bebiş dü dünyaya gelecek.....
Sağol canım benim..inşallah herşey güzel olucak..

sen böyle olumlu, ümitli ol doktor ne derse de onu yap...pozitif düşün pozitifi göropuyorumnanaktan

Ben 3 kutu iğne il eişlemimi hallettim..Hastane baştan aldırmamıştı aşama aşama aldırdı bize iğneleri hatta c.tesi son kez olmam gerekıyormuş evde varmı dediler dedik 3 kutudan kalan vardı tamam o 225 dozdan aşağı ise kullanabilrisiniz yukarı dozda ise ayarlayın demişti..1 gün için kutu almanıza gerek yok demişlerdi..Genel anestezi yada lokal anestezi olup olmamasıan hasta kara verıyor..Arada ücret farkı var..Bu yönde de hoşuma gidiyor hastanem..

iyi olucak canım ben ümitliyim..Allahım yardım edecek ben bılıyorum...Şaşırmadım...Ağlamadım....Hatta güldüm hastane her doktora muayene gittiğimde minikte olsa olumsuz birşey duyuyorum....Her işim 2 kere oluyor ne yapalım varsın bununda sonucu iyi olsunda bekleyelim....Eşimle biz neye el atarsak tek seferde olmuyor...Daha önceleride yazdım sizlere ufak detaylardı ama biz birkaç kerede halletmiştik... :)))

sonu güzel olsun cicoşum da gerisi gelir. benim de tedavimin başlarında bir zamanlama hatası olmuştu ve bu yüzden ilk lucrin setini yaptıktan sonra tedavim yarıda kesilip bir dahaki ay yeniden başlamıştı. oluyor bunlar, riske atmamak için tedaviyi erteleyebiliyorlar, varsın transferin ertelensin bişi olmaz. seninle aynı hastanede tedavi gören bir arkadaşım yumurtaları toplandıktan sonra ohss geçirdi ama tam olarak değil, su topladı hastanelik olmadı diyelim. bu nedenle 6 ay ertelendi transferi doktoru öyle uygun görmüş, sonra transferi yapıldı ve şu an 8 aylık nurtopu gibi bir oğlu var. önemli olan zamanının gelmiş olması, gerisi boş kuzucuk.

Ya tabi canım riske atmaktan çok korkuyorlar..Acayip temkinli davranıyorlar..Orda bir bayan varmışş yumoşları çok büyümüş ve çok fazlaymış hatta otutamıyormuş onada riskli diyorlar banada riskli diyorlar mesela...Tamam benimde riskim vardı ama o kadar değildir sanırım...Ben o kadın kadar değilim....Ay adacım agzından bal damlıyor...Çok sevindim bunları duyduguma...benimde arkadaşım aynı hastanede tedavi gördü hatta 23 tane yumoşu toplandı,ama su toplaması olmadı...Gerilmişti tatsız bir ortamda yaşamaıştı ogün aglamaktan kanaması olmuştu...Olacağı varsa oluyor önüne geçilemiyor (

aynen öyle canım, olacağı varsa olacak, Rabbim artık hepimiz için "Ol" der inşallah :)

Kızlar benim karnım şiş ama gögüsleirmde çok fena ya birde agrıyorlar..Yüz üstü yatabilmemim imkanı yok...

canım o çatlatma iğnesinden oluyor. içinde bhcg hormonu var, şu an idrar testi bile yapsan çift çizgi çıkabilir :)))))

bugüll günayındın şekerim..Kontrolün nasıldı bakalım anlat anlat anlatttt

nanelim günaydın hoşgeldin...

ay devincim ne güzel ya inşallah öyle olur.........

ya neden kimse yok sıkıldım heyecanlıyım yaaa yarın yumoşlarım toplanıcakkkkkkkkkk

özcümde yok ya doktora gitti sanırım hadi özcüm gel lütfen............

burdayım ben aaaaa. cicoş ama sen beni hiç adamdan saymıyorsun bu aralar, cuma da kimse yok ben gidiyorum dedin burda ellerim bak boş kaldı yani p

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…