Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

ya neden kimse yok sıkıldım heyecanlıyım yaaa yarın yumoşlarım toplanıcakkkkkkkkkk

özcümde yok ya doktora gitti sanırım hadi özcüm gel lütfen............
canım çok sevindim inşllah o yumurtalardan bir tanesi sana sımsıkı tutunur canın cigerin olur kaç tane yumurtan var canım
ben de şişkinlikten dolayı bol elbiseler giyiyorum burda bikaç kişi hamilemisin dedi bi yandan hoşuma gitti öyle hissettim bir an için..ama bi yandan da üzüldüm...

günaydın bugulll
günaydın canım
hoşgeldin bugüşüüm nasılsın bakalım, cumartesi kontrolün vardı emre bey neler dedi :)

iyiyim şeker haftaya cumartasi transferim var inşallah

burdayım ben aaaaa. cicoş ama sen beni hiç adamdan saymıyorsun bu aralar, cuma da kimse yok ben gidiyorum dedin burda ellerim bak boş kaldı yani p

( deme bana öyle alınırım ben ama.....aşağıda yanlızca benim adım yazıyor...Senin ismini görmedim kuşum aşk olsun.............hem bugün beni böyle idare edin demiyormuyum ben size......eşim oruçlu bugün yemeği dışarda yiyelim dedik..Beni yormak istemiyormuş.....Annemde dün benim evimi temizledi ütümü yaptı...Valdemde yaırn sabah hastaneye gelicek bizimle.....Kendisi şeker hastası oruç tutamıyor bu yıl ama annem oruçlu......O yüzden yanımızda valdem olucak :)))

bugüllll canım çok sevindim senin adına hadi bakalım ne güzel bir haber ....Canım yumurta sayımı söylemediler..Ben eskiden pko hastasıydım bu yüzdende çok yumoş varmış...Opudan sonra su toplama ihtimalim varmış..Riskli hastasın dedi.....2 gündür dikkat ediyorum..Tuz kullanmıyorum..şişersen nefes almakta zorluk çekersen hemen gel dediler....Transfer bekleyebilirmiş..

canım çok sevindim inşllah o yumurtalardan bir tanesi sana sımsıkı tutunur canın cigerin olur kaç tane yumurtan var canım

günaydın canım

iyiyim şeker haftaya cumartasi transferim var inşallah

ay çok şahane ilk transferimiz senden geliyor desene tatlım, inşallah herşey çok yolunda gider :))))))

ben de bu ara gidebilirim emre beye bugün 39. günüm hala regl olmadım. kimyasaldan sonra benim düzen çok şaştı maalesef en son 3 ağustos da gitmiştim emre beye baksın bi herşey temiz mi diye vücut regl olmaya hazırlanıyor demişti ama daha tık yok

aşkolsun cicoşum şaka tabiki de, hiç alınma takıldım ben sadece. annenden Allah razı olsun kayınvaliden ve eşinden de tabi. inşallah herşey çok yolunda gidecek tatlım. uyuyup uyanacaksın oooh herşey bitivermiş :)

İnşallah adacım herşey güzel olur...Eve gelince benim takiplerim başlar...Topicte okudum....İnşallah yumoşlarımız vaktinden önce çatlamaz...çatlarsa kalanları toplayacakalrmış...

merak etme cicoşum, sen tam verilen saatte yaptıysan iğneni onlar da tam verdikleri saatte topladıktan sonra önceden çatlama falan olmuyor için rahat olsun :)

ay bugülcüm kıyamam ben sana..Çektiklerin son bulucak karnın göbüşün bebişle dolacak canımcım....Bende sana cevap yazdım...

merak etme cicoşum, sen tam verilen saatte yaptıysan iğneni onlar da tam verdikleri saatte topladıktan sonra önceden çatlama falan olmuyor için rahat olsun :)

baharnaz memorıalda bu c.tesi toplatmış yumoşlarını çok sancı çekmiş opudan önce çatlama olmuş..yeni okudum tatlım...akannehir

baharnaz memorıalda bu c.tesi toplatmış yumoşlarını çok sancı çekmiş opudan önce çatlama olmuş..yeni okudum tatlım...akannehir

ay deme yaa. hiç böyle birşey duymamıştım, zamanı mı hesaplayamadılar acaba canım? hangi topic de ben de bir bakayım, yazık kıza ya, Allah yardımcısı olsun..

adacım çok iyi oldu ya ilk tedavilerini görenlerin topiği gibi oldu....bütün bilgileri siz tecrübeli dostlarımızdan ögreniyoruz..topic topic dolaşmaya gerek yok.....bizlerle birlikte ilk adımlar senin topiğinde atılşdı canım...Gerisi gelicek Allahın izniyle...Busefer hamişlil listelerimizi hazırlayacaksın....Herşey gönlünce olsun adacım....Yıldızını önce bugül yakalayacak..İnşallah peşinden ben sonra devin özzz peşinden eylülcüler gelecek süper olucakk......

ay deme yaa. hiç böyle birşey duymamıştım, zamanı mı hesaplayamadılar acaba canım? hangi topic de ben de bir bakayım, yazık kıza ya, Allah yardımcısı olsun..

bende ilk defa duydum şaşırdım..Yumoşlarınız toplandıktan sonra nelere dikkat edeceksinzi topiği sanırım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…