aşkolsun şeker bende yazıyom aradaada ile sarı el ele ele elebaşka kimse yok topicte hayırdır bugün bilemdiğimiz bir durum mu var kızlar....
bugüşüm benim ekime kalacak herhalde baksana 39. günüm daha regl olmadım anca düzene girer herhalde...
ada ile sarı el ele ele elebaşka kimse yok topicte hayırdır bugün bilemdiğimiz bir durum mu var kızlar....
aman canım hayırlı zaman olsunda inş
kızlar benım yetısmem lazım hoscakalın ha bu arada benım yumoslar cogalmıssss optum hepınızı
amanın öz rüzgar gibi geldi geçti :))))) inşallah tahliller çok güzel çıkar özcüm haber etmeyi unutma :)
öhöööm şimdi efenim şöyle oluyor :))))
valla kızlar ben özel hiçbişi yapmadım doğrusunu isterseniz. yumurta toplamam bir cts günü saat 08.00'deydi. 06.00'da kalktım, ılık bir duş yaptım. valla çok rahat bol bol bir eşofman giydim, yanıma yedek çamaşır ve çorap aldım bilginize :))) sonra eşimi uyandırdım, saat 7.00'de hastanedeydik. bana önlük verdiler giymem için, sonra birkaç soru sordu hemşire klasik operasyon öncesi soruları herhalde ilaç alerjisi, geçirilen hastalık var mı, boy, kilo, efenim başka ne vardı kronik hastalık var mı falan öyle işte. sonra operasyon odasına geçtik. muayne masalarından biraz farklı bir masa, daha çok doğum masası gibiydi, sonra anestezist geldi nasılız dedi, çok uykum var dedim, uyutalım o zaman sizi dedi ve hoop uyumuşum. sonra sedyede uyandım. odada da biraz sersem gibiydim ama geçti.
size en önemli tavsiye ben büyük tuvaletimi çok erken saat olduğu için yapamamıştım, operasyon sonrası beni sadece bu zorladı, karnımda çok gaz oldu. onun dışında hiç bir sorun olmuyor inanın. opu günü çok yormayın kendinizi eve gidip yatın, zaten yeme içme aynen devam edebiliyorsunuz. hiç korkulacak birşey yok inanın.
canım ben ilk defa forumun başında senin yazdıklarını okudum se ne kadar pozitif bir insansın seni tanıdıgım ve bu topikteki arkadaşları tanıdıgım için çöok şanslıyım bide bişey beni çok güldürdü emre beyin meşhur tişörtleri ama emre beyede yakışıyo o harika biri bir insan hep gülermi ya maşallah valla senin ugurlu tişörtün yeşilmi benimde kavuniçi rengikaydirigubbakcemile3
:)))))) canım benim ben de sizleri tanıdığım için çok şanslıyım inan.. evet emre bey benim ve sizlerin şansımız, bunu hep söylüyorum. ben yeşili çok severim. bak hikayesi de şu, ben opu günü içimden eğer yeşil t-shirt ünü giydiyse herşey çok ama çok yolunda gidecek diye geçirdim, bir baktım giymiş. hatta ona anlattığımda çok şaşırmış sonra kalp kalbe karşı demişti. umarım kavuniçi de sana uğur getirir şekerim :)
teşekkürler canımcım...opuyorumnanaktan
inş canım ya inşallah hyaırlısı olur
lafı mı olur şekerim, başka merak ettikleriniz varsa elimden geldiğince anlatırım canikolarım :)
selam kızlar gecmısı hıc okumadım aksam okurum umarım hepınız ıyısınızdır ben dr dan geldım hersey yolunda 200 gonal f devam carsamba muayene tekrar az sonra tahlıl sonucları ıcın tekrar gıdecegım
pekii soruyorum pko ne bilmiyorumkismile yani bende çok sayıda çikolata kisti vardı hala da var.aynı anlama mı geliyor???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?