günaydin kizlar nasilsiniz???
Saricivciv canim benim yarin senin günün demmeki ,canim insallah hic bi aksilik cikmadan gececek hersey,sen rahat ol yeterki,bak moralinde yerinde saclar kesilmis bakimlar yapilmis ohhh misss ler gibi gelsin bebisimiz artik demmi????
Kizlar bizde bugün yani birazdan dogum yacam hastaneye gitcez ordaki doktorlarla görüsmemiz var bakalim ne diycekler...
-tatlicadiarzu-çok heyecanlıyım...Korkuda var..Sonuç güzel olucak inşallah....
sen böyle olumlu, ümitli ol doktor ne derse de onu yap...pozitif düşün pozitifi göropuyorumnanaktan
sonu güzel olsun cicoşum da gerisi gelir. benim de tedavimin başlarında bir zamanlama hatası olmuştu ve bu yüzden ilk lucrin setini yaptıktan sonra tedavim yarıda kesilip bir dahaki ay yeniden başlamıştı. oluyor bunlar, riske atmamak için tedaviyi erteleyebiliyorlar, varsın transferin ertelensin bişi olmaz. seninle aynı hastanede tedavi gören bir arkadaşım yumurtaları toplandıktan sonra ohss geçirdi ama tam olarak değil, su topladı hastanelik olmadı diyelim. bu nedenle 6 ay ertelendi transferi doktoru öyle uygun görmüş, sonra transferi yapıldı ve şu an 8 aylık nurtopu gibi bir oğlu var. önemli olan zamanının gelmiş olması, gerisi boş kuzucuk.
Ya tabi canım riske atmaktan çok korkuyorlar..Acayip temkinli davranıyorlar..Orda bir bayan varmışş yumoşları çok büyümüş ve çok fazlaymış hatta otutamıyormuş onada riskli diyorlar banada riskli diyorlar mesela...Tamam benimde riskim vardı ama o kadar değildir sanırım...Ben o kadın kadar değilim....Ay adacım agzından bal damlıyor...Çok sevindim bunları duyduguma...benimde arkadaşım aynı hastanede tedavi gördü hatta 23 tane yumoşu toplandı,ama su toplaması olmadı...Gerilmişti tatsız bir ortamda yaşamaıştı ogün aglamaktan kanaması olmuştu...Olacağı varsa oluyor önüne geçilemiyor(
Kızlar benim karnım şiş ama gögüsleirmde çok fena ya birde agrıyorlar..Yüz üstü yatabilmemim imkanı yok...
adacım deme ya bu çok güzelmiş sevindim vallahi :)) yapsam mı ?? he he he
valla istersen yap cicoşum çok güzel moral oluyor insana :))))))))
selam kızlar nasılsınız bakalım
kıslarrr eşler spermleri ne zaman veriyo??? yumurta toplandığı gün mü??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?