bence söyle kavuniçi olanı giysin :)))))))))))
hoşgeldin fatoş yardımcı olmaya çalışalım
hb canım canım teşekkür ederim
ben tüpe yeni başladım ve ilk doğru düzgün tedavim
çok bilmediğim şey var o yüzden bilgi alacak arkadaşlara ihtiyacım var vereliniortak
cicoşum evet ciddi bir rahatsızlık ama zaten senin bu durumla karşılaşabileceğini bildikleri için doktorların sen Allah korusun ohss geçirirsen ne yapacaklarını, nasıl bir tedavi yöntemi izleyeceklerini kararlaştırmışlardır mutlaka. karından su alınması gibi yöntemlere başvurulabiliyormuş ağır vakalarda. ama bunu hiç düşünme, Allah korusun gerekse bile basit bir işlem, kayınpederim siroz hastası, ona sık sık uygulanıyor, işlemden sonra kalkıp evine gidiyor yani. bence hiç düşünme panikleme Allah dermansız dert vermesin inşallah.
bu ay tüp bebek için kontrollere başladım.bende pco varmış o yüzden iki ay dk hapı kullanmam gerek.şimdi sizden bişey öğrenmek istiyorum doktorum bana ayın 24 ünde gel rahim boyunu ölçecem embriyoyu kaçıncı mm koyacağımı hesaplayacam dedi.bide çok sıkışık olmalıymışım.sizlerede böyle bişey yapıldımı nasıl bi işlem bana yarrdım edin kızlar
şimdiden teşekkür ederim
Amin canım Amin Teşekkür ederim adacığım..dua edin benim için yarın büyük gün.....zemuszemus
evet adacım yaa bu rahim boyu ...herkesinkini ölçüyolarmı?? bide bana verilen kağıtta transfer öncesi gece 12 den sonra bişey yiyip içmeyin yazıyo...sıkışık olmak ne için ve bişey içmek yasaksa nasıl sıkışcaz sabah wc ye gitmeyecekmiyiz??
fatoşcum, ben de başlayacağım aydan önceki ay d.k. hapı kullandım. rahmimin kalınlığına kontroller sırasında hep bakıyordu doktorum ama sıkışık değil aksine tuvalet ihtiyacımı gidermiş olmamı istiyordu. belki seninkine transfer denemesi yapacaktır doktorun. burda bir arkadaş yazmıştı ondan okumuştum. aynı transfer yapar gibi işlemi deniyormuş embriyo olmadan tabi. sıkışık olmanı isteyince ben böyle yapacağını düşündüm, benim doktorum yapmamıştı ama yapanlar varmış.
cevabın için teşekkür ederim canım
rutin kontrollerde dediğin gibi ihtiyacımı gidermiş bi şekilde bakıyo zaten
transfer denemesi olabilir demişin o nasıl yapılıyo
gece senin için dua edicem cicoşum inşallah çok güzel geceçek. saat kaçta olacak kısmetse, bir de bizi mutlaka haberdar et olur mu tatlım, iyi olduğunu bilelim :)
Adacığım,sabah 9,30 da işleme başlanıcak...Banada gece 3.ten itibaren bişey yemeyin aç bekleyin dediler yarın sabah aç gideceğim :)))
Dualarınızı esirgemeyin lütfen..Korkuyorum heyecan var..Acayip midem yanıyor şuanda.............mafoldumben Bol su içiyorum...
gece senin için dua edicem cicoşum inşallah çok güzel geceçek. saat kaçta olacak kısmetse, bir de bizi mutlaka haberdar et olur mu tatlım, iyi olduğunu bilelim :)
Adacığım,sabah 9,30 da işleme başlanıcak...Banada gece 3.ten itibaren bişey yemeyin aç bekleyin dediler yarın sabah aç gideceğim :)))
Dualarınızı esirgemeyin lütfen..Korkuyorum heyecan var..Acayip midem yanıyor şuanda.............mafoldumben Bol su içiyorum...
heyecan olmaz olur mu hiç cicoşum olacak elbet ama seninki accık erken başlamış bende sabah odada beklerken başlamıştı ki ben muayneye gidecekken bile paniklerim kaç gün öncesinden. bu tüp bebek işinde bir soğukkanlılık gelmişti ki annem ve eşim bile çok şaşırdılar :)))))
sen de biraz sakin olmaya çalış canım. akşam güzelce Meryem suresi ve Yasin oku e mi cicoşum. inşallah herşey çok güzel olacak :)
canım ben bunu rahim boyu değil de endometrium kalınlığı diye biliyorum. onu da her muaynede ölçüyorlar zaten. ama arkadaşın söylediği farklı birşey sanırım onu zaten yukarda açıkladım.
bende yumurta toplamadan önce 12 saat aç durun diye bir kağıt vardı. transferden önce hafif bir kahvaltı yapın demişlerdi. çünkü 3 lt kadar su içiliyor ve mide bulantısı olmaması için azıcık bişiler yemiş olmak gerekiyor. zamanı gelince doktoruna danış mutlaka devincan
civcivim heyecan yapma..herşey çok güzel olacak tatlım...dua edicez senin için merak etme...
Kızlar hepinizden Allah razı olsun..Ben toparlanıyorum..Aniden çıkabilirim.Kendinize iyi bakın...Allaha emanet olun canlarım....Eve geçersem haber veririm sizlere.......Valdeme geçebiliriz..
Şu ohss durumu olmasaydı gergin değildim iyiydim bu biraz etkileid beni.Tedavimin yarım kalmasından korkuyorum.....Neyse hayırlısı olsun..Herşey Allahtan ne diyeyim vardır elbet bir bildiği...Öpüyorum sizleri görüşmek üzere. byee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?