canım çok sevindim inşllah o yumurtalardan bir tanesi sana sımsıkı tutunur canın cigerin olur kaç tane yumurtan var canımya neden kimse yok sıkıldım heyecanlıyım yaaa yarın yumoşlarım toplanıcakkkkkkkkkk
özcümde yok ya doktora gitti sanırım hadi özcüm gel lütfen............
günaydın canımben de şişkinlikten dolayı bol elbiseler giyiyorum burda bikaç kişi hamilemisin dedi bi yandan hoşuma gitti öyle hissettim bir an için..ama bi yandan da üzüldüm...
günaydın bugulll
hoşgeldin bugüşüüm nasılsın bakalım, cumartesi kontrolün vardı emre bey neler dedi :)
burdayım ben aaaaa. cicoş ama sen beni hiç adamdan saymıyorsun bu aralar, cuma da kimse yok ben gidiyorum dedin burda ellerim bak boş kaldı yanip
canım çok sevindim inşllah o yumurtalardan bir tanesi sana sımsıkı tutunur canın cigerin olur kaç tane yumurtan var canım
günaydın canım
iyiyim şeker haftaya cumartasi transferim var inşallah
( deme bana öyle alınırım ben ama.....aşağıda yanlızca benim adım yazıyor...Senin ismini görmedim kuşum aşk olsun.............hem bugün beni böyle idare edin demiyormuyum ben size......eşim oruçlu bugün yemeği dışarda yiyelim dedik..Beni yormak istemiyormuş.....Annemde dün benim evimi temizledi ütümü yaptı...Valdemde yaırn sabah hastaneye gelicek bizimle.....Kendisi şeker hastası oruç tutamıyor bu yıl ama annem oruçlu......O yüzden yanımızda valdem olucak :)))
bugülcüm ne yapmam gerekiyor........................
merak etme cicoşum, sen tam verilen saatte yaptıysan iğneni onlar da tam verdikleri saatte topladıktan sonra önceden çatlama falan olmuyor için rahat olsun :)
baharnaz memorıalda bu c.tesi toplatmış yumoşlarını çok sancı çekmiş opudan önce çatlama olmuş..yeni okudum tatlım...akannehir
ay deme yaa. hiç böyle birşey duymamıştım, zamanı mı hesaplayamadılar acaba canım? hangi topic de ben de bir bakayım, yazık kıza ya, Allah yardımcısı olsun..
allahım bu işlemler ne kadar kolay görünsede zorlugu var
inşallah canım inşallah hepimiz hamile olacağız ve bebişlerimizle dolup taşacak bu topic inşallah :)
ada ege sen ne kadardaha bekliycen canım tedavi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?